Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:53:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
ti dve me edino ganeta, predvsem zadnjauser posted image ... jaz bi tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuduser posted image Ja, ampak od tam, kjer so trte, oljke in pšenice se vse to dol vidi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:53:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bo katera ta teden v celju?? ??? no............???? jaz ne..., je pa moj vsak dan tam blizu ta pa je ojštra.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:53:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, sem našla še en blokec bonov do 31.8. So ene plenice not in eni robčki. Pa Beba 3 mleko. Bo vse za porabit Rabi katera kaki bon od slovenskega DM babybonusa? imaš mogoče za hipp vodo?? imam 2x. Dobiš. Jaz zdaj dajem kar iz pipe. Ali pa navadno flaširano vodo kupim, gledam samo, da ima čim manj natrija (Dana, Costella). Za na morje bom to kupila, tam ji ne bom iz pipe dajala. ja,baje so te vode iz pip še boljše kot flaširane.... jaz tud zdaj kar iz pipe točim....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:54:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
A bi naredila še enkrat za nas štajerke en taki izlet/ekskurzijo, da malo spoznamo tam tiste kraje....? Kaj te vem, čuj....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:54:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ti dve me edino ganeta, predvsem zadnja ... jaz bi tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud ..pa kje ti to hodiš.... A bi naredila še enkrat za nas štajerke en taki izlet/ekskurzijo, da malo spoznamo tam tiste kraje....? se moram tu podpisat.... ti lahko greš zraven...... , pa še ostale iz ne-primorja o hvala hvala........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:54:27
|
|
|
|
meta21
|
Evo mene nazaj po 5 dnevnem prvomajskem potepanju po Prlekiji. Lepo je blo, je pa tud fajn bit doma. Stvari sem na brzino raznesla nazaj na svoje mesto, 2 pralna stroja že lavfata, Lovro spi (btw-taka tečka je zadnje dni, da če ne bojo tole zobje pol pa ne vem, no...) in jaz sveveda ne morem spat brez rr.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:54:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi pa imamo samo celodnevne...ne kombiniramo.. Kak to misliš celodnevne Mi uporabljamo celonočne, čez dan pa vsaj 5x previjem. Skoz mi kaka, malo po malo (pa nima driske).
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:54:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Podobno lokacijo imajo v MB zato pa jaz ne hodim tja....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:55:14
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Evo mene nazaj po 5 dnevnem prvomajskem potepanju po Prlekiji. Lepo je blo, je pa tud fajn bit doma. Stvari sem na brzino raznesla nazaj na svoje mesto, 2 pralna stroja že lavfata, Lovro spi (btw-taka tečka je zadnje dni, da če ne bojo tole zobje pol pa ne vem, no...) in jaz sveveda ne morem spat brez rr. welcome back!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:55:51
|
|
|
|
gold fish
|
...če bi bila pa še v mestu doma tako kot prej, pa ne bi imela problema s parkingom, malo bi edino tovorila ampak ne daleč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:56:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Evo mene nazaj po 5 dnevnem prvomajskem potepanju po Prlekiji. In vidva nista nič v štajersko prestolnico zavila?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:56:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish te , ki sem jih jaz gori v A kupila so take z vijoličnim kombinirane, pa neki iz "mopedšova" je čisto zgoraj , spodaj pa neke opice... od kolko kg pa je 5? isto vijolične..brez mopedšova... od 11-25 je petkica
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:57:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni pa so te zelene pamperske ok. Kaj pa se vam ne zdi dobro? Bubi je proti koncu imel hoferjeve, pa so bile tudi ok. So pa res ful bolj debele kot pamperske. V bistvu so vse ostale plenice debelejše. Meni so fajn oranžne pamperske iz mulerja.... čez dan pa ji dam DM baby love.. mi pa imamo samo celodnevne...ne kombiniramo.. muller je na čopovi.... a take tud obstajajo ...saj vem kaj si mislila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:58:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ti dve me edino ganeta, predvsem zadnjauser posted image ... jaz bi tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuduser posted image Ja, ampak od tam, kjer so trte, oljke in pšenice se vse to dol vidi.... to si mislim....samo pšenico vidim tu doma,. trto tud....dobro oljke glih ne no.. .morje, morje, morje.....pa se od tu ne vidi ..
< Sporočilo je popravil gold fish -- 3.5.2009 22:05:09 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:58:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bo katera ta teden v celju?? ??? no............???? tole še nisem uspela odgovorit.... Jaz bi z veseljem prišla na kako Samo.... jutri ne morem, v sredo ne morem. Hm..... koliko prej ti moram povedat? Oz. imaš ti že izbran dan?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:59:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi pa imamo samo celodnevne...ne kombiniramo.. Kak to misliš celodnevne Mi uporabljamo celonočne, čez dan pa vsaj 5x previjem. Skoz mi kaka, malo po malo (pa nima driske). joj,si me nasmejala zdaj... ...celodnevne sem mislila,da imamo samo pamperske,da nimamo npr.hofer za čez dan,za zvečer pa pampersk... sem dovolj jasna....??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:59:27
|
|
|
|
Jazzy1
|
Čer. Mi smo nazaj, Lija je šele sedaj zaspala, spi že eno uro ker ima huudoo migreno žal. Nekaj sem se vas trudila brat, ampak ni šlo več kot par strani. Imeli smo se ful lepo, vreme je bilo še razmeroma aprilsko, čeprav od petka dalje je sonček bil, čeprav z občasnimi plohicami. Dvakrat smo bili v bazenu in je L blazno uživala, drugače je pa definitivno najpomemnejša novica ta, da smo dobili prve zobke. Ja, prav ste prebrale - kar dva naenkrat . In sicer mi v četrtek ko pridemo na morje reče naj pridem nekaj pogledat...in evo - ko se je nasmehnila jih je opazil . Sploh nisva vedla, da bodo, ker ni bilo nobenega "znaka". Je pa zdej vidt da ji tudi gornje enke vn lezejo, tokrat pa je ponoč več vstajanja, pa nošenja po rokah, ker se mi zdi da prav od bolečine joka. Čisto drug jok, kot ponavadi ko se ponoči zbudi . No, bo že. Jutri imamo pa tretje cepljenje tako da se potem ko jo dam spat, spet kaj oglasim in vas komentiram. Upam, da ste se vse imele super!!!! Nočka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:59:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bo katera ta teden v celju?? ??? no............???? jaz ne..., je pa moj vsak dan tam blizu ta pa je ojštra..... zakaj ojštra.....ni lepo, da ji možeka za kavico ponudim ...... ampak za kavico .... sicer sta pa oba poročena tak da........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 21:59:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, sem našla še en blokec bonov do 31.8. So ene plenice not in eni robčki. Pa Beba 3 mleko. Bo vse za porabit Rabi katera kaki bon od slovenskega DM babybonusa? imaš mogoče za hipp vodo?? imam 2x. Dobiš. Pa še mojega... Ko se vidimo v LJ MTY ti pa dobiš dva kupončka za vodo, ko se vidimo v Portorožu.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:00:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Me to you bo katera ta teden v celju?? ??? no............???? tole še nisem uspela odgovorit.... Jaz bi z veseljem prišla na kako Samo.... jutri ne morem, v sredo ne morem. Hm..... koliko prej ti moram povedat? Oz. imaš ti že izbran dan? jaz ne morem v torek-plavanje, drugače pa ni problema.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:00:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A bi naredila še enkrat za nas štajerke en taki izlet/ekskurzijo, da malo spoznamo tam tiste kraje....? Kaj te vem, čuj.... pa daj no, kak te nea veš..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:01:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Evo mene nazaj ...sem te že pogrešala tu gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:01:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
eden zraven baby centra, eden pa na rudniku. pa še v centru, na čopovi. Hvala, sem že zvedla...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:01:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kak to misliš celodnevne Mi uporabljamo celonočne, čez dan pa vsaj 5x previjem. Skoz mi kaka, malo po malo (pa nima driske).
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 3.5.2009 22:01:48
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Evo mene nazaj po 5 dnevnem prvomajskem potepanju po Prlekiji. In vidva nista nič v štajersko prestolnico zavila? Joj, ne! Mamo zmerej tolk tempirane tele izlete v Prlekijo, da na koncu še komaj živim. Vedno mam že vnaprej za vsak dan splaniran kakšen opravek, obisk... Pol pa še kej vmes pride
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Cepljenje pri 1 letubusklcaKakšne stranske učinke so imeli vaši otroci pri cepljenju pri 1 letu (mumps, ošpice, rdečke)?Nobenih (
50%)
Vročino, tudi nad 38,5 (
7%)
Vročino do 38,5 (
7%)
Izpuščaj brez vročine (
4%)
Samo sitni oz. zaspani, brez vročine (
9%)
Nismo še bili cepljeni (
23%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!