|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
3.5.2009 19:31:00   
Dudica1
iii kok je cortkana...prava princeska...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
3.5.2009 19:32:01   
OliveOyl
To gre pa res kot po tekočem traku...user posted image

zmajama in lake čestitke!!user posted image user posted image

Mi smo prej prišli iz mama hotela,sem si pri njej nabrala malinove liste pa tud posušila sem jih že v tisti mašini za sadje sušit.Čaj pa tud ni tako zanič..user posted image  Zdaj ga bom pila 2x na dan pa da vidimo..

tanja mene čist nič več ne ščiplje,danes sem polna energije prav neverjetno..mogoče bo pa hmal user posted image
Zdaj greva pa čmrlje v banjo dat,ma bo spet luštno..

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
3.5.2009 19:32:52   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

user posted image

evo jo, našo lubico user posted image

Joj,kako je lepa...user posted image user posted image  

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
3.5.2009 19:33:10   
Dudica1
olive veselo kopanje...pa da bo fajn mokra cela kopalnica a ne...user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
3.5.2009 19:34:14   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

olive veselo kopanje...pa da bo fajn mokra cela kopalnica a ne...user posted image

Ah kje pa,pr nas pa ne...user posted image user posted image user posted image
čaw čaw

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
3.5.2009 19:37:46   
FLASK_A
Naš je pa že skopan, tako da je zdaj že v posteljiuser posted image Ati ga je dal lepo spat, pa sva frej do jutriuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
3.5.2009 19:40:50   
peneja
ZDRAVO,ČVEKE.SE NISM JAVLA 3 TEDNE,VČERAJ PA SMO LE ZRI    HTAL KRIPO OD RAČUNALNIKA IN VAS ŽE 2 DNI BEREM. ČESTITKE VSEM MAMICAM,ATIJEM IN OTROČKOMuser posted image user posted image user posted image KULK VAS JE TAKO Z VESELJEM SM VSE PREBRALA IN TUD JS KOMAJ ČAKAM DA GREMO RODIT.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
3.5.2009 19:50:42   
peneja
Aja,pregled mam 5.5.na pdp,ampak me že 2 dni vse tak tišči da bi kr šla.Tamala me vsak večer vpraša mami a dons ponoč greš-kr pojdi bo babi z mano spala.Me ma že dost kosm taka ko hlod. Tud nič ne spim,pa kislina me matra,vse me tišči in moj pravi da mora bit tako da greš pol z veseljem rodit.Fajn bodte,grem  Nejo kopat.

(odgovor članu peneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
3.5.2009 19:51:03   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl
Mi smo prej prišli iz mama hotela,sem si pri njej nabrala malinove liste pa tud posušila sem jih že v tisti mašini za sadje sušit.Čaj pa tud ni tako zanič..user posted image  Zdaj ga bom pila 2x na dan pa da vidimo..

Jst pravim, da sem na hitro rodila zaradi malinovih listov, tko da... ti jih kar pij. user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
3.5.2009 19:52:39   
lananai
Hvala za komentarje na sliko... user posted image user posted image user posted image Nama je itak najlepša. user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
3.5.2009 20:04:22   
ttmmbb
Lananai - pravo princesko imate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
3.5.2009 20:09:42   
Leela

zmajama in lake čestitke!!user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
3.5.2009 20:10:35   
FLASK_A
Grem pred TV, tukaj se bolj malo dogaja... Itak, ko pa vse rojevateuser posted image

Mirne sanje ali pa srečno pot v P user posted image user posted image user posted image user posted image Se tipkamo jutriuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
3.5.2009 20:40:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zmajama

pozdravljene čvekice,

no pa smo končno doma...trijeuser posted image user posted image . Moj je bil tak zmešan user posted image , da je kar pozabil tukaj gor napisat kaj se je dogajalo. Torej dobili smo novega z-majčka (sicer aprila). Tai se je rodil 30.4.2009 s 3280 g in 49 cm. Slikce pridejo kmalu v albumček. Tolko da vam samo javim, da nam je uspelo.

Pokica, kot sva se pogovarjale...otročiček je verjetno res hotel, da je ati poleg, ko bo prikukal na svet user posted image user posted image .

zmajama, Tai in očka - user posted image user posted image user posted image čestitke!
prijetno skupno bivanje doma vam želim!

(odgovor članu zmajama)
  Neposredna povezava do sporočila: 2289
3.5.2009 20:40:52   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: zmajama

pozdravljene čvekice,
no pa smo končno doma...trijeuser posted image user posted image . Moj je bil tak zmešan user posted image , da je kar pozabil tukaj gor napisat kaj se je dogajalo. Torej dobili smo novega z-majčka (sicer aprila). Tai se je rodil 30.4.2009 s 3280 g in 49 cm. Slikce pridejo kmalu v albumček. Tolko da vam samo javim, da nam je uspelo.
Pokica,
kot sva se pogovarjale...otročiček je verjetno res hotel, da je ati poleg, ko bo prikukal na svet user posted image user posted image .

O, čestitke Zmajama... user posted image user posted image user posted image Se mi je kar zdelo, da že cartaš, ko se tvoj kar naenkrat ni več javil... Itak, da ni imel čas za nas baburice tle na rr... Je bil priden in nam je sporočal tvoje stanje... Samo zadnje njegovo sporočilo je bilo tako prikupno zmedeno, da nisem vedela al si ga napisala ti in si doma ali ga je on napisal... sem ga malo povprašala, pa ni bilo odgovora... user posted image user posted image user posted image

Še enkrat čestitke mamici in očiju za Taia!!!

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
3.5.2009 20:43:47   
Tanja_
zmajama ČESTITKE!!!! Veselo cartanje!!!!

Joj, kok gre zdej res hitro. Ste čist resno zastavile punce! Še malo, pa bomo vse cartale naše zakladke!
Midva sva pa sestavila posteljico!!!!user posted image user posted image Prekrasna je!Pa kašen drobižek bo v njej spaluser posted image Zdej manjkajo sam še tapete v sobici, tko da lahko zdej vse oblekce operem in jih pripravimuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
3.5.2009 20:44:27   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

user posted image

evo jo, našo lubico user posted image

Kakšna lepotička... Zdej bo pa atek imel dela, ko tale deklica malo zraste... user posted image

To imaš še slikco iz porodnišnice, a ne? Se spomnim tega pajacka s ptički...user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
3.5.2009 20:46:54   
petrazg
Mani... vidim , da si gor... V porodnišnici v Celju je full prostora in čakajo , da pridemo... user posted image Tako, da pot pod noge...  

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
3.5.2009 20:48:59   
mani2
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Mani... vidim , da si gor... V porodnišnici v Celju je full prostora in čakajo , da pridemo... user posted image Tako, da pot pod noge...  

Za kdaj se bova zmenle da greva. Kar jutri namesto k Cvitanu?  user posted image

< Sporočilo je popravil mani2 -- 3.5.2009 20:49:25 >

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
3.5.2009 20:52:21   
petrazg
Jst sem te že v petek čakala user posted image , pa te ni bilo... Ne hecam se. Mali se mi ni niti 3 pramaknil cel dan , sva šla v porodnišnico na ctg, potem so me čez noč kar notri obdržali. So mi delali 3 ctg in nikoli ni imel utripa več kot 130 ... je očitno cel dan spal. No dons je že boljš, skače, miga...

Jst imam carskega naročenega v četrtek, ko dela Simoniti, v sredo moram not, tako da te čakam... user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
3.5.2009 20:52:44   
mani2
lananai kako cart pupa. Mi bi že tud kaj takega meluser posted image . Pa še nič ne kaže da bo kmalu. om mogla bol pridno malinov čaj pit.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
3.5.2009 20:52:54   
Anonimen
FLASK_A... kar pojdi danes po dojenčkauser posted image .

Sem si danes zopet popoprala večerjo, ker se mi zdi, da pospešuje zadevo. Sicer mi je znižalo tudi sladkor... ko bi to vedela prej, bi si pa vsak dan popoprala. Upam, da Urbanček ne bo ves poprast, ko pride venuser posted image . Čeprav bi danes ponoči še počakala z rojevanjem... imam jutri pregled pa bi se prej rada prepričala, če je vse okuser posted image . Pa Oskar ima jutri preventivni pregled zobkov (ob isti uri... tako da ga bo peljal kar očka)... sva se z Urbanom zmenila, da jutri popoldne pa lahko pride pogledat ali je zunaj dež ali sonce.

Smo šli danes vsi skupaj na en dolg sprehod... in na Koseškem bajerju videli mamo račkico s tremi mini račkamiuser posted image . Sem bila potem tako zelo utrujena, da se mi je kar spalo...

Tiste, ki rojevate, navijam za čim hitrejši in čim manj boleči porod - brez zapletov, seveda!
Tiste, ki še čakate - uživajte zadnje trenutke z napetim trebuščkom, ker ga boste potem kar pogrešale (kljub temu, da se zdaj že težko gibljete).user posted image

Želim vam lahko noč!

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 2297
3.5.2009 20:55:24   
mani2
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Jst sem te že v petek čakala user posted image , pa te ni bilo... Ne hecam se. Mali se mi ni niti 3 pramaknil cel dan , sva šla v porodnišnico na ctg, potem so me čez noč kar notri obdržali. So mi delali 3 ctg in nikoli ni imel utripa več kot 130 ... je očitno cel dan spal. No dons je že boljš, skače, miga...

Jst imam carskega naročenega v četrtek, ko dela Simoniti, v sredo moram not, tako da te čakam... user posted image

Bom mojmu povedala da si more ta teden vzet dopust da bova 6x na dan user posted image  Pa mi m mogoče rata pridet do četrtka v P. user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
3.5.2009 21:32:07   
petra a
petra zg-hvala...smo lepo praznovali...me je pa dve noči tako skrbelo da ne  bom uspela speljati, da je bilo groza

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
4.5.2009 7:45:56   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?