|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
2.5.2009 11:28:24   
Snezinka4
Dober dan !
Kje si Blančka? Zdaj pa spimo, kaj, ko ponočujemo...user posted image user posted image  ti si kar privošči, saj ne boš več dolgo spala, he, he... Zadnjič sva se z dragim spraševala, zakaj imava skoz predstavo, da ko dobimo dvojčke, bomo totalno neprespani in da se bo ena skoz jokala. Pa sem si rekla, še prepričala ju bom da bosta morali non stop nergat. Torej, od zdaj naprej si predstavljam, kako se bosta samo smejali, pa pridno pančkali, pa lepo jih bom dojila (da ne bo treba flaš okrog prenašat), pa čist mirna in zadovoljna bom.user posted image user posted image  No, saj bom poročala...user posted image user posted image

Shadow - in pol si si mislila, tej tastari se je pa že čist utrgal s temle rebrciuser posted image user posted image user posted image

Ko pa majčice o datumih govorite, vam pa jaz najboljši majski datum povem: 12.5. Sami taki fejst ljudje se takrat rodijouser posted image , samo Taškici nisem hotla tega namignit, da ne bo še v večjem krču. Mogoče pa podzavestno stremi k temu datumu? Fantolina že vesta!user posted image

Izkoristite ta lep sončen dan (al dopoldanuser posted image )!

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
2.5.2009 11:34:37   
blanč
Shadow ti kar nakupuj.  Jaz se trenutno odločam med dvema ležalnikoma, eden, ki samo gunca,poje in ima vrtljivi lok, drugi pa še vibrira zraven. To bo pa tudi edina stvar, ki si jo bom prvošla mal boljšouser posted image vse ostalo je bolj poceni in tudi nekaj iz bolhe.
So pa ležalniki preko e baya veliko cenejši tudi s poštnino vred kot pa pri nas.
Evo še slikce
user posted image

Drugače je pa tele v baby centru iz 219 e znižan na 170 e na e bayu pa je s poštnino v Slovenijo 115 e
user posted image
Drugače mi je pa tudi tale cart pa fajni

Chicco Relax & Play
ima melodije in vibrirauser posted image
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
2.5.2009 11:39:09   
blanč
Snežinka jaz že bedim, doooooooooolgo, dolgo časauser posted image user posted image Že imam oprana dva pralnistroja cunj, zdaj pa počivam, ker gremo potem na kosilo, kar precejšen del žlahteuser posted image user posted image user posted image na ribice v Vitanje.

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
2.5.2009 12:22:19   
amrica
SNEZINKA:hvala za tolaazbo glede pice.Prav mas pol si pa celo noc zejn,ze tako pijem vodo ponoc skoz kot kaka kravauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj bi sele bilo po piciuser posted image user posted image verjetno nebi spala nic pa bi prezivela celo noc tu goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TARA78: kilogrami:ja jaz sem jih mela pred poroko lani 53,nato sem septembra in oktobra jedla kot norec (enkrat septembra zanosila)in pridobila 6kg.Tako da sem na prvem pregledu 10.11. mela 59kg.Potem 1.12.60,5kg,29.1263kg,pa 16.1 2009 65kg,nato pa 6.2.70kg tukaj sem se zredila 5 kil v treh tednih obup.Gremo naprej 26.2. mela 71.5 kg,nato 17.3. 73kg in 15.4 sem mela 74 kil.Pol sem sla ta dan v bolnico,dobila inzulin,ugotovili sladkorno,in sedaj sem shujsala ceprav jem tako da mam kil isto kot 6.2. se pravi 70kil.SHADOW:prav mas sej si tud jaz privoscim kak koscek prave cokolade po kosilu al pa po vecerji ker mi zapase ja in pol mi pa kljub inzulinu naraste cez 7,cez 8 mi pa se ni naraslo tako da upam da ni panike zaradi tega ,da ne skodi otrokom?????????????A SI TI TUD KAJ SHUJSALA PO TEJ HRANI IN INZULINU??????

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
2.5.2009 13:37:42   
buši2
Ja, ja  kr tolažte se ker niste jedle včeraj pice user posted image . Jaz pa sem jo in naj vam povem, da je prav pasala (he, heuser posted image ). Presenetljivo mi ni bilo treba ponoči niti hodit po vodo ali na vodo. Torej je delovala čudodelno user posted image user posted image .

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
2.5.2009 14:48:00   
tara78
torej moramo vse na picouser posted image ...zvečer
zdaj grem počivat pol ure, ker ne morem večuser posted image .....posoda bo tačas počakala.
skuhala sem, pa stregla, pa pospravila...za polno hišo ljudi...
ta utrujenost me ubijauser posted image

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
2.5.2009 18:21:33   
Belen
helowww
eko mene iz 3 dnewnega piknika.... sm pršla pogledat preden grem na kawč in me nihče weč ne dwigne, če je kej nowega.... widim da ste wse še w enem kosu user posted image

mi smo tri dni s prijattelji žrli mesa in pekli fullllllll...tle pri nas na primorskem je sonček, 23C,ampak kaj ko 1-2X dnewno kr neki začne dežewat po 10minut, pole je spet ql....

glede ležalnikow swa midwa z mojim kupla 2 za naša sončka in sicer tega ta nowga TATAMIA od peg perego.... sicer sta mal dražja.... ampak w italiji sta eden je 190 eur. pri nas so mal dražji..... Je 3 w 1.... super warianta.....
http://www.soncek.si/si/peg-perego-tatamia-paloma-i13069.shtml

stolček (za kasneje), ležalnik, gugalnik, počiwalnik....

ne wem če ga je katera gledala ... user posted image

nič grem js pod tuš...

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
2.5.2009 19:05:40   
Barbk
Babuške ma ve ste ja nore. user posted image  Tolk smeha že nekaj časa ne...user posted image  Tastu in tašči pomoje ni nč jasno (si verjetno mislita, da se je ta mladi odrolalo), k se tlele režim ko ena zmejšana baba, škratka pa z brcam v rebra in fifiko pravta, da naj se mati umiri. user posted image
Tara dobrodošla tudi z moje strani in tukaj so bejbike krasne, veš. In naj ti še prišepnem, da verjamem, da bo s tvojim dvema žabikama vse vredu in boš 3 v 1 vsaj do 34 tedna.
Blanči ti si čist not padla s temi ležalniki. Jaz bi tud vse to mela...Vam povem, da še prav nič nisem za najina škratka nakupila. user posted image  Jej sem smotana. Ma sej ko me bo zagrabla nakupovalna mrzlica, se bo pa kar kadilo za mano. Trenutno se morava odločit za voziček, jej kolk mečkam...
Taški, bejbi, saj veš, me smo tukaj s tabo v dobrem in slabem. Ti le stokaj in prav je, da priznaš, da te je strah. Mene bo tud...se že vidim.Drži se...
Na zdaj grem k Mančiki.

< Sporočilo je popravil Barbk -- 2.5.2009 19:11:53 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
2.5.2009 22:44:27   
Snezinka4
IZVIRNO SPOROČILO: tara78

skuhala sem, pa stregla, pa pospravila...za polno hišo ljudi...
ta utrujenost me ubijauser posted image

Halo!?! Punca, se nebi ti pustila malo razvajat, ne pa da še vedno ti razvajaš druge? A od vseh številnih gostov se pa noben ni spomnil, da bi mogoče vsaj posodo namesto nosečnice pospravil?user posted image

Ok, ok Buši priznam, da je pica v redu. Sam nekak se mormo potolažit...user posted image

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
3.5.2009 8:30:46   
hedviga
Blanči, unle Chicco ležalnik s fotke nima vibre. Imamo točn taka dva.... pa zaenkrat bolj za prah nabirat. Hranimo otroka v naročju (ja, mam srečo in pomoč mame in tašče, pa seveda mož), spančkata čez dan v stajici, ki ima ravn dno,  pa tut sta se mi do zdaj zdela nekak mejhna za tja notr..Ko sta in the mood, jih dam rajši pod lok malo kravice past in se zabavat, ko sta samo v ležalniku tudi ni nekega navdušenja.
Bomo vidli kdaj in kako jih bomo uporabili...user posted image user posted image  

Point zgodbe: rajši počakajte z nakupi takihle zadev, ker se šele potem izkaže a vam bo prišlo prav al ne...
In heheh seveda, takihle nasvetov tudi jaz nisem poslušalauser posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
3.5.2009 8:33:22   
hedviga
Belen, tale tatamia je bolj praktična zadeva....tudi za potem. Hmmm bom tudi jaz o  temle razmislila...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
3.5.2009 9:00:56   
blanč
O hedviga, hvala za nasvetuser posted image
Jaz bi tudi taščo pa mamico pa snežilkouser posted image user posted image Na koncu bom kar sama, ker moj mož prihaja domov ob 16 včasih celo 17 uri.
Jaz sem stolčke za hranjenje kupila kar v ikei antilope, ker imam že nekaj izkušenj z nečaki in vem, da je teško pucat tiste zaobljene dele pa šive pa vogale. Ti so pa čistih linij brez vogalov in vse ostale navlake.
Vsem želim eno lepo, veselo nedeljo.

(Mark Twain)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
3.5.2009 9:59:44   
Barbk
Jutro, dan...moje dvojne. user posted image  
Včeri sem pozabila napisat, da sem prav ponosna na Larči in njena dva škratija, vsi že doma...user posted image Hedviga res hvala za nasvete, maš prav, veš. user posted image  Blanči Antilopa stolček je zakon, preverjeno in moramo kupit še enega. No takole tole je eno brzinsko javljanje, gremo malo ven na kofetka, Manči pa na tobogan.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
3.5.2009 14:20:22   
_rosa
Pozdravček.

Simona L. in Kalina čestitke za vajine sončke user posted image user posted image .

Lara super, da ste že doma in se cartate.      

Tara dobrodošla tudi na tej strani. Nič skrbet, saj so tudi mene strašili, kaj vse bo šlo narobe, pa me poglej sem zdaj že v 33 tednu in upam da zdržim še kakšne tri tedne. So tudi meni rekli, da bo carski rez v 34 tednu pa sem bila prejšnji teden pri dr. Cerarju pa pravi, da ne bomo nič hiteli dokler je vse ok. Carski rez bi naj bil najkasneje v 36.tednu.  

Vidim, da ste se vse kar pridno zredile, meni pa nikakor ne gredo kile gor. Obstala sem na +6 cele dneve samo nekaj jem pa nič. Sem se že nehala sekirat glede tega, saj tamala dva normalno rasteta. user posted image

Snezinka sem se res nasmejala tvojim podvigom pri sprehodu. Jaz zaenkrat še normalno funkcioniram in sem non stop v gibanju, saj ko se uležem imam non stop neke krče tako, da raje kar nekaj počnem in hodim.

Taškica držim pesti, da se boste čimprej cartali.

Uživajte.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
3.5.2009 14:50:48   
Snezinka4
Hojla Rosa! Si bila v sredo pri ata C-ju? Kaj je djal? Vse ok?

(odgovor članu _rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
3.5.2009 18:59:15   
tara78
-rosa me veseli, da si me napotila na ta forum...res same fejst punceuser posted image
na žalost si še ne zapomnim vseh-berem vse...in vidim da ste vse že nekje na koncu poti.
mene čaka še dolga potuser posted image ...saj bo. Moj gin. mi je rekel da moram ležati, nič delati, ...jaz pa tega ne morem, včasih sploh nimam občutka da sem user posted image , razen utrujenosti in nenehnega user posted image na wc.
mogoče pa bi se res morala pustiti malo razvajati in večkrat počivatiuser posted image
brala sem kaj pišete o vozičkih pa drugih stvareh....nikoli nisem pomislila, da obstajajo take razlike, pa eno pa drugo...bomo res morali gledati kaj kupiti.
grem še malo nekaj delat..pa,pa

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
3.5.2009 19:20:43   
buba.miska
TAŠKICA kje si?

Jaz sem se s svojimi user posted image user posted image zmenla da pred evrovizijo negredo venuser posted image
Kak pa ste kaj ostale user posted image . Jaz se še kar držim, res je da sta zasedla že polovico mojih reber.

Pišite kaj.

lp

< Sporočilo je popravil buba.miska -- 3.5.2009 19:21:14 >

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
3.5.2009 19:40:16   
ona23
Hoj
tudi jaz sem še vedno v enem kosu, ampak res že zeeelo težko. Kile so se tudi z mano začele norca delat, sem že na +18 user posted image . Ampak se tolažim s tem, da ko bosta škratka ven prišla, da bojo šle kile kar same od sebe dol. HA HA HA, optimist, ampak vseeno

Daj Taškica še meni malo prostora na 1. mestu nooo! Sej sem vam rekla, da grem jaz 8.5. odstranit cerklažo in da se mi ne bo splačalo domov hodit (5km dom- porodnišnica!), tako da hočem, da takrat rodim. Torej.... šibaj že user posted image

Miska... kdaj je evrovizija?

Lara.... super da ste doma! Bravo, bravo! Zdaj pa hitro poročat kako je bilo. No, sveda... ko boš pri močeh, upam da se še uloviva tukaj gor. 

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
3.5.2009 19:47:45   
buba.miska
16. 5. je glavni večer pred tem pa sta še dva predizbora.
Sem optimist da bom tak dugo zdržala (no če bom šla po stopinjah taškice) user posted image
Ali tebi tudi kaj otrdeva trebuh? Meni večinoma zvečer.

(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
3.5.2009 20:09:49   
ona23
Ja,... ful mi otrdeva user posted image
Ponavadi ponoč, da se prav zbudim zaradi tega. Pol pa predno se s postelje zvalim, pa lulat, pa nazaj da se namestim v posteljo, traja... in potem me moj sprašuje kako da sem zmatrana če sem celo noč spala. Ja ha ha ha... če me pa ne sliši, da ene 4x na noč vstanem. Ma, bo že.

Ja, Taška je fenomen,... zgleda da se bo borila do konca... he he he. No ampak mormo na otročke gledat, da je res za njih to najboljši prostor ki si ga lahko želijo. Pa uštimano je vse.... umiti, siti, previti.... vse je. user posted image

Itak da boš ti lepo še v miru evrovizijo pogledala, pol se pa počas lahko spraviš v porodnišnico. Počakaj, da jaz domov pridem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3420
3.5.2009 20:11:37   
ona23
Za koliko si se pa ti zredila? A že kaj težko čakaš, da grejo ven?
V kateri porodnišnici boš rodila?
Kako se kaj počutiš?

(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
3.5.2009 20:18:47   
buba.miska
potem pa sve čisto enaki glede dogajanja ponočiuser posted image Edino moj vse čuje, ko grem na wc. mi pravi da jogi na njegovi strani gor vzdigne ko se jaz dol spravlamuser posted image .

Saj naslednjič bo pa on noso bomo vidli kaki bo on.

(odgovor članu ona23)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
3.5.2009 20:21:07   
buba.miska
Zredila sem se iz 45 na 60,5.
Komaj čakam da pridejo ker me dokaj ovira pri vsem kar bi delala (na trebuh mislim) Že v avto je problem in ven, pa včasih pozabim da imam trebuh pa se preveč poleg mize sednemuser posted image , najtežje pa so nogavice in čevlji to pa je že skoraj misija nemogočeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3423
3.5.2009 20:52:20   
buši2
Helo,

Tara, daj malo več podatkov, da te bodo punce dodale na naš seznam!
Blanč mislim, da ti to najbolj obvladaš!

Vidim za z-majčice se še veselo držite dnevnega reda. Pohvalno! Prav lepe tedne nabirate user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3424
3.5.2009 20:58:34   
buba.miska
aja še to v Mb bom rodila. do zdaj sem še razmišljala ali Mb ali Ms pa je MB prevladal. kaj pa ti

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?