Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.4.2009 20:23:26
|
|
|
|
tinncyka
|
sve že dver ko kar učenje na jutri prestavljame!!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.4.2009 20:33:26
|
|
|
|
BabyKitty
|
Jst pa iščem hiško :( nič pametnga ni, pa sem malo slabo volje. Še posebno ker sploh ne veva kaj hočeva Dragi je v službi jst se pa doma živciram, pa še nič nisem spala, ker sem mogla mamo pedenat, ker je bolna in je skp padala celo noč, tako, da sem se za en dan preselila na svojo staro posteljo, na kateri sem zadnjič spala pred 10imi leti Pa tooook me v jajčnikih špika skoz :(
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.4.2009 20:41:52
|
|
|
|
matejka ..
|
Lep pozdrav. najprej vsem zaželim srečo. Anneri čestitke, da sta se s partnerjem odločila za 3. in upam da vama uspe. tudi sama sem mlada mamica prvi pri 19 in drugi pri 23, in se imamo super. tudi pri nama je bila želja zelo močna.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.4.2009 21:04:12
|
|
|
|
brina_3
|
Žiujo! Nekaj časa sem zbirala pogum pa mi ga je le uspelo zbrati,da nekaj napišem Čez mesec bo stara 18 let in že od malega obožujem dojenčke in otroke. Željo postati mamica imam prav tako, vendar sem se odločila najprej dokončati srednjo šolo potem pa dojenčki, čeprav si ga že sedaj noro želim Za vse, ki tečke ne pričakujete, vam želim da čim hitreje zagledate , da se bom lahko veselila z vami P.s. Snoopyka pa nisi več najmlajša
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.4.2009 21:19:13
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Dragi je v službi jst se pa doma živciram, pa še nič nisem spala, ker sem mogla mamo pedenat, ker je bolna in je skp padala celo noč, tako, da sem se za en dan preselila na svojo staro posteljo, na kateri sem zadnjič spala pred 10imi leti To je pa mal grdo napisano. Mamo pedenat, ker je padala skp celo noč . Oprosti ampak ti jo vsaj še imaš, ko jo boš izgubila se boš šele zavedala kaj si imela
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.4.2009 21:26:22
|
|
|
|
BabyKitty
|
To je pa mal grdo napisano. Mamo pedenat, ker je padala skp celo noč user posted image user posted image user posted image . Oprosti ampak ti jo vsaj še imaš, ko jo boš izgubila se boš šele zavedala kaj si imela user posted image user posted image Od mame imam samo to, da me kliče ko me rabi in čisto nič drugega, toliko gorja kot mi je ona ustvarila, ne želim najhujšemu sovražniku. To s padanjem skupaj celo noč, je bilo pa njeno dramatiziranje, ampak ker nočem biti taka p**** kot je ona sem se ob polnoči peljala do nje (20 km stran), da bi ji pomagala (še zdaj nevem zakaj). In mi je danes žal, ker je celo noč igrala, da bi se mi zasmilila, kot ponavadi.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.4.2009 21:30:21
|
|
|
|
čebelica01
|
Aha jah no to pa res nisem vedla , da se ne zastopite. Jaz vem , da moje nimam bo letos sep. 5 let in jo strašno pogrešam. Tako, da se mi je tole tvoje opisovanje kako moraš pomagat mami , kar mal kruto zdelo oz. se mi še zdi.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.4.2009 21:38:17
|
|
|
|
BabyKitty
|
Aha jah no to pa res nisem vedla , da se ne zastopite. Jaz vem , da moje nimam bo letos sep. 5 let in jo strašno pogrešam. Tako, da se mi je tole tvoje opisovanje kako moraš pomagat mami , kar mal kruto zdelo oz. se mi še zdi. Ne da se ne zastopva, samo ne oprostim ji vsega kar je ona z mano počela in ji nikol ne bom, ker je bilo res kruto. In je imelo in še vedno ima hude posledice na meni in na mojem zdravju. Biti mama nekomu ne pomeni le roditi ga. Sama sem pa koza, ker ji vedno znova nasedem v upanju, da je prišla k pameti in se spremenila. Zato sem jezna in sem se tudi tako izrazla. Sicer pa nima veze s temo :)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.4.2009 21:39:45
|
|
|
|
čebelica01
|
ja no pol se pa lepo naspi po 10 letih v isti postelji
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.4.2009 21:42:12
|
|
|
|
BabyKitty
|
Je ta noč že mimo (2 uri spanja), komaj čakam, da se uležem nazaj v svojo mehko, fletno, toplo.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.4.2009 21:44:44
|
|
|
|
čebelica01
|
hi hi hi ni je bolše kot svoje postle . tudi jaz že razmišljam , da izklopim to kišto in se pošteno zleknem . Moj je šel popivat so se deci odločil , da grejo mal ven in mi tko paše, da sem mal sama oz. malčki spijo tko , da kaki film bom pogledala pa bo
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.5.2009 10:46:45
|
|
|
|
tinncyka
|
zdravo!!! en lep 1. majski sončen pozdrav in začel se je naš mesec!!!!!!!!!! upam da vse zagledamo ali pa +!!!!!! želim vam še naprej lep dan!!!!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.5.2009 16:21:40
|
|
|
|
Snoopyka
|
tinncyka- ja moja punčka pa bo imela isto ime k njen očka...Albina BabyKitty- ja kje bi mela hiško? mislim na keri lokaciji? v LJ? k tle prinas bi se tud kaj našlo.... sm mislim, da te nebi zanimal, kr pol je kriza z službo a ne...? glede mame in to k si napisala pa...mislm da vsak zase najbolje ve kk stvari stojijo. k js se z svojo tud ne štekam preveč... ampak srčno upam da si se vn naspala brina_3- dobrodošla! ja zdej pa res nič več no 1.5.2009 je tuki....upam da boste maja 2009 vse ki si srčno želite zagledale ali +!!!!!! navijam za vas!!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.5.2009 19:05:41
|
|
|
|
teen
|
Hello pikice Jst sm bla danes pridna in sm se učila od 12ih pa do 17.30 Sam upam,da sm se tut kej NAUČILA Tko,da mam ju3 frej in bom kaj nardila v stanovanju pa lenarila tinnycka a si se učila kaj? Al si raje na ju3 prestavila ? brina_3 dobrodošla Evo maj je tuki.. Tko,da se je danes začel naš mesec Čimveč ++++++ in jst upam,da ga prva zagledam ve pa mi vse sledite
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.5.2009 19:10:17
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: teen tinnycka a si se učila kaj? Al si raje na ju3 prestavila ? hehe sem na jutri prestavlja , no tudi vem da se mi nebo dalo... v nedeljo pa tak delam tak da se ne bom moglaučiti!! navijam za +!!!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.5.2009 20:50:09
|
|
|
|
BabyKitty
|
BabyKitty- ja kje bi mela hiško? mislim na keri lokaciji? v LJ? k tle prinas bi se tud kaj našlo.... Ljubljano iščeva ja, ker je moj tukaj zaposlen, pa tudi podjetje njegovo bolje "laufa" kjer je več ljudi :) Ni nobenih pametnih hišk ali so v betonski džungli ali pa v gozdu z najbližjo trgovino 5 km. in ste imele lep dan? Midva sva si danes zelo privoščila in je rekel da ga moram malo pohvaliti, ker me tako razvaja :) Aja bdw teen si kaj pogledala ZS :)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.5.2009 13:27:03
|
|
|
|
teen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Aja bdw teen si kaj pogledala ZS :) Odpisala Jst sm ravno kosilce skuhala in je zdaj dragi šel spat jst pa za računalnik Pa neki me trebuh boli pa izcedek mam nek čudn - tko roza Pomoje se kr pripravla za
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.5.2009 13:32:26
|
|
|
|
BabyKitty
|
Jst sm pa spet celo noč prebruhala :( pol sm pa zjutri zbrala moči za en sprehodk pa 2 hiški sva šla pogledat in sem se čist zalubla v eno :) zdej morm pa še 2 knjigi po 300 strani prebrt in se spet bedno počutm in nevem kako bom zmogla
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.5.2009 15:52:45
|
|
|
|
brina_3
|
zoja10 čestitkee
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.5.2009 15:55:47
|
|
|
|
tinncyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Jst sm pa spet celo noč prebruhala :( pol sm pa zjutri zbrala moči za en sprehodk pa 2 hiški sva šla pogledat in sem se čist zalubla v eno :) zdej morm pa še 2 knjigi po 300 strani prebrt in se spet bedno počutm in nevem kako bom zmogla kaj če bi šla pa zdravniku... če skoz bruhaš lahko pride do dehidracije... upam da se hitro pozdraviš!!!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.5.2009 16:16:18
|
|
|
|
BabyKitty
|
Eh ne, sej sm navajena... Sem spet dobila samo najlepše od svoje mame :) sej bo minil... Hvala useen :) zoja10 čestitaammmm
< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 2.5.2009 16:17:05 >
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.5.2009 19:48:41
|
|
|
|
Snoopyka
|
čao punce! kje a ste vse? BabyKitty upam da ti bo kmal bolje! Izvoli...popij čajčka pa bo bolje! zoja10 čestitam!!!!!! vse najlepše želje v mojem imenu in velik cartanja vam želim
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.5.2009 21:26:47
|
|
|
|
teen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Jst sm pa spet celo noč prebruhala :( pol sm pa zjutri zbrala moči za en sprehodk pa 2 hiški sva šla pogledat in sem se čist zalubla v eno :) zdej morm pa še 2 knjigi po 300 strani prebrt in se spet bedno počutm in nevem kako bom zmogla Revica Ce ti je tok hudo se ne naprezaj in ne beri.. Te bodo se samo ucke bolele.. Lepo si cajcka skuhi pa pejt pocivat in zacni brat ko bos boljse.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......