Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:35:35
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish red bull ..ti da krila eh, danes na pikniku...smo jih treskali ..zdaj pa čakam, da poletim ... ...ta hudič pa men sploh dober ni...oziroma se mi je zameril
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:37:31
|
|
|
|
gloria
|
..ju3 grem v Zagreb v šoping za malega še nimam čeveljčkov za krst,pa še nekaj za naju bom kupila....komi čakam da gremo ker mi je ful lepo tam v njihovih nakup. centrih....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:48:05
|
|
|
|
gloria
|
...smo začeli sedet za kakih 30 sekund ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:52:49
|
|
|
|
gloria
|
...bravo,bravo delamo že dva tedna ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 1.5.2009 23:55:29
|
|
|
|
gloria
|
...zdej pa grem....nočka ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 7:26:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 7:27:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ne, samo je bil moj takoj za tvojim...pa sta mi ševilki padli v oči ....drugače pa vsak po svojih močeh Si močna, ja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 7:30:14
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa še nekaj pomembnega, predvsem za tiste, ki ne brskate po drugih forumih: Stanovanjski sklad RS je objavil poziv za dodeljevanje subvencij za gradnjo in tudi tržni najem stanovanj za mlade družine: http://www.stanovanjskisklad-rs.si/si/610/subvencije/javni-poziv.html Ni nova zadeva, je pa treba vsako leto znova dat vlogo. Grem papirje skupaj iskat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 8:12:56
|
|
|
|
*bubi*
|
LINK
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 8:40:07
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 8:40:36
|
|
|
|
arabela*
|
spali nismo nič..... grem v mesto...sepol tipkamo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 9:10:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya spali nismo nič..... grem v mesto...sepol tipkamo.... je sploh danes kaj odprto? Tak v mestu mislim, kak kafič pa to? Uh, mi pa smo fajn spali - bubiki se nosek suši, tak da ni nič klicala ponoči. Oba sta spala v otroški sobi od 20-06 . Sem bila kar šokirana zjutraj Ampak potem pa je bilo treba vstat, ni tu milosti Bubika že vleče dopoldansko rundo, bubi pa itak risanke gleda. Cel teden komaj čaka to soboto in ringaraja. Pa nedeljo in živ žav. No, to sem jaz tudi v mojih otroških letih
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 9:49:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* je sploh danes kaj odprto? Tak v mestu mislim, kak kafič pa to? pojma nimam,mislim pa da je čist običen dan danes...saj je sobota.... Tak mi ni za it,ker sem boga,prehlajena cela in nenaspana,pa je tak jokala prej ko sem jo oblačla,da so sem skoraj znorela....eh....aja,ponoči se je ob pol dveh zbudila,pa bila uro in pol auf...se smejala,ploskala,ugotovila da se lahko sama čez ograjo nagne.... .....zjutraj pa že ob 6.30 auf spet....madonca,ne vem več kaj naredit z njo.....da bi mi vsaj prespala noč in se vsaj enkrat samo zbudila.....ne pa celo noč.... pa še same smo danes cel dan.....A gre k babici,m pa upam da bo v meji normale,drugače se mi odrola......danes sem malo jamrala...včasih je treba malo.... se tipkamo...grem po plenice in čajeka.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 9:56:05
|
|
|
|
arabela*
|
bubi,pokliči kaj,če boš kje v mestu....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 9:56:15
|
|
|
|
AinB
|
V LJ so prehrambene trgovine odprte, ostalo pa ne, ker je tudi danes praznik.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 9:57:23
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...bravo,bravo delamo že dva tedna .... BRAVOOOOO Mi smo še daleč od tega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 10:17:37
|
|
|
|
AinB
|
Mi šibamo na piknik. Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 11:54:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
Naša bejbika tudi napreduje..... s hrbta na trebušček se končno obrne... ampak rajši vidi, da ne, ker ji poza na trebuščku ne paše... nima tako kej počet... hahaha.... zato se, tik preden bi se prekotalila obrne nazaj... Včeraj sem opazila, da kr fajn tudi že sedi.... sej hitro postane majava, ma kr dobro lovi ravnotežje.... da bi se pa sama posedla, to pa je še daleč... ali pa ne... To noč se je zbudila 2x... prvič ob polnoči in je v petih minutah zaspala nazaj.... drugič pa ob 4ih.... in sem sedela ob njej celih 56 minut, da je zaspala nazaj... So minili cajti, ko je podebatirala sama s sabo in pol spet zaspala... Zdaj spi prvo dnevno rundo.... ja bila sicer že ob 10h zaspana, ma ni ratalo... je hotela zaspat na rokah, rok pa ni bilo.... Pol je bil čas za marendo.... no zdej je končno cedla...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 12:03:26
|
|
|
|
Olivija*
|
naše spanje se pa izboljšuje... zaspala je malo čez 7 zvečer in se prvič zbudila okrog 5h... potem je rabila eno uro, da je spet zadremala...ob 8h je bila pa auf... pa tudi, jaz sem pa še malo potegnila... upam, da ostane vsaj pri tem...še boljše bi pa bilo, če bi še 2 urci podaljšala...tako kot v dobrih starih časih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 12:05:24
|
|
|
|
Olivija*
|
aja, še to sem pozabila: po novem je bolj zahtevna takrat, ko je treba zaspat. prej sem jo položila v posteljo, malo pobožala in šla. zdaj začne takooooo vreščat, če me vidi, da grem... nekak bi jo rada navadila, da bi zaspala npr. z medvedkom namesto z mano...ampak še nisem naštudirala, kako bi to lahko naredila...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 12:31:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
aja, še to sem pozabila: po novem je bolj zahtevna takrat, ko je treba zaspat. prej sem jo položila v posteljo, malo pobožala in šla. zdaj začne takooooo vreščat, če me vidi, da grem... Pri nas isto..... najrajši se oklene moje roke, jo stisne k obrazu, se obrne na bok in zaspi.... zdej pa si dam na roko eno tako ko rokavičko, ki ima obrašček, ki jo potem slečem, preden grem... jo malo na finto vržem...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 12:54:33
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zdej pa si dam na roko eno tako ko rokavičko, ki ima obrašček, ki jo potem slečem, preden grem... jo malo na finto vržem... dobra taktika. kje pa se to dobi? mi imamo enega takega zajčka na knjigici, da se prste not vtakne...in ji je ful všeč...ampak s knjigo ne more spat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 12:56:48
|
|
|
|
arabela*
|
danes ni moj dan..se prej spakiram v mesto,ker mi je plenic zmanjkalo...vse zaprto....j...praznike... zato sem od jeze celo stanovanje obrnila...vse pohištvo prestavila,sedežno....ma nisem pri pameti.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 13:40:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...smo začeli sedet za kakih 30 sekund ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 2.5.2009 13:46:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz vsaj upam, da ne bo potrebnih kakih podaljševanj. Vsaj zase ..bubi - saj ti sama daš vlogo za podaljšanje...kaj si mislila ne bo potrebnih podaljševanj .... sem včeraj pol zvečer gruntala te tvoje besede
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?