|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
5.5.2009 8:17:54   
Dudica1
olive ja dej še zame kaj na zalogo skuhaj...user posted image
madonca si pridna to boš kuhala cel dan...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
5.5.2009 8:18:04   
OliveOyl
Še nekaj..user posted image

http://www.intimatemedicine.si/zdravje-in-seks/babice-priporocajo-masturbirajte-pred-porodom/

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
5.5.2009 8:19:28   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Še nekaj..user posted image

http://www.intimatemedicine.si/zdravje-in-seks/babice-priporocajo-masturbirajte-pred-porodom/

ja fajn jaz sem že mimo...probajte...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
5.5.2009 8:20:34   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

olive ja dej še zame kaj na zalogo skuhaj...user posted image
madonca si pridna to boš kuhala cel dan...user posted image

Ma ne bom cel dan,sem že pripravila vse..zdaj sam še štedilnik zalaufam pa počas bo..saj se samo kuha..user posted image
Grem zdaj,drugače bo res cel dan trajalo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
5.5.2009 8:20:54   
ttmmbb
Jutro vsem!

TAŠKICA - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ornk dedca!!!!!

Kakšna noč, za pop.... pa ta križ.
Sem pa vseeno dočakala današnji pregled.
Moja pupika pa je 3 leta stara. Ta pravi hudiček.
Danes je bila pri odhodu v vrtec zelo zanima, ta prav cukr. Obvezno se na odhodu lubčkamo. Najprej da men lubčka, potem pa še bog ne daj da pozabi na trebuh in reče "dijo bratec, grem v vrtec, hitro se vrnem". Mene so kr solze sreče oblile.
Zdej grem kufe spit da k seb pridem!

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
5.5.2009 8:22:24   
Tanja_
Dobro jutro punce!
Kako ste?Jaz nisem nič boljše volje od včerajuser posted image Še vedno zelo pesimistična zaradi razgovora, pa zaradi tega, ker bomo očitno res šli čez rok, otekat sem začela, vse me neki špika in zbada. Mah....

petrazg samo še 2 dni, pa boš držala svojo drugo srečo v naročjuuser posted image user posted image Pa kako si lepo pripeljala nosečnost do konca, kljub tistemu preplahuuser posted image

leela držim pesti zate! Pa da se boste čimprej crkljali.
No, grem zdej s user posted image na sprehod, pol pa k zobarju. Se slišimo pozneje.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
5.5.2009 8:25:30   
Obelix
Dobro jutro,

včeraj sem kupila v lekarni ene kaplijice proti krčem BioGaia. So mi jih zelo priporočili in me zanima, če jih ima še katera? Baje vsebujejo še probiotike in naj bi bile sploh super truper. Prvič sem jedla vse po spisku in otroka nista imela krčev. Najprej sem poslušala vse stare vraže, česa ne smem jesti in podobno, pa je hčerka imela nekaj krčev. Nič resnega, a vseeno. Pa sem začela jesti vse po spisku - pršut, fižol in vso "prepovedano" hrano in nobenih krčev. Mi je patronažna že prej rekla, da večino krčev ni zaradi hrane, pa ji nisem verjela. No zdaj ji verjamem user posted image  in ne bom imela nobene diete (razen alkohola in kofeina seveda).

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
5.5.2009 8:31:15   
Dudica1
obelix tud mene muči to kaj naj jem in česa ne smem...a maš kakšen nasvet...al torej naj jem vse po spisku...user posted image

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
5.5.2009 8:35:17   
Obelix
Dudica1, jaz to težko rečem. Povem iz svojih izkušenj. Jaz sem imela super patronažno in mi je rekla, da večino krčev izvira zaradi nezrelosti možganov in celotnega živčnega sistema. Tako, da si lahko na ultra dieti ali pa ješ vse, pa bo efekt isti. Potem so pa tisti otroci, ki imajo kakšno alergijo, npr. na kravje mleko in imajo zaradi tega krče. Kako naj to veš, dokler ne probaš, a ne. Najbolje je po občutku. Jaz bom jedla vse, pa bom v primeru krčev začela črtati jedi.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
5.5.2009 8:58:04   
tubby
Pozdravljene,

mal se mi trga že počasi, prov res. kr naprej eni lažni alarmi pa nič, pa sm šla učer na sprehod, vse me je bolel, dol tiščal. pa nič.
mal se mi meša no. še mal pa bom šla po tisto olje al kaj naj nrdim. ne morem več čaka, danes hoečm rodit in pika.

Obelix-kaplijce biogaia sem jaz probala letos pri hčerki 3,5 let ker jo je skoz bolel trebušček-resnično zdaj ne jamra več. Pa smo jih samo ene porabli. bom jih pa kupila tudi za malega.

Punce help!

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
5.5.2009 9:02:01   
maja1488
Eno glupo vprašanje: kako zgleda bolečina v križu, če gre za popadke? Tako kot recimo, če dolgo sediš pa te 'peče' al je bolj sunkovito, kot kak krč?

V prvi N me ni nič bolelo, zdaj pa me je začelo vse tiščat, pa spodaj me vsake tolko zareže...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
5.5.2009 9:02:53   
gala
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

gala: pol pa imaš kar nekaj idej kam it na enodnevni izlet z otroki? če maš kakšnega takega k ni glih vsakodnevni bi bila ful hvaležna za nasvetuser posted image

Prvi izlet ki mi je padel na pamet in je bil nam trem vsem zelo všeč, je Vremščica. Planota, na katero se lahko zapelješ ali pa hodiš dlje časa. Po njej se pasejo konji, ki nimajo čisto nič proti crkljanju. Tudi ovce srečaš tam. Narava je prekrasna. Kolikor toliko blizu je vas Narin, v kateri je turistična kmetija Andrejevi. Zunaj imajo tobogan in gugalnico, notri (pa tudi zunaj) pa dobro domačo hrano. Nad vasjo je tudi hrib Šilentabor (arheološko najdišče in čudovit razgled), če te mika še kak drug pohod.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
5.5.2009 9:06:35   
gala
Drugače sem pa iz pregleda - malemu je baje še tako dobro nnotri, da se mu še nič ven ne mudi. MV je sicer mehak in skrajšan, ampak sem zacementirana. Mi je pa rekla, da lahko brez težav doma počakam, dokler ne bodo redni popadki na 5 minut. Samo pritisk, ki je bil vseskozi nizek, se mi je povišal, tako da ga moram vsak dan meriti, če spodnji pride čez 90, menda ni dobro.
Moram pa priznati, da me je kar malo stisnilo, ko je rekla, da če še ne bom rodila do ponedeljka, naj pridem na CTG. Saj vsak dan upam, da bom ponoči šla rodit, ampak ko si zamislim, da bom verjetno naslednji teden že drugič mami, me pa vseeno malo stisne.

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
5.5.2009 9:07:11   
Dudica1
obelix hvala bomo probali vse po malem pa bomo videli kaj bo...user posted image

VPRAŠANJE
sem dobila rojstni list pa bom šla na občino zrihtat vse papirje pa me zanima za otroške doklade:a moram it po novo polo pa dat novo za oba notr???

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
5.5.2009 9:08:12   
petra a
petra zg-dobro opravi v četrtek, za noge pa nič ne skrbi, bo vse vredu, pa daj te tvoji trmi še enga lubčka od meneuser posted image ...za rojstni dan se je pa tudi meni zdelo ne fer do ta male, zato ga nismo prestavljali, pol se bodo pa itaq vsi še okrog ta malega otročka vrteli, to ji pa verjetno tudi ne bi bilo prav

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
5.5.2009 9:09:55   
petra a
dudi-ja, na novo moraš vložiti vlogo, na polo napišeš oba otroka

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
5.5.2009 9:13:54   
petrazg
Evo mali v vrtcu, mami pa pospravljat in pakirat... mogoče bo še celo hitro minil dan...
Gala, ttmmbb in vse , ki imaste danes preglede dobro opravite user posted image

Dudi.
.. jst sem v prvi in drugi nosečnosti jedla vse, izogibala sem se samo alkoholu in malo manj bifteka sem pojedla user posted image . In sem z enakim prehranjevanjem nadaljevala tudi po Anžetovem rojstvu in nismo imeli nobenih problemov s krči (samo 1x  ponoči se mi je jokal 3 ure skupaj, še zdaj ne vem zakaj). Bojda je malček že v bušiju malo navajen vseh okusov... No, mi nismo imeli problemov in srčno upam, da se jim tudi sedaj izognemo. So mi pa v porodnišnici pri prvem normalnem obroku dali zmiksane jagode... user posted image

Oliva kolk si pridna... Jst samo upam, da mi dons uspe stanovanje pospravit, kuhali bomo že nakako pol user posted image

Tanja... ti napišem še enkrat... Imam še eno vprašanje - mogoče veš - pri malemu so mi ugotovili anomalijo ledvičk. Voda se mu zadržuje na desni in na levi ledvički, bojda mu zaklopka ne dela. Ampak so mi trije g zatrdili, da to zgine po rojstvu oz. v prvih mesecih... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
5.5.2009 9:14:47   
Obelix
tubby, a ni hecno kako so nam celo nosečnost govorili, kaj vse ne smemo, ker lahko sproži predčasni porod, zdaj pa vidiš, kako nobena stvar ne zbeza otroka ven, dokler ni sam pripravljen user posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
5.5.2009 9:15:22   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

dudi-ja, na novo moraš vložiti vlogo, na polo napišeš oba otroka

aha ok...bom šla pol zrihtat še jest mu dam...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
5.5.2009 9:18:17   
petra a
majčice moje, se počasi poslavljam...ne,ne, ne grem še rodituser posted image , samo na UZ moramuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
5.5.2009 9:21:34   
gala
No, zdaj greva pa še z Manco k logopedu, popoldan pa pospravim stanovanje. Pa bo spet malo miru potem (kakšen optimist semuser posted image user posted image user posted image ). Lepo se mejte punce, se beremo popoldan!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
5.5.2009 9:27:08   
dito
dobro jutro

spet sem spla za en user posted image .

Vsem, ki imate danes pregled želim veliko sreče (tudi jaz ga imam), tako da vas zapuščam, ker se grem urejat.a

Leela- danes boš že cartala svojegauser posted image user posted image , ti malo zavidam.

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
5.5.2009 9:28:45   
annya
Pozdravljene!
Končno se je tudi pri nas začelo po malem dogajati!!user posted image  Zgodaj zjutraj se mi je odluščil čep, malo me je zvijalo, zdaj me na uro in pol (podobno kot pri menstruaciji, samo da še ne boli tako zelo)...zdaj sem spakirala še zadnje stvari za v porodnišnico, če bo treba na hitro smuknit :-) ampak mislim, da bomo še kar mogli malo počakat!

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
5.5.2009 9:46:44   
Anonimen
no jz sem se mal odpočila sem zaspala za eno uro me zadnje čase matra  ponoč nespečnost čez dan bi pa spalauser posted image

dudica: danes n imajo uradnih ur na sociali, da ne boš za br hodila v logatecuser posted image

(odgovor članu annya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2599
5.5.2009 10:03:22   
copka
gala- zanimiv izlet, sploh ce so zivali zraven. No, jaz nimam pojma kje je to, moj je bolj hribolazec in mu bom povedala za ta izlet. Sigurno bomo sli in te se kdaj za kaksen nasvet vprasaliuser posted image

dudi- jaz mislim, da bi ti morala vec pocivat. So nam na MS rekli, da ceprav se mamica lahko pocuti super, je njeno telo se vedno pred kratkim dozivelo velik sok in se lahko pocutje zelo hitro spremeni.

taskica- cestitke za mala korenjaka. Ko sem se jaz rodila 8 dni cez rok, nisem imela niti 3kguser posted image

cveka- tudi jaz se spet zbujam in ne morem nazaj zaspat, potem pa zaspim do 9h.user posted image  In sem se bolj povozena, potem pa je dan totalno neproduktivenuser posted image

oliva- bravo da na zalogo kuhas. Jaz bi tudi, pa se mi ne da nic. Itak pa upam, da se bo mami izkazala (ceprav sta s kuhinjo skregane), ce ne pa sigurno tasca.

annya- super da se je zacelo. Ceprav ce se ti je cep odluscil se ne pomeni, da bos danes rodila. No, jaz drzim pesti da bos cimprej in s cimmanj bolecinami. sporoci!

leela- srecnouser posted image  Blagor tebiuser posted image

dudi in ostale- a vlogo za doklade lahko dajo vsi, ali so kaksne omejitve? Mislim, kaj gledajo?

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

IME ZA PUNČKO
gugla

Katero ime za punčko bi izbrali?

Tara (20%)

Neli (15%)

Mishel (5%)

Lori (5%)

Zala (56%)

Število vseh glasov: 342

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!