|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
2.5.2009 21:29:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

In nya - je kaj nadoknadil odsotnost ali si huda nanj? user posted image

nadoknadil bo on naslednjo soboto, ko bom šla jaz na cvičkarijo - če pa mi slučajno ne rata zdržat 12 ur, grem pa en vikend kasnej še na vinsko vigred user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4151
2.5.2009 21:31:40   
Anonimen
Vidim tam na desni, da se naokrog potikateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4152
2.5.2009 21:33:02   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Dan!

Srečanje - se strinjam z Aleo. Mi2 prideva, Ninny, a greš z namauser posted image ?

ja  prosim user posted image user posted image

OK, se slišiva user posted image . Drugače sem pa mislila tko, če gresta z namauser posted image

Slovenka, ja res je ful slikic, čeprav zdej vsak mesec manj slikamuser posted image , kar pozabim. Je pa tko, da vsakič naredim več posnetkov, pol so mi pa vse slike ful dobre in največkrat pol dam razvit skor vse, tko da so slike vedno v serijahuser posted image .
Do sedaj imam 2 albuma po 300 in enega po 400 slik, od krsta je pa v posebnem albumu.

Pri starejših dveh mam pa ful manj slik, ker takrat digitalcev še ni blo, razvijanje slik je blo pa krepko dražje kot danes, ko je res skor zastonj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
2.5.2009 21:33:38   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

In nya - je kaj nadoknadil odsotnost ali si huda nanj? user posted image

nadoknadil bo on naslednjo soboto, ko bom šla jaz na cvičkarijo - če pa mi slučajno ne rata zdržat 12 ur, grem pa en vikend kasnej še na vinsko vigred user posted image user posted image user posted image

ti si faca user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
2.5.2009 23:13:30   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Pri starejših dveh mam pa ful manj slik, ker takrat digitalcev še ni blo, razvijanje slik je blo pa krepko dražje kot danes, ko je res skor zastonj user posted image

RMRM, samo kaj bomo pa mi, ki bomo imeli vse otroke v času digitalcev? user posted image user posted image user posted image

Nya, ne biti maščevalna user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
3.5.2009 7:14:07   
Cofijana
Dobro jutro zaspanke kako ste no jaz sem kar uredu edino malo je padalo pri nas drugac pa je bilo vceri lep soncek in smo bili vzunaj proti mraku smo pa sli malo pogledat se babico tako da sem zelo vesela ker je biv se moj brat tam ki ga bolj po malo vidim.In kaj boste pocele kej danes mi bomo pomoje vzuni ce bo soncek ce ne pa bomo kar notri in malo razmetavali in mamici zivcke kravzaliuser posted image . Se slismo kasneje caw baw

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
3.5.2009 8:12:51   
*Mojca*

nya pol se vidimo user posted image user posted image user posted image samo brez neumnosti, da ne bom imela preveč dela user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
3.5.2009 9:43:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

nya pol se vidimo user posted image user posted image user posted image samo brez neumnosti, da ne bom imela preveč dela user posted image

draga - če bom tam 12 ur - verjemi, da ne bo glih alko free user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4158
3.5.2009 11:59:58   
mtinca1

Srečanje junijskih princev in princesk
6. MAJ (sreda) Kolosej Ljubljana

Anja (Tina28)
Sara (Didlinaa)
Lovro (a_s)
Jaka (anaj)
Izabela (alea) + gibanica user posted image
Sabina (babysolza)
Lukas (RMRM)
Luka Patrik (nya)
Lana (mtinca)
Lara (samsa)
Luka (Mojca)
Ema (ninny)
Žiga (kaja) - po zobarju

anaj - čakamo na tvoj fensi seznam!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
3.5.2009 12:01:41   
mtinca1
nya - imaš pa dober plan user posted image ;

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
3.5.2009 13:08:52   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Srečanje junijskih princev in princesk
6. MAJ (sreda) Kolosej Ljubljana

Anja (Tina28)
Sara (Didlinaa)
Lovro (a_s)
Jaka (anaj)
Izabela (alea) + gibanica user posted image
Sabina (babysolza)
Lukas (RMRM)
Luka Patrik (nya)
Lana (mtinca)
Lara (samsa)
Luka (Mojca)
Ema (ninny)
Žiga (kaja) - po zobarju

anaj - čakamo na tvoj fensi seznam!

.................vsakič,ko vidim,seznam,ratam žalostna.......................veste,mogoče zakaj?...........................važičke,še tri dni pa boste skupaj kafetkaleuser posted image user posted image user posted image

...................novica pri nas,maju se majeta dva zobka,lun je začel malo več goste hrane jest,in manj ziza,čez dan,včeraj je zdržal,8 uhr brez mene,smo bili na parceli,polagali parket v delavnici,danes,ga moj polaga sam,mami se je pregrešila s čokolado,kar pomeni,da bo menzus v parih dneh tuki........enej,kaka po celem stanovanjuuser posted image user posted image user posted image ,mu še ni kapnilo,da je treba it na školjko,ampak se pokaka,in izbaci,kjer pač že je,potem pa si gre obrisat rit v kopalnicouser posted image user posted image user posted image ...........no bo že,lep dan še naprej.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
3.5.2009 14:09:32   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

.................vsakič,ko vidim,seznam,ratam žalostna.......................veste,mogoče zakaj?...........................važičke,še tri dni pa boste skupaj kafetkaleuser posted image user posted image user posted image

..................novica pri nas,maju se majeta dva zobka,lun je začel malo več goste hrane jest,in manj ziza,čez dan,včeraj je zdržal,8 uhr brez mene,smo bili na parceli,polagali parket v delavnici,danes,ga moj polaga sam,mami se je pregrešila s čokolado,kar pomeni,da bo menzus v parih dneh tuki........enej,kaka po celem stanovanjuuser posted image user posted image user posted image ,mu še ni kapnilo,da je treba it na školjko,ampak se pokaka,in izbaci,kjer pač že je,potem pa si gre obrisat rit v kopalnicouser posted image user posted image user posted image ...........no bo že,lep dan še naprej.

ne bit žalostna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ..... bomo imele še ziher eno srečanje...

enej je pa faca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
3.5.2009 20:05:10   
slovenka
pupe, a veste, da nas je vrglo na 2. stran? Sem morala zdaj nekaj napisat, da ne boste imele toliko dela z iskanjem junijk. Zdaj pa pazite, da ne bomo spet na 2. strani user posted image

Kaj ste kaj počeli danes? Mi smo prej hoteli do jezera v Lenartu na sprehod, pa smo dobili en nenapovedan obisk, potem pa ni bilo nič iz tega. user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
3.5.2009 20:50:37   
Anonimen
Čer.user posted image
Mi smo bili kar večinoma doma, edin ko se je zjasnilo, smo šli do mojih staršev, pol smo pa obiske dobili.

Če se naokrog po RR potepate, se ne čudim da smo na 2 strani.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4164
3.5.2009 21:32:50   
l.daisy
dober večer...

se javljam na raport ravno vsak mesec enkrat.... user posted image
ne znese več... user posted image

najprej... Tii in Hani, našima prvima junijčicama 2008 želim vse naj, naj, najboljše za prvi rojstni dan... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se prav spomnim, kako me je takrat zagrabla panika, ko smo dobile sporočilo od Eve in Boštjana.... user posted image

pa čestitke vsem za zadnje obmesečnice, ki jih boste praznovali v tem mesecu.... pa veliiiiiiiiiko lepih daril "junijskim majčkom", katerim se prvi rojstni dan približuje s svetlobno hitrostjo... user posted image

saj ne morem verjet, da je že skoraj naokoli leto.... in da bojo naši dojenčki kar naenkrat malčki..... pa res prehitro rastejo... user posted image
ta mlajši hodi...  user posted image
čeprav še vedno rad šiba po štirih, ker je tako hitrejši... ga vprašam, kdo sem jaz, reče mama, ga vprašam kdo si ti, reče abe....user posted image
v tem mesecu je dobil 5 novih zobkov in jih ima toliko kot starejši bratec - 7...
o razpoloženju in spanju mislim da nima smisla.... user posted image
ta starejši sledi mlajšemu, pomojem mu bratec predstavlja izziv.... trenutno se od njega uči, kako zlezti na kavč in z njega na tla... z glavo naprej, da se razume... user posted image
začela sta zganjat ljubosumje... user posted image
igrače vlečeta en drugemu iz rok, sledi obvezna užaljenost in jok.... user posted image
predale sta se naučila zapirati tako, da se ne priščipnejo prstki, pa tudi tako, da eden zleze v kuhinjski globoki predal in ga drugi hoče zapret... user posted image
stopnice obvladata po vseh štirih gor... dol gresta samo po najnižjih dveh...
najnovejše odkritje a la "bratec pejt pogledat" je pralni stroj... če so vratca odprta, raziskujeta notranjost, če stroj pere, se smejita do kolcanja... user posted image
najljubše skrivališče je pod jedilno mizo ali stolom, najljubša igra "ulovi me bratec"... user posted image

uživajte v iztekajočih dneh porodniške..... user posted image

aha... pa moja sestrica se poroči čez tri tedne... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
4.5.2009 7:52:28   
babysolza
Jutrčka!

Da nas najprej spravim na 1. stran. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
4.5.2009 7:55:33   
babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

draga - če bom tam 12 ur - verjemi, da ne bo glih alko free user posted image

Sam po pameti - jaz sem se včeraj ceeeeeelll dooooooolg dan k sebi spravljala po soboti - se vidi, da sem izven forme kar se žuranja tiče. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
4.5.2009 7:56:59   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
.......enej,kaka po celem stanovanjuuser posted image user posted image user posted image ,mu še ni kapnilo,da je treba it na školjko,ampak se pokaka,in izbaci,kjer pač že je,potem pa si gre obrisat rit v kopalnicouser posted image user posted image user posted image ...........no bo že,lep dan še naprej.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
4.5.2009 8:03:15   
babysolza
Daisy, tvojemu postu sem se tudi nasmejala. user posted image user posted image  Vsakič ko te začnem brati, mi je mal hudo, ker nimam dvojčkov, sam ko pridem do konca, sem že kar vesela, da je Sabina 'edinka'. Dva taka korenjaka. user posted image user posted image  Že Sabina jih pogrunta toliko, da je ne dohajam, dveh pa itak za sekundo ne smeš spustiti z oči. Sam maš pa tudi veselje in smeh na kvadrat - po pravici povedano, ti zavidam sam ta del. user posted image user posted image
Sicer pa user posted image user posted image  za hojo in user posted image user posted image  da ju ljubosumje hitro mine oz. začneta bratsko deliti stvari. user posted image

Zdej grem še mal prejšnjo stran prebrat, kaj več mi pa žal ne bo zneslo (razen če me spet ne pride katea zmotit user posted image user posted image ) ker mam še stvari za razpakirat, oprat in pospravit - v četrtek pa jovo na novo nazaj v kufre. Razmišljam, da bi kar noter pustila, umazano in čisto. user posted image user posted image

V sredo pa ja - komaj čakam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
4.5.2009 8:06:11   
alea01
jutro mamičkeuser posted image

l.daisy- user posted image user posted image user posted image  Ažbetu za hojo in za anžeta, ki m usledi in za vse kar obvladateuser posted image  in seveda  user posted image  za mamico za njeno potrpežljivost

Saj nimam nič za komentiratuser posted image . Upam, da srečanje velja, da se ne bom po nepotrebnem lotila gibaniceuser posted image . Aja, pa mi smo včeraj naredili dva koraka samostojno.

Porodniška se bliža h koncuuser posted image . Kdaj je vse to minilo...user posted image . Čeprav po eni strani komaj čakam, da grem mal med ljudi...sem čist otročja že zraven otrokauser posted image . Grem delat za 6 ur, varstva do septembra pa še nimamo. Nič ne najdemo. Tu okoli ni nobene varuškeuser posted image . bomo že kako...

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
4.5.2009 8:41:15   
anaj22
dobro jutro

in na keri strani sem jaz ostala user posted image
bom probala mal za nazaj prebrat sam nič ne oblubim mam po stanovanju bombo, sta mela Jaka in Bleki čez praznike skoz žurkeuser posted image user posted image user posted image

komej čakam sredo

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
4.5.2009 9:43:39   
Anonimen
danuser posted image

da spravim našo temo malo višje,ker bomo spet na drugo stran padleuser posted image

Kje ste vse? Samsa kje si????

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 4172
4.5.2009 9:54:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

ta mlajši hodi...  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4173
4.5.2009 10:24:17   
slovenka
Bravo za Ažbeta in Izabelo. user posted image user posted image user posted image user posted image Naša bo mislim da tudi zelo kmalu shodila, je zadnje dni tako samozavestna... no, kakor vsi naši malčki. Danes je še kar pridno spala, zbudila se je ob pol 8h, malo zgodaj za mene, a kaj hočemo. Sem prav zaspala šele ob 3h, ne vem, kaj mi je bilo. Pa sva šla z dragim spat kmalu po polnoči. Pa nimam nobenih skrbi, članek končan, vse pošlihtano, a sem vseeno nekaj tuhtala... Zdaj pa je bebi glih zaspala. Grem nekaj delat user posted image Najboljše bi pa bilo iti z njo spat, samo sem potem še bolj ubita... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
4.5.2009 15:16:04   
Anonimen
Spet nas dvigam iz druge straniuser posted image

Kje ste vse?

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.