detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 brigita: kdaj boš pa ti šla? jst sem šla že ob 7h ...pa zopet nič posebnega...vse ok., nič popadkov , mam v soboto spet Saj si pa res pridna tako zgodaj oditi. Držim pesti, da se ti bo začelo kmalu kaj dogajati. Še slabih 10 ur imaš do maja v glavnem, da bo vse ok...tu ne moreš nič, če noče ven ...upam samo, da dobiš čimprej svoje popadke in akcija, da ne boš trpela kot jaz - umetni popadki amapk ko vidiš svojo štručko vse pozabiš a te ne kličejo že vsi, če si že rodila itd...??? meni je to šlo najbolj na živce...pa če se nisem takoj javila ali odpisala smsa potem so že vsi vedeli, da kao rodim jaz pa sem bila mogoče na sprehodu pa ali pa kje drugje... hvala miška za vzpodbudo ...ampak zdej sem že pa skoraj prepričana da bo naše dete rojeno maja ....jah kaj čmo, jst bom ostala aprilčica tako ali drugače, naš bebi si bo pa vrjetno zbral maj ej detelja pa ne mi govorit...če še jst kdaj povem taprav datum PDPja ....to je najhuje, vsi ti pritiski, pa to vreme pa vse skupaj.....še dobr da mam mojga, me naloži v avto pa odpelje in potem me vozi po makedamu pa zabava da se smejiva ko budale ...HB da je on tak, ker vem da tudi komaj čaka . Eh sej bo, jst tudi upam na svoje popadke, čeprav ne morš vedet kaj te čaka ...glavno da čimprej grem...pa ful se spomnem ko je ena rekla da zdej jo kliče še folk ko jo prej 9 mesecev ni...no meni se isto dogaja . Detelja vi pa uživate a ne? Sej HB, vaša Maja je tudi tak srček....a ti si bila kaj rezana oz. šivana ko je bla mala tok težka? ja, mi ful uživamo...atiju se sicer izteka očetovsi dopust tako, da bova z majo sami štartali najin urnik...sicer je maja dva dni nekam tečna...ful je zaspana pa nekako ne more spat...mogoče pa je vreme krivo...ja, jaz sem imela kar 5 šivov...je ful bolelo...HB sem prišla do bivacin spreja pa smo sprejal pa še bepanten kremo smo mazal tako ,da so šivi odpadli...je sicer malo tak čuden občutek spodaj ampak je super...že lahko normalno sedim itd... glede tečnih ljudi pa te čist razumem...sama si v negotovosti oz nek strah je kdaj bo, kako bo itd...pol pa še ta čuden folk...meni je šla tašča ful na živce 10x na dan je klicala pa težila pa svoje teorije govorila...pa itak nič ne drži...midva sva samo govorila, da je vse ok...nisva nikoli rekla, ko me je kaj šraufal pa takrat ko sem bila že 1cm odprta, ker pol bi verjetno 10x na uro klicala in mene je to spravljalo ob živce...sedaj pa spet teži zaradi dojenja...sem se 1x razpizdila pa sem mojemu rekla, da naj ji pove, da naj neha težit....saj skoz se najde kakšno "čudo" pa vsi mislijo, da vse vejo...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|