|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
3.5.2009 22:45:08   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Lovely moja zjutraj tudi popije samo okoli 100mluser posted image . Jaz ji čez kakšno uro in pol spet ponudim flaško in vedno popije še vsaj 130ml. Po GH obroku pa počakam kakšno urico in ji ga ponudim........z veseljem sprejme user posted image

hmmmm jaz pa zdej nečesa ne razumem ...zjutraj pije otrok mleko, čez eno uro spet, potem GH, pa spet mleko, ja kako pa potem štejete obroke??? pol ima jaz tak otrok 10 obrokov na dan user posted image user posted image user posted image sej ne morete štet za en obrok, če je razlike tudi uro in več? user posted image user posted image user posted image

Jaz ne gledam na uro, ko bi jedla ji dam in je problem rešen. Ne štejem obrokov in jih tudi nikoli nisem. Držim se načela, da je več malih obrokov bolje, kot 4-je velikiuser posted image . Tako sem delala tudi pri sinu in sedaj pri user posted image  isto.

Lepo napreduje, je zadovoljna in to je važno. Jaz jo samo poslušam in delam po svojem občutku

Včasih je večkrat, včasih manjkrat....odvisno je tudi dan ko ji sploh ne paša nič razen mleka in čaja pa se zato ne sikiram, drugič nadoknadi

kar se tega tiče, ti dam čist prav! jaz bi bla a vesela, če bi moja hotla večkrat po manj jest, ker bi blo lažje skombinirat vsega po malem ...zdje je pa 1x na 4, drugič na 5 obrokih ...samo je vedno tečna, če se ne naje dovolj ...pol pa ma en čas mir, kaj češ otročki so si različni ;)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
3.5.2009 22:57:46   
PikicaStonoga
LAHKO NOČ MAMICE!!!!!!!!!!!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
3.5.2009 22:59:55   
iraira

LAHKO NOČ MAMICE!!!!!!!!!!!!!

Nočko user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 3053
3.5.2009 23:11:33   
iraira
Vidim da danes niste razpoložene za čvek zato kar gremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!!

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
3.5.2009 23:11:58   
Tosca
Čerčka,
vidim, da danes user posted image  štrajkajo s hrano. Naša je štrajkala najprej z GH in če bo šlo tako naprej, bomo tudi pri nas na enem obroku GH tam pri dveh letih, kot je rekla timnala user posted image . Sem ji danes prvič dala jaboljo, samega ni hotela, s keksom pa je pojedla tri žličke po dolgem matranju user posted image . Potem pa še pri naslednjih dveh obrokih skoraj ni hotela mleka. Pa ni videti, da bi bilo kaj narobe z njo.user posted image  Pa saj vem, da ni drugega, kot vztrajati z GH. Z mlekom pa... po moje bo že jedla (pardon pila), ko bo lačna.

Drugače mi je bil pa en tak čuden dan, sva se tudi midva z mojim nekaj spičla. Dopuščam, da sem jaz preveč zahtevnauser posted image , al pa tud ne...

Lovely in gogabojan, upam, da se vajina user posted image  premislita in bolj pridno papata.

PikicaStonoga user posted image  za zajčke. Smo jih včasih tudi mi imeli doma in hranili s kapalkami, če je zajklja prišla preč.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
3.5.2009 23:22:24   
Tosca
Grem tudi jaz user posted image . Drage mamice, lahko in mirno noč!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
4.5.2009 6:31:53   
gogabojan
Jutro.

Noč hmmmmm še kar no. Upam da pri vas bolje.

kava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bela kava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kakav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za posladek pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   nič sladkega,
kile je treba dati dol. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
4.5.2009 7:13:44   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

za posladek pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   nič sladkega, kile je treba dati dol. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res je! Sem stopilana vago in nisem v enem mesecu naredila NIČ!!! Še kako deko več imam ...pa sem bila 3 teden FUL pridna in sem se SVETOVNO počutila in potem zaj ...v 14 dneh vse ...evo spet jovo na novo ...kaj češ ...pozitivno naprej! - se tehtamo spet 1. junija ...user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
4.5.2009 7:14:19   
gogabojan
Tiste k ste gledale ceno vrtca
Če se ne motim, sta se Pikica in Valla pogovarjale o ceni. Te cene veljajo za vrtec Vrhnika.

PLAČILO STARŠEVPlacilo staršev urejamo v skladu s Pravilnikom o placilih staršev za programe v vrtcih.Starši uveljavljajo znižano plašilo za programe v vrtcu, ce v upravi vrtca oddajo izpolnjen obrazec -  VLOGA ZA ZNIŽANO PLACILO VRTCA  (obrazec DZS 1,82, ki ga kupite v papirnici).Za otroke, ki so že vkljuceni v vrtec, se znižano placilo uveljavi s 1. januarjem naslednjega leta, ce starši oddajo vlogo praviloma do 15. novembra tekocega leta. Vlogo za znižano placilo vrtca je potrebno vsako leto vložiti na novo, z novimi podatki o dohodkih.Za otroke, ki se vkljucujejo v vrtec med letom, se znižano placilo uveljavi z dnem, ko je otrok sprejet v vrtec, ce starši oddajo vlogo najkasneje 15 dni pred predvideno vkljucitvijo.Staršem, ki ne uveljavljajo znižanega placila, oziroma ce starši vloge za znižano placilo vrtca ne oddajo, vrtec izstavi racun v višini polnega placila to je 80% od cene programa, v katerega je otrok vkljucen.Višino placila doloci obcina na podlagi lestvice, ki starše razvršca v placilne razrede, upoštevaje bruto mesecni dohodek na družinskega clana v primerjavi s povprecno placo na zaposlenega v RS. Starši placajo najvec 80% od cene programa v katerega je vkljucen otrok. Placilo 80% cene je polno placilo.Starši, ki prejemajo denarni dodatek po predpisih o socialnem varstvu so placila oskrbnin oprošceni. Ce je v vrtec vkljucen vec kot en otrok iz iste družine, starši za starejše otroke placujejo za en placilni razred nižjo ceno.Starši, ki niso zavezanci za dohodnino v RS, placajo polno ceno programa, v katerega je vkljucen otrok. Ceno programov v vrtcu na predlog vrtca doloci obcinski svet.Sklep o dolocitvi veljavne cene programov je staršem na vpogled na oglasnih deskah v enotah Vrtca Vrhnika.Cena programovcena programa 1.starostnegaobdobja462,86 eur cena programa 2.starostnegaobdobja357,94 eurLESTVICA ZA DOLOCITEV PLACILNEGA RAZREDA ZA PLACEVANJE OSKRBNINE V VRTCU
V LETU 2009 - po veljavnih cenah v Vrtcu Vrhnika (od 1.1.2009 naprej)
Placilni razred
mesecni bruto dohodek na družinskega clana od povprecne
placilo v % od cene progr.
ZNESEK PLACILA od cene programa za

mesecne bruto place v RS v letu 2007
1. star.skup.
2. star.skup.

1.284,79 EUR
462,86357,94
1.

do
25%

do
321,20
10%
46,2935,79
2.
nad
25%
do
35%
nad
321,20
do
449,68
20%
92,57
71,59

3.
nad
35%
do
45%
nad
449,68
do
578,16
30%
138,86
107,38

4.
nad
45%
do
55%
nad
578,16
do
706,63
40%
185,14
143,18

5.
nad
55%
do
70%
nad
706,63
do
899,35
50%
231,43
178,97

6.
nad
70%
do
90%
nad
899,35
do
1.156,30
60%
277,72
214,76

7.
nad
90%
do
110%
nad
1.156,30
do
1.413,27
70%
324,00250,56
8.
nad
110%
do

nad
1.413,27

80%
370,29
267,44
Kot je razvidno, je polna cena vrtca 462,86 evrov. Ker pa ti država oz. občina plača 20% pa si zadolžen plačati 370,29 evrov, kar je maximalno.

Pri nas komisija za vrtec Želvica danes odloča. Tako da bomo videli, kaj in kako. Imela bom pa tam nekje okoli 50 točk. Več ne.

Neposredna povezava do sporočila: 3059
4.5.2009 7:14:51   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Drugače mi je bil pa en tak čuden dan, sva se tudi midva z mojim nekaj spičla. Dopuščam, da sem jaz preveč zahtevnauser posted image , al pa tud ne...

Tud jaz sem zvečer potem razmišljala, da sem mogoče preveč zahtevna in preveč pričakujem user posted image user posted image user posted image , po drugi strani pa ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
4.5.2009 7:15:12   
PikicaStonoga
PA EN LEP DOBRO JUTROOOOOO!!!!!!!!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3061
4.5.2009 7:34:20   
afnica mala
dobro jutro

kakšna nočuser posted image . ob pol dvanajstih je začela fulluser posted image . sem jo morala vzet v naročje, komaj da se je potolažila, odložim, spet jok. spet tolažba, jo odložim, dam dekico k obrazu, božam po glavici, pa je zaspala.
ob 2h mal zajokca, sem kar hrano naredila, popila 230ml in HB zaspala.
zjutraj nekaj jokca- obrnjena ćist navzdol- pa v vreči je- pa dvignjena postelja in še ful polulana, je prišlo do vreče. še nikoli se ni to zgodilo. jao- upam, da se ne bo ponavljalouser posted image
zdaj je pa< tečka- jao

Neposredna povezava do sporočila: 3062
4.5.2009 7:41:40   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo pravkar sem stopila dol s tehtnice. Vam moram povedati, da sem dala dol 7,4 kg.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja težo mojo pa povem, ko dosežem pod 100kg. Tak da veste da imam krepko čez 100 kg.

Težka, a vesela. Težka, a zdrava (vsaj kar se debelosti tiče nimam še problemov z zdravjem) /  SAMI IZGOVORI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3063
4.5.2009 7:44:10   
afnica mala
lovely- moje izkušnje z mlekom- ne moreš ji uturiti, če noče, ne 5 minut kasneje, ne pol ure kasneje
zdaj pa ni problema 2x na dan spije 230ml, pa še 100- 150 ml mlečne kaše, pa mi je ok

a rumenjaka ne smem vliti v juhico? Res da tako težko v nulo ločiš beljak, če ni kuhano jajce

Neli je danes ko aprilsko vreme iz joka v smeh (več joka), pa ful zeha, očitno je spet neprespana, je ponoči spet žurala, sam da grem 2 m stran spet jok

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
4.5.2009 7:45:07   
PikicaStonoga
Bravo laknerš in bravo gogabojan! Pridne, sta vidve največ dale dol!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3065
4.5.2009 7:45:45   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

dobro jutro

kakšna nočuser posted image . ob pol dvanajstih je začela fulluser posted image . sem jo morala vzet v naročje, komaj da se je potolažila, odložim, spet jok. spet tolažba, jo odložim, dam dekico k obrazu, božam po glavici, pa je zaspala.
zjutraj nekaj jokca- obrnjena ćist navzdol- pa v vreči je- pa dvignjena postelja in še ful polulana, je prišlo do vreče. še nikoli se ni to zgodilo. jao- upam, da se ne bo ponavljalouser posted image
zdaj je pa< tečka- jao

Ej afny little, moj user posted image je danes tudi KATASTROFA NA KVADRAT OZ. KUBIK.

Saj večino je zadnje čase fullllllll priden, mal tečkast ampak za preživeti. DANES PA JE ZA CRKNT.

A je kakšna luna mogoče?????????????

Pa joške noče NO WAY. Pa mu kašico dam, pa mal ja, mal ne. Pa mu naredim bolj redko, pa dam v flaško, pa mal ja, mal ne.

Pa naredim drugo kašico pa spet no way. Pa mu naredim mleko za po flaški spiti, pa krčevit jok. Pa mu dam jogurt, no way, pa mu dam jogurt v flaški (čist obupana), flaška v ustih ostala, cuza pa nič ven.

Uffffffffffffffff današnji dan bo pa zgleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Al pa sem jaz čist vn padla, ker je bil user posted image zadnje čase še kar priden.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
4.5.2009 7:46:20   
PikicaStonoga
Mi smo pa danes prespali drugo noč zaporedoma ...kaj je smešna moja pikica ima taka obdobja ...user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3067
4.5.2009 7:48:18   
gogabojan

Bravo laknerš in bravo gogabojan! Pridne, sta vidve največ dale dol!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čaki mal. Pri meni je to fulll na tešče. Pa včeraj celo popoldne smo špilali košarko z mulci, Rok pa je bil navijač. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Morda pa je to ta razlog. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa takkkkkkkk sem lačna, da bom, ko bom končala z zajtrkom zihr mela kako kilo dve več. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3068
4.5.2009 7:49:59   
gogabojan

Mi smo pa danes prespali drugo noč zaporedoma ...kaj je smešna moja pikica ima taka obdobja ...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3069
4.5.2009 7:51:42   
laknerš

Midve mava največ zato pa lahko največ dava dol.

Neposredna povezava do sporočila: 3070
4.5.2009 7:54:07   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

dobro jutro

zdaj je pa< tečka- jao

Ej afny little, moj user posted image je danes tudi KATASTROFA NA KVADRAT OZ. KUBIK.

Saj večino je zadnje čase fullllllll priden, mal tečkast ampak za preživeti. DANES PA JE ZA CRKNT.

A je kakšna luna mogoče?????????????

Pa joške noče NO WAY. Pa mu kašico dam, pa mal ja, mal ne. Pa mu naredim bolj redko, pa dam v flaško, pa mal ja, mal ne.

Pa naredim drugo kašico pa spet no way. Pa mu naredim mleko za po flaški spiti, pa krčevit jok. Pa mu dam jogurt, no way, pa mu dam jogurt v flaški (čist obupana), flaška v ustih ostala, cuza pa nič ven.

Uffffffffffffffff današnji dan bo pa zgleda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Al pa sem jaz čist vn padla, ker je bil user posted image zadnje čase še kar priden.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men tole ful diši na nove zobke. Pri zobkih ful radi otroci zavračajo hrano. Poskusi si zdele te dni ko ne je mal črpat vn da boš mleko obdržala če ga hočeš še dojit, ker se zna zgodit da ga bo minilo in se bo hotel spet dojit.

Neposredna povezava do sporočila: 3071
4.5.2009 7:55:16   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Ej sem glih hotla to napisat.

Jaz imam toliko doveč, da jih lažje zgubim zdaj na začetku.

Npr. Jaz lahko zgubim 10 kg, medtem ko Iraira komaj zgubi 20 dag. Ker jaz imam fullll viška. Pa saj veste, voda, voda, voda. Potem pa maščoba, maščoba, maščoba. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak za pogum pa šteje kajne.    ;-)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
4.5.2009 7:55:35   
PikicaStonoga

no no ...pridni sta pa konc debate!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
4.5.2009 7:58:07   
gogabojan

Bla bla bla,         bla bla bla (je bilo napisano).

Men tole ful diši na nove zobke. Pri zobkih ful radi otroci zavračajo hrano. Poskusi si zdele te dni ko ne je mal črpat vn da boš mleko obdržala če ga hočeš še dojit, ker se zna zgodit da ga bo minilo in se bo hotel spet dojit.

Ja saj si ga, sam negre preveč. Potem pa znorim nad črpalko in si ga ročno črpam. Sam vseeno, veš kak mi je hudo, ko mi otrok zavrača jesti pri meni.

Kar naenkrat tista vez, ki se je spletla pri dojenju, je pretrgana. Veš kak mi je hudo?????????????????????'

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
4.5.2009 8:01:34   
afnica mala
kakšna mati sem jaz? Neli je bila lačna, jaz pa budalo. Pojedla v parih min 130 ml bananine kašice. Sam ne kaže da bo kaj boljšuser posted image

larkneš in gogabojan- user posted image  za kg, za vajino vztrajnost

jaz sem v tem času zgubila 1 kg, itak je ta kg kot jojo, gor dol, gor dol

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?