Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:07:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
Aha, pa v prvo so me pustili čakat, rodila sem 8 dni čez rok (teža otročka pa cca. 4500g po UZ, plodovnica je bila že mlečne barve, odprta 2cm). Nekaterim zaradi take teže že prej sprožijo porod No, mene so kar pustili čakat. Pa saj zdaj sem prav hvaležna, ker sem rodila čisto po naravni poti
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:09:49
|
|
|
|
Dudica1
|
ja čaka se največ 14 dni čez pdp...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:13:56
|
|
|
|
Anonimen
|
spet ta gripa na tapeti, madonca kdaj se bo nehalo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:15:27
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 spet ta gripa na tapeti, madonca kdaj se bo nehalo Kaj je zdaj z gripo, ne sledim
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:21:53
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 spet ta gripa na tapeti, madonca kdaj se bo nehalo Kaj je zdaj z gripo, ne sledim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:24:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
Kaj je Dudica, kaj je smešno A sem res kej zamudila
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:27:44
|
|
|
|
krempelček
|
PUNCE PRAŠIČJA GRIPA NA POHODU, UPAM DA NE PRIDE DO MENE....se je možev nečak vrnil iz španije, mexico ni čist nič drgač.....ojej, mi gre vse na živce....tk da en let sploh ne grem tja na obisk......
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:27:59
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kaj je Dudica, kaj je smešno A sem res kej zamudila nč nč...kr tako k je cveka nekaj ven butnila ti si pa tako vprašala...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:31:35
|
|
|
|
copka
|
Sem si mogla odpocit od pregleda Me je ctg tako uspaval- je bil maratonski skoraj 30min Mali je spal oz. so rekle, da je verjetno brez energije, ker je lacen Pa sem jedla sladek zajtrk ob 9.30, valda da ob 11h, ko sem sla od doma se nisem imela kosila. Matr, stradam se nerojenega otroka!! Pa kot piko na i je danes tehtnica pokazala 2kg (!!!!) manj Kaksna mama bom!!!! Hrana- jaz jem vse, me pa po dolocenih sokovih in hrani pece zgaga. Ampak najprej jo pojem, potem se pa spomnim na posledice. Potem bom malce omejila kisle stvari, zelenjavo bom pa jedla in v primeru da mu ne bo pasala, jo bom pac za dolocen cas ukinila. Cez rok- jaz sem cez rok in meni sta G in tudi babca rekli, da si do 1 teden cez se v oskrbi G, potem pa pod porodnisnicno oskrbo. In tako bo tudi z mano, saj sem ze 2 dni cez PDP in imam v cetrtek 7.5. pregled pri G, od petka naprej se pa menim s porodnisnico. Pa je rekla G, da naj pa v petek sprozijo, ce se jim zdi primerno. Tako da upam, da bom do konca tedna ze spoznala tegale razbojnika Umiril se ni nic, ravno obratno, zvecer brca ko zmesan Lepo noc vam zelim, cimhitrejse porode in cimmanj bolecin!!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:31:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kaj je Dudica, kaj je smešno A sem res kej zamudila nč nč...kr tako k je cveka nekaj ven butnila ti si pa tako vprašala... Ti ,dudi, dudi.... Imaš mal preveč časa, a? A ti dam še mojega malčka mal na počitnice
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:32:09
|
|
|
|
Tanja_
|
No, sem s pregleda. CTG kaže rahle popadke, odprta sem za en prst...Skratka nič prej ne bo. Še mogoče čez rok. Jst pa tok naveličana. Si bom kr en liter malinovga čaja dons skuhala. Mah, prou apatična sm ratala.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:33:24
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krempelček PUNCE PRAŠIČJA GRIPA NA POHODU, UPAM DA NE PRIDE DO MENE....se je možev nečak vrnil iz španije, mexico ni čist nič drgač.....ojej, mi gre vse na živce....tk da en let sploh ne grem tja na obisk...... brez panike. so rekli, da se umirja. Mene sploh ne skrbi. Sploh so rekli, da to ne izvira iz prasicev. Kako je ze bilo s piscancjo gripo??
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:34:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kaj je Dudica, kaj je smešno A sem res kej zamudila nč nč...kr tako k je cveka nekaj ven butnila ti si pa tako vprašala... Ti ,dudi, dudi.... Imaš mal preveč časa, a? A ti dam še mojega malčka mal na počitnice he he ...ne nimam preveč časa ne...mi že moj nagaja tako da ne rabim še enega razbojnika... kakšno je stanje te že kaj črviči...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:35:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka IZVIRNO SPOROČILO: krempelček PUNCE PRAŠIČJA GRIPA NA POHODU, UPAM DA NE PRIDE DO MENE....se je možev nečak vrnil iz španije, mexico ni čist nič drgač.....ojej, mi gre vse na živce....tk da en let sploh ne grem tja na obisk...... brez panike. so rekli, da se umirja. Mene sploh ne skrbi. Sploh so rekli, da to ne izvira iz prasicev. Kako je ze bilo s piscancjo gripo?? tudi mene to nč ne skrbi...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:36:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 spet ta gripa na tapeti, madonca kdaj se bo nehalo Kaj je zdaj z gripo, ne sledim ma tale prašičja gripa k ni prašočja pa novinarji tojk napihujejo da bom misenla da jo že jaz imam k se m po treh tednih še ni umeril grlo in nos
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:37:09
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kaj je Dudica, kaj je smešno A sem res kej zamudila nč nč...kr tako k je cveka nekaj ven butnila ti si pa tako vprašala... Ti ,dudi, dudi.... Imaš mal preveč časa, a? A ti dam še mojega malčka mal na počitnice he he ...ne nimam preveč časa ne...mi že moj nagaja tako da ne rabim še enega razbojnika... kakšno je stanje te že kaj črviči... Hehe, no prav, sej zdej gre itak spat in bo mir v bajti Črviči... Ja, pa me res- zdej bom šla kmal do hladilnika, pomoje bo čisto izropan po mojem pohodu
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:39:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 spet ta gripa na tapeti, madonca kdaj se bo nehalo Kaj je zdaj z gripo, ne sledim ma tale prašičja gripa k ni prašočja pa novinarji tojk napihujejo da bom misenla da jo že jaz imam k se m po treh tednih še ni umeril grlo in nos Aaaaa, to je na tapeti. Nič posebnega torej. Itak toliko napihujejo, me je že prav strah postalo- pa ne spadam med paničarje. SRes so smotani novinarji, samo paniko delajo
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:39:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka Mali je spal oz. so rekle, da je verjetno brez energije, ker je lacen Pa sem jedla sladek zajtrk ob 9.30, valda da ob 11h, ko sem sla od doma se nisem imela kosila. Matr, stradam se nerojenega otroka!! Pa kot piko na i je danes tehtnica pokazala 2kg (!!!!) manj Oooo, kako si me pa zdaj nasmejala
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:42:34
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Kaj je Dudica, kaj je smešno A sem res kej zamudila nč nč...kr tako k je cveka nekaj ven butnila ti si pa tako vprašala... Ti ,dudi, dudi.... Imaš mal preveč časa, a? A ti dam še mojega malčka mal na počitnice he he ...ne nimam preveč časa ne...mi že moj nagaja tako da ne rabim še enega razbojnika... kakšno je stanje te že kaj črviči... Hehe, no prav, sej zdej gre itak spat in bo mir v bajti Črviči... Ja, pa me res- zdej bom šla kmal do hladilnika, pomoje bo čisto izropan po mojem pohodu že spita oba... tud pr men bo zdej izropan hladilnik k tajam kruh tako da ne vem a bom lohk tok počakala al ne ...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:46:18
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj a je spet hrana jz pa nisem nč lačna sem se prej ob petih najedla palačinke tako da zdej sam čakam da bom šla spat k sem utrujena in bi sam spala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:47:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ajde, grem jest Jutri imam pa pregled ob 9h zjutraj, komaj čakam da spet ne bom zvedla nič novega Lepe sanje in mirno noč, punce!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:47:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kaj a je spet hrana jz pa nisem nč lačna sem se prej ob petih najedla palačinke tako da zdej sam čakam da bom šla spat k sem utrujena in bi sam spala jaz tud skoz samo nekaj sladkega jem zato moram zdaj nekaj konkretnega da ne bo želodec trpel...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:48:45
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska nočko pa fajn opravi jutri...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:49:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ajde, grem jest Jutri imam pa pregled ob 9h zjutraj, komaj čakam da spet ne bom zvedla nič novega Lepe sanje in mirno noč, punce! flaška dober oprav jutri nočko
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 19:50:43
|
|
|
|
Anonimen
|
jz grem tud nočko punce
|
|
|
Ime za fantkaPetorgKatero ime vam je najbolj všeč?Emil (
17%)
Paul (
8%)
Julijan (
50%)
Tobi (
25%)
Število vseh glasov: 360Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!