|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
1.5.2009 20:32:14   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Čer!

Evo jaz se še malo javim. Spakirano imam že vse, jutri še samo sendviče naredim in gremo. Upam, da bomo imeli lepo vreme in, da se bomo kaj dobili na kakšni kavici.

Blaža, februarka upam, da se bomo tokrat dobili na kakšni kavici. Vaju  bom poklicala, meni bi zelo pasalo mogoče v soboto bolj zjutraj, ko gre moj na kolo. No, saj se bomo slišali. Lahko pa tudi vidve pokličeta.

Pina tudi mi 4-je ti želimo vse lepo ob rojstnem dnevu, da se ti izpolnijo vse male in velike željeuser posted image user posted image user posted image

Mala_pikica jaz pridem dol v nedeljo dopoldne. če boš še tam, se ti javim, ker jutri smo doma. Moja bo delal naprej kopalnico, ker je danes zabušaval, in smo bili na pikniku. Fulll lepo smo se imeli.user posted image user posted image user posted image

vsi so otroke vozili z avti naokoli, da so kej odspali, pri enih je palilo, pri enih ne, Blaža smo pa dali zraven nas v voziček, dudo in gazo, da se je pokril po glaviuser posted image in je zaspal kljub našemu klepetu. pol smo ga malo odmaknili od nas in je odšlafal uro pa pol.user posted image user posted image user posted image Res je priden, pa Matija tudi.user posted image

Mlavla, zelooo lepe slikice, so me kar raznežle. Zdej ste pa res prava družinica. user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
1.5.2009 20:58:23   
srečka nosečka
Kako imam jaz zlate sosede user posted image . Ravno so me razveselili s slastnim pecivom. user posted image  Njamiiii, moja soseda izvrstno peče.
Morda bo še kaj za mojega ostalo, ko pride čez urco. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
1.5.2009 21:18:43   
bamby
Čer!

mlavla, krasne slike, krasen Blaž!!!! Upam, da je tudi tako priden!

Mi smo popoldan tudi preživeli na zraku na vikendu. Je bilo fajn, le deževna ploha je pa vseeno padla user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
1.5.2009 21:21:20   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Čer!

mlavla, krasne slike, krasen Blaž!!!! Upam, da je tudi tako priden!

Mi smo popoldan tudi preživeli na zraku na vikendu. Je bilo fajn, le deževna ploha je pa vseeno padla user posted image

tudi pri nas se je okoli pete in pol ulilo, ma pol smo itak šli domov, ker smo bili tam od enajste ure in je bilo zadosti.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
1.5.2009 21:24:17   
blaža
Blaž je pa začel tako klepetat, da je ful luštkan.user posted image Ful že govori. Pa skozi kliče Tija, od kar se zjutraj zbudi ( Matija). ful se imata rada, pa se skozi stiskata in ljubčkata.user posted image

Pa traktorji so mu ful zanimivi. Še dobro, da jih je tle v centru evrope, veliko.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
2.5.2009 7:34:18   
blaža
Jutro1.user posted image

Spali še kar ok, le da je mel moj včeraj prebavne motnje, jaz pa danes zjutraj.user posted image po moje so bli kakšni čevapčiči krivi. Uf mesa imam dovolj za par dni in bom danes mela sadnozelenjavni dan, da pridem malo k sebi.user posted image user posted image

Drugače zunaj je sonček user posted image user posted image user posted image , bomo lahko vsaj šli malo na sprwehod po centru evrope.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
2.5.2009 7:51:55   
blaža
misar, prideš na user posted image ?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
2.5.2009 10:29:44   
bamby
Dan!

Tudi mi smo se zbudili v lepo sončno jutro user posted image !

blaža, potem pa Blaž že kar lepo govori, če že Matijo pokliče user posted image .

Punce, če imate kaj časa, si poglejte spodnji link, kjer kliknete na vsak naslov, kjer se vam odvrti kratek filmček o vzgoji otrok. So res ekstremni primeri, ampak metode odpravljanja otroške trme pa zelo učinkoviti. Na torentih pa imate tudi epizode teh oddaj.

http://www.supernanny.com/TV-Show/Clips.aspx

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
2.5.2009 11:36:09   
buči
Dan, mi včeraj ni uspelo na RR pridet zvečer. No, spali smo ok, se je enkrat zbudil, je zgledalo, kot da ima cmok v grlu in ne more pogoltnit, ampak ni hotel vode, se je umiril in zaspal do jutra. Danes mi je malo čusno dihal, samo sem ugotovila, da č ga nekako umirim (beri - to pa sploh ni enostavno), je ok. ne hrope, zelo malo kašlja, ga pa najbrž boli grlo, ker težko požira trde stvari, je bolj tekoče, pije pa k sreči veliko. Mislim, da smo iz tahudega ven. Ga pa vsekakor v pon peljem k naši P. Aljažu norice odpadajo, upam, da jih do torka čim več, če že ne vse, ker mora it nazaj v vrtec. Ati beli bodočo spalnico (še vedno!), jaz pa delam mlinček za na vodo, ker ga potrebujejo v vrtcu. Gredo na neko gozdarsko fešto.

Uživajte, čim manj ploh vam želim!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
2.5.2009 18:53:56   
Februarka08
Čer.

Evo, mi smo že domauser posted image bilo je super, vreme tudi ok, samo pihat je mal začeluser posted image in potem je valjda mraz. No, sonca ni manjkalo, kar se vidi tudi na meniuser posted image
Smo se dobili z mala_pikica familyuser posted image in vas je blo prav fino spoznatuser posted image
Je pa ratala tamala vedno bolj zoprna, če kaj ni po njeno, začne cvilit in vreščat in ker tega nisva (še) navajena, sva še midva čist zoprna, živčna, ne veva kaj narestuser posted image moj že tako nima veselja kam it na kosilo ali kaj podobnega, zdaj pa še manjuser posted image no ja, saj bo tudi to prerasla... potem pa pride novuser posted image user posted image user posted image

Bom mogoče potem shranila kakšno slikco in pripopala tu gor.
Vsem lep preostanek vikenda!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
2.5.2009 21:03:13   
mala_pikica
Dober večer!

Se lahko malo javim, ker sem uspela priti do interneta ( ga malo nekomu kradem)user posted image . Mi smo še vedno na morju in se vračamo jutri proti večeru.

Februarka tudi jaz sem vesela, da sem vas spoznlauser posted image , pa hvala za kavico. Se vam 31.5. oddolžim. Sem pa potem še srečala Meti in Janeza. Popoldne pa sem spoznala še Blažo in njenega Blaža, smo šli na kratek sprehod, se je nekaj k dežju pripravljalo pa sem pobegnila domov, čeprav ni bilo potem nič dežja. Je bil danes prav lep dan, razen opoldne je malo pihalo.

Mlavla ful ste luštni, imaš zelo lepa otroka. Neža je že prava mala princeska, Blaž pa je pravi lepotec. Hm..... sem se spomnila, da ni dolgo nazaj, ko je bil še Luka čisto mičkeni. Res, lepo se imejte in čim bolj uživajte.

Tako to je to čisto na kratko. Nočko.

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 2.5.2009 21:04:07 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
3.5.2009 0:03:50   
Blacky*

čer,

nisem imela veliko dela z branjem user posted image

Skratka, do sedaj sem delala za službo, jutri dopoldan bom študirala, ob 12 greva pa po pikca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam.

Lepo se imejte.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
3.5.2009 8:18:28   
buči
Jutro. Pri mlekarnarjih nič novega, le to, da Tilen noče jesti. user posted image  Bo že. Sem pa včeraj govorila z Mlavlo, so ok, Neža je nora na Blaža, ga cel čas lubčka, Blaž je mali lenušček in noče jest, ona je ok, porod bil nekje 4 ure bp. No, na hitro, ker vam bo kaj več povedala sama, ko bo imela čas.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
3.5.2009 8:26:24   
Stipe air force
Jurooooo, iz soncnega Bruslja user posted image ....

Po dvourni voznji smo se sinoci ob pol osmih pripeljali iz Amsterdama.... Zdej ze kofetkamo....

O bivanju tam in cebulcah od tulipanov ter voznji s Carico po kanalih bo pa bolj podrobno napisala Sefla.... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
3.5.2009 10:18:14   
amaya
oooooooooo...sem vas našlaaaaaaaaaaaaaaaa...ma sem mislila, da je izumrlo, pa me prešine, da moj ni več dojenček, temveč otrok....zdaj me je pa to zadelo kot strela z jasnega user posted image

Jaz sem ok...še malo pa grem v Rim...upam, da ne kaj preveč prej, ker se mi zadnje dni kar dogaja...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
3.5.2009 10:22:04   
amaya
Joj vidim, da je Mlavla rodila....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!

Mene pa prav malo sekira, kako bomo to sfolgali...pa ne podnevi, temveč PONOČI!!!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
3.5.2009 11:58:48   
Februarka08
Dan.

O, Amaya, ti imaš pa še čisto malouser posted image super. Saj bo, se bomo mi tudi ubadali s tem vprašanjem čez par mescovuser posted image
Mlavla, kako lepe slikceuser posted image user posted image user posted image mmm, jaz že komaj čakamuser posted image
Mala_pikica, uživajte še ta dan na Slo obali, upam da vam je vreme prizaneslo. Tu pri nas ful pihauser posted image meti se pa res že dolgo ni javila, lepo da se vsaj srečamo kjeuser posted image

Zdaj grem pa kuhat, tamala še poje v postelji, prej se je polila s pivomuser posted image kriv pa moj, ga je pustu čist mal v dnevni, mi2 oba drugje, potem pa leti moj ker se je mala začela igrat s pločevinko in je blo pivo že po tleh, sedežni in valjda po njejuser posted image fuj, kako to smrdi. Dobr da bo še cel dan stroj laufaluser posted image

Uživajte nedeljo!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
3.5.2009 12:37:02   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dan.

O, Amaya, ti imaš pa še čisto malouser posted image super. Saj bo, se bomo mi tudi ubadali s tem vprašanjem čez par mescovuser posted image
Mlavla, kako lepe slikceuser posted image user posted image user posted image mmm, jaz že komaj čakamuser posted image
Mala_pikica, uživajte še ta dan na Slo obali, upam da vam je vreme prizaneslo. Tu pri nas ful pihauser posted image meti se pa res že dolgo ni javila, lepo da se vsaj srečamo kjeuser posted image

Zdaj grem pa kuhat, tamala še poje v postelji, prej se je polila s pivomuser posted image kriv pa moj, ga je pustu čist mal v dnevni, mi2 oba drugje, potem pa leti moj ker se je mala začela igrat s pločevinko in je blo pivo že po tleh, sedežni in valjda po njejuser posted image fuj, kako to smrdi. Dobr da bo še cel dan stroj laufaluser posted image

Uživajte nedeljo!

a ja???? ma deeeeeeeeej...čestitke...kdaj pa? Kdo je še noseč tukaj?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3718
3.5.2009 12:39:12   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Dan.

Uživajte nedeljo!

a ja???? ma deeeeeeeeej...čestitke...kdaj pa? Kdo je še noseč tukaj?user posted image

jaz na primer user posted image  user posted image  user posted image

Drugače pa dober dan user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
3.5.2009 12:43:17   
amaya
mater ej...Mlavla je otvorila sezono...zdej pa durh na juriš...čestitke tudi tebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
3.5.2009 12:47:12   
dolenjka

mater ej...Mlavla je otvorila sezono...zdej pa durh na juriš...čestitke tudi tebi user posted image user posted image user posted image

ja sej, pol si pa še ti virus trošila.. in evo, se nas je še nekaj spotoma okužilo user posted image  user posted image  user posted image

Hvala za čestitke, ti jih pa kmalu dobiš za porod user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
3.5.2009 13:58:47   
buči
Dan. meni se pa danes takooooooooooooooooooooooooooooooo vleče. Moj še kar ni toliko naredil, da bi začela pohištvo montirat. user posted image user posted image user posted image  Ma, je drek, če je tip totalen perfekcionist! Že od jutra montira zaključne letve! user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče bova pa avgusta že spala v novi postelji! user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
3.5.2009 17:26:16   
Februarka08

Dan.

Uživajte nedeljo!

hvalauser posted image .... oktobrauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
3.5.2009 19:08:59   
blaža
Čer!user posted image

jaz in moj dragi imava trebušno.user posted image

v petek smo bli na pikniku in pol v soboto oba drisko, ma sva mislila da je od čevapov, pa zgleda, da nam jo je Matija priinesel, ker ga je kao malo ščipalo dva dni od tega, ma ni mel driske. Se je pa že zgodilo, da je šel on tako skozi, jaz in moj pa,...

Sem spoznala Lukca in malo_pikico. Lukec je ful luškan fantek, temnih očk, mala pikica, pa ena ful fajn, simpatična mamica. Upam, da se še kdaj vidimo, pa da je ne bo dež pregnal, ker je blo te dneve res muhasto vreme.

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3724
3.5.2009 19:14:20   
Stipe air force
Se slab mesec pa zurka.... user posted image  user posted image  user posted image

Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno:

Zurka na Gradiscu 31.05.2009

Ella familly
Pina familly
Februarka familly  
Stipići familly
Blacky familly

Itata familly 
Misar familly 
Blaža familly 
Buči familly
MetiLu familly
mala_pikica familly
Suzy familly
Lillchy familly

Nuka familly user posted image  user posted image  user posted image  

Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja....

PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo.... cevape, rebrca, postrvi in ostale dobrote bo Max sprot pekel... kokr bo kdo narocal....  prihod predlagam od 13te ure naprej....

PS: Lepo vreme sem narocu !!!!! user posted image   

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?