Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 10:27:42
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Volga pa saj zdravniki ne "zdravijo samo prometnih nesreč". Potem to že ne more držat. Farmacevtske firme (konkretno Roche) tudi ne delajo samo protivirusnih zdravil. A da ne?
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 10:47:13
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: mika Al so to skrbno pripravili farmacevti, medtme ko je WHO, tako zelo skrbelo, da virus ne bi mutiral... po par mesecih pa se zgodi ravno to Ja, in zdravniki nalašč povzročajo prometne nesreče, da imajo kaj delat. Poleg tega pa ni Tamiflu edino tovrstno zdravilo na tržišču. Ne vidim povezave med prometno nesrečo in smrtno nevarnim virusnim obolenjem. Katero zdravilo pa še je poleg Tamifluja? Ob pojavu ptičje gripe so ga ljudje množično kupovali, da ga je zmanjkalo. Glede na to, da se je sum na prašičjo gripo pojavil že v Avstriji, je čist možno, da se bo zgoba ponovila. In kdo je najbolj zadovoljen v takšni situaciji? farmacevti....kljub temu, da pri nas najbrž nihče ne bo obolel, bodo prodajali zdravila, katera bodo romala v koš. novembra so opozarjali na gripo, ki bi naj pomorila 100.000 ljudi. Za cifro res nisem ziher, bila pa je ogromna in mislim, da samo v Evropi. Ker se to ni zgodilo, se je pa iz neznananega vzroka pojavila prašičja gripa. V glavnem, panike ne delam, mi pa ni nič jasno. Pa tudi naši dajejo čudne izjave, glede ukrepov, če bi se virus pojavil pri nas. So v pripravljenosti....kakšni, pa živ bog ne ve. Šwarcenegrjeva izjava je tudi mene začudila
|
|
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 10:49:21
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Volga pa saj zdravniki ne "zdravijo samo prometnih nesreč". Potem to že ne more držat. Farmacevtske firme (konkretno Roche) tudi ne delajo samo protivirusnih zdravil. A da ne?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 10:53:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 10:58:00
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Od vsega je najbolj žalostno to, da Tamiflu ne pomaga pri tej ptičji gripi, prov nič. In temu se reče zavajanje javnosti s strani medijev. In v času, ko se šele razvija cepivo proti ptičji gripi, so mediji naredili oh in sploh senzacijo, da naj bi CEPIVO namenjeno za ljudi v Sloveniji, vsebovalo virus ptičje gripe. Fak, no. Tisto je bil vzorec, ki ni bil namenjen ljudem, ampak izkjučno v študijske namene, da bodo sploh lahko razvili omenjeno cepivo. Evo vam medije. To je najbol žalostno, da ne pomaga, ja. Mediji potrebujejo senzacijo, farmacevti zaslužek, tako lepo hodijo z roko v roki.
|
|
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 10:59:21
|
|
|
|
tanikaa
|
Pa kaka beda bi bila če ne bi bilo teh medijev. O čem le bi zdaj razpravljali na RR?
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 11:25:48
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Pa kaka beda bi bila če ne bi bilo teh medijev. O čem le bi zdaj razpravljali na RR? Potem tudi interneta ne bi bilo
|
|
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 11:36:57
|
|
|
|
amaya
|
Ja meni tudi ni več nič jasno...pa vsak neki po svoje kvazi...v Mehiki si sploh niso na jasnem koliko žrtev naj bi bilo...ali okoli 130 ali 20...mislim, da je tu močna razlika v številkah.
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 11:37:52
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Pa kaka beda bi bila če ne bi bilo teh medijev. O čem le bi zdaj razpravljali na RR? Potem tudi interneta ne bi bilo Bigdil. Saj sem zrasla brez njega.
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 11:43:03
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Pa kaka beda bi bila če ne bi bilo teh medijev. O čem le bi zdaj razpravljali na RR? Potem tudi interneta ne bi bilo Bigdil. Saj sem zrasla brez njega. sem tudi jaz, ampak če ne bi bilo medijev, ne bi bilo neta, tud rr-a ne bi bilo...to je moj point eh brez veze...
|
|
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 11:45:04
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya Ja meni tudi ni več nič jasno...pa vsak neki po svoje kvazi...v Mehiki si sploh niso na jasnem koliko žrtev naj bi bilo...ali okoli 130 ali 20...mislim, da je tu močna razlika v številkah. tam ni nič jasno...virus bi naj prišel iz neke farme, kjer so ljudje in prašiči zdravi...če ne najdejo izvora, si ga je treba izmislit
|
|
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 11:48:29
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Pa kaka beda bi bila če ne bi bilo teh medijev. O čem le bi zdaj razpravljali na RR? Potem tudi interneta ne bi bilo Bigdil. Saj sem zrasla brez njega. sem tudi jaz, ampak če ne bi bilo medijev, ne bi bilo neta, tud rr-a ne bi bilo...to je moj point eh brez veze... Saj te razumem. Samo RR-a ne bi mogla pogrešat, zato ker ne bi obstajal.
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 11:59:23
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
In kako naj človek pogrunta, da ima to gripo - znaki?? Povsod same novice o tem, kje vse že imajo to gripo, pa nisem še zasledila znakov....Saj ne, da bi delala paniko, ampak me zanima, al se kaže kaj drugače kot običajna gripa? Nimam pojma o tem, res.....
|
|
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 12:14:50
|
|
|
|
tanikaa
|
Veš, stric gugl je en pameten stric. Vpišeš ključne besede .... http://megazin.spoznaj.si/?p=5881
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 12:25:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 12:26:18
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Veš, stric gugl je en pameten stric. Vpišeš ključne besede .... http://megazin.spoznaj.si/?p=5881 uf.. tanikaa se je razhudila.... premalo neeeeee, ona je samo pametna, iznajdljiva, pripravljena pomagat. Prijazna punca.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 12:27:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 12:30:22
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Veš, stric gugl je en pameten stric. Vpišeš ključne besede .... http://megazin.spoznaj.si/?p=5881 uf.. tanikaa se je razhudila.... premalo Ne sodi druge po sebi. In niti najmanj se nisem razhudila.
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 12:31:04
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Veš, stric gugl je en pameten stric. Vpišeš ključne besede .... http://megazin.spoznaj.si/?p=5881 uf.. tanikaa se je razhudila.... premalo neeeeee, ona je samo pametna, iznajdljiva, pripravljena pomagat. Prijazna punca.
|
|
[Brisano sporočilo] 29.4.2009 13:04:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 13:06:23
|
|
|
|
tanikaa
|
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 13:07:29
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Ah, dzaj sem pa razočarana pa ti te lupčke vsakemu pošiljaš, to ne velja
|
|
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 13:09:14
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Ah, dzaj sem pa razočarana pa ti te lupčke vsakemu pošiljaš, to ne velja Saj dobro veš, da mam tebe itak najnajnajrajši.
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 13:14:30
|
|
|
|
mika
|
Kaj pa zdaj to pomeni...nov virus iz 24ur Izredna novica Slovenski premier Borut Pahor je napovedal ustanovitev koordinacijske skupine zaradi novega virusa gripe. V ZDA so potrdili prvo smrtno žrtev; umrl naj bi 23-mesečni otrok. no, jaz pa komaj čakam, da pridem domov....že od jutra me hoče zakuhat in sedaj me je . Menda nimam novega virusa ...hjoj, kdaj bo ura tri ...ne morem več
|
|
|
|
RE: A čmo paniko zganjat? 29.4.2009 13:15:46
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Ah, dzaj sem pa razočarana pa ti te lupčke vsakemu pošiljaš, to ne velja Saj dobro veš, da mam tebe itak najnajnajrajši.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?