Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 11:31:51
|
|
|
|
Jazzy1
|
Lara, a imaš kakšen predlog za izlet v ITA?
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 29.4.2009 11:32:01 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 11:50:19
|
|
|
|
AinB
|
Kakšne štrleče uhe. Vaša L ma čisto lepa ušeska. Kaj bi ji povijala, samo matrala bi jo revico, še posebaj sedaj ko vedno bolj vroče ratuje. Pusti te neumnosti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 12:09:35
|
|
|
|
ključek
|
deževen pozdravček.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 12:09:42
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB A je kera že dobila vrtec? Nam bolj slabo kaže, oddali smo prijave za 7 vrtcev, dobili smo že 3 zavrnitve Zgleda, da bo še veselo. mi zvemo odgovor šele junija.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 12:11:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* in diagnoza: norice na glasilkah, v očesu, v nosu, ustih...povsod. menda so lahko tudi na prebavilih...mogoče zato tudi bruha zadnje dni
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 12:11:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft BUBI.. Ma se kr sm zaspana,lahko bi spala cel dan,mam obcutek..:) Bi se javla,da pridem v novi grad,ma lara nima dokumentov.. Najprej sm cakala,da ne bo vec tku dojenckasta,zdj pa bi rada,da ji laski zrastejao..:) izgovori, izgovori..... itak je slika ČB pa se nič na njej ne vidi. Poleg tega še ene črte prek narišejo Zdaj še imaš čas, da ji daš osebno naredit. Mi jo tudi čakamo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 12:29:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROILO: Jazzy1 Lara, a imaš kakšen predlog za izlet v ITA? park v miramaru,pa grad v duinu.. To je blizu.. V veroni je td fajn.. Jaz bom kmal sla s katamaranom v benftke.. Je res cajt,da nardim lari osebno..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 12:31:49
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROILO: Jazzy1 Lara, a imaš kakšen predlog za izlet v ITA? park v miramaru,pa grad v duinu.. To je blizu.. V veroni je td fajn.. Jaz bom kmal sla s katamaranom v benftke.. Je res cajt,da nardim lari osebno.. Tnx!! V miramaru in Devinu smo sicer že velikokrat bili, ampak je itak tolk lepo, da ni problem še enkrat. Verona je pa mogoče mal dolga... kaj pa vem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 12:35:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
jazzy..Lih en tolk ku lari ji strlijo..ma mislim,da to ni tisto strlenje,ki bi blo potrebno korekcije..po moje se bo obema postimalo.sm vidla,da dosti dojenckom tku strlijo..:)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 12:44:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* in diagnoza: norice na glasilkah, v očesu, v nosu, ustih...povsod. menda so lahko tudi na prebavilih...mogoče zato tudi bruha zadnje dni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 14:03:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya no,nam je celo do osmih uspelo spat.. ..naš se je tud zbudil malo pred osmo...spil flaško...in spal do 10.30 .. ..zdaj spet spi... Je pa rez vročine in spet mali nasmejani pubec
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 14:09:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Glede hladnega jogurta pa sem v dvomih. Kvečjemu požiralnik bi si lahko "prehladil". Nižje od želodca pa nikakor ne. Če recimo na hitro kaj mrzlega spijemo ali pa pojemo, lahko nastane krč v želodcu, ampak to hitro mine in ni posledic. Držim pesti, da bo hitro spet stari dobri pikec ......saj ni bil direkt iz hladilnika....samo to bi še lahko bila edina možna varianta... ...mogoče, pa je res imel to kot bubika in bubi zadnjič..... nič....samo vročino, pa tiste...prdece
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 14:10:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Jutro . Kako ste kaj spali danes? ....mi tud ok....je pikec spal celo noč, brez da bi jedel....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 14:13:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: AinB A je kera že dobila vrtec? Nam bolj slabo kaže, oddali smo prijave za 7 vrtcev, dobili smo že 3 zavrnitve Zgleda, da bo še veselo. Pri nas je zdaj šlo vse na občinski nivo. S tem, da lahko daš prijavo za en vrtec (oz. mrežo, ker imajo vrtci po več enot). Kaj niso v LJ tudi letos tega uvedli? Da se rešijo podvojenih prijav, ki delajo samo zmedo in umetno višajo potrebe? Jaz pričakujem, da bo sprejeta v tisto enoto kot je bubi. Itak mi ni druge variante. In kolikor vem, bi me že klicali, če ne bi bilo prostora. ..jaz nisem še nič dobila..... ..baje komaj junija...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 14:13:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB 25. v čakalni vrsti je realno, mi smo dobili, da smo 300. ali več
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 14:15:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* . in diagnoza: norice na glasilkah, v očesu, v nosu, ustih...povsod. menda so lahko tudi na prebavilih...mogoče zato tudi bruha zadnje dni .... nisem vedela, da je to tud možno .. ...bogica mala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 14:17:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft BUBI.. Ma se kr sm zaspana,lahko bi spala cel dan,mam obcutek..:) Bi se javla,da pridem v novi grad,ma lara nima dokumentov.. Najprej sm cakala,da ne bo vec tku dojenckasta,zdj pa bi rada,da ji laski zrastejao..:) izgovori, izgovori..... itak je slika ČB pa se nič na njej ne vidi. Poleg tega še ene črte prek narišejo Zdaj še imaš čas, da ji daš osebno naredit. Mi jo tudi čakamo ...no fajn, da se o tem pogovarjate.....jaz bi poleti malega zgleda kar na šverc peljala na hrvaško .. jao, jao
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 14:18:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROILO: Jazzy1 Lara, a imaš kakšen predlog za izlet v ITA? park v miramaru,pa grad v duinu.. To je blizu.. V veroni je td fajn.. Jaz bom kmal sla s katamaranom v benftke.. Je res cajt,da nardim lari osebno.. ...kje približno pa je to.....blizu trsta?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 14:19:32
|
|
|
|
gold fish
|
....eh, spet mam monologe... ..pa cel dan se že karotija igram.... .. ...je veliki bolj tečen kot mali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 14:39:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ......saj ni bil direkt iz hladilnika....samo to bi še lahko bila edina možna varianta... nevem,če je to,jaz vedno pijem vse direkt iz hladilnika,pa mi ni nič...obožujem ledeno..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 16:33:55
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya no,nam je celo do osmih uspelo spat.. ..naš se je tud zbudil malo pred osmo...spil flaško...in spal do 10.30 .. ..zdaj spet spi... Je pa rez vročine in spet mali nasmejani pubec
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 29.4.2009 17:10:04
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROILO: Jazzy1 Lara, a imaš kakšen predlog za izlet v ITA? park v miramaru,pa grad v duinu.. To je blizu.. V veroni je td fajn.. Jaz bom kmal sla s katamaranom v benftke.. Je res cajt,da nardim lari osebno.. ...kje približno pa je to.....blizu trsta? Miramar je čisto zraven, Devin pa malo naprej po avtostradi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.