|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
2.5.2009 8:39:43   
bamoocham
Jutro.

Kaj je zdj junijke, nikamor še ne gremo. Tak, da amaya povej svojemuuser posted image , da še ma čas. Ja po 15.5. smo zmenjene.

Drgač pa vam pošiljamuser posted image . Danes bo lepo vreme, js pa spet sama domauser posted image , moj pa spet dela in dela...

Uh, js sem pa spala danes ful fajn, le krči so me grabili po nogah.
Mojjaka, mi je znano tole s prebavo. Včasih lahko grem na wc vsak dan, včasih pa tudi po par dni ne...bo žeuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
2.5.2009 9:02:39   
Lsica
Dobro jutro.

Povejte punce, kako premagat lenoritis... moram še dve seminarski skup spravit, eno  do 8. maja, men se pa tko ne ljubi, da se še zraven ne spravim. Al najdem drugo gospodinjsko delo, al mi je slabo, al se pa ne počutim glih za delo...

Današnje priprave: zajtrk, tuš s pranjem glave, TV, malo pospravljanja, slabost, računalnik in RR,.... zunaj je tak lep sonček, ampak ker mam slabo vest, da nič še nisem naredila - tud ven ne grem... A vam je to kaj znano? Ma katera kak recept za spravit tako leno rit v pogon?

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
2.5.2009 9:30:50   
lenika
Dobro jutro!

Lsica jaz pa mislim, da si za to zgodnje jutro že kar veliko naredila, sicer nič študioznega, a vseeno veliko.user posted image

Amaya nič prehitevat in počakaj še kakšen mesec.

Drugače pa je bil včeraj očitno en takšen dan. Mene so zvečer tako bolele medenične kosti, da sem komaj hodila, potem me je začelo pa še v križu bolet, tako da sem se hitro odpravila spat. Danes je že bolje, je bil pa danes ponoči rekord, ker sem se zbudila samo 1x za na wc.
Danes gremo drugače popoldne na en piknik in upam, da se bom dobro počutila, da bom lahko šla.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
2.5.2009 9:46:19   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Lsica jaz pa mislim, da si za to zgodnje jutro že kar veliko naredila, sicer nič študioznega, a vseeno veliko.user posted image

Hvala Lenika, ti znaš motivirat user posted image user posted image user posted image .

Lepo, lepo se mej na pikniku...
men se ga že tko lušta, pa me letos noben ne povabi user posted image , bom zgleda mogla kr sama organizirat, če hočem kaj z roštilja probatuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
2.5.2009 9:55:09   
princ_princeska
jutroooo

Lsica- tudi meni se zdi, da se malo preostro grajašuser posted image

Amaya-nič hecat in kar lepo še malo počakatuser posted image , tako kot pravijo vse do 15.5. ničuser posted image

Lenika- lepo se imej na piknikuuser posted image
Tudi sama grem malo ven na sončeka, ja pa user posted image zraven vzamem...moj je pa že tak al tak zunaj...user posted image

pozdravčke vsem mamicam, user posted image in user posted image ...se tipkamo

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
2.5.2009 10:25:26   
meti21
Ojla souser posted image !

Po dolgem času se spet malo javljam, da me ne boste iz seznama črtaleuser posted image .
Tok ste pridne za pisat da vas komaj preberem, za pisat mi pa že časa zmanjka. Tamala me kar okupira, pa še doma je, ne hodi v vrtec pol si lahko predstavljate, da sem že kar mal tečna s tem trebuhom sama sebi.

Čestitke prvi mamici junijki alini in očiju seveda, ter da bi Lara bila zdrava in veliko cartanja vam želim.

V torek sem imela UZ in hvala bogu se je user posted image  obrnil na glavico, pri 33t 4/7 je bil težek 2100g in vse OK.
Tud jes pridno gnezdim, perem cunce, likam planice... da nas ne bi kaj presenetilo, bi moj user posted image  bil čist zmeden če bi on moral to prpravlatuser posted image .
Men tud otrdeva trebuh sam to mi čist normalno, samo da niso bolečine prisotnepa je vse ok.
Res pa je da že komaj čakam našga korenjaka, da se spoznamouser posted image .
Vidim pa pri sebi, da že zdaj ful manj kompliciram kot pri naši dami, pri tamali sem bila ful picajzlasta, že tko sem po naravi bl tak tip, takrat je mogl bit pa vse kot iz škatljice, zdej sem si pa rekla, da si bom mal bl na izi vzelauser posted image .
Tko da vas prvorodke čist razumem in zato nočm nič kej dost komentirat, ker sama sem bla ista, če ne še hujšauser posted image

Zdej gremo pa v živalski vrt, naša dama navija že ceu teden, pa že 2x smo bili letos, no sej je tut men tam fajn sam gužva bo donsuser posted image , sej otrokom je fajn da je čim več otrok mi smo pa že mal stariuser posted image .

Lepo se mejte pa uživite na sončku, pa-pa

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
2.5.2009 10:25:57   
Lsica
princ_princeska, ko bi ti vedla koliko časa že odlagam te zadeve... saj ne rečem, za druge stvari  sem drugač kar pridna,... sam študirat - tega se mi pa zdaj sploh ne da.

Tako da izkoristimo dan... peljem lubija na kavo na Zbilje al pa na Podpeč. Mi paše mal zraven vode posedet.user posted image

Lepo se imejte, izkoristite sonček,...pa se slišmo ko pridem nazaj...

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
2.5.2009 10:28:15   
Lsica
Vidiš meti, ti z Medvod v Lj., midva pa obratno, vsi pa na lepšeuser posted image ...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
2.5.2009 10:29:08   
majana79
meti, lepo da se javiš, tudi ostale bi lahko kdaj vsaj pomahale. user posted image Pa vse pravijo, da preveč pišemo, ampak poglejte majčice, one so že na 5. delu. user posted image

Lsica, mene oziroma naju tudi nihče ne povabi na piknik, bo treba res kaj sam naredit, ampak meni se ne daaaa. user posted image Bo treba lepo doma naročit da naredijo en vikend, je čisto drugače, če ti kdo pripravi, kot pa če moraš potem še sam vse štimat. user posted image

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
2.5.2009 11:13:00   
bjondi
Lsica -dost si za danes naredila...no ja ampak študij pa vseeno čaka...taka sem bla jaz vse drugo sam učit ne...ma če je pa tako lepo zunaj a ne...

Lenika-vse lepo na pikniku,pa da vas popoldan ne ujame spet kaka ploha k so tako pogoste zadnje čase...mi gremo pa ju3 na piknik..

Amaja-ti pa res počakaj...počivat čim več če se le da...

Pri nas pa ma karin zdele mal matematko za vadit,možek izravnalno maso vleče po njeni novi sobici,pol pa nas čaka košenje trave-smrk jaz sem letos prikrajšana ,če ne bi blo že najmanj dvakrat letos košeno,tko pa je vse na možeku in mamo tak k v đungli...aja pa cunje se perejo.čakam drugi stroj da konča...ampak ni še vmes cotk za malega junaka ,ki je na varnemuser posted image ...

Lep dan vsem...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
2.5.2009 11:24:21   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Ha, pičiči se reče temu. user posted image Je pa v bistvu testo za pico, samo s sirom, to potem narežejo na koščke in potem pomakaš v razne omakice. Zelo redilno in nezdravo. user posted image

Ahaaa. V pizzeriji pri Revozu ali pa pri tistemu "šiptarju"(se opravičujem pozabla kuk se reče)user posted image .

Samo pičiče bi načeloma lahko imeli v vsaki pizzeriji? user posted image user posted image No, jaz jih še nisem jedla.....

Drugač pa samo namig: v Mehiški restavraciji imajo čips z omakcami (verjetno podobno kot pičiči? user posted image user posted image ).

No, jaz kuham pirejček in kumare v zosku, potem pa pičimo v Volčji potok user posted image gledat. user posted image

In še malo spominov na morje - pa da vidite kakšen je bil moj bauhi teden dni nazaj. user posted image

user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 2.5.2009 11:26:17 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
2.5.2009 11:29:41   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

Dobro jutro!
O kakšno olajšanje...sem po 2dneh šla na wc, sicer je šlo težko in sem malo krvavela zraven, samo se pa počutim 10kg lažja. Zgleda me bo spet začela matrat ta ptresneta prebava...me je na začetku nosečnosti ful matralo zaprtje, potem se je uredilo, zdaj pa spetuser posted image
Pri nas že sonček sije! Lep dan vsem!

Mojjaka jaz bi bila pa prav rada en dan zaprta user posted image user posted image , ko grem tud 3-5 x na dan na blato user posted image , pa ne vem kaj mi škoduje, ali res preveč hrane ali me pa mlečni izdelki tak preženejo, pa sadje, sladoled,....
Samo da si spravila ven iz sebe, drugače pa ko sem jaz zaprta potem tudi kar zakrvavim od tam zadaj user posted image .

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
2.5.2009 11:31:11   
Mala_princeska

amaya, to pa ne, smo zmenjene po 15.5., torej nič prej. Samo alini je oproščeno, ker ni vedela. user posted image

Ti se kr pejt malo sprehodit pa nadihat in bo boljše. user posted image

Amaya ne prehitevaj po desni , res ni še 15.5. user posted image Naj Ethienin bratec ali sestrica še malo zdrži v bauhiju no.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
2.5.2009 11:37:20   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

princ_princeska, ko bi ti vedla koliko časa že odlagam te zadeve... saj ne rečem, za druge stvari  sem drugač kar pridna,... sam študirat - tega se mi pa zdaj sploh ne da.

Glede tega sem pa tudi jaz trenutno čist user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
22.5. imam še zadnji izpit letos, da zaključim 2.letnik na Dobi (poslovni sekretar); Javna uprava in mi je full bedno ko je ena sama totalna piflarija; ok tudi full logičnih stvari, samo kaj ko enostavno ne vemo kaj bo profesor od nas zahteval na izpitu, gradiva je pa precej preveč....No tudi vprašanje esejskega tipa...ala korupcija, predsednik, terorizem,...Tko da bom do 22.5. morala še fejst user posted image , če hočem izpit vsaj s 6 naredit. Se bo kar treba nekako spravit.
Lsica zdajle se še malo potrudi(va), potem naju bo pa user posted image okupiral in ne bova nič "živčne" zaradi študija. Dajmo, dajmo še en malo stisnit! user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
2.5.2009 11:41:07   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Lenika-vse lepo na pikniku,pa da vas popoldan ne ujame spet kaka ploha k so tako pogoste zadnje čase...mi gremo pa ju3 na piknik..

Lenika uživajte 100/h, pa držimo pesti da nas danes res ne ujamejo nevihte.
Včeraj je že kar toča padala (sicer drobna) na očetovem vikendu user posted image , se kar bojim kaj šele bo.

Uživajte v tem upajmo da čimdlje sončnemu vikendu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Šibam kosilo dokončat....

Ponoči pa tudi jaz precejkrat vstanem in grem do wc-ja, pa maček po kljukah skače in ropota kot norc, da nas skoraj vse zbudi. Podnevi pa spi user posted image .

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
2.5.2009 12:12:11   
kalanteja
mala princeska tudi pri nas je včeraj in predvčerajšnim šla toča pač tk malo pa med dežjem, sam to ni najboljša napoved za poletje

držim pesti za javno upravo, ma verjetn mam zegn, da mam priznano, grem pa v petek na drug rok org, upam, da bo bolje, sem bila na računovodstvu- seveda še 14 dni po tem ni rezultatov vendar imam dober občutek, mi ni bilo slabo, upam, da mi v petek tud ne bo slabo!
Glede javne uprave so nam na upravnem faksu svetovali, da naj v tem času čimveč spremljamo politiko, vsak dan po tv in po netu, veliko si tako pridobiš povezave s predmetom in men je bilo full lažje, upam, da sem ti s tem nasvetom kj pomagala, ne vem kako vam svetuje profesor

mala brca, jaz kar naprej jem

imam pa smolo, naročila sem omaro za pikico, po meri, seveda je še nisem dobila, pa je že od tega več kot mesec, pa sem vprašala tistega k sem mu jo naročila, in je reku, da so se nekaj skregali in sedaj on nič ne dela in ne ve kdaj bo, bemti, sedaj pa ne vem kaj naj, naj počakam, da se pobotajo (že ustaljena praksa), ali naj komu drugemu dam delat, ali naj grem v ikeo kupit, samo imam problem, ker si bova morala spododit avto, ker nimava karavana, ma bemti, jaz sem pa mislila, da ta teden dobim omaro in bom lahko že prej začela prati in zlagati, ma upam, da me res ne prehiti kaj, ma sem slabe volje, moram it k mami dans malo, da malo potožim ....sem že včeraj šla ..... kaj bi brez mame ...

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
2.5.2009 12:49:18   
lino
Pozdravljene.

Piknik včeraj super uspel.user posted image Prijatelj je pekel na žaru (mmmm, svaka mu čast, je bilo nooorrro dobro in v izobilju)user posted image . Pa kak dcl rdečega vina sem zraven spila (sladki Refošk-smo nazdravile punce z njim, ker je imela gostiteljica roj. dan.) in potem naprej pač sokece...

Danes imam jaz manj otečene noge...sem pa imela 3 dni nazaj noge kot balone...veste sem se prekršila in pojedla 1 rezino pršutauser posted image (zopet na nekem roj. dnevu-je bil samo pršut v narezku in preprosto nisem mogla takuser posted image izpast in ne pojesti 1 koščka-pa je bil res samo eden+sir+paprika+paradižnik...) in pa še hrenovke sem jedla tisti dan (smrtonosna kombinacija pooolna soli) in potem rabim par dni, da to vodo izločim...
No, danes kuhamo zato piščenca in pire krompir...pa bo verjetno čez kak dan čist o.k.user posted image
Ajoj, glede prebave imam pa tudi jaz full probleme. Ne gre in ne gre....pa veliko pijem in jem jogurte s temi polnozrnatimi žiti (ječmen, laneno seme,...), pa nič-včasih tudi po par dni nič (niti s pomočjo Donata ali pa slivovega kompota)...ma upam, da bo bolje, ko rodim...

Glede lenoritisa...tudi sama sem full lena, sem rekla na začetku user posted image , ko sem izgubila službo, da se bom lotila učenja nemškega jezika...nič ni bilo od tega...user posted image . Je pa super občutek, ko premagaš ta lenoritis, se preprosto usedeš za mizo in pričneš z delom...in potem, ko not padeš je kar hitro vse naučeno, napisano...in potem imaš še vedno čas za brezkrben počitek...mmmm to pol paše in mene je vedno to spravilo v pogon, da sem si naredila načrt (sedaj se cca. 4 ure posvetim šoli in potem imam čas za sprehod in pomirjujočo kopel...naprimer-pač neka nagrada mora bit za trdo delo, a ne???)

Kk se men luštauser posted image ...hvala za fotko.user posted image

Hi, sedaj pa bom končala, da me prej ne zbriše...sam to bi še rekla, nič rojevanja do 15.5., al!!!

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
2.5.2009 13:43:41   
Lsica

Lsica, mene oziroma naju tudi nihče ne povabi na piknik, bo treba res kaj sam naredit, ampak meni se ne daaaa. user posted image Bo treba lepo doma naročit da naredijo en vikend, je čisto drugače, če ti kdo pripravi, kot pa če moraš potem še sam vse štimat. user posted image

Sem mojmu rekla, da se mi lušta piknik, pa mal roštiljat, kaj z žara pojest...
in veš kaj on meni odgovori...
da bova šla kar k profesionalcem, v Dubočico, on bo prebranac, jaz naj si pa mešano na žaru naročimuser posted image .
Toliko od piknika...kot da bi bilo vse v hrani.

Včasih nam ni bil noben problem piknik narest, smo se zmenil, šli v trgovino po meso in pijačo, pa je bil piknik tu, sam še za plac smo se moral odločit. Zdaj  pa še roštilja nimamo več domauser posted image ...
Evo, pa mam idejo za rojstnodnevno darilo za mojgauser posted image user posted image user posted image . Kaj sem žlehtuser posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
2.5.2009 13:45:54   
majana79
Ja sem moj tut to pravi... user posted image Sej nimam nič proti dobremu žaru v gostilni, ampak zunaj je pa ja nekaj drugega. Se mi zdi da se stara. user posted image

Ampak tole za rojstnodnevno darilo je pa super ideja, te podpiram. user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
2.5.2009 13:54:39   
Lsica
Mala_princeska hvala za slikeuser posted image user posted image user posted image .

Prav lepo zgledaš z bušijem, pa malo princesko zraven.

A ti se pol tud še ob vsem tem (nosečnosti, družini in ostalimi obveznostmi...) matraš z izpiti? Ne bom nič več jambrala...jaz nimam še otrok, v bolniški sem, tako da časa dovolj...in imaš prav, tole je še treba stisnit, pol se bomo pa svojim otročkom posvetile.

Danes moj dragi kuha (pečeni polnjeni melancani...) in ful diši.
Jaz bom pa solatko naredila, pol pa....user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
2.5.2009 19:54:27   
amaya
In Lsica, ti je uspelo kaj naredit??? mene tudi čaka še eno nedokončano delo, ampak ne morem najt motivacije za se spravit dokončat. Ahhhhhhhh...če ne drugega bo denar motivacija! user posted image

Meni ta moj buši konstantno otrdeva...se mi zdi, kot da je premajhen za pikico user posted image ...nekaj se dogaja, pa ne štekam kaj. 5.5 v torek imam itak pregled, tako da mu bom omenila  user posted image pa bomo videli....mogoče me na CTG pošlje.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
2.5.2009 20:00:32   
Snoopyka
živjo souser posted image !

ma dlih dans sm si pripravla torbo za P (še enkrat)user posted image
ma moj user posted image je  skuhal odličen bograč in je kar lep piknik bil, pa mal smo še na žaru pekli.
aja pa bograč je kuhal zunaj v kotlu....res je blo superuser posted image

majana79, Lsica kaj pa če bi se ve dogovorile in skup pripravle piknik?
lokacijo pa zberita tko da bo vsaki na pol potiuser posted image user posted image
pa še men sporočta....se vama pridružimuser posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
2.5.2009 20:05:09   
Snoopyka
amaya-boš vidla pri G kaj bo reku....sam upam de te nebo kaj presentlo še red 5.5.user posted image
držim pesti!!!user posted image user posted image

pa ne se sekirat men se tud nič ne dauser posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
2.5.2009 20:27:52   
fejči
živjo punce sploh nimam nič časa vas brat saj imam še povno dela v službi samo bi vas vprašala če ima še katera problem z alergijo kajti jaz sem mozolasta po celem telesu in se zelo praskam tako da sem čist krastava in krvava zdravnica mi je dala samo neko mazilo in v ponedeljek pod nujno dermatologu jaz bom pa od srbenja znorela sploh ne vem ali je od hrane ali je od kakšnega prahu.............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
2.5.2009 20:39:05   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

In Lsica, ti je uspelo kaj naredit??? mene tudi čaka še eno nedokončano delo, ampak ne morem najt motivacije za se spravit dokončat. Ahhhhhhhh...če ne drugega bo denar motivacija! user posted image
Jp, začela sem user posted image , kar je zame že uspeh, ker pol kar gre naprej. čeprav, naredila pa res nisem velikuser posted image , ampak bo že. Bo pomanjkanje časa dovolj velika motivacijauser posted image .
Meni ta moj buši konstantno otrdeva...se mi zdi, kot da je premajhen za pikico user posted image ...nekaj se dogaja, pa ne štekam kaj. 5.5 v torek imam itak pregled, tako da mu bom omenila  user posted image pa bomo videli....mogoče me na CTG pošlje.

Čuvaj se, počivaj, saj do pregleda ni več dolgo. Jaz pa sploh ne vem kako zgleda to otrdevanje, al nimam občutka, al se mi pa res nič takega ne dogaja...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?