|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
4.5.2009 10:34:08   
gogabojan
Moj malček spi kot klada. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ga nič ne zbudi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa ma mami čas, da obesi perilo zunaj. Pa pri nas je zdaj brez oblačka. Prej pa so bili nekam sumljivi oblački tukaj.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
4.5.2009 10:44:41   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Moj malček spi kot klada. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ga nič ne zbudi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa ma mami čas, da obesi perilo zunaj. Pa pri nas je zdaj brez oblačka. Prej pa so bili nekam sumljivi oblački tukaj.

jaz bom tud danes obešala perilo ;)samo ne zunaj ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
4.5.2009 10:46:44   
PikicaStonoga
A so prihodki v dohodnini bruto al neto?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
4.5.2009 10:47:48   
jolly123
Bruto. 

Neposredna povezava do sporočila: 3104
4.5.2009 11:01:17   
PikicaStonoga
valla. a slučajno veš, če je možno pri obdelavi filmčkov v tistem programu, ki ga uporabljaš al pa v katerem drugem, uporabit in skombirnirat tako filmčke posnete  s kamero kot tiste posnete s fotoaparatom????

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3105
4.5.2009 11:02:12   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Bruto. 

sem si misla, sam mi nekej ne gre skupej user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
4.5.2009 11:04:54   
PikicaStonoga
lučka ...kolk stane tist "slinček-majčka" v ikei? V BC mi je predrag user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3107
   [Brisano sporočilo]
4.5.2009 11:46:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3108
4.5.2009 11:50:09   
laknerš
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

valla.
a slučajno veš, če je možno pri obdelavi filmčkov v tistem programu, ki ga uporabljaš al pa v katerem drugem, uporabit in skombirnirat tako filmčke posnete  s kamero kot tiste posnete s fotoaparatom????

Neposredna povezava do sporočila: 3109
   [Brisano sporočilo]
4.5.2009 11:53:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu laknerš)
  Neposredna povezava do sporočila: 3110
4.5.2009 12:05:09   
gogabojan
la. a slučajno veš, če je možno pri obdelavi filmčkov v tistem programu, ki ga uporabljaš al pa v katerem drugem, uporabit in skombirnirat tako filmčke posnete s kamero kot tiste posnete s fotoaparatom????
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

laknerš, hvala user posted image

.stonoga, ja seveda je možno. Samo kvaliteta ne bo enaka in se bo vidlo.

JOJ VALLA, sorry k ti bom zamorila. Saj vem da si Irmi že pisala enkrat to, sam res je nekje to daleč daleč nazaj. V katerem programu delaš filmčke.

PLIZ PLIZ, HVALA.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
4.5.2009 12:08:21   
gogabojan
Evo zdaj pa še nekaj.

Punce, kam bi šle ve rade na počitnice????????????

Sva se z mojim pogovarjala za Grčijo al pa Tunizijo (tja sigurno ne grem). Če je katera kje bila v daljnih krajih, naj pove kako je, in če je z user posted image za biti tam. Plaža mora biti za kopat se, pa za sprehodke mora biti fulll fajn tudi, pa znamenitosti za gledati.

Madona, nisem nič zahtevna kajne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3112
4.5.2009 12:15:21   
PikicaStonoga

valla. a slučajno veš, če je možno pri obdelavi filmčkov v tistem programu, ki ga uporabljaš al pa v katerem drugem, uporabit in skombirnirat tako filmčke posnete  s kamero kot tiste posnete s fotoaparatom????

sej ta barva se mi je ponesrečla, sem hotla rdečo pa potem nisme hotla 2x pisat...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3113
4.5.2009 12:16:36   
PikicaStonoga

sej ta barva se mi je ponesrečla, sem hotla rdečo pa potem nisme hotla 2x pisat...

VIDIM, VIDIM; da je že vse jasno! :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3114
4.5.2009 12:27:57   
jolly123

Evo zdaj pa še nekaj.

Punce, kam bi šle ve rade na počitnice????????????

Sva se z mojim pogovarjala za Grčijo al pa Tunizijo (tja sigurno ne grem). Če je katera kje bila v daljnih krajih, naj pove kako je, in če je z user posted image za biti tam. Plaža mora biti za kopat se, pa za sprehodke mora biti fulll fajn tudi, pa znamenitosti za gledati.

Madona, nisem nič zahtevna kajne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V Grčiji še nisem bila, sem pa bila v Tuniziji in Turčiji. Turčijo definitivno priporočam pa sva šla low budget v hotel z dvem zvezdicama, pa je bilo super. Čistoča, hrana vse na nivoju. Sploh hrana je tam zakon, najdeš za vsakoga nekaj.
V Tunizijo sva šla na poročno potovanja v hotel s 4-imi zvezdicami pa je blo sucks kar se tiče čistoče in hrane.
Grčija pa tisti ki so bili pravijo da je zakon.

Neposredna povezava do sporočila: 3115
4.5.2009 12:41:55   
gogabojan
Jolly hvala za odgovor. Ma me full matra. Sva z srčkom rekla, k tok pridno šparava, zakaj si nebi privoščila počitnic, kot se šika. Madona saj sva mlada. Pa starša sva postala (on je dobil kar gratis paket user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Pa zakaj si nebi privoščila. Problemi in kriza so, in vedno bo. Tak da, gremo nekam......

On pa je tudi gledal za Blatno jezero na Madžarskem. Men se bolje zdi morje kot pa tja. Pa cene so skoraj iste.

Pa sem jaz raje predlagala Grčijo. Bomo pa šli tja, kjer bo več +++++++. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
4.5.2009 12:44:47   
laknerš
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobila sem odločbo za vrtec.

NISMO sprejeti!!!!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
4.5.2009 12:46:28   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

NISMO sprejeti!!!!

Ah daj no. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma pi.... kakšne kriterije sploh majo v vrtcih ej.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
4.5.2009 12:49:34   
laknerš

NISMO sprejeti!!!!

Ah daj no. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja in to halo, jest mam ful pik več k mam enga že v tem vrtcu.

Neposredna povezava do sporočila: 3119
4.5.2009 12:54:45   
PikicaStonoga

NISMO sprejeti!!!!

KAJ??????????  Pa sem misla, da boš dobila, ker imaš že Neli v vrtcu!!!!!!!!! Mater noooooooooooo ...
A si dala samo v ta vrtec kjer je Neli?????

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
4.5.2009 12:55:22   
PikicaStonoga
gogabojan ...kaj pa Malta?

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3121
4.5.2009 12:59:52   
laknerš

NISMO sprejeti!!!!

KAJ??????????  Pa sem misla, da boš dobila, ker imaš že Neli v vrtcu!!!!!!!!! Mater noooooooooooo ...
A si dala samo v ta vrtec kjer je Neli?????

Ja, sam tega!!! Jest sm bla stoprocent da bomo dubl lih zarad Neli. Pismo, kam naj zdej otroka dam? Jest si ne morem privoščit privat vrtca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3122
4.5.2009 13:05:40   
jolly123

NISMO sprejeti!!!!

Ja in to halo, jest mam ful pik več k mam enga že v tem vrtcu.

Ej ta butasta Marijin vrtec meni sploh ni jasno kakšen kriterij imajo, sej samo izpolneš neko prijavnico o otrokovem rojstvu in imenu in to je to. Ne vem res po čim zbirajo!!! Ej takoj pritožbo napisat!!! Mam pa še en kontakt od gospe ki čuva nekje na Brniku...nimam pa pojma kaka je cena če rabiš.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
4.5.2009 13:06:24   
ajetam@
pismo no user posted image žal mi je da nisi dobila. jaz bi ti dala svoje mesto če bi lahko....

počitnice ja...
mi bomo šli kej v piran, pa kdaj bled, piran... ne vem imamo velik varjant poceni apartmajev po sloveniji in hrvaški sam ke ne grem. pol septembra pa verjetno na korziko user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
4.5.2009 13:06:33   
gogabojan

gogabojan ...kaj pa Malta?

Še nikoli nisem bila tam. Ti si???????? Mislim razlog da si mi omenila. Če si bila tam povej vsoje občutke in opiši. Če nisi pa kak to, da si malto omenila.

Zdaj brskam na veliko po netu.

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?