Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 8:06:17
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala kakšna mati sem jaz? Neli je bila lačna, jaz pa budalo. Pojedla v parih min 130 ml bananine kašice. Sam ne kaže da bo kaj boljš larkneš in gogabojan- za kg, za vajino vztrajnost jaz sem v tem času zgubila 1 kg, itak je ta kg kot jojo, gor dol, gor dol a s tisto anticelulitno terapijo si tud že končala? pa nehej no s tem kakšna mami si? - FAJN; NAJBOLJŠA IN EDINA PRAVA ZA NELI!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 8:11:52
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala kakšna mati sem jaz? Neli je bila lačna, jaz pa budalo. Pojedla v parih min 130 ml bananine kašice. Sam ne kaže da bo kaj boljš larkneš in gogabojan- za kg, za vajino vztrajnost jaz sem v tem času zgubila 1 kg, itak je ta kg kot jojo, gor dol, gor dol a s tisto anticelulitno terapijo si tud že končala? pa nehej no s tem kakšna mami si? - FAJN; NAJBOLJŠA IN EDINA PRAVA ZA NELI!!!!!!!!!!!!!!! saj nisem mislila tko, bolj jaz budalo ma ja sem končala, se mi je na začetku zdelo, da je pomagalo, zdaj pa se mi zdi da se mi ne pozna glih kaj . Se zdaj sama mažem 1x-2x dnevno, pa moram še mal z samomasažo začet
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 8:21:52
|
|
|
|
afnica mala
|
meni se zdi, da imate tukaj gor same pridne otroke, ki se zaposlijo sami s seboj, fajn napredujejo.... kako vam to uspe? veliko časa se sprehajate, ste veliko časa tukaj gor, zame je vse to luksuz, skoz rabi pozornost, noče se sama zamotit. kako jo navadit? al moram sam,o počakat, da mine obdobje? na razvojni mi je rekla naj jo pustim jokat? kako? mal sem žalostna, ko moram res skoz zraven viset. ta teden bo skoz pri meni, mož mora pripraviti zgornje nadstropje za tlake in mora še vse inštalacije naedit, do konca pospravit, in po službi čas hitro mine. Upam, da bo vsaj kako urco pri mami. grem, zdaj tud moje naročje ne pomaga
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.5.2009 8:27:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.5.2009 8:28:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 8:32:14
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. goga, jaz te ful razumem. Težko je kar naenkrat nehati dojit, pa ne na tvojo željo. Kaj pa če poskusiš stoje, tako da ga nosiš, malo ziblješ in hkrati pristaviš? Pri nas je to parkrat delovalo. Tilen se je pa danes sam vsedel Mu je kar naenkrat uspelo, sploh ni pokapiral, kaj se je zgodilo Danes mu bom pa prvič skuhala piščančka. A veste, da ima zelenjavo ful raje kot sadje. Pa frutki mu tudi ne grejo najbolj. Včeraj smo se potepali, pa sem mu dala Hipp, pa se je tako pačil... Sicer je na koncu pojedel vseh 250g, samo res težko in počasi. Domače kuhano pa kar požira Hvala za predlog. A veš da bom res probala. Zdaj ma že polhn želodček. Morda še preveč. Pa čestitke, ker sami sedite. Oz. ste se danes prvič sami vsedli.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 8:33:49
|
|
|
|
gogabojan
|
Kje pa je Irma??????????????? A je tok not padla v pucanje bajte, in urejanja vrta, da nima časa niti nas pozdraviti???????????????? Al pa je bogica od vsega zmatrana zvečer, da se ji res ne ljubi gor iti. Al pa internet zafrkava??????????????????'' Sam da ji bo zdrav pa bo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 8:37:29
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. ...... Tilen se je pa danes sam vsedel Mu je kar naenkrat uspelo, sploh ni pokapiral, kaj se je zgodilo ..... ooooo, full dobro!!!! Čestitam!!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 8:38:14
|
|
|
|
laknerš
|
Jest mam pa ful eno dilemo na tapeti!!! Naša Hana že kar nekaj časa kašlja, ampak samo ponoči in ene dvakrat podnevi. Ni izgledalo tako da bi morala k zdravniku. No in včeraj smo imeli na obisku eno medicinsko sestro in je rekla, da je njen kašelj slišati kot kašelj alergika. Kao naj bi bila alergična na cvetni prah. In če pomislim se mi zdi da res kašlja šele zdaj spomladi. Zdaj pa ne vem al naj jo peljem h P al ne? Ker jest sicer ful ne zganjam panike sam tole pa ne vem kaj naj naredim?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 8:40:33
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Kje pa je Irma??????????????? A je tok not padla v pucanje bajte, in urejanja vrta, da nima časa niti nas pozdraviti???????????????? Al pa je bogica od vsega zmatrana zvečer, da se ji res ne ljubi gor iti. Al pa internet zafrkava??????????????????'' Sam da ji bo zdrav pa bo. Govor za Jankoviča piše in deklamira pred ogledalom, da ga bo jutri kakovostno nap . Go, GO, GO Irma!!! V mislih bomo vse s tabo!!! Bomo vsekletvice prpravle kar jih poznamo!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 8:42:29
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Kje pa je Irma??????????????? A je tok not padla v pucanje bajte, in urejanja vrta, da nima časa niti nas pozdraviti???????????????? Al pa je bogica od vsega zmatrana zvečer, da se ji res ne ljubi gor iti. Al pa internet zafrkava??????????????????'' Sam da ji bo zdrav pa bo. Govor za Jankoviča piše in deklamira pred ogledalom, da ga bo jutri kakovostno nap . Go, GO, GO Irma!!! V mislih bomo vse s tabo!!! Bomo vsekletvice prpravle kar jih poznamo!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 8:45:53
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jest mam pa ful eno dilemo na tapeti!!! Naša Hana že kar nekaj časa kašlja, ampak samo ponoči in ene dvakrat podnevi. Ni izgledalo tako da bi morala k zdravniku. No in včeraj smo imeli na obisku eno medicinsko sestro in je rekla, da je njen kašelj slišati kot kašelj alergika. Kao naj bi bila alergična na cvetni prah. In če pomislim se mi zdi da res kašlja šele zdaj spomladi. Zdaj pa ne vem al naj jo peljem h P al ne? Ker jest sicer ful ne zganjam panike sam tole pa ne vem kaj naj naredim? Ja pol pa jo pelji. Boš vsaj vedela kako pa kaj. Če ni nič, boš mela vsaj dušo mirno. Naš P pravi, da kar naj pokličemo prvo, se bomo besedno zmenili (za karkoli), če pa bo po besedah vedel, da bi bilo bolje da se pokažemo, nas bodo pa naročili. Tako mamo mi za te pikice. Poklicala sem, smo se pogovarjali, sem ga opazovala, (dvom med novo alergijo in švicom), pa moram pol poklicat in povedat rezultat. Naši pikiji in pikice so vseeno premajhni da povejo kaj jih matra. Na tvojem mestu bi poklicala, povedala za kaj se gre, in saj ti bo sestra povedala ali se naročiti, ali pa še par dni počakati. Upajmo na najboljše. Da ni nič.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 8:47:04
|
|
|
|
čebelka77
|
Dobro jutro, ste bile spet pridne, bom mogla si ornk čas vzet če vas bom hotla prebrat. Tile "prazniki" so me čist okupirali, pikniki, družinska srečanja........................ pa še krst smo imeli včeraj. Tko da bizi, bizi. Sem pa ravn danes zjutraj OB KOSU POTICE!!!!! sklenila da bo treba manj jest!!!!!!!!!!!! Vam moram pohvalit našo Blažko, bila je super pridna včeraj cel dan, kot bi vedela da je njen praznik. Hura zanjo. zdej grem pa mal za nazaj pogledat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 8:47:18
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. goga, jaz te ful razumem. Težko je kar naenkrat nehati dojit, pa ne na tvojo željo. Kaj pa če poskusiš stoje, tako da ga nosiš, malo ziblješ in hkrati pristaviš? Pri nas je to parkrat delovalo. Tilen se je pa danes sam vsedel Mu je kar naenkrat uspelo, sploh ni pokapiral, kaj se je zgodilo Danes mu bom pa prvič skuhala piščančka. A veste, da ima zelenjavo ful raje kot sadje. Pa frutki mu tudi ne grejo najbolj. Včeraj smo se potepali, pa sem mu dala Hipp, pa se je tako pačil... Sicer je na koncu pojedel vseh 250g, samo res težko in počasi. Domače kuhano pa kar požira super
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 8:48:30
|
|
|
|
gogabojan
|
Medtem, ko sem za Laknerš pisala post, je naš tamal dru se KAJ KAJ KAJ KAJ AMA AMAMA AMA AMAMA KAJ KAJ KAJ KAJ AMAMA KAJ KAJ AMA AMA kot pokvarjena kaseta. Še vedno guči. Jaz se bom polulala od smeha punce. To je za crknt smešno. Pa kr ne neha. Če mu kaj rečem, me debelo pogleda se zareži in spet KAJ KAJ KAJ KAJ Ko bi le vedla, kaj se mu plete po glavi. Evo, jaz se bom polulala.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 8:50:03
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 Dobro jutro, ste bile spet pridne, bom mogla si ornk čas vzet če vas bom hotla prebrat. Tile "prazniki" so me čist okupirali, pikniki, družinska srečanja........................ pa še krst smo imeli včeraj. Tko da bizi, bizi. Sem pa ravn danes zjutraj OB KOSU POTICE!!!!! sklenila da bo treba manj jest!!!!!!!!!!!! Vam moram pohvalit našo Blažko, bila je super pridna včeraj cel dan, kot bi vedela da je njen praznik. Hura zanjo. zdej grem pa mal za nazaj pogledat za pridno BLAŽKO. za krst . Verjamem da ste se imeli SUPERB.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 9:28:25
|
|
|
|
resnično srečna
|
tiste iz Lj, ki niste dobile mesta v vrtcu...pripravljamo dopis za župana...čekirajte tukaj http://www.ringaraja.net/forum/m_4108312/mpage_1/key_/tm.htm
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 9:34:18
|
|
|
|
iraira
|
Dan! Iraira ni shujšala niti grama gogabojan , vidim pa da sta bile z laknerš toliko bolj pridne . Tebe je še angina dodatno izčrpala . Danes je bila pa noč katastrofa.... se je nekaj sanjalo in se je zbudila v joku okoli 1-ih..je kar hlipala potem bogica. Pa kaj se lahko tako groznega sanja takim malim pikcom No in potem sta se s kužiko menjali, enkrat ena jok, drugič druga....pa da se ti zmeša . Danes bom zaprla vrata od sobe pa naj se joka na hodniku če hoče ( pes mislim ). Zdaj pa spi ko krava v svoji košari .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 9:45:36
|
|
|
|
gogabojan
|
Punce, kakšno vreme bo danes?????????? Nekam čudno zgleda. Rada bi cote dala ven sušiti, ker se mi bo nabralo kakih 3 ali 4 pralne stroje. Poletne obleke, zimske obleke = pospravljati. Hvala za odgovor.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 9:48:24
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, kakšno vreme bo danes?????????? Nekam čudno zgleda. Rada bi cote dala ven sušiti, ker se mi bo nabralo kakih 3 ali 4 pralne stroje. Poletne obleke, zimske obleke = pospravljati. Hvala za odgovor. Nas je sonček zbudil in kar vztraja
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 9:49:48
|
|
|
|
ajetam@
|
dobrojutro! ma gogabojan ne vem kaj bi rekla. vrjamem da ti je bedno. zdej se sam odloči a boš ustrajala na tem ali ne . moj je pa tko začel delat da je vlekel fulll malo in ni nič priteklo in je zagnal paniko in ga dam spet gor in spet čist mal opvleče in tko... kot da bi prvič se dojil ... in tko je bilo par dni. itak je meni mleka začelo fulll zmankovati odkar jeva hg. pol sem pa rekla da se ne grem več. da se samo on in jaz matrava zarad tega in sva zdej en teden na am. in ne **** 5posto. najprej mi je blo mal smotan sam sem se hitro navadila in mi je kul. 6mesece dojenja je super in se ni kaj za sekirat!!! pismo jaz pa tuhtam... če prespi celo noč imava dopoldne mleko, ob 12ih kosilo, potem mleko in za večerjo sadje... in to je vse kar moj poje. jaz imam pa občutek da pri vas vaši fullll več pojejo. (ok sej ne spi vedno celo noč. pač včasih spije še mleko ponoči enkrat ali max dvakrat) a se vam zdi da moj malo poje ????? pa pol če mu mislim dat hg še za zajtrk kot berem da nekatere imaste in malico, pa bo ostal čisto brez mleka. no ok itak bi mu dala za zajtrk recimo sadje al neki pa pol še mleka za spit sam tko... joj malo me muči to. ostalo sem pozabila za komentirat... pri nas je megaa sonček. tko da bova šla zdele na zrakec... pol morem pa do ginekologinje bris vzet. ste ve že šle? aja čestitke za enega ali eno (joj se res opravičujem sam še nisem čisto na tekočem z nicki in imeni malčkov) k se je sam sama usedel usedla bravooo. naš sicer sedi sam že zelooo lepo samo sam se še ni usedu... čaki mal gogabojan pa ne mi rečt da najmanj kot lahko v želvici plačaš je teh 300€ ?????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 9:55:14
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Punce, kakšno vreme bo danes?????????? Nekam čudno zgleda. Rada bi cote dala ven sušiti, ker se mi bo nabralo kakih 3 ali 4 pralne stroje. Poletne obleke, zimske obleke = pospravljati. Hvala za odgovor. pri nas imamo sončka brez oblačka
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 9:58:20
|
|
|
|
ajetam@
|
aja mal čudno uprašanje. a lahko dajem v flaško v am mal km ? tko postopoma da se navadi... al kako ste ve začele?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 10:00:26
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
ajetam@ jaz mam bris junija ... midve sva pa že iz trgovine, kupili sadje, zelenjavo, jogurte, rjavi sladkor ... zdej gre pa mami mal papcat :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 4.5.2009 10:15:11
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Tilen se je pa danes sam vsedel Mu je kar naenkrat uspelo, sploh ni pokapiral, kaj se je zgodilo Danes mu bom pa prvič skuhala piščančka. A veste, da ima zelenjavo ful raje kot sadje. Pa frutki mu tudi ne grejo najbolj. Včeraj smo se potepali, pa sem mu dala Hipp, pa se je tako pačil... Sicer je na koncu pojedel vseh 250g, samo res težko in počasi. Domače kuhano pa kar požira Bravo za Tilna On itak obvlada sceno Midva sva šla zdej zjutraj že odpret sp za našega, s Tajkotom na en sprehod, zdej dobi malico, pol malo kasneje kosilo in upam da bo sodeloval z mano in šel spat
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?