|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
2.5.2009 20:18:31   
Ploha
z user posted image sva bila predlani na hrvaškem na dopustu, sicer sem mojega s težko muko spravla dol, ravno zarad teh "prigod" pa sva vseeno šla,...bila sva z vsem zadovoljna, ljudje fajn, vse je blo super,...še zvečer sva šla v eno slaščičarno k naju je kelnar vabil notr tako kot pač oni znajo in ker v slaščičarnah ponavadi nimajo alkoholnih pijač (dragi pije pivo), sva vstala da grevo v sosedno gostilno, je hitr pršu do naja in fantu iz sosedne gostilne prinesel pir, tako sva prišla vsak večer k njemu na pir in sladoled, bil je res prijazen, pa zgovoren,...no u glavnme res je blo vse povsod brez pripomb.

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
2.5.2009 22:04:09   
Rubin.
So na Hrvaškem še vedno prijazni?
 
 
A so kdaj bili? user posted image


Sicer pa ne vem, me že dolgo ni bilo tam.

(odgovor članu Abbey)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
2.5.2009 22:26:16   
Anonimen
Moje izkušnje s Hrvati ... 10% dobre 90% slabe ... tak da če bomo že šli tja na dopust, bomo šli kvečjemu na kakega krajšega, npr. za vikend k prijatlom v prikolico, kaj več pa ne. Najbolj sta me razpenila dva kelnarja (v različnih kafičih) 3 leta nazaj v Makarski, ko me ena ni hotela razumet, ko sem rekla da bi juice z ledom (led sem naglasila po naše in ne z dolgim e-jem) in en kelnar me pa ni hotel razumet, ko sem rekla, da bi sladoled (spet sem budala jaz spet povedala s poudarkom na e in ne na a) ... mislim haloooo. Lani v Trogiru smo pa skoraj na vsakem koraku poslušali kaki prasci smo zaradi vinjet ... samo kot da nismo dali mi za eno furo do Trogira in nazaj tolk kot oni za polletno vinjeto, s tem da smo se domu vozili 12 ur, ker na cesti pred zadnjim izvozom pred tunelo sv. Rok ni bilo nobene oznake za zastoje (po radiu so omenjali kolono 2km) ... no pa smo potem čakali 4 ure pred tunelom ... hvala lepa in nikoli več.
Tak da letos gremo po sili razmer našo obalo pogledat, prihodnje leto pa mislim, da bo destinacija Garda.

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
2.5.2009 23:46:27   
Anais Nin
V 15 letih dopustovanja na Hrvaškem, sem imela samo eno slabo izkušnjo z natakarjem. Ampak on je bil nesramen do vseh. Se mi je pa pogosto dogajalo, da so me počastili (natakarji) s kavico, ali aperitivčkom. Nekaj let nazaj, nama je pa natakar celo posodil škatljico cigaret. Ki jih je seveda dobil nazaj.

Pa nisem super prijazna, čisto običajna punca. Se pa vedno potrudim govoriti v njihovem jeziku. Pa sem se ga naučila izključno iz televizije. :)


< Sporočilo je popravil Anais Nin -- 2.5.2009 23:47:53 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
3.5.2009 7:09:05   
caillou
Vse lepo in prav in pa dobro res je v veliki meri odvisno od človeka samega kako bo dobil servirano kaj pod nos, vendar vseeno pa ne vem kaj je kriv avtomobil na parkirišču, da ga razbijejo. Mogoče samo zato, ker je slovenska tablica nabita gor?  Dejte no, že dve leti nazaj, sem imela eno tako izkušnjo, da težko verjamem, da smo samo Slovenci tisti, ki se nosimo kot pavi in delamo kažin dol.

Meni od letos naprej ni na Hrvaško za iti, spljoh. Aja pa prosila bi tisto, ki je rekla, da jo pridejo Karibi cenejše kot Hrvaška, če mi lahko najde link do tja, ker jest reva ga ne najdem.


_____________________________

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
3.5.2009 8:40:01   
RinkyDinkyDoo
IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Aja pa prosila bi tisto, ki je rekla, da jo pridejo Karibi cenejše kot Hrvaška, če mi lahko najde link do tja, ker jest reva ga ne najdem.



Še zame link prosim! user posted image


_____________________________

Friendship is like peeing in your pants -
everyone can see it, but only you can feel
the true warmth......

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
3.5.2009 9:32:51   
Spiria
Tudi moje izkušnje so le pozitivne; še dva tedna nazaj sva bila za vikend v enem njihovih večjih letoviških krajev in nisva imela čisto nobenih pripomb čez njihovo gostoljubnost, tako natakarjev kot hotelskega osebja.
Tudi za poletni dopust grevana HR, na dalmatimski otok, kjer sva bila že lani in je biloprav tako vse super. Edio, kar se spomnim, da je bilo malce neprijetno, je bila situacija z njihovim redarjem/policajem, ki nama je hotel dat kazen, ker sva se z avtom pripeljala do apartmaja, kjer je sicer prepovedan promet za avtomobile, vendar se je potem lastnica z njim zmenila in pojasnila, da sva z avtom tukaj samo zato, da se razapakirava, potem sva avto itak odpeljala na parkirišče nekaj metrov stran, kjer se mu v celem tednu ni zgodilo prav nič. Pa ga nisva imela na očeh. user posted image

(odgovor članu RinkyDinkyDoo)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
3.5.2009 14:24:52   
marijaa
IZVIRNO SPOROČILO: marcela
Sin je naročil coca colo, mož pa kavo z mlekom, oba sta rekla kar po slovensko namesto kolu in cafu. Po več kot 20 minutah se je natakar primajal z pijačo , jaz in obe hčerki smo dobile naročen sok,možu je namesto kave prinesel pivouser posted image , sinu pa vodo v flaškiuser posted image  Je mož rekel, da nista to naročila, on pa izjavi, da ima gužvo in naj na Hrvaškem govorimo Hrvaško, ker nas sicer ne razume, ko pa pride v Slovenijo na Roglo, pa tudi on govori slovenskouser posted image user posted image user posted image   

Ma kreten od kretenov ta kelnar. Tisto vodo  in pivo bi mu za vrat zlila.  Ma ne razumem zaka se je sploh treba trudit hrvaško govort k gremo na Hrvaško. Js se že ne. Uni k pridejo k nam se tud ne, eni že 30 let živijo pr nas, pa še zdaj 2 stavka nočejo povedat popolnoma po slovensko. Lani v Umagu me recptorka slovensk ni razumela, sm zanalašč, kr je bla na splošno zelo nesramna začela govort nemško, to je pa zarumelauser posted image .
Js jih mam poln kufer in predstavnikov njihovih turističnih agencij, zadnji 2 leti so pasji, za noben kompromis niso in zlo nastrojeni proti slovencem. Res so zlo težavni, službeno namreč sodelujem z različnimi hrvaškimi agencijami in hoteli. Da ne bom šinfala se pa med njimi najde kak zlo prijazen posameznik  nč ne zafrkava in komplicira in se da z njim vse zment.

_____________________________

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
3.5.2009 15:04:43   
Abbey
IZVIRNO SPOROČILO: marcela

Ja no tudi pri nas kdaj naletim v kakšni trgovini, vuradu, v zdravstveni ustanovi ali v gostilni na kakšno zelo neprijazno bitje.  Včerajšnji dogodek bi pa res lahko označila za provokacijo, za nacionalistično boarvano. Smo bili v živalskem vtru v Zagrebu in po ogledu smo se odločili iti na pico.  Ko smo nekaj časa sedeli za mizo brez jedilnega lista je prišel natakar vprašat kiaj bomo. Sem ga po hrvaško prosila za jedilni list, rekla da bomo še malo pogledali, pijačo smo pa naročili. Sin je naročil coca colo, mož pa kavo z mlekom, oba sta rekla kar po slovensko namesto kolu in cafu. Po več kot 20 minutah se je natakar primajal z pijačo , jaz in obe hčerki smo dobile naročen sok,možu je namesto kave prinesel pivouser posted image , sinu pa vodo v flaškiuser posted image  Je mož rekel, da nista to naročila, on pa izjavi, da ima gužvo in naj na Hrvaškem govorimo Hrvaško, ker nas sicer ne razume, ko pa pride v Slovenijo na Roglo, pa tudi on govori slovenskouser posted image user posted image user posted image  
No nad izjavo smo bili zgroženi, ker je v času tega dialoga mlajša hči začela že piti sok, je mož rekel naj ga spijemo in ga tudi plačal 70 kunuser posted image  No na ostalo pijačo nismo več čakali,večerjali smo nato na naši strani.
Pri nakupu vstopnic na plitvičkih jezerih in v živalskem vrtu so bili pa o.k.,zato še jaz vedno vseh ne mečem v isti koš. Tudi Slovenci smo zelo različni, eni močno nacionalistično nastrojeni, drugi pa ne.  Tako pač je.  Mi bomo še vseeno kdaj šli na Hrvaško, čeprav na morje pa tja ne gremo, ker pač na Djerbi za isti denar dobimo več.


70 kun ste plačali za sok, a ti to resno, a za liter al kako? A niso imeli cenika?

(odgovor članu marcela)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
3.5.2009 17:21:45   
TomTaylor
Še nikoli se nisem trudila na hrvaškem govoriti hrvaško, ker bi izpadla kot da se norca iz njihovega jezika delam. Pač ne znam hrvaško, ****t ga.... Pač kava, sok, mineralna voda, voda, kokakola...to štekajo. Pri hrani pa itak iz menija preberem in naročim. Če me pa ne štekajo, pa s prstom pokažem kaj želim. Si niti najmanj ne belim glave s tem ali me hočejo ali nočejo razumeti. 

(odgovor članu Abbey)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
3.5.2009 17:28:00   
rija
hmmm....a mamo v mislih isto hrvaškouser posted image

mi hodimo zadnje tri leta vsaj 3x na leto dol....pa razen parih posameznikov, ki jih itak najdeš povsod, nismo imeli slabih izkušenjuser posted image

ene mi pridete naprej tak kot moj oče, ki se mu itak vedno samo vse najslabše zgodi.....ne vem, ali vleče/te sranje nase ali kaj?

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
3.5.2009 18:04:12   
Lianna
Jaz sem bila po 13 letih zopet v Poreču. Na Hrvaško drugače ne hodim, ker mi morje čisto nič ne pomeni. Se raje potepam. Poreč je res urejeno mesto, primerno za družine. Šla sva tudi na kavo, kjer so naju lepo postregli, pa sem naročila v slovenščini oz. prebrala kar je pisalo na listu. Tudi ko sva se sprehajala po mestu so naju povsod lepo pozdravljali...itd. Uglavnem nisva imela nobene slabe izkušnje. Da bi se trudila s hrvaščino se mi zdi pa malo mimo. Je pač ne znam. Če znam jezik se normalno pogovarjam, če ne znam preberm z lista kar piše oz. naročim v angleščini če me ne razumejo. Pa ni važno a je to Hrvaška, Avstrija ali pa Francija.

Sploh pa če greš nekam in že v naprej razmišljaš če bodo težave oz. kako se bodo obnašali zelo hitro naletiš na slab odnos. Če si pa sproščen, nasmejan pa dvomim, da bodo glih do tebe, ker si Slovenc nesramni.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
3.5.2009 18:37:43   
marcela
IZVIRNO SPOROČILO: Abbey


70 kun ste plačali za sok, a ti to resno, a za liter al kako? A niso imeli cenika?

Za 3 goste soke v stekleničkah 2 dcl mislim.  Ne niso ga imeli na mizi, z pijačo je sicer prinesel tudi jedilni list, verjetno je v njem bila tudi cena pijače, vendar nismo nič gledali. Mož je plačal, čeprav ga je skoraj pri tem kap in smo šli.
Je pa to prva naša zelo slaba iskušnja na Hrvaškem. Ko smo odhajali sem še čula, da je pokomentiral drugemo kelnarju nas pokomentiral, vendar nisem čula v celoti kaj in mi niti ni mar.
Mi 2 znava hrvaško in običajno sva govorila tako.


_____________________________

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Abbey)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
3.5.2009 19:14:17   
lukec
IZVIRNO SPOROČILO: rija

hmmm....a mamo v mislih isto hrvaškouser posted image

mi hodimo zadnje tri leta vsaj 3x na leto dol....pa razen parih posameznikov, ki jih itak najdeš povsod, nismo imeli slabih izkušenjuser posted image

ene mi pridete naprej tak kot moj oče, ki se mu itak vedno samo vse najslabše zgodi.....ne vem, ali vleče/te sranje nase ali kaj?


Se strinjam. Na Hrvaško hodim že 30 let enkrat do dvakrat na leto in sem brez slabe izkušnje, oziroma slabe izkušnje povezane z nacionalnostjo. O slabih izkušnjah v slovenskih gostilnah pa raje ne začnem ...


_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
3.5.2009 20:15:46   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: rija

hmmm....a mamo v mislih isto hrvaškouser posted image

mi hodimo zadnje tri leta vsaj 3x na leto dol....pa razen parih posameznikov, ki jih itak najdeš povsod, nismo imeli slabih izkušenjuser posted image

ene mi pridete naprej tak kot moj oče, ki se mu itak vedno samo vse najslabše zgodi.....ne vem, ali vleče/te sranje nase ali kaj?


mogoče je pa to samo v trendu zadnjih 15 letuser posted image

dajte se spomnit tem, ko smo debatirali o naših tgovkah in drobižu....a smo kaj drugačni od njih? Ne. norci so povsod, ne samo na hrvaškem.

Pa da me ne boste zdaj tgovke napadle....jaz nimam z nikomer težav. Eni očitno res sranje vlečejo na sebe

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
3.5.2009 20:37:43   
vika1
Evo,danes pa sem jaz doživela eno neprijetno presenečenje....

Zelo,zelo prijazen natakar ( v eni minuti,res je bilo zelo hitro) nam je prinesel pijačo. Vse je lepo in prav,ampak žlica za kavo je bila umazana,lahko rečem da sploh ni bila oprana,direktno se videlo da je bila samo polizana...user posted image ,zaj pa ne vem... drugače pa je bil zelo prijazen.

_____________________________

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!


(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
3.5.2009 21:24:47   
ency
Od zmeraj hodim na Hrvasko, na dopust in zurat, v soping...in se nikoli nism imela kake slabe izkusnje. Seveda so posamezniki, ki provocirajo, ampak ravno tako je to pri nas, in v vseh ostalih drzavah. In glih tako lahko dobis umazano zlicko v Portorozu ali pa prepotentnega natakarja v Ljubljani...ljudje pač

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
3.5.2009 21:28:22   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: vika1

Evo,danes pa sem jaz doživela eno neprijetno presenečenje....

Zelo,zelo prijazen natakar ( v eni minuti,res je bilo zelo hitro) nam je prinesel pijačo. Vse je lepo in prav,ampak žlica za kavo je bila umazana,lahko rečem da sploh ni bila oprana,direktno se videlo da je bila samo polizana...user posted image ,zaj pa ne vem... drugače pa je bil zelo prijazen.


ne vem sicer kje se ti je to zgodilo....ampak zgodi se lahko vsepovsod....kjer delajo za šankom LJUDJE.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
3.5.2009 22:11:20   
vika1
Zgodilo se je v Zadru.Do zdaj še nikoli,res nikoli,tega nisem doživela.

In koliko jaz vem, posoda se pomiva strojno ne pa ročno,pa če delajo LJUDJE ali ne.....user posted image

_____________________________

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!


(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
4.5.2009 7:23:39   
rija
itak da strojno. še vedno pa ljudje dajejo žlice na krožnik in komot je pač dal kako umazano.

zadar, falkensteiner mogoče?

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
4.5.2009 7:42:31   
kalbo
Meni pa nikol ne bo jasno, kako lahko izkušnje z mutavim kelnarjem, ki ne ve, kako se rečem streže valite na celoten narod. Pač greš v sosednjo kafano, ob takem obnašanju lepo vstaneš in greš. Sem v naši Luciji doživel več nestrpnosti, ker sem kao žabar kot pa na hrvaškem, pa mi verjemite, da lažje prenesem nacionalno nestrpnost, kot pa lokalpatriotizem.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
4.5.2009 7:43:53   
rija
tu se pa strinjam.

ker če bi gledali po enem kerlnarju, bi se mi moral egipt zasrati dve generaciji naprej, v gene, pa sori zdaj ****user posted image , ampak še vedno pravim, da je bil to enen najbolj sproščujočih dopustov.user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
4.5.2009 7:52:54   
ALWAYS LARA
moji starši majo vikend na cresu. in gremo vsako leto za 10 dni dol. kakih hudo slabih izkušenj nimamo, razn, da mamo vsako leto pokradene kake novo nasajene zadeve  (ciprese) in letos smo en zidek naredl in je bil popisan ovo je hrvatska bez zidova), dobrih pa tut ne. grem, ker je pač tm in je zastonj bivanje. če ga ne bi blo pa absolutno ne bi več hodila na hrvašk pa ne samo zaradi ne/prijaznosti ampak predvsem zato, ker dobiš drugje za isto ceno tut kej druzga k skalnato obalo in svinsko morje, pa še kako sikanje kelnarja :)


(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
4.5.2009 8:57:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RinkyDinkyDoo

IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Aja pa prosila bi tisto, ki je rekla, da jo pridejo Karibi cenejše kot Hrvaška, če mi lahko najde link do tja, ker jest reva ga ne najdem.



Še zame link prosim! user posted image



Kakšen link pa bi? Do kalkulatorja al do česa?

Apartma v Zadru (seveda dobro opremljen apartma z vso komoditeto in neposredno ob morju) te pride okoli 80-100 eur na dan. Samo apartma. To je za 14 dni 1120 EUR (če je 80 EUR na dan). Poleg tega je treba še priti do tja in kaj jesti v teh dveh tednih mar ne? Torej za pot okoli 300 EUR (odvisno kakšen avto maš no) in za hrano okoli 500 EUR. To je 1920 EUR. Bu? Za Hrvaško?

Za ta denar potujeta dve odrasli osebi na Maldive, Mauricius, Tobago, Dominikansko Republiko, Brazilijo, Kubo, Tajsko, Karibe, ma kamor češ in to AI.




(odgovor članu RinkyDinkyDoo)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: So na Hrvaškem še vedno prijazni
4.5.2009 8:59:12   
oka
Še nismo imeli slabih izkušenj s Hrvati. Prej obratno - Slovenci se na Hrvaški obali obnašamo kot da smo nekaj več - da do nas pa morajo biti prijazni, morajo nam prinesti kavo z mlekom še predno smo jo sploh naročili, ma nekateri kar pričakujejo, da jim bodo še rit obrisali, ker so "samo Hrvati", mi pa Slovenci...


Podpis pod tole. Večkrat videno in doživeto.

Drugače pa hodim na Hrvaško obalo zaradi morja, zabave, počitka... in ne zaradi prijaznih natakarjev. Take stvari me ne ganejo, sploh ne v taki meri, da bi rekla, da na Hrvaško pa ne grem več, ker me en natakar ni zastopil, ker je bil neprijazen... Ker potem tudi pri nas ne bi hodila več v gostilne, saj vsepovsod najdeš "bedake", ki jim tisti trenutek zmanjka ta prijazne štime. In držim se načela, kar daješ to dobiš.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?