Nika v službi -> RE: A čmo paniko zganjat? (28.4.2009 14:03:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Osebno sem veliko bolj vesela sporočila, da je cepiva za 1/4 prebivalstva kot novice pred par dnevi v stilu "Za vse Slovence je poskrbljeno, živite v državi z najboljšo zdravstveno oskrbo na svetu". Glede gripe se ne sekiram niti najmanj, ker nameravamo biti še kar nekaj časa kar lepo doma oz. v zelo bližnji okolici Slovenije. Tudi če si zelo v bližnji okolici Slovenije ni izključeno, da kak virus ne zatava k tebi. Glede na to, da je že v UK in Španiji in glede na fluktuacijo populacije nikakor nismo osamljena oaza sredi Evrope. Bolje, da se tega začnemo čimprej zavedat. Sicer pa vsekakor ne podpiram panike, sem pa za premišljene preventivne ukrepe. Prevečkrat pač imam občutek, da se nam v SLO zdi, da smo čisto imuni na vse mogoče pojave..... Sicer pa sem bila pred kratkim v Italiji, Avstriji in Nemčiji, v slednji celo na sejmu, kjer je bilo kup folka s celega sveta - tako da welcome, lahko pride kdo k meni na obisk, če se ne boji prašičje nesnage.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|