kalanteja
|
mala princeska tudi pri nas je včeraj in predvčerajšnim šla toča pač tk malo pa med dežjem, sam to ni najboljša napoved za poletje držim pesti za javno upravo, ma verjetn mam zegn, da mam priznano, grem pa v petek na drug rok org, upam, da bo bolje, sem bila na računovodstvu- seveda še 14 dni po tem ni rezultatov vendar imam dober občutek, mi ni bilo slabo, upam, da mi v petek tud ne bo slabo! Glede javne uprave so nam na upravnem faksu svetovali, da naj v tem času čimveč spremljamo politiko, vsak dan po tv in po netu, veliko si tako pridobiš povezave s predmetom in men je bilo full lažje, upam, da sem ti s tem nasvetom kj pomagala, ne vem kako vam svetuje profesor mala brca, jaz kar naprej jem imam pa smolo, naročila sem omaro za pikico, po meri, seveda je še nisem dobila, pa je že od tega več kot mesec, pa sem vprašala tistega k sem mu jo naročila, in je reku, da so se nekaj skregali in sedaj on nič ne dela in ne ve kdaj bo, bemti, sedaj pa ne vem kaj naj, naj počakam, da se pobotajo (že ustaljena praksa), ali naj komu drugemu dam delat, ali naj grem v ikeo kupit, samo imam problem, ker si bova morala spododit avto, ker nimava karavana, ma bemti, jaz sem pa mislila, da ta teden dobim omaro in bom lahko že prej začela prati in zlagati, ma upam, da me res ne prehiti kaj, ma sem slabe volje, moram it k mami dans malo, da malo potožim ....sem že včeraj šla ..... kaj bi brez mame ...