|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
30.4.2009 20:34:03   
buši2
user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image     

user posted image  
user posted image                                                             user posted image          

Na vrsti smo z-majčice!user posted image user posted image
user posted image   
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB 
Amrica (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image Šempeter
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Buši2 (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 15. junij, dvojajčna  user posted image    user posted image       
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna user posted image    user posted image   
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image  
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Anja3 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image   
user posted image  
Sr (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 6. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image    user posted image   
Evica1978 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 15.avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image   
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image  
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 26.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image  
user posted image  

miška 73 (1user posted image ;0 user posted image ) PDP 10. november, dvojajčnauser posted image user posted image
dekle11 (1user posted image ; 0 user posted image )  PDP 17. november, dvojajčna user posted image  user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm  user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009 ; rodila 20.3.2009
user posted image    BOR 1700 g, ?cm in  user posted image  VID 1340 g, ?cm

Suncicica  PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image    STELLA  2700 g, 48 cm  in user posted image  PIJA 2490 g in 47 cm

Pikatara  PDP 17.4.2009 rodila 28.3.2009
user posted image    KAROLINA 2090 g, 46cm  user posted image    PATRIK 2350 g, 46cm 

Mucka 25  PDP 8.5.2009; rodila 2.4.2009
user posted image     TINA  1530 g, ? cm  in user posted image   NINA 1970 g in ? cm

Dobrovoljčica  PDP 12.5.2009 rodila 4.4.2009
user posted image     EVA 1740 g, 44 cm   in  user posted image   MAJ 2100 g, 46cm

Simona L  PDP 19.6.2009; rodila 19.4.2009
user posted image      ZOJA  1650 g, 44 cm  in user posted image    LIZA 1630 g in 45 cm

Lara light  PDP 26.5.2009 rodila 25.4.2009
user posted image      ZARJA ? g, ? cm   in  user posted image   IZAK ? g, ? cm

Kalina PDP 5.7.2009 rodila 28.4.2009
user posted image    NIKOLAJ 1180G, 37 cm  in    user posted image    MAKSIM 1110 g, 37 cm

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
30.4.2009 20:56:23   
taškica
Ja, ne skrbite, še sem v enem kosu, in se javim samo še ko rodim. Nič ne pomaga, nič se ne dogaja. Jaz pa bi morala že roditi, danes sem 37 4/7. Me že čista paranoja grabi če je to še ok, zame in za otročiča. Sicer ju čutim, ampak zgleda da ne bo šlo po normalni poti, tako kot sem želela.user posted image

Danes sem govorila z Larolight. Vsi trije so supersko, ima jih pri sebi v sobici, lahko bi šli že domov, pa bodo še malce pridobivali na teži v bolnišnici. Je pa dobre volje, čist ponosna na svoja dva dojenčka, skratka prava mamica.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
30.4.2009 21:12:11   
miska73
Blančeta moja user posted image Ma, te tudi jaz misam.
Super za tvoja dva škrata.
To sta pa zdej že res prava otročiča.
Sem bila danes v Celju, ampak v potragi ploščic, Tuš kabin in podobnega...
Nikakor mi ne rata najdit prave kombinacije za kopalnico.
Moj pa pravi, da imam še en teden, da se odločim... user posted image

Taški maj je tu. Zdaj bi pa res počasi bil čas za vas 3.
Kdaj imaš spet pregled?

Lara user posted image user posted image Super, da ste vsi dobro. Pa upam, da boste vseeno čimprej doma.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
1.5.2009 7:44:50   
sr
Uf blanč tole je pa lepa teža dojenčkov. Glede na to, da se na seznamu nahajava precej blizu si lahko jaz samo želim, da sta moji pužiki tudi že tak težki. No bom vidla v torek-če mi bo seveda delal uz, kar sicer ne verjamem.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
1.5.2009 10:31:48   
blanč
ŽIVEL PRVI MAJ, ŽIVELA REVOLUCIJA, HRIBI, GOLAŽ IN ČEVAPČIČIuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sr, saj me je g opozorila in tudi sama vem, da to ni čisto točno ampak to vsaj pomeni, da sta kar OK.Meni vsakič naredi UZ, včeraj pa še malo daljšega, ker je očka tudi želel otroke videtuser posted image Saj bosta tvoji pupiki tudi čisto tako, kot morta bitiuser posted image user posted image
Miška tole opremljanje zna bit dosti stresnouser posted image
Taški si vreduuser posted image
In vse ostale, a boste danes kaj po piknikih ali bolj po mojih stopinjah in bomo bolj vodoravnouser posted image Sem te dni mal pretiravala, danes sem pa čist hin.

< Sporočilo je popravil blanč -- 1.5.2009 10:34:19 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
1.5.2009 10:44:33   
tara78
pozdravljene
sem nova...pričakujem enojajčna dvojčka, ki sta na eni posteljici, v eni ovojnici...
in moram priznati da se zelo bojim. sem v 14 tednu, med 32 in 34 tednom pa naj bi imela carski rez.
so me pa opozorili, da je zelo rizična nosečnost in da ju lahko izgubimuser posted image
veliko sem brala, toda res je malo takih primerov in vesela bi bila kakega nasveta ali karkoli..
_rosa upam da sem na pravi strani...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
1.5.2009 11:09:03   
blanč
Tara pozdravljena med nami. Bomo skupaj držale pesti, da bo s tvojima pikicama vse dobrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
1.5.2009 12:01:30   
Snezinka4
Draga Tara dobrodošla!
Strah bomo napodile in se bomo skupaj veselile!!!!
Čez most bomo šli, ko pridemo do njega in ne prej. Velja!?
Do takrat pa se privadi, da stvari, ki si jih do zdaj počela, boš od zdaj naprej izredno bolj počasiuser posted image .
Oglasi se še kaj!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
1.5.2009 12:09:50   
Snezinka4
_rosa, draga moja junijka, kako gre pa tebi? Berem, da se s Taro poznata. Daj še kaj pokramljajta.user posted image

Blanči, vsaka čast glede foruma o opremi!!!user posted image user posted image user posted image  Ti si se pa to celostno in profesionalno lotila ne samo na pol ljubiteljsko-starševskouser posted image . Ti boš še citiranauser posted image

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
1.5.2009 12:56:27   
blanč
O snežinka hvala. Me prvorodke iščemo informacije kot noreuser posted image pa se mi zdi, da je fajn imet osnovne stvari nekje skupaj, da jih lahko večkrat pogledaš pa všeč mi je, ker je še slikovno prikazano za nas tablontneuser posted image
Snežinka in kako si tiuser posted image

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 3385
1.5.2009 19:10:36   
Snezinka4
Blanč - se strinjam, da je fino imeti vse na enem  mestu. Saj pravim, tisti forum bo imel kar precej ogledov, samo da ga odkrijejouser posted image

Veš kaj jaz odgovarjam zadnje čase, ko me sprašujejo kako sem. Rečem: "Trebuhu primerno". user posted image  In s tem odženem večino, ki samo vljudnostno sprašuje, v bistvu jih pa sploh ne zanima moje počutje. Tistim, ki jih opisovanje detajlev lahko zaskrbi (mama, babica...) rečem da sem "V redu." ali pa "Dobro." in to je točno tisto,kar želijo slišat. Vse detajle sliši moj dragi, ki mu k sreči tudi pri drugem ušesu včasih odletijo ven, saj bi drugače revež imel že večjo glavo od mojega trebuhauser posted image . V bistvu sem pa res v redu, in res trebuhu primernouser posted image . Nič mi ni hudega, če upoštevam svoje stanje in se ne preforsiram. Včeraj sem hodila po ravnem cca 300-400 metrov, potem sem 2 uri sedela, potem sem hodila nazaj ene 100 metrov in sem mislila, da bom umrla od vsega hudgauser posted image . Trebuh sem imela tako napet, da sem mislila, da se mi bo popek razparal. Tako hudo pa še ni bilo. Sploh nisem mogla dojet, da me lahko na izi hoja in sedenje tako izmučita. Noro. No izpust urina in kavč sta sanirala zadevo v 10 minutah.user posted image  To je bilo spet opozorilo, da se moram sprijaznit s tem,da sem na pol invalid, kar se gibanja tiče. in če to upoštevam, je vse v redu.
Punce držte se.

Pa kaj se razpišite, ne mi rečt, da nič ne dogaja tam pri vasuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
1.5.2009 19:47:04   
tara78
vse ste polne veselja...to me veseli....uh, ko bi le jaz malo pozabila na težave in se sprostila,. Saj sploh ne upam nič jamrati in težiti ob vsem kar berem. Zdi se mi, da so me malo preveč prestrašili...do zdaj sem imela non stop UZ, včasih 2x na teden in to od 6 tedna naprej. Zdaj pa imam komaj 14 maja in res se bojim.
3 tedne so samo ugotavljali ali imam siamske dvojčkeuser posted image , zdaj je hvalabogu to rešeno. So pa druge težave....
no, upam da se bo vse rešilo....mora se...
grem še malo na zrak, zvečer pa vas še malo pozdravim...

Neposredna povezava do sporočila: 3387
1.5.2009 19:47:52   
blanč
Si me nasmejala zdele. Sem si vizualizirala tvoj sprehoduser posted image . Odgovore imaš približno takšne kot jazuser posted image
Jaz pa večji ko imam trebuh, bolj bi sladko jedlauser posted image Smo bli včeraj na pici pa me kelner vpraša, če je bla vredu pa jaz njemu, da neuser posted image on in vsi deugi začudeno v moj čisto prazen taler pobuljo pa jaz njemu, tele vaše pice pa kar fejst napihnejo, pogleda moj trebuh in rata čist rdeč, joj kolk smo se pol smejaluser posted image user posted image

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 3388
1.5.2009 19:47:54   
amrica
Ojla Tara,dobrodosla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Pa naj te nebo nic strah,bos vidla da bo vse ok.      TASKICA :nic nisi bla danes gor,a si se tri v enem??????    ANJA_3:je se v bolnici pocuti se ok,baje da so ji rekli ker je prisla z transportom da bo morala bit tam do 34 tedna.Pravi da bo znorela ,da pociva lahko tud doma.Bo vprasala dr.Cerarja kaj on misli  ce lahk gre domov.Zdaj pa moram it mal likat za koske posteljnino in pocas pripravt k lahk me ti dve pikici prehitijo pa bo moz bogi zgubljen.LEP POZDRAV VSEM OSTANITE SE NAPREJ TRI V ENEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3389
1.5.2009 19:53:26   
amrica
BLANC:Jjoj  zdaj mi pa delas skomine s to pico joj ku bi jo jedla pa nesmem ta ta ta nosecniska sladkorna.Komaj cakam da rodim pa upam da to zgine pa da bom lahk jedla  normalno hrano

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
1.5.2009 19:56:45   
blanč
Amrica, jaz še lahko en teden uživam potem pa dobim rezultate in mislim, da mi dieta ne uide, ker že nekaj časa pretiravam z nezdravim futromuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
1.5.2009 20:36:09   
buši2
Tara - sprejmi dobrodošlico še z moje strani. Lepo, da si se nam pridružila.user posted image user posted image user posted image

Tole pogovarjanje okol pic me je tolk zdražlo, da sem moža poslala po pico!user posted image  
Do zdaj sploh nisem imela povečanega apetita, prav nasprotno. Normalno konzumiranje, zdaj pa,... noro, skoz sem lačna. Pa ne sam to, pojem ful velik!
Snežinka vidim, da imaš probleme s transportom od ene do druge lokacije. To še ni hudo - jaz mam problem že vstat z WC školjke. Sem prov vesela, da smo v kopalnici že namontiral previjalno, da se lahko naslonim nanjo, da se dvignem.user posted image user posted image  Tale moja kolena ne bodo več dolg zdržala. Da ne govorim o počepih - kaj je že touser posted image user posted image  Ponoči mi je premik iz levega boka na desnega cel projekt. Je dobro Lara napisala, da si potem že kot nasedli kit user posted image . Mah, bo že bolje,.. Se potolažim s sladoledom, pa se uležem na kavč, pa počakam, da me spanec zagrabi, pa je pol spet mal lažje.user posted image
Mejte se!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
1.5.2009 20:49:19   
buba.miska
Pozdravljene

Simona L, Lara, Kalina čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Želim da hitro pridobite na teži in da se boste hitro cartali doma.

Mene je tak šokiralo da se sploh več nisem hotla k računalniku spravit, da nebi kdaj vidla da sem na prvem mestuuser posted image .
Čeprav se mi zdi da nebom dočakala prvega mesta ampak bom šla prej, ker kaj mi delata danes in včeraj... nevem če bom še dolgo domauser posted image .
Jaz upam vsaj da bi tam enkrat po 11.5, ker ta prva tedna imam preveč poznanih ki imajo rojstni dan

Taškica ti se samo drži na prvem mestu mogoče pa boš do konca.

Lp
Grem gledat kres iz balkona

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
1.5.2009 22:11:02   
blanč
a, ne skrbite, še sem v enem kosu, in se javim samo še ko rodim. Nič ne pomaga, nič se ne dogaja. Jaz pa bi morala že roditi, danes sem 37 4/7. Me že čista paranoja grabi če je to še ok, zame in za otročiča. Sicer ju čutim, ampak zgleda da ne bo šlo po normalni poti, tako kot sem želela.user posted image

Taški mene skrbiuser posted image Daj no, pogovarjaj se z nami, bo tako čas hitreje minil.Pogrešam teuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
1.5.2009 22:40:12   
taškica
Ba Blanč zdej si me pa zbezala na plano, ko si pa tko lepo napisala no user posted image .
Najprej čestitke za lepi teži tvojih dveh. Sem vesela zate.

Mah nisem v najboljši formi, predvsem zato, ker si tako želim lastnih popadkov, pa naravnega začetka poroda, pa sem ko ena piksna zaprta še vedno. Pa ena blesava zdravnica me je totalno prestrašila, da bit zaprta pri 37 tednih da je to slabo, da se itak ne bom odprla in kaj si mislim, kakšni svoji popadki, da dvojne itak dobimo umetne itd. Skratka presrana sem kot en polit cucek... in samo še molim, da bosta otročička ok in jaz vred z njima. Eto, pa sem povedala.

Snežinka, sem se nasmejala ob tvojem sprehodu, sem bila jaz tudi taka. Zdaj pa ko si želim kaj sprožiti pa prehodim OGROOOMNO. Pa nič.
Pri Lari se že cortajo domauser posted image . a niso carji?

Tara dobrodošla. Glede enojajčnih jih je kar nekaj bilo na našem forumu in so lepo zaključile. Malo poglej nazaj - sicer res da malce prej....pa še zadnjič sem spoznala eno mamico enojajčnih punčk - do 35t jih je nosila! lepo ane? Tako da lepo pozitivno mislit pa bo.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
1.5.2009 23:50:50   
blanč
O taški, ti kar jamri, pa preklinjaj pa deli kar hočeš, saj zato smo tu, da se lahko pogovarjamo o stvareh, o katerih nas drugi bolj malo razumejo.
Meni se je začelo s postopkom umetne oploditve in sem se zatekla sem na forum, kjer so me punce sprejele odprtih rok in srcuser posted image Razumele so me, me bodrile, mi devale energije in tudi nekaj sem jih v živo spoznala, res same fejst punce. Zdaj se nadaljuje z dvojno nosečnostjo, vsi se delajo pametne v resnici pa zastopite samo ve, ki to skupaj z menoj doživljate.
Taški ne se bat, vsi so prišli ven tudi tvoja dva bosta. Jaz cel dan mislim nate in sem se resno ustrašla, da si nas zapustilauser posted image Javi se še kaj predno greš v rimuser posted image
Aja, larico pozdravi in ji povej, da smo vse vesele, da se že doma cartajo in, da so vsi tako, kot morajo bitiuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
2.5.2009 0:31:35   
Snezinka4
Ojla punce!
Sem zdele tri ure za mizo sedela, smo imeli obiske, smo se šli namizne igre. Sem obakrat zmagala in sem važna. Bolečine v križu sploh niso tako hude, če zmaguješuser posted image ...
Moj je tudi danes pico hotel jest, pa sem mu rekla, da mora najprej ostanke pojest...šejm on me...

Larči, že doma?! Super! Bravo! Joj kako sem vesela!!!

Taškica, vse bo v redu!!! Halo, fantolina bosta kot bi mignil ven skočila, popadki bodo naravni pa tako mili,da bo mala malca vse skupaj, en dva tri boste doma, da si boš še želela, da bi ti kakšna sestra otroka previla, pa jih bosta morala kar vidva z možekom... user posted image  Ene morajo pač malo počakat, da rodijo, kar pomisli na Gaussa. Si pač bolj na desni strani krivuljeuser posted image , kar se časa tiče.

Buši - joj, da ne govorim podrobnosti iz straniščauser posted image user posted image user posted image , ampak sam tolk povem, da men so se roke skrajšale...user posted image , pa radiator in umivalnik v bližini sta tudi dobra oporauser posted image . Tole s sladoledom si dobro povedala. Si že poskusila v sladoled dat kakšno narezano rebrce čokolade? Njami, njami, poskusi! Priporočam!

Blanč tudi jaz sem bila psihično že pripravljena na dieto. Sem se že vdala v usodo. Pa sem bila potem lepo presenečena, ker nisem imela sladkorne. Ampak ne boš verjela, od takrat mi tudi ne paše požret vsega kar vidim (tako kot prejuser posted image ). Ker prej sem pa samo goltala in goltalauser posted image . Tako da upam, da boš šla po moji poti in ti ne bo treba diete furatuser posted image

Amrica, lepo pozdravi Anjo. Upam, da ji bodo pustili počivati doma.  Pa ne skrbi, pice bodo počakale nate. Kar hitro jih boš lahko začela jest. Še par tednov, pa bo! Do takrat se pa spomni tistega občutka, ko se nabašeš s pico, da ti že pri ušesih ven gleda in pol ti je še eno uro po pici slabo, pa trebuh te tišči, pa celo noč si žejen zaradi nje.user posted image user posted image  Blajk! Ma še dobro, da je nismo jedli danes, ne!?

Tara draga, ti kar pojamraj. Če človek pojamra, se takoj bolje počuti.user posted image  Zato smo pa tukaj zbrane. Da si jamramo, pa da se skupaj kdaj tudi nasmejimo!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
2.5.2009 0:38:50   
blanč
Snežinka pejd spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke za zmagouser posted image

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 3398
2.5.2009 9:34:11   
tara78
je treba vstatiuser posted image ...nobene še ni...
moram priznati, da se boljše počutim...če je do zdaj vredu, mora biti še dalje...
vas je dosti tukaj, ki ste bile na IVF??
Tudi jaz sem bila in uspelo je že v prvem postopku, pri prvem transferju....
Včeraj ste govorile od pice, tako sem si jo želela, da nisem mogla spati...moj mi je obljubil, da danes greva na pico, će ne bom spet tako slaba. Se mi zdnje čase tako vrti, da me sploh ne upajo pustiti same.
Ja..koliko ste se kaj zredile??? Jaz sem v 3 mesecih dobila zraven kar 7kguser posted image
no, grem....da se ne bom preveč razpisala....sem radovednež-pa bi rada vse vedela.user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
2.5.2009 10:37:16   
Shadow
Dobro jutro, zaspanke!

Tara78, dobrodošla! user posted image user posted image user posted image  
Ti kar sprašuj, kar ti srce poželi! :) ja, enih par nas je nosečih po IVF-u, a mislim, da je večina kar lepo naravnih, po ata-na-mamo metodi. user posted image

Lara, gotovo sedaj nimaš časa sem gor kukat, a ko boš utegnila, čestitke za prihod domov in lep se cartajate! Potem pa hitro poročati o vsem... saj veš, nabiranje izkušenj 'na suho' še nobeni ni škodilo.

Blanči, uuuuuu, ti pa doktorat pripravljaš iz opreme in potrebščin za novorojenčka! PRIDNA!!! user posted image user posted image user posted image

Taškica, saj bo... fantolina ziher čakata na kak lep datum za svoj prihod ... 5.5. bi bil kar pravšnji, a?

Amrica, jaz pa si kljub sladkorni tu in tam privoščim kako pico, pa tudi kaj sladkega... so mi rekli, da lahko, a si moram obvezno prej inzulin špricnit. Pa saj te ne morem od LCA jogurtov, pustega puranjega mesa, zelenjave in kruha iz otrobov živeti! user posted image
Kile pa ... 3 manj kot ob zanositvi. Sem kar zadovoljna... ko se bosta pa miškota rodila, bom pa itak kot Kate Moss okoli hodila... yeah, right! user posted image

Mene pa trenutno grabi nakupovalna manija oblačil... kar nekaj po netu brskam in naročam... pa rabljene zadeve preko bolhe in mame tudi. Itak vem, da bom imela vsega preveč. Imam pa tudi namen še enkrat do Ikee skočit, ne vem, če ne bom tam vzela previjalno.. ne najdem slike na netu, je pa v katalogu. Moram jo še prej v živo videti.

Tudi jaz večino dneva preživim na levem oz. desnem boku, pa ko si dam roko na trebuh in se umirim, čutim, kako me piščančka brcata. Fajn občutek! user posted image

Snežinka.. sem tvoj post bolj na hitro prebrala in seveda norobe prebrala, da si v sladoled daš eno rebrce. Tako pravo, od pujseka... user posted image  No ja, glede na to, da imamo hormone na full, me tudi to ne bi kaj preveč čudilo.  Seveda sem potem prebrala še enkrat in uvidela svojo zmoto. user posted image

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?