Tejčika29
|
Oj, Malo sem prebrala nazaj, par postov ne mi zamerit. ok? Gogabojan - bodi močna, ni nujno najhujše kot prvo najprej izgleda, počakaj na testiranja in izvide in se potem skoncentriraj na situacijo, dohterji vedno prehitro kaj rečejo, pa jej zelo lahko hrano, veliko zelenjave, tekočine..... Sončnica - hitro ozdravite, jaz se tako bojim vetra.... zato smo tudi šli prej z morja, moj je alergičen, če piha po Alini tudi če je oblečena ne vem kako že zaradi učk... Pri nas je prej pihalo ko satan, kam čma it, zunaj piha, po centrih tudi ni dobro - ****ti ta prašičja gripa - ampak sva šli v Citycenter in nabavili par cotk za Alino in nekaj drugih drobnarij - takoj 50 EUR, groza. GLEDE HRANE - mi jemo krompir, cvetačo, korenček, brokoli, bučke, japka, hruška tako tako, banana. To je to, špinače nisem dala ne vem se mi ne zdi, bom dala ko jo bom jaz jedla, pa slive tudi ne. Čakam da bi dozori AVOKADO ki je ful hranljiv za otroke, zmeša se ga presno z banano, baje je kombinacija božanska. Mesa še ne devam ,tudi nič kar je z glutenom, drug teden bom v zelenjavo zamešala riž, še vedno vse zelo spasiram, ker npr. pretlačene hruške noče jest, čeprav naj bi sadje samo pretlačili, jaz vse zmiksam s paličnim mešalcem (ostane zrak in potem napenja baje). Drug teden bom probala namočit in skuhat ter spasirat SUHE MARELICE - vir železa, pa potem slive ali fige in rozine. kaj več do 7. meseca ne bom dala, potem pa počasi na gluten, meso... lepo počasi! Jemo 2 kašica, zelenjavni obrok, sadni obrok in ca. 4 do 5 se še dojiva. Kakamo 2 do 3 na dan, odvisno, preverjeno pa korenček in banana zapirata, takrat kakamo dosti bolj gosto, sicer kašasto. Pa sem se razpisala, rada preberem kako daleč ste ve z GH zato sem tudi jaz napisala. Lepe praznike in naj bo že za sončno in vroče ane?! bye, M.
|