|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
4.5.2009 15:18:13   
Anonimen
Evo mene.Z Meri cakava,da se kosilo pohladiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
4.5.2009 15:23:10   
Anonimen
o kleo dober danuser posted image

Jaz sem jo pa ravno spat dala, pa eno kavico sem si skuhala in sem mal na off.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4177
4.5.2009 15:40:21   
Anonimen
Sva ze pojedli-s tezavouser posted image .Sploh vec ne vem s cim naj jo animiram....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4178
4.5.2009 15:47:13   
Anonimen
Imam jaz tud zadnje dni mal problemov s tem, potem ji pa dam kakšno revijo v roko in ona lepo usta odpirauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4179
4.5.2009 16:13:35   
Samsa
Dan user posted image

Vidim, da imate pomanjakanje kofeina... user posted image user posted image user posted image
Da vam malo dvignem pritisk: user posted image  in sladkor:user posted image  user posted image user posted image user posted image

V sredo se pa vidimo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
4.5.2009 16:26:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Imam jaz tud zadnje dni mal problemov s tem, potem ji pa dam kakšno revijo v roko in ona lepo usta odpirauser posted image

Pri nas revija ni vec aktualna...daljince3user posted image ,mojo knjigo,uro,koralde,baterije(jih imamo vec v skatlji,pa jih ven mece),denarnico,njene igrace-sam te niso aktualne......grozn in to ene 4x na dan.

Samsa,kavo jaaaauser posted image .Pritisk imam dons na 0 po moje....sva bli v mestu,pa se mi je skos!! vrtelo in se tamalo sem mal nosila....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4181
4.5.2009 16:34:42   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

.Pritisk imam dons na 0 po moje....sva bli v mestu,pa se mi je skos!! vrtelo in se tamalo sem mal nosila....

Malo vina spij in boš imela višji pritisk in boš bolj na izi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
4.5.2009 16:36:51   
babysolza

Sva ze pojedli-s tezavouser posted image .Sploh vec ne vem s cim naj jo animiram....

Pri meni vedno zapali petje. user posted image user posted image   sam posluh mam bl joj joj. user posted image user posted image s

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
4.5.2009 16:39:06   
babysolza
joj, spet nismo pridne za čvekat. -Bo kmal Didli mogla prit mal zaropotat. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
4.5.2009 16:40:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Pri meni vedno zapali petje. user posted image user posted image   sam posluh mam bl joj joj. user posted image user posted image s

Saj jest ji itak skos nekaj pojem,pa Tali tut...tamala pa plese,ampak resuser posted image .
Samsa a vino?Imamo samo pivouser posted image user posted image

....sem kupla albuma2.navadna,za slike lepit...ej,to pa je sr...euser posted image ,en kup dela,tamala mi hoce sprot tiste tanke liste trgat...slik imamo zaenkrat okoli 1ooo.Sami fotomodeli,se skos nastavljamo pred objektivuser posted image .Ce vec slikam Meri,ima Tali surlo,moram se njo,kako pozira...pol moza z Meri,itak,ko mi je vse zanimivo,pa Tali z Meri,potem morajo seveda se mene,da se sploh ve,da zraven pasem...in se pocasiuser posted image user posted image user posted image  nabere.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 4.5.2009 16:45:01 >

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4185
4.5.2009 16:44:28   
Samsa
Čakam, da se LAra zbudi.
Ziher se bo, ko bom stisnila gumb potrdi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
4.5.2009 16:45:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Čakam, da se LAra zbudi.
Ziher se bo, ko bom stisnila gumb potrdi user posted image user posted image user posted image

a da je tvoja ista...vedno ko tu napisem,tamala se spi...koj pesmica iz spalniceuser posted image .

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4187
4.5.2009 16:47:33   
Samsa

Čakam, da se LAra zbudi.

a da je tvoja ista...vedno ko tu napisem,tamala se spi...koj pesmica iz spalniceuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda, da jo je zmatral sveži zrak. Sva danes prehodile tam cca 10 km ( no sem - Lara se je peljala kot kraljična ) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
4.5.2009 16:51:52   
Anonimen
user posted image ...moja se trenutno s sesalcem nekaj matra,moram tiste listke-od nalepk,posesat...sem kar na tla metalauser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4189
4.5.2009 17:11:26   
Anonimen
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4190
4.5.2009 17:19:17   
mtinca1
danes sem bla prvi dan v službi in Lana v varstvu do pol enajstih. jutri jo bomo pustili pa do enih, ker danes ni bilo problemov.
sva sami doma in sva hotele z vozičkom do muellerja, zdaj pa tako vreme - piha in verjetno bo dežuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
4.5.2009 17:19:36   
Anonimen
oooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4192
4.5.2009 17:20:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

danes sem bla prvi dan v službi in Lana v varstvu do pol enajstih. jutri jo bomo pustili pa do enih, ker danes ni bilo problemov.
sva sami doma in sva hotele z vozičkom do muellerja, zdaj pa tako vreme - piha in verjetno bo dežuser posted image .

o a resuser posted image user posted image ...in kako je bilo tebiuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4193
4.5.2009 17:31:55   
Anonimen
Joj, mene tud stiska proti koncu porodniške user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še 9 dni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
4.5.2009 17:47:17   
mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

o a resuser posted image user posted image ...in kako je bilo tebiuser posted image

user posted image  - vse ok; moram priznat, da mi je danes kr pasalo it v službo. čeprav, zjutraj rabim več kot eno uro, da pripravim obe za odhod user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
4.5.2009 19:17:47   
alea01
ola mamičkeuser posted image

Nekam slabo nam gre čvekanjeuser posted image user posted image

A pol sreda je ziher? Da se lotim gibanice. Drgač bo spet v kaki skrinji pristalauser posted image user posted image user posted image

Pri nam je zadnje čase hranjenje tudi obup. Z ničemer je ne moremo animirat. In pol to traja in traja in traja in smo umazani vsi ki smo zraven. Prej je pa tako lepo jedla brez animiranja. Ko sva pa na potepu, predvsem v šoping centrih pa pridno papca. Najbolje, da hodiva po šoping centrih in papcavauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 4.5.2009 19:18:46 >

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
4.5.2009 19:40:00   
RMRM
Dan!

mtinca, a ti si bla pa danes že v službi? Pa res čas hiti. In, kakšni so občutki?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
4.5.2009 19:41:14   
RMRM

Čakam, da se LAra zbudi.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda, da jo je zmatral sveži zrak. Sva danes prehodile tam cca 10 km ( no sem - Lara se je peljala kot kraljična ) user posted image user posted image user posted image

uuuu, pridne, pridne.user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
4.5.2009 19:45:20   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Saj jest ji itak skos nekaj pojem,pa Tali tut...tamala pa plese,ampak resuser posted image .
Samsa a vino?Imamo samo pivouser posted image user posted image

....sem kupla albuma2.navadna,za slike lepit...ej,to pa je sr...euser posted image ,en kup dela,
tamala mi hoce sprot tiste tanke liste trgat...slik imamo zaenkrat okoli 1ooo.Sami fotomodeli,se skos nastavljamo pred objektivuser posted image .Ce vec slikam Meri,ima Tali surlo,moram se njo,kako pozira...pol moza z Meri,itak,ko mi je vse zanimivo,pa Tali z Meri,potem morajo seveda se mene,da se sploh ve,da zraven pasem...in se pocasiuser posted image user posted image user posted image  nabere.

res ja. Zato jaz to sproti počnem. Moram pa tud kupit nov album, takega za limat, so mi ful boljši kot pa tisti za vstavljat slike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
4.5.2009 20:12:52   
slovenka
Kleo, to je pa fuuuuuuul slik, boš res rabla ful časa, da jih zalepiš. To so trije albumi??? Jaz sem pa včasih po pomoti kar slike nalepila na tiste tanke liste, to je šele user posted image user posted image user posted image

Mtinca, a si že zares v službi? Pri kom je pa Lana v varstvu? Imaš ful luškan profil user posted image

Hm, samo res, saj jaz imam tudi samo še 3 tedne porodniške. Ujej. Ironija je pa ta, da se meni porodniška izteče 28. maja, mojemu pa takrat poteče odpovedni rok v službi. user posted image

Didli, ti začneš delati zdaj?

Alea, ja jaz imam zamrzovalno omaro, pa če malo zelenjavo ven zmečeva, bo prostor za gibanico, tako da če srečanje odpade, se pripeljita s pupo na Ptuj user posted image

RMRM, najboljši je album, ki je že premazan z lepilom, pa se gor zalepi - ali ni? Jaz sem prej več let lepila z lepilom, pa je bolj zamudno. Je pa res, da običajno tako slike bolj notri držijo kot v tem vnaprej premazanim; pa ne vem, kako bo kaj čez nekaj let, a bodo ti listi bolj rumeni postali ali kako user posted image

Mi smo pa zdaj popoldne šli gledat 3 tedne starega dojenčka. Jaz sem čist pozabila, da je bila Sofija takšna, sploh se mi zdi, da ni bila nikoli takšna. A je mogoče ali kako? Smo jim nesli pamperske in en fajni foto album. To se rabi, ne? Kaj čemo zdaj igračke nosit. Imamo izkušnje, kako to gre. Pred letom dni pa ne bi vedla, kaj naj nesemo user posted image Sofije dojenček sploh ni zanimal, tako je natikala po stanovanju... njihov ati jo je pa ves čas gledal, ni mogel verjeti, da bi lahko njihov fantek bil tak tam do božiča.

Jaz pa jutri predavam, tako da se moram iti pripravljat. Sofija je v avtu zaspala in sva jo dala v kinderpet, pa bomo sedaj videli, kako bo s spanjem. Naš ati je nekaj utrujen in pravi, da ji bo čez pol ure podturil flaško in šel še on spat, čeprav se je zdaj zainteresiral za nek film in bo verjetno ostal tudi zraven mene še en čas user posted image

Ja, Mtinca, mene tudi zanima, kako se kaj počutiš, ko si v službi? No, boljše počakati tam en teden, potem pa povej - boš že čist notri padla, boš vidla. Jaz sem prvi dan samo domov klicala, to da vsem samo govorim o Sofiji, pa itak še zmeraj user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.