|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
4.5.2009 9:00:53   
gala
Bravo Brigitka! Čestitke vem trem! PA je le dočakala. Dudi, dober tek. Takole crkljanje je zjutraj najboljše. Olive, očitno se moje sanje še niso uresničile, KatMat je zgleda veliko boljša v svojem prerokovanju. Drugače pa so miljončki dokaj nezahtevna roža, približno iste zahteve ima kot surfinije, samo da so malo dlje lepše. Maja1448, midve imava dokaj skušaj datume, če se ne motim, pa se nama obema že kar mudi, aneuser posted image user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
4.5.2009 9:04:25   
gala
Vraga, kaj spet nagaja... Zdaj mam pa dva skoraj ista odgovorauser posted image user posted image user posted image
Boga Kati, ti pa res nimaš sreče...

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
4.5.2009 9:06:03   
KatMat
komaj cakam da bo tole za mano....res zdej je pa res ze prevec...vsak dan je neki...

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
4.5.2009 9:06:32   
gala
Mi gremo zdaj 'veselo' k zobozdravniku. Lepo se mejte punce, se beremo kasneje!

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
4.5.2009 9:07:49   
KatMat
fajn opravi...upam da ne bo prevec bolel!

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
4.5.2009 9:10:21   
KatMat
grem se malo pocivat ker sva domov prisla sele ob treh....se oglasim se kaj!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
4.5.2009 9:23:11   
tubby
Dobro jutro mjačice,

čedalje manj vas je, čestitke vsem mamicam in očkomuser posted image user posted image user posted image pa dojenčkom ki so pogumno prišli na ta svetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gala-tudi jaz sem bila v pripravljenosti do 3h ponoči, pol pa spat. Na kok časa si mela poadke? jaz na enih 17 min od 22h pa do 3h, k sm klicala porodnišnico-so rekl da to še nč ne pomen naj grem spat-pa sm šlauser posted image . Sej če bi bli pravi bi me zbudil. Oba nisva spala do 3h, prepričana sva bla da zdej gre pa za res. lažna alara sem mela že prejšn tedn 2! pol se je pa čist umirilo. Dones mam prvi rok-sm rekla zakon! e pa ni nič. Mam pa ful trd trebuh...res upam na dons, jutr...

KatMat ti si se pa namučila ponoči. si zdaj u redu? dojenček brca? A si kaj takega pojedla? Moj je mel 2 dni nazaj vročino, slabo mu je blo... zdaj pa je ok. ne ve a je bil virus al je bla hrana...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
4.5.2009 9:25:54   
dito
Dobro jutro,

do 4 zjutraj sploh nisem spala. Na Wc sem morala vsakih 15 min. Mojega sem že zbudila in mu rekla, da se naj pripravi. Vendar se je potem vse umirilo. Ful me je bila groza, da mi bo voda odtekla, ker popadkov ni bilo.

Jutri imam pregled, v sredo pa CTG v P. Komaj čakam, da vidim kaj bodo rekli.

Zdaj pa grem nazaj v posteljo, ker sem kot cota.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
4.5.2009 9:31:06   
cebelica82
dobro jutro še od mene, čestitke seveda vsem mamicam in očkom in novim z-majčkom, to bo itak zdaj vsaj dan tako...user posted image user posted image

jaz mam še dobra dva tedna, vendar upam, da bo kaj prej, medenica me tako boli, da se ne morem obrnit v postelji, kaj šele kam it.....pa še dvigalo se nam je pokvarilo v bloku, pa smo v 7. nadstropju, tako da niti pošteno ven ne upam, ker ne vem, kako bom prišla nazaj....user posted image

me prav zanima, kaj mi bo rekla jutri na pregledu, ker je bla ziher, da se več ne vidiva, ker nosim tak nizko, da bi že mogel ven,....no, ta teden naj še počaka, potem pa mi je vseeno..

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
4.5.2009 9:32:34   
tubby
Dito-potem nas je pa kar nekaj ki nismo spale...user posted image
jaz sm tud čist adijo

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
4.5.2009 9:33:36   
mani2
Dan.

Pri nas tudi ni nič novega. Danes imam pregled pri G. pa bomo vidli kaj bo rekel. Saj imam še sicer čas da rodim vendar že komaj čakam.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
4.5.2009 9:38:02   
christiana21
Dobro jutro!

Jaz imam spet malo več časa, da se vam posvetim, dragi je šel po mesecu dni bolniške spet v službo, jaz pa samevam. Sem se ful navadila, da ga imam zraven sebe, zdaj pa ni nikogar, ki bi mi kavico skuhal, me klical naj pridem na zajtrk, me božal,...user posted image , smrk, ni fajn. Pa dolgčas mi je.

Zdaj, ko je do poroda še manj kot mesec dni, me je tudi strah, da bom jaz dobila popadke, moj pa bo v službi. Če bi poklicala rešilca, bi me peljali verjetno v P Maribor, jaz bi pa šla na Ptuj rodit. Pa še ti popadki so tako čudni, včasih me precej boli po nekaj ur skupaj, pa se potem umiri, v takih primerih mi ni dragega zastonj za klicat iz službe, ker, ko bo to nekajkrat naredil bo letel iz delovnega mesta zaradi mojih lažnih alarmovuser posted image , ne bi pa rada, da mislim, da je lažni alarm, pa ga ne pokličem in bi šlo zares. Eh, ta nosečnost, tako lepo obdobje, ampak precej težko z vsemi špikanji, bolečinami, driskami, lulanjem ponoči, hemoroidi, strijami in vsem ostalim.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
4.5.2009 9:38:16   
Anonimen
Jutro

Čestitke novim mamicamuser posted image user posted image user posted image .

Čakajočim pa čimmanj lažnih alarmov, ker vidim, da ste že čist boge. Kr v akcijo, punce! Držite se!

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2338
4.5.2009 9:44:31   
copka
Jutro!

Ste pa imele pestre noci! Jaz sem spala do 3.45 potem pa do 5h nic, ko je moj vstal. Pa mi rece: pejt mi delat druzbo pri zajtrku. Pa sem vstala in ugotovila, da mi je slabo. In to ze dva dni zjutraj!!
Potem sem sla malo brat eno knjigo in nazaj zaspala ob 6.30 in se zbudila oz. vstala ob 9h.

Malo bom pospravila, potem pa grem na pregled, v upanju, da so te "menstrualne" bolecine in spikanje v tamali kaj zmehcali mat.vratuser posted image

Flask_a- a se ti zdim skulirana? Sem se sprijaznila, da bom rodila enkrat do 15.maja user posted image  Itak je tudi mami mene rodila 8 dni cez rok, pa sem se sprijaznila, da bom pac tudi jazuser posted image

Nastavki za bradavice- jaz imam po moje tudi prevelike nastavke. Ampak jih se nisem sprobala. Ce ne bom pa mojega poslala ponjeuser posted image  Ga kap zadaneuser posted image

Na sveze zaljubljena...v mojega Sebastiana

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
4.5.2009 9:46:09   
maja1488
KatMat, a v Ljubljanski P si bila? Meni je v prvi nosečnosti en dohtar 2x pogledal MV in obakrat sem krvavela potem in me je bolelo. Sedaj mi je pa moj in nisem sloh čutila. Prav lepo je pogledal in rekel, da ni nič odprto, samo zmehčano.

Gala, jaz imam PDP 17.5. po UZ-ju in 14.5. po NS. Sva se pa z G zmenila da bi sprožla, če bi bil MV odprt. In ker ni bil, sem zdaj naročena šele 13.5., če ne bo prej.

Zdaj pa moram nekoga zrihtat, da mi gre kupit malinov čaj in seneni drobir user posted image  Pri nas tega nimajo, pa moram koga za Postojno nažicat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
4.5.2009 9:48:45   
Dudica1
no no vsem se očitno nekaj dogaja tako da lahko samo čakamo da kmalu kakšna sporoči veselo novico...držim pesti za vse...user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
4.5.2009 9:50:48   
petra a
brigita-čestitkeuser posted image user posted image

danes imam izpit na faksu, kar malo cvikam kako bom po gužvi pripeljala do tja, pol pa problemi s parkiranjem...kaj če mi voda odteče?, pustim avto kar sredi ceste in pokličem rešilca???saj za parkirat itaq ne bom nikjer dobila.user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
4.5.2009 9:56:35   
BarbyD
Jutro punceuser posted image

No pa imam mal časa da vam kej napišemuser posted image

najprej čestitke vsem novopečenim mamicam, očkom in malim z-majčkom
user posted image user posted image user posted image
Zdej da vam pa mal povem kako je blo...

No v četrtek sem imela amnio ( in morm rečt da me je čist za brezveze tok skrbel ker ni nč groznega) no na amnii je rekla da je drugače vse pripravljeno za porod samo da je plodovnica še bistra tko da bomo kr čakali...sam me je pol za vsak slučaj dala na ctg, in je pokazal popadke ( tko k vedno) in user posted image je bil popolnoma miren tud če so ga babice tam rukale...tko da je rekla če bi ob 5 pop prišla za vsak slučaj nazaj...no in je pol tko blouser posted image popadkov js nism nč čutla in sem bla sigurna da bom šla nazaj domov, ker jih je pa ctg spet narisu pa Eros je bil še vedno čisto miren je rekla da bo pogledala...in sem bla 5 sm odprta, kar pomen da sem se id zjutraj ko sem mela amnio pa do 5 odprla 2 cm..tko da je rekla da gremo kar rodituser posted image user posted image ob pol 6 so mi predrli mehur in dali umetne popadke...pol je sledilo 4 ure matranja, sploh zadnji dve sem bla sigurna da ne bom preživelauser posted image user posted image no ob 22:1o p je prijokal Erosuser posted image user posted image
Hvalabogu je šlo vse brez zapletov, sta bli pa zadnji dve uri res grozni in precej bolj boleči kot pri prvem porodu...predvidevam da zato ker svojih popadkov js res nisem čutla in sem v bistvu rodila samo z umetnimi...

Babico sem imela res super, nebi si mogla želet boljše user posted image najin Eros pa je zdrav in VEEELIK fantuser posted image user posted image in ne morem vam povedat kako mi je odleglo ko sem zaslišala njegov jok user posted image

Mojemu user posted image pa vse pohvale med porodom in zdej po porodu...vam povem da kljub temu da je bil porod težji kot prvi sem ga velik lažje prenesla zato ker je bil on zraven meneuser posted image user posted image user posted image in glede na strah ki ga je mel prej kako bo on to prenesu je bil pravi moj junauser posted image user posted image in zudi zdej bi skoz krbel zanj, tko da komaj pridem na vrsto za ga prevituser posted image user posted image

Tudi sestrica je vesela bratca in zaenkrat še ne kaže kakšnega pretiranega ljubosumjauser posted image tko da upam da tui vnaprej ne bo prehudo user posted image

Zdej grem pa še malo počivat in pridem kasneje kej nazaj

< Sporočilo je popravil BarbyD -- 4.5.2009 9:57:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
4.5.2009 10:01:06   
pokica_
Povzetek: kdo vse je rodil danes, včeraj pop.?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
4.5.2009 10:01:20   
petra a
živjo Barbi-ja, umetni popadki ponavadi bolj bolijo, sploh k jih prehitro našopajo in premočne...vem kako to zgleda, sem jih imela v prvo, pol sem pa prehitro predihavala, sem pa še bruhala, k mi je postalo slabo...samo da je za tabo in da sta o.k., mah, si velikega korenjaka rodila :)

ostale-se zdejle bašem z torto, k je ostala od včeraj, smetanova z mešanim sadjem, njami...kaj pa fotke gor limateuser posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
4.5.2009 10:03:13   
petra a
pokica-jaz imam probleme si vsa imena zapomnit, mislim da jih je bilo 6 od tega sigurno blu, pa brigita, pa ?, pa ?, pa ?, pa ?...evo, me bodo dopolnileuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
4.5.2009 10:05:52   
petra a
evo pokica,tole je zadnji seznam, samo še ni popolen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image

NICK            PDP      RODILA     IME        VEL.      TEŽA 

1. Šmarnogorka   15.05.    20.03.       Bor                    1700g
                             15.05.    20.03.       Vid                     1340g

2. mary12            12.05.    31.03.       Kristjan  50 cm   2960g

3. mucka25          08.05.    02.04.       Tina                   1530g
                             08.05.    02.04.       Nina                   1970g

4. dobrovoljčica   07.05.    04.04.       Eva        44 cm   1740g
                             07.05.    04.04.       Maj        46 cm    2100g

5. daisy24            27.05.    14.04        Klara     44 cm   1910g

6. Ebetka              01.05.     21.04       Iza         46 cm   2650g

7. heln                  07.05.      19.04      Rubi

8. Maj_Taj            01.05.      19.04                     46.5 cm  2980g

9. Lara light         26.05     25.04       Zarja

26.05.    25.04.      Izak

10.
Dudica1         01.05.     27.04.     Maj         52 cm     3700g

11. vanilla           02.05.     28.04.      Kaja       49 cm     2770g

12. lananai          16.05.     29.04.      Tisa        47 cm     2910g  

13. meduzica       02.05.     30.04.     Timotej   53 cm     3470g

14. mayflower     09.05.     30.04.                                   3850g

15. BarbyD          09.05.      30.04.     Eros        53 cm     3830g

16. *bucka*        02.05.      30.04.     Jaka        51 cm    3000g

17. Zoja10          09.05.      02.05.     Taja        53 cm    3500g

18. Kasija            11.05.      03.05.     Gal           56 cm    4050g

19. Blueeyes       03.05.      03.05.     Gaja         51 cm    3260g

20. lake               09.05.      03.05.     Taja          48 cm    2660g

21. zmajama      11.05.       30.04.     Tai            49 cm    3280g

user posted image                       user posted image

fantki    ---> 12
punčke ---> 12

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
4.5.2009 10:10:37   
pokica_
Hvala petra a. Zoja10 sprašuje kolko novih zmajčkov imamo, pa sem rabla na hitrco povzetek. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
4.5.2009 10:14:13   
petra a
jaz bi šla tud že rodit...dost mam tega trebuha, pa na trebuhu bi spala, pa k tamali moram hodit ponoči, ker jo nekaj preganja v sanjah in res težko vstajam iz postelje, pa nič ne kaže...jutri imam UZ, pa bomo vidli kaj bo rekel

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
4.5.2009 10:25:18   
momacus
Imam "problem" . Rada bi kupila komplet posteljnino za otroško posteljico ( jogi rjuho, zgornjo rjuho, prevleko za blazino ter prevleko za kovterček) ter zaščito za posteljico. Kamorkoli gledam prodajajo zraven še baldahin ali pa odejo in blazino, kar jaz ne rabim. Pisala sem že na vse mogoče naslove kjer šivajo posteljnino, ampak odgovora od nikoder. Ali katera ve kam naj se obrnem?
Hvala Mojca

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Spanje
Miška2006

za tiste, ki spite na levem boku v času nosečnosti...Zakaj tako spite?

mi tako paše (63%)

je tako bolje za otroka (15%)

mi je svetoval ginekolo (7%)

kar tako (15%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!