Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 1.5.2009 20:32:14
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Čer! Evo jaz se še malo javim. Spakirano imam že vse, jutri še samo sendviče naredim in gremo. Upam, da bomo imeli lepo vreme in, da se bomo kaj dobili na kakšni kavici. Blaža, februarka upam, da se bomo tokrat dobili na kakšni kavici. Vaju bom poklicala, meni bi zelo pasalo mogoče v soboto bolj zjutraj, ko gre moj na kolo. No, saj se bomo slišali. Lahko pa tudi vidve pokličeta. Pina tudi mi 4-je ti želimo vse lepo ob rojstnem dnevu, da se ti izpolnijo vse male in velike želje Mala_pikica jaz pridem dol v nedeljo dopoldne. če boš še tam, se ti javim, ker jutri smo doma. Moja bo delal naprej kopalnico, ker je danes zabušaval, in smo bili na pikniku. Fulll lepo smo se imeli. vsi so otroke vozili z avti naokoli, da so kej odspali, pri enih je palilo, pri enih ne, Blaža smo pa dali zraven nas v voziček, dudo in gazo, da se je pokril po glavi in je zaspal kljub našemu klepetu. pol smo ga malo odmaknili od nas in je odšlafal uro pa pol. Res je priden, pa Matija tudi. Mlavla, zelooo lepe slikice, so me kar raznežle. Zdej ste pa res prava družinica.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 1.5.2009 20:58:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Kako imam jaz zlate sosede . Ravno so me razveselili s slastnim pecivom. Njamiiii, moja soseda izvrstno peče. Morda bo še kaj za mojega ostalo, ko pride čez urco.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 1.5.2009 21:18:43
|
|
|
|
bamby
|
Čer! mlavla, krasne slike, krasen Blaž!!!! Upam, da je tudi tako priden! Mi smo popoldan tudi preživeli na zraku na vikendu. Je bilo fajn, le deževna ploha je pa vseeno padla
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 1.5.2009 21:21:20
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Čer! mlavla, krasne slike, krasen Blaž!!!! Upam, da je tudi tako priden! Mi smo popoldan tudi preživeli na zraku na vikendu. Je bilo fajn, le deževna ploha je pa vseeno padla tudi pri nas se je okoli pete in pol ulilo, ma pol smo itak šli domov, ker smo bili tam od enajste ure in je bilo zadosti.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 1.5.2009 21:24:17
|
|
|
|
blaža
|
Blaž je pa začel tako klepetat, da je ful luštkan. Ful že govori. Pa skozi kliče Tija, od kar se zjutraj zbudi ( Matija). ful se imata rada, pa se skozi stiskata in ljubčkata. Pa traktorji so mu ful zanimivi. Še dobro, da jih je tle v centru evrope, veliko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 2.5.2009 7:34:18
|
|
|
|
blaža
|
Jutro1. Spali še kar ok, le da je mel moj včeraj prebavne motnje, jaz pa danes zjutraj. po moje so bli kakšni čevapčiči krivi. Uf mesa imam dovolj za par dni in bom danes mela sadnozelenjavni dan, da pridem malo k sebi. Drugače zunaj je sonček , bomo lahko vsaj šli malo na sprwehod po centru evrope.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 2.5.2009 7:51:55
|
|
|
|
blaža
|
misar, prideš na ?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 2.5.2009 10:29:44
|
|
|
|
bamby
|
Dan! Tudi mi smo se zbudili v lepo sončno jutro ! blaža, potem pa Blaž že kar lepo govori, če že Matijo pokliče . Punce, če imate kaj časa, si poglejte spodnji link, kjer kliknete na vsak naslov, kjer se vam odvrti kratek filmček o vzgoji otrok. So res ekstremni primeri, ampak metode odpravljanja otroške trme pa zelo učinkoviti. Na torentih pa imate tudi epizode teh oddaj. http://www.supernanny.com/TV-Show/Clips.aspx
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 2.5.2009 11:36:09
|
|
|
|
buči
|
Dan, mi včeraj ni uspelo na RR pridet zvečer. No, spali smo ok, se je enkrat zbudil, je zgledalo, kot da ima cmok v grlu in ne more pogoltnit, ampak ni hotel vode, se je umiril in zaspal do jutra. Danes mi je malo čusno dihal, samo sem ugotovila, da č ga nekako umirim (beri - to pa sploh ni enostavno), je ok. ne hrope, zelo malo kašlja, ga pa najbrž boli grlo, ker težko požira trde stvari, je bolj tekoče, pije pa k sreči veliko. Mislim, da smo iz tahudega ven. Ga pa vsekakor v pon peljem k naši P. Aljažu norice odpadajo, upam, da jih do torka čim več, če že ne vse, ker mora it nazaj v vrtec. Ati beli bodočo spalnico (še vedno!), jaz pa delam mlinček za na vodo, ker ga potrebujejo v vrtcu. Gredo na neko gozdarsko fešto. Uživajte, čim manj ploh vam želim!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 2.5.2009 18:53:56
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Evo, mi smo že doma bilo je super, vreme tudi ok, samo pihat je mal začel in potem je valjda mraz. No, sonca ni manjkalo, kar se vidi tudi na meni Smo se dobili z mala_pikica family in vas je blo prav fino spoznat Je pa ratala tamala vedno bolj zoprna, če kaj ni po njeno, začne cvilit in vreščat in ker tega nisva (še) navajena, sva še midva čist zoprna, živčna, ne veva kaj narest moj že tako nima veselja kam it na kosilo ali kaj podobnega, zdaj pa še manj no ja, saj bo tudi to prerasla... potem pa pride nov Bom mogoče potem shranila kakšno slikco in pripopala tu gor. Vsem lep preostanek vikenda!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 2.5.2009 21:03:13
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dober večer! Se lahko malo javim, ker sem uspela priti do interneta ( ga malo nekomu kradem) . Mi smo še vedno na morju in se vračamo jutri proti večeru. Februarka tudi jaz sem vesela, da sem vas spoznla , pa hvala za kavico. Se vam 31.5. oddolžim. Sem pa potem še srečala Meti in Janeza. Popoldne pa sem spoznala še Blažo in njenega Blaža, smo šli na kratek sprehod, se je nekaj k dežju pripravljalo pa sem pobegnila domov, čeprav ni bilo potem nič dežja. Je bil danes prav lep dan, razen opoldne je malo pihalo. Mlavla ful ste luštni, imaš zelo lepa otroka. Neža je že prava mala princeska, Blaž pa je pravi lepotec. Hm..... sem se spomnila, da ni dolgo nazaj, ko je bil še Luka čisto mičkeni. Res, lepo se imejte in čim bolj uživajte. Tako to je to čisto na kratko. Nočko.
< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 2.5.2009 21:04:07 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 3.5.2009 0:03:50
|
|
|
|
Blacky*
|
čer, nisem imela veliko dela z branjem Skratka, do sedaj sem delala za službo, jutri dopoldan bom študirala, ob 12 greva pa po pikca Komaj čakam. Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 3.5.2009 8:18:28
|
|
|
|
buči
|
Jutro. Pri mlekarnarjih nič novega, le to, da Tilen noče jesti. Bo že. Sem pa včeraj govorila z Mlavlo, so ok, Neža je nora na Blaža, ga cel čas lubčka, Blaž je mali lenušček in noče jest, ona je ok, porod bil nekje 4 ure bp. No, na hitro, ker vam bo kaj več povedala sama, ko bo imela čas.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 3.5.2009 8:26:24
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jurooooo, iz soncnega Bruslja .... Po dvourni voznji smo se sinoci ob pol osmih pripeljali iz Amsterdama.... Zdej ze kofetkamo.... O bivanju tam in cebulcah od tulipanov ter voznji s Carico po kanalih bo pa bolj podrobno napisala Sefla....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 3.5.2009 10:18:14
|
|
|
|
amaya
|
oooooooooo...sem vas našlaaaaaaaaaaaaaaaa...ma sem mislila, da je izumrlo, pa me prešine, da moj ni več dojenček, temveč otrok....zdaj me je pa to zadelo kot strela z jasnega Jaz sem ok...še malo pa grem v Rim...upam, da ne kaj preveč prej, ker se mi zadnje dni kar dogaja...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 3.5.2009 10:22:04
|
|
|
|
amaya
|
Joj vidim, da je Mlavla rodila.... ČESTITKE!!! Mene pa prav malo sekira, kako bomo to sfolgali...pa ne podnevi, temveč PONOČI!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 3.5.2009 11:58:48
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. O, Amaya, ti imaš pa še čisto malo super. Saj bo, se bomo mi tudi ubadali s tem vprašanjem čez par mescov Mlavla, kako lepe slikce mmm, jaz že komaj čakam Mala_pikica, uživajte še ta dan na Slo obali, upam da vam je vreme prizaneslo. Tu pri nas ful piha meti se pa res že dolgo ni javila, lepo da se vsaj srečamo kje Zdaj grem pa kuhat, tamala še poje v postelji, prej se je polila s pivom kriv pa moj, ga je pustu čist mal v dnevni, mi2 oba drugje, potem pa leti moj ker se je mala začela igrat s pločevinko in je blo pivo že po tleh, sedežni in valjda po njej fuj, kako to smrdi. Dobr da bo še cel dan stroj laufal Uživajte nedeljo!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 3.5.2009 12:37:02
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dan. O, Amaya, ti imaš pa še čisto malo super. Saj bo, se bomo mi tudi ubadali s tem vprašanjem čez par mescov Mlavla, kako lepe slikce mmm, jaz že komaj čakam Mala_pikica, uživajte še ta dan na Slo obali, upam da vam je vreme prizaneslo. Tu pri nas ful piha meti se pa res že dolgo ni javila, lepo da se vsaj srečamo kje Zdaj grem pa kuhat, tamala še poje v postelji, prej se je polila s pivom kriv pa moj, ga je pustu čist mal v dnevni, mi2 oba drugje, potem pa leti moj ker se je mala začela igrat s pločevinko in je blo pivo že po tleh, sedežni in valjda po njej fuj, kako to smrdi. Dobr da bo še cel dan stroj laufal Uživajte nedeljo! a ja???? ma deeeeeeeeej...čestitke...kdaj pa? Kdo je še noseč tukaj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 3.5.2009 12:39:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dan. O, Amaya, ti imaš pa še čisto malo super. Saj bo, se bomo mi tudi ubadali s tem vprašanjem čez par mescov Mlavla, kako lepe slikce mmm, jaz že komaj čakam Mala_pikica, uživajte še ta dan na Slo obali, upam da vam je vreme prizaneslo. Tu pri nas ful piha meti se pa res že dolgo ni javila, lepo da se vsaj srečamo kje Zdaj grem pa kuhat, tamala še poje v postelji, prej se je polila s pivom kriv pa moj, ga je pustu čist mal v dnevni, mi2 oba drugje, potem pa leti moj ker se je mala začela igrat s pločevinko in je blo pivo že po tleh, sedežni in valjda po njej fuj, kako to smrdi. Dobr da bo še cel dan stroj laufal Uživajte nedeljo! a ja???? ma deeeeeeeeej...čestitke...kdaj pa? Kdo je še noseč tukaj? jaz na primer Drugače pa dober dan
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 3.5.2009 12:43:17
|
|
|
|
amaya
|
mater ej...Mlavla je otvorila sezono...zdej pa durh na juriš...čestitke tudi tebi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 3.5.2009 12:47:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya mater ej...Mlavla je otvorila sezono...zdej pa durh na juriš...čestitke tudi tebi ja sej, pol si pa še ti virus trošila.. in evo, se nas je še nekaj spotoma okužilo Hvala za čestitke, ti jih pa kmalu dobiš za porod
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 3.5.2009 13:58:47
|
|
|
|
buči
|
Dan. meni se pa danes takooooooooooooooooooooooooooooooo vleče. Moj še kar ni toliko naredil, da bi začela pohištvo montirat. Ma, je drek, če je tip totalen perfekcionist! Že od jutra montira zaključne letve! Mogoče bova pa avgusta že spala v novi postelji!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 3.5.2009 17:26:16
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dan. O, Amaya, ti imaš pa še čisto malo super. Saj bo, se bomo mi tudi ubadali s tem vprašanjem čez par mescov Mlavla, kako lepe slikce mmm, jaz že komaj čakam Mala_pikica, uživajte še ta dan na Slo obali, upam da vam je vreme prizaneslo. Tu pri nas ful piha meti se pa res že dolgo ni javila, lepo da se vsaj srečamo kje Zdaj grem pa kuhat, tamala še poje v postelji, prej se je polila s pivom kriv pa moj, ga je pustu čist mal v dnevni, mi2 oba drugje, potem pa leti moj ker se je mala začela igrat s pločevinko in je blo pivo že po tleh, sedežni in valjda po njej fuj, kako to smrdi. Dobr da bo še cel dan stroj laufal Uživajte nedeljo! a ja???? ma deeeeeeeeej...čestitke...kdaj pa? Kdo je še noseč tukaj? hvala .... oktobra
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 3.5.2009 19:08:59
|
|
|
|
blaža
|
Čer! jaz in moj dragi imava trebušno. v petek smo bli na pikniku in pol v soboto oba drisko, ma sva mislila da je od čevapov, pa zgleda, da nam jo je Matija priinesel, ker ga je kao malo ščipalo dva dni od tega, ma ni mel driske. Se je pa že zgodilo, da je šel on tako skozi, jaz in moj pa,... Sem spoznala Lukca in malo_pikico. Lukec je ful luškan fantek, temnih očk, mala pikica, pa ena ful fajn, simpatična mamica. Upam, da se še kdaj vidimo, pa da je ne bo dež pregnal, ker je blo te dneve res muhasto vreme.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 3.5.2009 19:14:20
|
|
|
|
Stipe air force
|
Se slab mesec pa zurka.... Seznam prijavljenih za picknik 31.05. na Lavricevi koci na Gradiscu nad Sticno: Zurka na Gradiscu 31.05.2009 Ella familly Pina familly Februarka familly Stipići familly Blacky familly Itata familly Misar familly Blaža familly Buči familly MetiLu familly mala_pikica familly Suzy familly Lillchy familly Nuka familly Dva dni pred picknikom, se enkrat razlozim kako se pride na plac dogajanja.... PS: Ce je se kdo za zurko, se lahko se prijavi... da ne bo zgledal tko strog... ... Vazn je priblizno stevilo, na podlagi kerga sem rezerviral plac... tko da manjsa odstopanja ne vplivajo.... cevape, rebrca, postrvi in ostale dobrote bo Max sprot pekel... kokr bo kdo narocal.... prihod predlagam od 13te ure naprej.... PS: Lepo vreme sem narocu !!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?