|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobrota-sirota
13.5.2005 10:21:37   
TaRe*
Pa saj ne moram verjet,da je to res.
Kolikokrat se bom še mogla opečt,da mi bo enkrat jasno,da niso vsi ljudje taki,kot si sami želimo.

Skratka...nej vam opišem situacijo.
Pred več kot mesecem dni,me je ena na tem forumu prosila,če ji grem na Bled kupit čeveljčke,za njenega sinka,ker je njej Bled predaleč(je namreč iz okolice LJ).Imeli so akcijo otroških čevljev.
OK.rada pomagam,zato sem se zapeljala na Bled(mimogrede to niti ni tako blizu...17 km),jo poklicala,katere naj vzamem...in ji čeveljčke poslala.

Od nje ni bilo ne duha ne sluha....po 14 dneh dobim paket nazaj.
Ji pošljem sporočilo v nabiralnik....kaj se je zgodilo
Dobim odgovor...

Joj res oprosti, sem čakala da se mi javiš, ker sem zaližila listek s pošte in nato pozabila na to, potem pa nisem imela tvoje številke. Na žalost zdaj mobitela nekaj dni ne bom imela,tako da ne boš mislila da se ti nisem hotela javiti, če si me klicala. Pošlji mi jih prosim še enkrat skupaj z dodatnimi stroški, da te ne bom kaj opeharila.
Pa jih bom takoj prevzela.
Hvala

(za tem sva si pisale še ene parkrat da sem ji povedala kdaj sem poslala itd...)

Seveda,jaz naivnica spet letim na pošto,pošljem čeveljčke,med drugim ji spregledam 1000 sit dodatne poštnine in zopet pošljem.

Danes pa spet dobim paket nazaj.:hudicek::hudicek::hudicek:.Ne moram verjet,da je lahko nekdo tak.
mimogrede,sem za vse skupaj plačala že dobrih...6 tisoč.Ni to ne vem,kak denar,ampak traspasto se mi pa zdi.

tole sem povedala na forum zato,ker bi vas rada posvarila,da ne boste nasedale,tako kot sem jaz.

Punca,ki je sodelovala v tej drami,je dosti aktivna na tem forumu in se mi je vedno zdela poštena in prijazna.Pa sem se očitno motila.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobrota-sirota
13.5.2005 10:23:59   
kofetek2010
ojoj Tare*, verjamem da si jezna kot 100 :hudicek:, jaz bi tudi bila 8)

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobrota-sirota
13.5.2005 10:31:23   
Micy
Moj ati tudi pravi:

DOBROTA JE SIROTA.:rozica:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobrota-sirota
13.5.2005 10:34:03   
Blink1
Škoda:(:(

Viš...tako potem izgubiš zaupanje v ljudi in se ti zdi brezveze še komu naredit kako uslugo:grrr::grrr:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dobrota-sirota
13.5.2005 10:35:52   
ZARA
Brez občutka za odgovornost!!!

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dobrota-sirota
13.5.2005 10:39:59   
JASNA D
Sicer ne iz lastnih izkušenj - ampak nisi edina, ki je takole nasankala. Baje so ene ven s hudiča s takimi fintami. To redno počnejo. Sram naj jih bo.

Jasna

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dobrota-sirota
13.5.2005 10:47:12   
dory
Ja jest tud pravim...dobrota sirota...in cist verjamem da si razkurjena...ves kaj,ce bi ji blo tok za tiste cevelcke,bi se potrudla in ne bi izgubla listka...jest vem,ce bi mi ena nardila tako uslugo se isti dan,ko bi cevlji prispeli letim na posto,tisto pa,ki mi je naredila uslugo pa peljem ob priliki na kavo..to bi bil minimum kar bi loh nardila....

eni pa so smotani...

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dobrota-sirota
13.5.2005 10:50:44   
Anonimen
Ja, to pa res ni lepo. Upam, da se bo zdaj tista osebno pripeljala do tebe in ti povrnila vse stroške.

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dobrota-sirota
13.5.2005 10:51:47   
lutka
zakaj se ne vsedeš v avto in se odpelješ k njej domov........po moje bi ji kar sapo vzelo:hudicek::hudicek:

upam,da boš rešla tole zadevo..............zaradi takih,smo potem ljudje vedno bolj skeptični če nas kdo prosi za pomoč......žal:zmeden:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dobrota-sirota
13.5.2005 10:53:09   
dory
In taksne "nategovalke" imamo tudi tukaj...hudo:hudicek:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dobrota-sirota
13.5.2005 11:03:58   
ZARA
Elastičarke!!

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dobrota-sirota
13.5.2005 11:09:11   
niki5
na žalost potem še na ostale vrže slabo luč :( Mogoče bi bilo pa treba take izpostaviti imensko :zmeden2:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dobrota-sirota
13.5.2005 11:14:04   
Pajaca
Najboljš, da ne bo še katera nasedla. Čeprov ne vem, kaj je bil tak problem iz lj na Bled skočit po čeveljčke.... saj jih je treba itak probat????

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dobrota-sirota
13.5.2005 11:16:21   
CatJa
Ja, sej! Če jih pa ne rabi več, jih naj pa naprej proda, ne pa da tebe zeza. Baraba!!! :pujs:! :hudicek:!

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dobrota-sirota
13.5.2005 11:20:14   
Urška*
ŽALOSTNO!:(

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dobrota-sirota
13.5.2005 11:36:41   
Anonimen
Elastika iz Neverjetnih, Zara :)-

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dobrota-sirota
13.5.2005 11:54:46   
brbra
Jaz bi, če bi mi nekdo delal uslugo vsaj pol $$$$$$ nakazala takoj.Enako bi zahtevala, če bi jo jaz delala nekomu, ki ga ne poznam. Pa ne morem verjet kaj vse se folk ne spomne:zmeden2:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Dobrota-sirota
13.5.2005 11:57:06   
dory
ime prosm...da ne bomo vseh ljubljancank postran gledale :)

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Dobrota-sirota
13.5.2005 12:12:39   
puncica
baba smotana ja ka ji pa je, da ti kr nazaj pošila čevlčke? To pa jst tud ne razumem, kako lahko imajo nekateri tako trdo kožo, jst vem da bi se potem ful bed počutla če bi bilo tako. Sicer pa mogoče ima pa ona kako drugačno zgodbo, res me zanima če se bo javla, :zmeden2:
Čist opravičeno si pa besna, jst bi tudi bila.:grrr::grrr::grrr:

LP

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Dobrota-sirota
13.5.2005 12:15:55   
puncica
sem še ekrat prebrala, mogoče pa je listek od pošte spet kam dala (men se je žal že zgodil no ne dvakrat enkrat pa). po kolk časa pa jih lahko potem prezame na pošti? Sam čudno se mi zdi, ker je rekla da ti bo vse stroške povrnila, tud te s še ponovnim pošiljanjem. Ma kaj pa vem. Upam da se bo res javila s pojasnilom?

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Dobrota-sirota
13.5.2005 12:16:53   
TaRe*
Ma,ja saj bi vam res najraje ime povedala...ampak čakam na opravičilo.;)

Prej,ko sem napisala na forum sem šla malo na luft,ker sem se mogla mal nadihat.Pa razmišljam in razmišljam...in mi kapne,da sem svetovna budala...
Ej,vam še nekaj skopiram...

Zadeva:
Odg: Čevelčki

A si paket poslala iz Bleda, da vem, ker dva ali tri čakam, pa da bom vedela!

Seveda...pol je pa vedela,katerega paketa ne sme dvignt.
Mogoče je pa samo hodila kontrolirat,če sem ji pripisala tud naročnino,...al sem ji šenkala.

matr sem huda.:hudicek:

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Dobrota-sirota
13.5.2005 12:18:36   
Anonimen
Če bi bilo vse "čisto", potem bi itak vse pakete dvignila in ne bi tega spraševala.

(odgovor članu TaRe*)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Dobrota-sirota
13.5.2005 12:21:04   
puncica
Ma res je čudno vse skupaj, ampak ne razumem zakaj bi nekdo to počel, da ne rabi čeveljčkov pa rekel če jih lahko gre ena kupit?

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Dobrota-sirota
13.5.2005 12:21:22   
nejcko

Jaz sem ... iz Lj, ampak nisem ta oseba.
Jah, vsaka šola nekaj stane, žal, in dobrota je res ena velika sirota.

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Dobrota-sirota
13.5.2005 12:26:03   
TaRe*
No,dobr...namig,da se ne bote vse Ljubljančank zdej izogibale8)

Stalno prebivališče nima v LJ,ampak v D.....

Toliko za enkrat;)

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

nosečnost
tanjusi

Ali se ozirate na delodajalca, oz. svoje delo ko načrtujete nosečnost?

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!