|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
30.4.2009 14:40:55   
Anonimen
olivca: drugače pa user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
30.4.2009 14:43:46   
OliveOyl
17.maja imam...
saj jaz bi to po tel.vprašala..ma kar bo pa bo,naj pa s porodnišnice kličejo,jaz jih ne dobim.
grem mal ven,tamala je sitna ni nič spala pr tašči..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
30.4.2009 14:49:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

17.maja imam...
saj jaz bi to po tel.vprašala..ma kar bo pa bo,naj pa s porodnišnice kličejo,jaz jih ne dobim.
grem mal ven,tamala je sitna ni nič spala pr tašči..user posted image

pr nas pa dž pada tak da smo kr v hiši zaprtiuser posted image

nš tud nič ne spi, je pa ta teden drugače zjutraj kr priden in spi do osmih, devetih tak da je kr fajnuser posted image zdejle pa gleda risanke in se igrauser posted image user posted image user posted image

uživajuser posted image
sam da te ne bom prehitelauser posted image z rojstvomuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1628
30.4.2009 14:56:25   
Anonimen
to je pa res zanimivo k jz pridem na forum vse zgineteuser posted image user posted image user posted image
saj ne grizemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
30.4.2009 14:58:19   
pokica_
Jst sem tu! Kaj dogaja, kaj sem zamudila ? Grem brat

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
30.4.2009 15:05:47   
majuška10
cveka, sej k jst pridem gor je isto! ehheehehehuser posted image user posted image

pr nas pa je neverjetno! celo sonček vidim po dooolgem cajtu! pol grem z mojim mal ven. Moram it kr se rekreirat, če ne ne bo nič.

ej vam moram povedat štorijo: imam na messengerju napisano sporočilo:"Ne prelagaj na jutri, kar lahko storiš danes!" pa grem prejle gor, pa me čaka sporočilo od ta malega bratca od mojga lubija - bodočega strica : "Pol pa nared že kej, da pride ta dojenček ven!!!"
jst sem se do solz narežala. hehehe
(ta mali tako komaj čaka tega otročka, da je že čist nestrpen)user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
30.4.2009 15:08:19   
Leela
čestitke lananai in bucka

meduzica jeeee...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
30.4.2009 15:11:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

cveka, sej k jst pridem gor je isto! ehheehehehuser posted image user posted image

pr nas pa je neverjetno! celo sonček vidim po dooolgem cajtu! pol grem z mojim mal ven. Moram it kr se rekreirat, če ne ne bo nič.

ej vam moram povedat štorijo: imam na messengerju napisano sporočilo:"Ne prelagaj na jutri, kar lahko storiš danes!" pa grem prejle gor, pa me čaka sporočilo od ta malega bratca od mojga lubija - bodočega strica : "Pol pa nared že kej, da pride ta dojenček ven!!!"
jst sem se do solz narežala. hehehe
(ta mali tako komaj čaka tega otročka, da je že čist nestrpen)user posted image user posted image

kojk je pa star ta bodoči stric??

moj brat je bil star 8 let ko je postal stric, pa je imel tud skojz take čudne pripombe da sem se vedno ful nasmejalauser posted image

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1633
30.4.2009 15:12:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

čestitke lananai in bucka

meduzica jeeee...

živjo leela, a je tvoj sinko v vrtcu, moj je kr doma, k se mu ni splačalo it za dva dni v vrtecuser posted image

kako si drugače je vse vreduuser posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1634
30.4.2009 15:14:33   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

"Nejc"

Lepo pozdravljene majčice. Moja me že cel dan nagovarja, da vam moram sporočiti veselo novico :)

Kajti danes (29.4.2009) ob 2:00 se nama je rodila punčka Tisa težka 2910 gramov in velika 47cm.
Čeprav naju je vse skupaj kar malo presenetilo, ker se je običajen pregled spremenil kasneje kar v porod sma oba zelo vesela, ker se je odvilo vse zelo hitro in po besedaj moje drage veliko manj boleče, kot je pričakovala, tako, da sma oba res vesela, ker je tudi s Tiso vse v najlepšem redu in zelo sma zadovoljna tudi z vsem osebjem v porodnišnici Celje, saj so bili prav vsi od babic do zdravnikov izredno prijazni, tako da sma še vedno pod vplivom samih lepih občutkov :D
Meni se pa že tudi cel dan tako smeji, da me že kar malo bolijo ustnice od vsega tega smejanja :D

No, ravno toliko, da sem vam sporočil, zdej pa hitro spat, ker jutri bo še en lep dan!!!

Lahko noč majčice in zmajčice...

Vidim da imamo nove z-majčke!!!!!
OOOOO TO PA JE PRESENEČENJE! ČESTITKE VSEJ SREČNI DRUŽINICI ZA MALO TISO!!user posted image user posted image user posted image !

PRAV TAKO ČESTITKE BUCKI ZA SINČEKA JAKATA!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
30.4.2009 15:16:11   
Leela
oj,

2 dni se je mirkal pri tašči, ker nisem bila sigurna če se bo kaj dogajalo, danes je pa z mano, ker se čist fino počutim. Razen kakšnih prebavnih težav (mene od tega zvija zvečer) in pa da me skoz lulat tiši mi je čist ok.

Se je pa dečko ravnokar zbudil. Vreme je res bljek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
30.4.2009 15:17:31   
elyy
cveka sj ne grizešuser posted image .....sm vas spet mau pršla pogledat,k čakam da kolegica pride,da me bo pobarvala k mam že mejhn narastka!!
moja sestrca bo pa teta pr 10 letihuser posted image (mi je že zdej smešen k pomislm)....ji kej tazga rečem za teto pa ji kr neroden postaneuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
30.4.2009 15:19:29   
majuška10
user posted image bodoči stric je 14 letnik. globoko v puberteti, sam se pa ful zanima za tega dojenčka. že ko je zvedel da bo stric je nasl. dan cela šola vedela.
ma ful so smešni ti mladi stričkoti in tete.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
30.4.2009 15:23:09   
Dudica1
ojla...kako ste mi kaj majčice moje???...je imela POKICA prav da ste še vse nekaj zabetonirane...user posted image ..ne ne hecam se sej nekaj se pa odpira a ne?...

Povejte mi ve kaj je kaj novega ker res ne bi rada brala ene 30 strani za nazaj...user posted image user posted image

no pa še napisala bom počasi svojo porodno izkušnjo ki je bila zelo lepa...in ko bom uspela kaj napisat jo dobite,ok?

Drugače smo super,moj mali z-MAJček je res priden in bom lahko spet kaj rekla z vami...user posted image
Aja a tema Z-MAJČKOV je že odprta ali še ne?

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
30.4.2009 15:23:25   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: MoonEve

Pozdravljene Majčice,

prijateljica meduzica vam sporoča, da ima popadke na 5 minut in da sta z dragim že na poti v porodnišnico user posted image user posted image user posted image

Vam sporočim, ko bodo novice user posted image

Bo še en zmajček danes!!! Jupiiiiii!user posted image

Dudica pozdravljeni vsi skupaj!!! Kako vam privoščim!!!! user posted image  Ste že doma...kako lepo!!!
zoja10, še sem tuuser posted image ....sma zjutraj bla v šopingu, pa v avtopralnici,...zdaj pa malo počivam z tačkami v luftu. user posted image

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
30.4.2009 15:24:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

user posted image bodoči stric je 14 letnik. globoko v puberteti, sam se pa ful zanima za tega dojenčka. že ko je zvedel da bo stric je nasl. dan cela šola vedela.
ma ful so smešni ti mladi stričkoti in tete.

joj pubertetauser posted image to mi pa ni nič všeč, ja moj drugi brat jih je imel tud takrat 14 let ( prvi 8let) in je bil čist navdušen nad tem da bo stricuser posted image

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
30.4.2009 15:26:32   
pokica_
Ja živjo Dudi naša!

Kako hitro je to minlo, še par dni nazaj ste šibali v P, zdaj pa že cartate!!! In to že doma! user posted image  Porodna zgodba bo pa pr teb res kratka in jedrnata, glede na to da si imela tako hiter porod. In priden vaš ati, da nam je sproti javljal novičke...smo ga kr za g. Dudeka krstile. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
30.4.2009 15:27:02   
Anonimen
temo zmajčke je že naša modrookica otprlauser posted image user posted image user posted image user posted image

pa še enkrat čestitke dudica1user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1643
30.4.2009 15:27:59   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ja živjo Dudi naša!

Kako hitro je to minlo, še par dni nazaj ste šibali v P, zdaj pa že cartate!!! In to že doma! user posted image  Porodna zgodba bo pa pr teb res kratka in jedrnata, glede na to da si imela tako hiter porod. In priden vaš ati, da nam je sproti javljal novičke...smo ga kr za g. Dudeka krstile. user posted image

je reku mi ja...user posted image user posted image user posted image
ja no nekaj je pa mogel počet a ne...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
30.4.2009 15:30:42   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ja živjo Dudi naša!

je reku mi ja...user posted image user posted image user posted image
ja no nekaj je pa mogel počet a ne...user posted image

Ja sj prav; pridn možek! Sem glihkar mojga vprašala, če bo on tud kj napisal pol....pa je reku da bo, če tko želim. user posted image  Si bla kj šivana Dudi? Mali Maj pančka zdaj?  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
30.4.2009 15:32:39   
majuška10
ja dobrodošla spet nazaj med nas zabetoniranke dudica! tle smo že vse nestrpne, kdaj bomo na vrsti.
Ti pa se le spočij, ko boš pa pri volji pa le vse vse napiši. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
30.4.2009 15:32:42   
Dudica1
zdaj bo jedu potem zvečer pridem še gor po 7 uri pa vam vse povem ok?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
30.4.2009 15:34:45   
Anonimen
no še ena k je fertik vsega, no kera je pa zdej na vrstiuser posted image 1.majke, kje steuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1648
30.4.2009 15:36:22   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

zdaj bo jedu potem zvečer pridem še gor po 7 uri pa vam vse povem ok?

user posted image  te pridem prebrat. Napiši še kako je v PO? gužva?

Zdaj moram pa tudi jaz iti se igrat z lego kockami.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
30.4.2009 15:38:37   
lake
Dudica user posted image user posted image za prihod domov. Smo ti pomoje vse fovš, prvič ker že cartaš in drugič, ker je bil tok hiter porod. Je pa res, da si že en dan prej jamrala zarad popadkov.

Men je pa dons še clo ratal ograjo prebarvat, samo jo morm it še enkrat  skoz. Pr nas je pa glih dobr nehal dežvat, pa se neki sonček kaže.

Skuhan nimam pa še nč, še v trgovini nisem bla. Pomoje bova šla kr vn neki pojest.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?