|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
29.4.2009 11:31:34   
Blueeyes
še malo za sladkosnedke

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
29.4.2009 11:32:25   
Blueeyes
oooooooooooo goflja jz... vidim da ta post k sem ga zdej objavla s ladicami je bil točno 4000.... čveka čvekasta user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
29.4.2009 11:33:52   
ttmmbb

Lina - naj dete še kar malo počaka da se fajn porediuser posted image ....

Lako je njemu govort, k mu ni treba takega korenjaka spravt iz sebe!

Mene pa obvezno vsako noč ob 2. zbudi zgaga. Celo nosečnost nisem bruhala, a zgleda da bom vse nadoknadila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
29.4.2009 11:34:46   
ttmmbb
Blue - packa. Kje naj zdej dobim te dobrote??? 

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
29.4.2009 11:37:35   
majuška10
nč grem jst zdej v štacuno mal sestavin nabavt. vidim da je glih nehalo deževat.
se kej potli še beremo
čau

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
29.4.2009 11:45:20   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

veste kaj bi danes jedla za kosilo!
njoke z gorgonzolo in smetano!!!!user posted image

mmmmmmmm, jz bi tud to zdje papala ... krul krul v želodčku user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
29.4.2009 11:46:19   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ttmmbb

če maš čas in sestavine si jih lajko pripraviš - sej so vsi recepti na netu user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
29.4.2009 11:58:22   
ttmmbb
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

če maš čas in sestavine si jih lajko pripraviš - sej so vsi recepti na netu user posted image  user posted image  user posted image

Sestavine bi se najdle, a nimam prav nobene volje. Komi sem se spravla posteljnino zamenjat in po tleh pobrisat. Zdaj kosilo delam in bi morala likat, bomo videli. Sm čist brez vsake energije.Danes sem k vreme. Ko bi se vsaj sonček naredil

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
29.4.2009 12:08:20   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Sestavine bi se najdle, a nimam prav nobene volje. Komi sem se spravla posteljnino zamenjat in po tleh pobrisat. Zdaj kosilo delam in bi morala likat, bomo videli. Sm čist brez vsake energije.Danes sem k vreme. Ko bi se vsaj sonček naredil

sej jz tud vse brez energije delam.. zdej bom šla kosilo si narest.. upam da nam za štedilnikom zaspala

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
29.4.2009 12:48:59   
BarbyD
Jutro punce user posted image

na js sm še zmeri v enem kosuuser posted image zdej smo pa res že vse vraže probaluser posted image ...od hoje po stopnicah, do vožnje po luknjasti cesti, malinov čaj, topel tuš, mojga sm včeri skor še enkrat polomila k je mogu user posted image user posted image pa nič ne pomaga user posted image noče ven...tko da me jutr čaka amnio user posted image user posted image

me je pa pol po user posted image 4x res faaaajn "zarezal" spodi, ampak tok nizko da sm mislla da bo že kar vn pogleduuser posted image user posted image pa spet ni blo nič...

nisem nič brala za nazaj k nimam časa, morm it z mojmu v polikliniko na kontrolo...da vidva če sva včer kej prestavla klučnco k svauser posted image user posted image user posted image

vidla sem pa tortice modrookica jooooj zdej pa res hočem eno...sploh tiste k majo smetano pa jagode...zloba si, kje naj zdej točno take dobimuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
29.4.2009 12:55:18   
gala
Da vas spet malo počekiram punce preden grem počit, drugač se mi preveč nabere za prebrat.
Pri nas se jasni, greva z Manco čez kakšno uro po lužah skakat. Komaj čakavauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

Blueeyes, včeraj je bila babica v P. ful začudena, kako to da mi G. še ni naredila CTG-ja. Jst sem ji rekla, da sva pa vedno srček poslušale preko UZ.
Ne vem kako to, enim ful delajo CTG, enim pa nič. Kako naj jst to vem!!! se mi zdi, da imajo G. vsak svojo prakso v okrožjih katerih P delajo.

Majuška, jaz v prvi nosečnosti do poroda nisem imela nobenega ctg-ja. Tako da je očitno odvisno od g., ki ga imaš.

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
29.4.2009 13:02:09   
gala
Blue nam spet sline cedi... sem mogla takoj it dve lučki pojest, da si mal sladkor dvignemuser posted image user posted image user posted image . Zdej pa na počivanje, potem pa spet veselo na delo (sprehod in čiščenje stanovanja). Pa pa

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
29.4.2009 13:09:30   
Anonimen
Barby - pri nas tudi ni nič pomagalo.....tri dni pred PDP sem imela CTG in to 8 urnega, poleg tega pa sem prenočila še v porodnišnici....sem mislila, da se mi bo zmešalo...prav groza me je bilo poslušat tisto kričanje....

5krat sem imela amnio in v 5 poskusu so ugotovili, zakaj otrok noče ven - pač ni napočil še njegov čas ! Takrat so mi rekli, da sem imela verjetno cikluse daljše od 30 dni, pa da sem verjetno kasneje zanosila, pa bla bla bla.....rodila pa sem 10 dni čez rok !

< Sporočilo je popravil *Lina* -- 29.4.2009 13:10:05 >

(odgovor članu gala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
29.4.2009 13:27:41   
Anonimen
no punce živjo sem komaj mal preletela k ste tojk na čvekaleuser posted image user posted image user posted image

no jz se iz pregleda, prvič da je pritisk superuser posted image 119/ 88, na ctg je bil pa tojk dejaven da je G. rekla da boljših izvidol si ne bi mogla želetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupi
no danes mi je potrdila, imela bom 100% CR, za datum in uro pa se bove zmenile na naslednjem pregledu ki bo 11.5.2009, zredila sem se pa vse skupaj +11kg

no tako da sem zdaj jaz najsrečnejša nosečnica na svetu, končno ni bilo nič narobe in lahko mal lažje zadihamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
29.4.2009 13:37:48   
HM84
Uuuu, vidim da nas je potem kar precej motoristovuser posted image Jaz sem se nazadnje pelala v začetku septembra, pa še takrat me je dež opraluser posted image Zdaj bo motor nekaj časa stal v garaži, prodal ga ziher ne bomo,  upam pa, da  ne bo stal dalj kot do junija, avgusta. Takrat bom pa probala pobegnit za kakšno urco, pa bo moral moj mal popazituser posted image Pol bova pa zamenjalauser posted image

Čestitke vsem za pregledeuser posted image user posted image user posted image Čveka, samo da je vse v reduuser posted image

Ker  pa same sladkarije popate sem gor, grem pa še jst eno lučko pojestuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
29.4.2009 13:38:20   
Anonimen
no k jz pridem gor ni nobeneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1391
29.4.2009 13:40:53   
KatMat
ja kako ne??evo me!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
29.4.2009 13:47:36   
Anonimen
sem srečala dons eno k ima 9.5 rok pa je šla gor rodit, a je to kera našauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1393
29.4.2009 13:48:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ja kako ne??evo me!

no sam da nisem samauser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1394
29.4.2009 13:49:38   
KatMat
ste pa babe smotane...glih ko pozabim na motor in na voznje z motorjem more pa ena oment kaj vse bom zamudila!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
29.4.2009 13:50:18   
petra a
vanilla-čestitke tudi iz moje straniuser posted image user posted image user posted image

ulala, zdej pa punce že vodijo na seznamuuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
29.4.2009 13:50:18   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

sem srečala dons eno k ima 9.5 rok pa je šla gor rodit, a je to kera našauser posted image user posted image

nimam pojma...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
29.4.2009 13:51:27   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

vanilla-čestitke tudi iz moje straniuser posted image user posted image user posted image

ulala, zdej pa punce že vodijo na seznamuuser posted image

fajn a ne??

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
29.4.2009 13:56:12   
Anonimen
ja bomo videl kaj bo konec maja, kdo bo vodil punce al fantjeuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1399
29.4.2009 14:01:12   
KatMat
navijam za punce....ceprav po pregledih vodijo fantje a ne??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?