Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 19:31:00
|
|
|
|
Dudica1
|
iii kok je cortkana...prava princeska...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 19:32:01
|
|
|
|
OliveOyl
|
To gre pa res kot po tekočem traku... zmajama in lake čestitke!! Mi smo prej prišli iz mama hotela,sem si pri njej nabrala malinove liste pa tud posušila sem jih že v tisti mašini za sadje sušit.Čaj pa tud ni tako zanič.. Zdaj ga bom pila 2x na dan pa da vidimo.. tanja mene čist nič več ne ščiplje,danes sem polna energije prav neverjetno..mogoče bo pa hmal Zdaj greva pa čmrlje v banjo dat,ma bo spet luštno..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 19:32:52
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai evo jo, našo lubico Joj,kako je lepa...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 19:33:10
|
|
|
|
Dudica1
|
olive veselo kopanje...pa da bo fajn mokra cela kopalnica a ne...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 19:34:14
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 olive veselo kopanje...pa da bo fajn mokra cela kopalnica a ne... Ah kje pa,pr nas pa ne... čaw čaw
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 19:37:46
|
|
|
|
FLASK_A
|
Naš je pa že skopan, tako da je zdaj že v postelji Ati ga je dal lepo spat, pa sva frej do jutri
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 19:40:50
|
|
|
|
peneja
|
ZDRAVO,ČVEKE.SE NISM JAVLA 3 TEDNE,VČERAJ PA SMO LE ZRI HTAL KRIPO OD RAČUNALNIKA IN VAS ŽE 2 DNI BEREM. ČESTITKE VSEM MAMICAM,ATIJEM IN OTROČKOM KULK VAS JE TAKO Z VESELJEM SM VSE PREBRALA IN TUD JS KOMAJ ČAKAM DA GREMO RODIT.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 19:50:42
|
|
|
|
peneja
|
Aja,pregled mam 5.5.na pdp,ampak me že 2 dni vse tak tišči da bi kr šla.Tamala me vsak večer vpraša mami a dons ponoč greš-kr pojdi bo babi z mano spala.Me ma že dost kosm taka ko hlod. Tud nič ne spim,pa kislina me matra,vse me tišči in moj pravi da mora bit tako da greš pol z veseljem rodit.Fajn bodte,grem Nejo kopat.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 19:51:03
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Mi smo prej prišli iz mama hotela,sem si pri njej nabrala malinove liste pa tud posušila sem jih že v tisti mašini za sadje sušit.Čaj pa tud ni tako zanič.. Zdaj ga bom pila 2x na dan pa da vidimo.. Jst pravim, da sem na hitro rodila zaradi malinovih listov, tko da... ti jih kar pij.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 19:52:39
|
|
|
|
lananai
|
Hvala za komentarje na sliko... Nama je itak najlepša.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 20:04:22
|
|
|
|
ttmmbb
|
Lananai - pravo princesko imate.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 20:09:42
|
|
|
|
Leela
|
zmajama in lake čestitke!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 20:10:35
|
|
|
|
FLASK_A
|
Grem pred TV, tukaj se bolj malo dogaja... Itak, ko pa vse rojevate Mirne sanje ali pa srečno pot v P Se tipkamo jutri
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 20:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajama pozdravljene čvekice, no pa smo končno doma...trije . Moj je bil tak zmešan , da je kar pozabil tukaj gor napisat kaj se je dogajalo. Torej dobili smo novega z-majčka (sicer aprila). Tai se je rodil 30.4.2009 s 3280 g in 49 cm. Slikce pridejo kmalu v albumček. Tolko da vam samo javim, da nam je uspelo. Pokica, kot sva se pogovarjale...otročiček je verjetno res hotel, da je ati poleg, ko bo prikukal na svet . zmajama, Tai in očka - čestitke! prijetno skupno bivanje doma vam želim!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 20:40:52
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajama pozdravljene čvekice, no pa smo končno doma...trije . Moj je bil tak zmešan , da je kar pozabil tukaj gor napisat kaj se je dogajalo. Torej dobili smo novega z-majčka (sicer aprila). Tai se je rodil 30.4.2009 s 3280 g in 49 cm. Slikce pridejo kmalu v albumček. Tolko da vam samo javim, da nam je uspelo. Pokica, kot sva se pogovarjale...otročiček je verjetno res hotel, da je ati poleg, ko bo prikukal na svet . O, čestitke Zmajama... Se mi je kar zdelo, da že cartaš, ko se tvoj kar naenkrat ni več javil... Itak, da ni imel čas za nas baburice tle na rr... Je bil priden in nam je sporočal tvoje stanje... Samo zadnje njegovo sporočilo je bilo tako prikupno zmedeno, da nisem vedela al si ga napisala ti in si doma ali ga je on napisal... sem ga malo povprašala, pa ni bilo odgovora... Še enkrat čestitke mamici in očiju za Taia!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 20:43:47
|
|
|
|
Tanja_
|
zmajama ČESTITKE!!!! Veselo cartanje!!!! Joj, kok gre zdej res hitro. Ste čist resno zastavile punce! Še malo, pa bomo vse cartale naše zakladke! Midva sva pa sestavila posteljico!!!! Prekrasna je!Pa kašen drobižek bo v njej spal Zdej manjkajo sam še tapete v sobici, tko da lahko zdej vse oblekce operem in jih pripravim
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 20:44:27
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai evo jo, našo lubico Kakšna lepotička... Zdej bo pa atek imel dela, ko tale deklica malo zraste... To imaš še slikco iz porodnišnice, a ne? Se spomnim tega pajacka s ptički...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 20:46:54
|
|
|
|
petrazg
|
Mani... vidim , da si gor... V porodnišnici v Celju je full prostora in čakajo , da pridemo... Tako, da pot pod noge...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 20:48:59
|
|
|
|
mani2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Mani... vidim , da si gor... V porodnišnici v Celju je full prostora in čakajo , da pridemo... Tako, da pot pod noge... Za kdaj se bova zmenle da greva. Kar jutri namesto k Cvitanu?
< Sporočilo je popravil mani2 -- 3.5.2009 20:49:25 >
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 20:52:21
|
|
|
|
petrazg
|
Jst sem te že v petek čakala , pa te ni bilo... Ne hecam se. Mali se mi ni niti 3 pramaknil cel dan , sva šla v porodnišnico na ctg, potem so me čez noč kar notri obdržali. So mi delali 3 ctg in nikoli ni imel utripa več kot 130 ... je očitno cel dan spal. No dons je že boljš, skače, miga... Jst imam carskega naročenega v četrtek, ko dela Simoniti, v sredo moram not, tako da te čakam...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 20:52:44
|
|
|
|
mani2
|
lananai kako cart pupa. Mi bi že tud kaj takega mel . Pa še nič ne kaže da bo kmalu. om mogla bol pridno malinov čaj pit.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 20:52:54
|
|
|
|
Anonimen
|
FLASK_A... kar pojdi danes po dojenčka . Sem si danes zopet popoprala večerjo, ker se mi zdi, da pospešuje zadevo. Sicer mi je znižalo tudi sladkor... ko bi to vedela prej, bi si pa vsak dan popoprala. Upam, da Urbanček ne bo ves poprast, ko pride ven . Čeprav bi danes ponoči še počakala z rojevanjem... imam jutri pregled pa bi se prej rada prepričala, če je vse ok . Pa Oskar ima jutri preventivni pregled zobkov (ob isti uri... tako da ga bo peljal kar očka)... sva se z Urbanom zmenila, da jutri popoldne pa lahko pride pogledat ali je zunaj dež ali sonce. Smo šli danes vsi skupaj na en dolg sprehod... in na Koseškem bajerju videli mamo račkico s tremi mini račkami . Sem bila potem tako zelo utrujena, da se mi je kar spalo... Tiste, ki rojevate, navijam za čim hitrejši in čim manj boleči porod - brez zapletov, seveda! Tiste, ki še čakate - uživajte zadnje trenutke z napetim trebuščkom, ker ga boste potem kar pogrešale (kljub temu, da se zdaj že težko gibljete). Želim vam lahko noč!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 20:55:24
|
|
|
|
mani2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Jst sem te že v petek čakala , pa te ni bilo... Ne hecam se. Mali se mi ni niti 3 pramaknil cel dan , sva šla v porodnišnico na ctg, potem so me čez noč kar notri obdržali. So mi delali 3 ctg in nikoli ni imel utripa več kot 130 ... je očitno cel dan spal. No dons je že boljš, skače, miga... Jst imam carskega naročenega v četrtek, ko dela Simoniti, v sredo moram not, tako da te čakam... Bom mojmu povedala da si more ta teden vzet dopust da bova 6x na dan Pa mi m mogoče rata pridet do četrtka v P.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 3.5.2009 21:32:07
|
|
|
|
petra a
|
petra zg-hvala...smo lepo praznovali...me je pa dve noči tako skrbelo da ne bom uspela speljati, da je bilo groza
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 4.5.2009 7:45:56
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?