Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 14:40:55
|
|
|
|
Anonimen
|
olivca: drugače pa za pregled
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 14:43:46
|
|
|
|
OliveOyl
|
17.maja imam... saj jaz bi to po tel.vprašala..ma kar bo pa bo,naj pa s porodnišnice kličejo,jaz jih ne dobim. grem mal ven,tamala je sitna ni nič spala pr tašči..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 14:49:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl 17.maja imam... saj jaz bi to po tel.vprašala..ma kar bo pa bo,naj pa s porodnišnice kličejo,jaz jih ne dobim. grem mal ven,tamala je sitna ni nič spala pr tašči.. pr nas pa dž pada tak da smo kr v hiši zaprti nš tud nič ne spi, je pa ta teden drugače zjutraj kr priden in spi do osmih, devetih tak da je kr fajn zdejle pa gleda risanke in se igra uživaj sam da te ne bom prehitela z rojstvom
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 14:56:25
|
|
|
|
Anonimen
|
to je pa res zanimivo k jz pridem na forum vse zginete saj ne grizem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 14:58:19
|
|
|
|
pokica_
|
Jst sem tu! Kaj dogaja, kaj sem zamudila ? Grem brat
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:05:47
|
|
|
|
majuška10
|
cveka, sej k jst pridem gor je isto! ehheeheheh pr nas pa je neverjetno! celo sonček vidim po dooolgem cajtu! pol grem z mojim mal ven. Moram it kr se rekreirat, če ne ne bo nič. ej vam moram povedat štorijo: imam na messengerju napisano sporočilo:"Ne prelagaj na jutri, kar lahko storiš danes!" pa grem prejle gor, pa me čaka sporočilo od ta malega bratca od mojga lubija - bodočega strica : "Pol pa nared že kej, da pride ta dojenček ven!!!" jst sem se do solz narežala. hehehe (ta mali tako komaj čaka tega otročka, da je že čist nestrpen)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:08:19
|
|
|
|
Leela
|
čestitke lananai in bucka meduzica jeeee...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:11:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 cveka, sej k jst pridem gor je isto! ehheeheheh pr nas pa je neverjetno! celo sonček vidim po dooolgem cajtu! pol grem z mojim mal ven. Moram it kr se rekreirat, če ne ne bo nič. ej vam moram povedat štorijo: imam na messengerju napisano sporočilo:"Ne prelagaj na jutri, kar lahko storiš danes!" pa grem prejle gor, pa me čaka sporočilo od ta malega bratca od mojga lubija - bodočega strica : "Pol pa nared že kej, da pride ta dojenček ven!!!" jst sem se do solz narežala. hehehe (ta mali tako komaj čaka tega otročka, da je že čist nestrpen) kojk je pa star ta bodoči stric?? moj brat je bil star 8 let ko je postal stric, pa je imel tud skojz take čudne pripombe da sem se vedno ful nasmejala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:12:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela čestitke lananai in bucka meduzica jeeee... živjo leela, a je tvoj sinko v vrtcu, moj je kr doma, k se mu ni splačalo it za dva dni v vrtec kako si drugače je vse vredu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:14:33
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai "Nejc" Lepo pozdravljene majčice. Moja me že cel dan nagovarja, da vam moram sporočiti veselo novico :) Kajti danes (29.4.2009) ob 2:00 se nama je rodila punčka Tisa težka 2910 gramov in velika 47cm. Čeprav naju je vse skupaj kar malo presenetilo, ker se je običajen pregled spremenil kasneje kar v porod sma oba zelo vesela, ker se je odvilo vse zelo hitro in po besedaj moje drage veliko manj boleče, kot je pričakovala, tako, da sma oba res vesela, ker je tudi s Tiso vse v najlepšem redu in zelo sma zadovoljna tudi z vsem osebjem v porodnišnici Celje, saj so bili prav vsi od babic do zdravnikov izredno prijazni, tako da sma še vedno pod vplivom samih lepih občutkov :D Meni se pa že tudi cel dan tako smeji, da me že kar malo bolijo ustnice od vsega tega smejanja :D No, ravno toliko, da sem vam sporočil, zdej pa hitro spat, ker jutri bo še en lep dan!!! Lahko noč majčice in zmajčice... Vidim da imamo nove z-majčke!!!!! OOOOO TO PA JE PRESENEČENJE! ČESTITKE VSEJ SREČNI DRUŽINICI ZA MALO TISO!! ! PRAV TAKO ČESTITKE BUCKI ZA SINČEKA JAKATA!!!
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:16:11
|
|
|
|
Leela
|
oj, 2 dni se je mirkal pri tašči, ker nisem bila sigurna če se bo kaj dogajalo, danes je pa z mano, ker se čist fino počutim. Razen kakšnih prebavnih težav (mene od tega zvija zvečer) in pa da me skoz lulat tiši mi je čist ok. Se je pa dečko ravnokar zbudil. Vreme je res bljek.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:17:31
|
|
|
|
elyy
|
cveka sj ne grizeš .....sm vas spet mau pršla pogledat,k čakam da kolegica pride,da me bo pobarvala k mam že mejhn narastka!! moja sestrca bo pa teta pr 10 letih (mi je že zdej smešen k pomislm)....ji kej tazga rečem za teto pa ji kr neroden postane ...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:19:29
|
|
|
|
majuška10
|
bodoči stric je 14 letnik. globoko v puberteti, sam se pa ful zanima za tega dojenčka. že ko je zvedel da bo stric je nasl. dan cela šola vedela. ma ful so smešni ti mladi stričkoti in tete.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:23:09
|
|
|
|
Dudica1
|
ojla...kako ste mi kaj majčice moje???...je imela POKICA prav da ste še vse nekaj zabetonirane... ..ne ne hecam se sej nekaj se pa odpira a ne?... Povejte mi ve kaj je kaj novega ker res ne bi rada brala ene 30 strani za nazaj... no pa še napisala bom počasi svojo porodno izkušnjo ki je bila zelo lepa...in ko bom uspela kaj napisat jo dobite,ok? Drugače smo super,moj mali z-MAJček je res priden in bom lahko spet kaj rekla z vami... Aja a tema Z-MAJČKOV je že odprta ali še ne?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:23:25
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: MoonEve Pozdravljene Majčice, prijateljica meduzica vam sporoča, da ima popadke na 5 minut in da sta z dragim že na poti v porodnišnico Vam sporočim, ko bodo novice Bo še en zmajček danes!!! Jupiiiiii! Dudica pozdravljeni vsi skupaj!!! Kako vam privoščim!!!! Ste že doma...kako lepo!!! zoja10, še sem tu ....sma zjutraj bla v šopingu, pa v avtopralnici,...zdaj pa malo počivam z tačkami v luftu.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:24:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10 bodoči stric je 14 letnik. globoko v puberteti, sam se pa ful zanima za tega dojenčka. že ko je zvedel da bo stric je nasl. dan cela šola vedela. ma ful so smešni ti mladi stričkoti in tete. joj puberteta to mi pa ni nič všeč, ja moj drugi brat jih je imel tud takrat 14 let ( prvi 8let) in je bil čist navdušen nad tem da bo stric
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:26:32
|
|
|
|
pokica_
|
Ja živjo Dudi naša! Kako hitro je to minlo, še par dni nazaj ste šibali v P, zdaj pa že cartate!!! In to že doma! Porodna zgodba bo pa pr teb res kratka in jedrnata, glede na to da si imela tako hiter porod. In priden vaš ati, da nam je sproti javljal novičke...smo ga kr za g. Dudeka krstile.
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:27:02
|
|
|
|
Anonimen
|
temo zmajčke je že naša modrookica otprla pa še enkrat čestitke dudica1
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:27:59
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ja živjo Dudi naša! Kako hitro je to minlo, še par dni nazaj ste šibali v P, zdaj pa že cartate!!! In to že doma! Porodna zgodba bo pa pr teb res kratka in jedrnata, glede na to da si imela tako hiter porod. In priden vaš ati, da nam je sproti javljal novičke...smo ga kr za g. Dudeka krstile. je reku mi ja... ja no nekaj je pa mogel počet a ne...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:30:42
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Ja živjo Dudi naša! Kako hitro je to minlo, še par dni nazaj ste šibali v P, zdaj pa že cartate!!! In to že doma! Porodna zgodba bo pa pr teb res kratka in jedrnata, glede na to da si imela tako hiter porod. In priden vaš ati, da nam je sproti javljal novičke...smo ga kr za g. Dudeka krstile. je reku mi ja... ja no nekaj je pa mogel počet a ne... Ja sj prav; pridn možek! Sem glihkar mojga vprašala, če bo on tud kj napisal pol....pa je reku da bo, če tko želim. Si bla kj šivana Dudi? Mali Maj pančka zdaj?
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:32:39
|
|
|
|
majuška10
|
ja dobrodošla spet nazaj med nas zabetoniranke dudica! tle smo že vse nestrpne, kdaj bomo na vrsti. Ti pa se le spočij, ko boš pa pri volji pa le vse vse napiši.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:32:42
|
|
|
|
Dudica1
|
zdaj bo jedu potem zvečer pridem še gor po 7 uri pa vam vse povem ok?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:34:45
|
|
|
|
Anonimen
|
no še ena k je fertik vsega, no kera je pa zdej na vrsti 1.majke, kje ste
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:36:22
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 zdaj bo jedu potem zvečer pridem še gor po 7 uri pa vam vse povem ok? te pridem prebrat. Napiši še kako je v PO? gužva? Zdaj moram pa tudi jaz iti se igrat z lego kockami.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 5. del 30.4.2009 15:38:37
|
|
|
|
lake
|
Dudica za prihod domov. Smo ti pomoje vse fovš, prvič ker že cartaš in drugič, ker je bil tok hiter porod. Je pa res, da si že en dan prej jamrala zarad popadkov. Men je pa dons še clo ratal ograjo prebarvat, samo jo morm it še enkrat skoz. Pr nas je pa glih dobr nehal dežvat, pa se neki sonček kaže. Skuhan nimam pa še nč, še v trgovini nisem bla. Pomoje bova šla kr vn neki pojest.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?