Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:04:12
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: akina Brigita23, te čisto razumem, men ko kdo reče, saj bo in me hoče potolažit imam kar solzne oči. sej bo, pride mal krize vmes
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:10:55
|
|
|
|
brigita23
|
detelja sem full vesela za vas, Majči bo hitro spet dobre volje...kar pa se očetovskega dopusta tiče te pa škoda da tok hit mine, a ne? Super da so šivi boljš, jst si bom tudi v primeru da bom šivana priskrbela bivacin . Ja so res tečni nekateri...pa pametni tudi men vsak dan nekdo nek nov datum napove , upam da nam dojenje steče in da ga bomo lahko začeli čimprej prakticirati . Drži se prekmurka, ko pridem v MS te pa pokličem da grema na kavo in gibanco ok?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:16:36
|
|
|
|
brigita23
|
Nič punce zgleda da bom res sama v duetu še parih punc prišla do 200 strani....upam, da ne še preko ...bi se vam rada čimprej pridružil na aprilski krofki in jagode . Mal pogrešam pomočnike...eh pa sej mi ti tudi ne morejo pomagati ...jutri spet na tešče spijem en štaperček recinosa pa mal po štengih gor dol pa enkrat bom dobro rožico zalila, no pa mogoče bo kaj . Pridne bodite Pogrešam junonco, pa sončka, pa kpmk, pa cveto, pa janjo, pa nmag, pa vse punce....zato detelja in miška vidve, ki mi še prideta držbo delat sem pozdravite jih prosim
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:19:44
|
|
|
|
tinaaja
|
Brigita, svez ananas naj bi tud pomagal. Moras pojest tud uno ta trdo sredico pravijo. Drzite se nase , samo se malo je pred vami
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:20:25
|
|
|
|
pikaro
|
Joj, mene tudi vsi gnjavijo. Sem imela danes do treh kar potiho telefon,samo mami sem javila kako je, da sma bila z dragim v miru. Pa potem zvem,da so si eni že kar izmislili in razglašali,da sem rodila . Detelja hvala bogu,da maš dragega zraven prve dni,midva pa bova z na začetku sama,ker moj ne more že zdaj koristit dopusta . Ampak bomo potem kasneje se kam odpravili. Tebi so v P sprožili porod,ali se je samo začelo?se ne spomnim več kaj si rekla. Jaz bom v soboto 7dni čez,pa me zanima,če je kaj upanja,da rodim . Mi pa je danes sestra v P rekla,da naj pridem komaj ob 8.30!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:23:21
|
|
|
|
pikaro
|
Joj, Brigita veš meni trebuh otrdeva že kakšne tri mesece ali še dalj . Tak da me to nič ne preseneti. Imam pa zdaj problem, da že tri dni nisem šla na veliko potrebo in me že vse tišči . Pa ne vem kaj naj....
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:31:57
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 brigita: kdaj boš pa ti šla? jst sem šla že ob 7h ...pa zopet nič posebnega...vse ok., nič popadkov , mam v soboto spet Saj si pa res pridna tako zgodaj oditi. Držim pesti, da se ti bo začelo kmalu kaj dogajati. Še slabih 10 ur imaš do maja hvala miška za vzpodbudo ...ampak zdej sem že pa skoraj prepričana da bo naše dete rojeno maja ....jah kaj čmo, jst bom ostala aprilčica tako ali drugače, naš bebi si bo pa vrjetno zbral maj tak se govori....mi te ne damo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:34:49
|
|
|
|
Miška2006
|
Ojla, je še kakšna tle Al bom mogla met monologe?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:36:57
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Brigita, svez ananas naj bi tud pomagal. Moras pojest tud uno ta trdo sredico pravijo. Drzite se nase , samo se malo je pred vami smo že tudi sprobal..pa nič
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:39:54
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro Joj, Brigita veš meni trebuh otrdeva že kakšne tri mesece ali še dalj . Tak da me to nič ne preseneti. Imam pa zdaj problem, da že tri dni nisem šla na veliko potrebo in me že vse tišči . Pa ne vem kaj naj.... recinosovo olje na tešče dve žličke....boš kakala kot še nikoli , pa še pospeševal bi naj porod, tako da je za probat...jst ga bom jutri spet Ja sej meni že tudi dolgo buši utrjuje, sam danes mi v nekih zaporednih intervalih, je pa zdle bebi tak živahen da ziher nič ne bo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:40:36
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ojla, je še kakšna tle Al bom mogla met monologe? miškica js sem tuki
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:42:27
|
|
|
|
brigita23
|
nič zdej sem pa jst sama ...grem mal pogledat kaj je na TV..... ŠE PRIDEM POL KAJ. ČAV
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:43:01
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Ojla, je še kakšna tle Al bom mogla met monologe? miškica js sem tuki No, pa da udarmo eno orng debato,.. maš kakšen predlog
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:43:41
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 nič zdej sem pa jst sama ...grem mal pogledat kaj je na TV..... ŠE PRIDEM POL KAJ. ČAV pa ne it...ma spet sem te zamudila
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:45:24
|
|
|
|
pikaro
|
moj bebi je tudi zelo živahen,tak da nocoj verjetno spet nič ne bo ja,ampak sedaj ricinusovega olja ne bom več nikjer dobila
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:48:14
|
|
|
|
Miška2006
|
Pikaro, mogoče bo pa kar na 1. maj...a ni tudi ta datum super
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:49:12
|
|
|
|
pikaro
|
Mene pa je zdaj kar naenkrat zaskrbelo kakšen bo moj porod Me je kar strah postalo,samo še o tem razmišljam. To čakanje res ni prijetno. Do zdaj niti enkrat nisem pomislila na strah, zdaj pa kar naenkrat
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:51:06
|
|
|
|
pikaro
|
ja je super 1.maj tudi. Seveda Še bolj pa 2. -moj roj.dan Ampak,dalj časa pa res nebi rada več čakala. Naš bebi očitno zelo uživa v maminem trebuhu (saj ima ogromno prostora )
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:52:27
|
|
|
|
Miška2006
|
Tudi mene je to en čas matralo. Pa da ti povem, ko so mi rekli, da grem rodit (porod so mi sprožli) sem pozabila totalno vse skrbi, ki so se mi prej porajale. Imela sem totalen odklop glede tega. Svetujem ti, da čimmanj razmišljaš in se zaposliš s čimerkoli.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 20:58:37
|
|
|
|
Miška2006
|
Vprašanje: Kaj nameravate narditi, ko dopolnemo 200 stran? Jst predlagam, da se zaklene V. del in se kar preide na temo Krofki in jagode. Pa ste vidle, da bomo mogoče danes to dosegle pa še zadnji april je ...je pa tapravo naključje
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 21:01:20
|
|
|
|
pikaro
|
saj se mi zdi,da danes nimam nič pametnega za počet,pa mi hodijo bedarije po glavi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 21:01:50
|
|
|
|
pikaro
|
dvomim,da bomo danes prišle do 200
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 21:04:36
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro saj se mi zdi,da danes nimam nič pametnega za počet,pa mi hodijo bedarije po glavi Saj tudi jst že par dni se ne vem kam dat. Tamala je pridna in skoz panca pa papa, stanovanje počiščeno, zunaj slabo vreme (no, malček sončka pa je blo).... Meni so tud bedarije hodile po glavi kaj bo s to gripo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 21:06:05
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro dvomim,da bomo danes prišle do 200 Treba je poskusit , če ne jih bom pa sama nafilala še teh neki postkov, ki manjkajo...sem navajena imet monologe
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 30.4.2009 21:07:33
|
|
|
|
Miška2006
|
Pa še ti pikaro si me zapustila Brigitkaaaaaaaaaaaaaa, vrni se!!!!!!!!!!!!!!! Kako naj te prikličem? A moram jt jst iskat kake pomočnikeeeeeeeeeeee? Pa niti ne vem kam Danes jih še ni bloooooooooooooooooo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?