|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
4.5.2009 22:23:08   
mtinca1
slovenka, dober album
mislim, da bo naš naslednji tak.
samo bom verjetno morala spremenit format slikc. zdaj naročam 9x12 in ker imam malo širši album, jih lahko na eno stran spravim 6. jih pa lepim - s tistim lepilom, ki izgleda kot edigs na trak user posted image  in ni tako težko. čeprav mislim, da bo naslednji album imel folijo.

pa še:
pogled v album - tole je vse kar imamo od krsta
user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
4.5.2009 22:23:08   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image škrti,pa saj to se samo tako reče,rmrm...............saj vem ,da si ti dobra dušca,sam hecno,mi je ,da me nekdo vidi,kot horenjko,ko sem pa čista dolenjka,no sam pijem ga ne,serjem pa skoz,če ne jaz pa moji otrocuser posted image user posted image user posted image
....................slovenka,pa kdaj si ti vse to opravla,jaz ,pa še moji otroci,pa še njihovi,ne bomo napisali in dosegli toliko,kot si ti,pa še mlajša si od mene,jao,jao,toliko,no sej te mam skoz v glavi,da si izredno sposobna,pametna in karierna ženska,v tvoji družbi bi se počutila,ko miškauser posted image

dej nehaj jo tko hvalit,saj to ni nic posebnegauser posted image user posted image user posted image

Lunca, ubogaj Kleo user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
4.5.2009 22:23:19   
lunca14
Saj ne mislim,da si napihnjena,ampak,ko si pa tko pomembna,koristna,pametna............................in jaz,nič od tega,kar se tiče drga dela,no doma,sem že nekaj od tega,družbi,pa ne prispevam kaj dosti.........no,saj veš na kaj mislim.
Kleo...........hvala za imeuser posted image ......................sem mal za luncouser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
4.5.2009 22:25:17   
slovenka

Saj ne mislim,da si napihnjena,ampak,ko si pa tko pomembna,koristna,pametna............................in jaz,nič od tega,kar se tiče drga dela,no doma,sem že nekaj od tega,družbi,pa ne prispevam kaj dosti.........no,saj veš na kaj mislim.
Kleo...........hvala za imeuser posted image ......................sem mal za luncouser posted image

Daj, daj, kaj pa jaz takega prispevam. SAj nisem kirurg...

DAjta me zdaj hecat Kleo in Lunca - sporoči mi ena na zs, kako je ime lunci. Vidim zdaj Kleo gori v Nemčiji, kako se reži, ko ena doktorca na Ptuju misli, da je lunca res lunca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
4.5.2009 22:25:42   
Anonimen

ooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4255
4.5.2009 22:26:08   
RMRM

user posted image user posted image škrti,pa saj to se samo tako reče,rmrm...............saj vem ,da si ti dobra dušca,sam hecno,mi je ,da me nekdo vidi,kot horenjko,ko sem pa čista dolenjka,no sam pijem ga ne,serjem pa skoz,če ne jaz pa moji otrocuser posted image user posted image user posted image
....................slovenka,pa kdaj si ti vse to opravla,jaz ,pa še moji otroci,pa še njihovi,ne bomo napisali in dosegli toliko,kot si ti,pa še mlajša si od mene,jao,jao,toliko,no sej te mam skoz v glavi,da si izredno sposobna,pametna in karierna ženska,v tvoji družbi bi se počutila,ko miškauser posted image

user posted image user posted image user posted image Lunca, sej delno imaš kar prav. Se pa ful strinjam, da smo gorenjci res mal preveč "zategnjeni" Ninny, Tina, sori.user posted image Mam ful žlahte v vašem koncu, pa lahko samo potrdim, sa se res znate zabavat user posted image user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
4.5.2009 22:26:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Daj, daj, kaj pa jaz takega prispevam. SAj nisem kirurg...

DAjta me zdaj hecat Kleo in Lunca - sporoči mi ena na zs, kako je ime lunci. Vidim zdaj Kleo gori v Nemčiji, kako se reži, ko ena doktorca na Ptuju misli, da je lunca res lunca user posted image user posted image user posted image

mene lulat...HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4257
4.5.2009 22:28:18   
slovenka
Lunca, veš, z mano je tako, da tisti, ki me privat spoznajo, nihče ne bi rekel, da imam doktorat... sem iz delavske družine in se znam vse mogoče pogovarjati... Sploh nisem tako kot ena moja sodelavka, ki je hodila s fantom tu iz sosednje vasi, pa je bila cela familija razočarana, ker je bila tako hoch. no, zdaj tako več ne hodita...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
4.5.2009 22:29:04   
slovenka
kleo, a si bila pomanjkljivo oblečena na vetru, pa ti je mehur napihalo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
4.5.2009 22:29:38   
RMRM

kleo, a si bila pomanjkljivo oblečena na vetru, pa ti je mehur napihalo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
4.5.2009 22:29:55   
Anonimen
Slovenka imas zs

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4261
4.5.2009 22:30:37   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

slovenka, dober album
samo bom verjetno morala spremenit format slikc. zdaj naročam 9x12 in ker imam malo širši album, jih lahko na eno stran spravim 6. jih pa lepim - s tistim lepilom, ki izgleda kot edigs na trak user posted image  in ni tako težko. čeprav mislim, da bo naslednji album imel folijo.

pa še:
user posted image

Mtinca, ful lepo. Kako se spreminja Lana...

Ja, to je res kar velika razlika - ker jaz dobim v glavnem 3 slike na stran, včasih 4, če so vse pokončne user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
4.5.2009 22:30:56   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  danes ste pa ful dobro razpoložene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
4.5.2009 22:31:42   
RMRM

slovenka, dober album

pa še:
user posted image

lepo. Se mi zdi, da se je Lana ful spremenila. Kakšna princeska cukrasta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
4.5.2009 22:34:59   
RMRM

Ja, zgornja Gorenjska; jaz sem pa Spodnja Štajerska user posted image user posted image user posted image Skrivnostna si mi ti user posted image

user posted image user posted image user posted image . Mal pred  karavanškim predorom.

Aja, pa odtis rokic in nogic - enkratno. Jaz imam eno maso, se bom mogla prav poglobit kako se to naredi, zato pa odlašam že od septembra user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
4.5.2009 22:35:17   
lunca14

Slovenka imas zs

............jaz sem ti tud poslala zsuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
4.5.2009 22:35:46   
slovenka
Kleo, sem dobila zs od Lunce, te bom user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
4.5.2009 22:35:56   
Anonimen
Slovenka imas SE EN RESNICNI ZSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...a lahko povem Slovenkauser posted image ....no,Slovenka pravi,da ima Lunca res lepo ime-Jozefinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,se strinja z mano.
Slovenka ti si facauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4268
4.5.2009 22:36:26   
slovenka

Slovenka imas zs

............jaz sem ti tud poslala zsuser posted image

lunca, tvoj in Klein zs imata različno vsebino. Kateri naj zdaj verjamem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
4.5.2009 22:36:43   
Anonimen

Kleo, sem dobila zs od Lunce, te bom user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

kaj pa jeuser posted image .....user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4270
4.5.2009 22:37:21   
slovenka

Slovenka imas SE EN RESNICNI ZSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...a lahko povem Slovenkauser posted image ....no,Slovenka pravi,da ima Lunca res lepo ime-Jozefinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,se strinja z mano.
Slovenka ti si facauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaka faca neki? Ti me nocoj malo hecaš, kaj? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
4.5.2009 22:37:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

slovenka, dober album

pa še:
user posted image

lepo. Se mi zdi, da se je Lana ful spremenila. Kakšna princeska cukrasta user posted image user posted image user posted image

a ne?Mtinca,ti tut tko lepe slike delas,da sploh ne rabis ne vem kaksno kolicinouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4272
4.5.2009 22:37:46   
mtinca1
Lana se je pa mogoče res celo najbolj spremenila od vseh junijčkov ?!?!?

ja, gre dosti slikc na eno stran, zato bo album verjetno zdržal do jeseni user posted image .

Lana še kr spi. grem tudi jaz počasi...

pa, da še prilepim seznam ... (Lunca preskoči moj naslednji post user posted image )

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
4.5.2009 22:38:04   
Anonimen
eo - sem zbrala fotke od 3mesca do 10 mesca - uf, zdej sm pa kr mal utrujena :))))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4274
4.5.2009 22:38:21   
mtinca1

Srečanje junijskih princev in princesk
6. MAJ (sreda) Kolosej Ljubljana

Anja (Tina28)
Sara (Didlinaa)
Lovro (a_s)
Jaka (anaj)
Izabela (alea) + gibanica user posted image
Sabina (babysolza)
Lukas (RMRM)
Luka Patrik (nya)
Lana (mtinca)
Lara (samsa)
Luka (Mojca)
Ema (ninny)
Žiga (kaja) - po zobarju

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.