|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
4.5.2009 19:07:43   
FLASK_A
Aha, pa v prvo so me pustili čakat, rodila sem 8 dni čez rok (teža otročka pa cca. 4500g po UZ, plodovnica je bila že mlečne barve, odprta 2cm). Nekaterim zaradi take teže user posted image že prej sprožijo porod user posted image No, mene so kar pustili čakat. Pa saj zdaj sem prav hvaležna, ker sem rodila čisto po naravni poti user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
4.5.2009 19:09:49   
Dudica1
ja čaka se največ 14 dni čez pdp...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
4.5.2009 19:13:56   
Anonimen
spet ta gripa na tapeti, madonca kdaj se bo nehalouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2528
4.5.2009 19:15:27   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Kaj je zdaj z gripo, ne sledimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
4.5.2009 19:21:53   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
4.5.2009 19:24:45   
FLASK_A
Kaj je Dudica, kaj je smešnouser posted image A sem res kej zamudila user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
4.5.2009 19:27:44   
krempelček
PUNCE PRAŠIČJA GRIPA NA POHODU, UPAM DA NE PRIDE DO MENE....se je možev nečak vrnil iz španije, mexico ni čist nič drgač.....ojej, mi gre vse na živce....tk da en let sploh ne grem tja na obisk......

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
4.5.2009 19:27:59   
Dudica1

Kaj je Dudica, kaj je smešnouser posted image A sem res kej zamudila user posted image

user posted image

nč nč...kr tako k je cveka nekaj ven butnila ti si pa tako vprašala...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
4.5.2009 19:31:35   
copka
Sem si mogla odpocit od pregledauser posted image  Me je ctg tako uspaval- je bil maratonski skoraj 30minuser posted image  Mali je spal oz. so rekle, da je verjetno brez energije, ker je lacenuser posted image  Pa sem jedla sladek zajtrk ob 9.30, valda da ob 11h, ko sem sla od doma se nisem imela kosila. Matr, stradam se nerojenega otroka!!user posted image  Pa kot piko na i je danes tehtnica pokazala 2kg (!!!!) manj

Kaksna mama bom!!!!user posted image

user posted image

Hrana- jaz jem vse, me pa po dolocenih sokovih in hrani pece zgaga. Ampak najprej jo pojem, potem se pa spomnim na posledice. Potem bom malce omejila kisle stvari, zelenjavo bom pa jedla in v primeru da mu ne bo pasala, jo bom pac za dolocen cas ukinila.

Cez rok- jaz sem cez rok in meni sta G in tudi babca rekli, da si do 1 teden cez se v oskrbi G, potem pa pod porodnisnicno oskrbo. In tako bo tudi z mano, saj sem ze 2 dni cez PDP in imam v cetrtek 7.5. pregled pri G, od petka naprej se pa menim s porodnisnico. Pa je rekla G, da naj pa v petek sprozijo, ce se jim zdi primerno. Tako da upam, da bom do konca tedna ze spoznala tegale razbojnikauser posted image  Umiril se ni nic, ravno obratno, zvecer brca ko zmesanuser posted image

Lepo noc vam zelim, cimhitrejse porode in cimmanj bolecin!!

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
4.5.2009 19:31:54   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image

nč nč...kr tako k je cveka nekaj ven butnila ti si pa tako vprašala...user posted image

user posted image user posted image user posted image Ti ,dudi, dudi.... Imaš mal preveč časa, a? A ti dam še mojega malčka mal na počitniceuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
4.5.2009 19:32:09   
Tanja_
No, sem s pregleda. CTG kaže rahle popadke, odprta sem za en prst...Skratka nič prej ne bo. Še mogoče čez rok. user posted image Jst pa tok naveličana. Si bom kr en liter malinovga čaja dons skuhala. Mah, prou apatična sm ratala.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
4.5.2009 19:33:24   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: krempelček

PUNCE PRAŠIČJA GRIPA NA POHODU, UPAM DA NE PRIDE DO MENE....se je možev nečak vrnil iz španije, mexico ni čist nič drgač.....ojej, mi gre vse na živce....tk da en let sploh ne grem tja na obisk......

brez panike. so rekli, da se umirja.

Mene sploh ne skrbi. Sploh so rekli, da to ne izvira iz prasicev. Kako je ze bilo s piscancjo gripo??user posted image

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
4.5.2009 19:34:27   
Dudica1

user posted image

user posted image user posted image user posted image Ti ,dudi, dudi.... Imaš mal preveč časa, a? A ti dam še mojega malčka mal na počitniceuser posted image

he he ...ne nimam preveč časa ne...mi že moj nagaja tako da ne rabim še enega razbojnika...user posted image

kakšno je stanje te že kaj črviči...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
4.5.2009 19:35:16   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: copka

IZVIRNO SPOROČILO: krempelček

brez panike. so rekli, da se umirja.

Mene sploh ne skrbi. Sploh so rekli, da to ne izvira iz prasicev. Kako je ze bilo s piscancjo gripo??user posted image

tudi mene to nč ne skrbi...

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
4.5.2009 19:36:53   
Anonimen

ma tale prašičja gripa k ni prašočjauser posted image pa novinarji tojk napihujejo da bom misenla da jo že jaz imam k se m po treh tednih še ni umeril grlo in nosuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2540
4.5.2009 19:37:09   
FLASK_A

user posted image

he he ...ne nimam preveč časa ne...mi že moj nagaja tako da ne rabim še enega razbojnika...user posted image

Hehe, no prav, sej zdej gre itak spat in bo mir v bajtiuser posted image

Črviči... Ja, pa me res- zdej bom šla kmal do hladilnika, pomoje bo čisto izropan po mojem pohoduuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
4.5.2009 19:39:00   
FLASK_A

ma tale prašičja gripa k ni prašočjauser posted image pa novinarji tojk napihujejo da bom misenla da jo že jaz imam k se m po treh tednih še ni umeril grlo in nosuser posted image

Aaaaa, to je na tapeti. Nič posebnega torej. Itak toliko napihujejo, me je že prav strah postalo- pa ne spadam med paničarje. SRes so smotani novinarji, samo paniko delajo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
4.5.2009 19:39:53   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: copka
Mali je spal oz. so rekle, da je verjetno brez energije, ker je lacenuser posted image  Pa sem jedla sladek zajtrk ob 9.30, valda da ob 11h, ko sem sla od doma se nisem imela kosila. Matr, stradam se nerojenega otroka!!user posted image  Pa kot piko na i je danes tehtnica pokazala 2kg (!!!!) manj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oooo, kako si me pa zdaj nasmejalauser posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
4.5.2009 19:42:34   
Dudica1

user posted image

Hehe, no prav, sej zdej gre itak spat in bo mir v bajtiuser posted image

Črviči... Ja, pa me res- zdej bom šla kmal do hladilnika, pomoje bo čisto izropan po mojem pohoduuser posted image user posted image

že spita oba...user posted image user posted image user posted image

tud pr men bo zdej izropan hladilnik k tajam kruh tako da ne vem a bom lohk tok počakala al ne ...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
4.5.2009 19:46:18   
Anonimen
kaj a je spet hranauser posted image jz pa nisem nč lačna sem se prej ob petih najedla palačinkeuser posted image tako da zdej sam čakam da bom šla spatuser posted image k sem utrujena in bi sam spalauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2545
4.5.2009 19:47:54   
FLASK_A
Ajde, grem jestuser posted image Jutri imam pa pregled ob 9h zjutraj, komaj čakam da spet ne bom zvedla nič novega user posted image user posted image

Lepe sanje in mirno noč, punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
4.5.2009 19:47:56   
Dudica1

kaj a je spet hranauser posted image jz pa nisem nč lačna sem se prej ob petih najedla palačinkeuser posted image tako da zdej sam čakam da bom šla spatuser posted image k sem utrujena in bi sam spalauser posted image

jaz tud skoz samo nekaj sladkega jem zato moram zdaj nekaj konkretnega da ne bo želodec trpel...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
4.5.2009 19:48:45   
Dudica1
flaska nočko pa fajn opravi jutri...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
4.5.2009 19:49:53   
Anonimen

Ajde, grem jestuser posted image Jutri imam pa pregled ob 9h zjutraj, komaj čakam da spet ne bom zvedla nič novega user posted image user posted image

Lepe sanje in mirno noč, punce!

flaška dober oprav jutriuser posted image user posted image
nočko

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2549
4.5.2009 19:50:43   
Anonimen
jz grem tud nočko punceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ime za fantka
Petorg

Katero ime vam je najbolj všeč?

Emil (17%)

Paul (8%)

Julijan (50%)

Tobi (25%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!