pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Mater vola, komi sm vas prebrala. majuska blagor ti, k boš že crklala svojga sončka v četrtek. Mi smo tudi že po kosilu- je bla fižolova juha in slivovi cmoki. Zdej pa akam, da bo ura pet, da napokam psa in greva v šolo. pokica si si ga skuhala, malinov čaj, super. Si me opogumila, bom ga jaz tud jutri. Drgač sm pa čist znervirana, k teh del pi nama sploh ni konec- okenske police, beljenje, tapete- vse to je še za nardit. In ne morm nič pospravt, k je v vsaki sobi neki še za nardit in mamo k pr ciganih. Mah, nej bo že konec teh del, da spucam. Pol bom pa počistla, pa namest, da bi se spočila, bom šla pa rodit...Sigurn bo tko. Ah ja... Ma ja, kaj čem čakat...sj do sobote menda nebom rodila, pol pa že dobim EA, če bo vse po sreči. Če ne pa tud prav! Js sem si dala 2 natrena notr, pa je super za pit. Tud drugače imam rada zeliščne čaje, metin čaj, angl. čaje,...ipd. In je super okus tale čaj! Vsaj meni . Ti kr začni,...pa bomo vidli če bo kj učinka. Počistila boš pa še vse pravočasno, sigurno boš! Sam zdaj se pa res preveč ne naprezaj, k pol boš že čez vikend rodila. Vsak dan si naredi plan, pa npr. 2-3 dela, ...pa spet naslednji dan. Je veliko lažje, pa še tolk zmučena neboš. KatMat fino kosilce ste mel! Mjammm....js sem pa žejna po bograču, je bil kr fajn začinjen. Naj se ti kosilček fajn poleže ob ležanju. ttmmbb fajn ideja za piknik! Obožujem piknike, upam da bo pr mojih starših padel čez vikend kak piknik,...sam če nebo dežja . Se je pa danes kar ornk shladilo odzunaj. In kaj boste čez praznike počele lepega? Da ne bote skos samo pucale! Mi zdaj mamo čisto, ...boma pa jutri skočila po balkonske rožce in zemljo, boma zasadila zdaj en dan. Rada bi imela letos begonije+zelene koprive ali pa krompirjevko. Bomo vidli ju3 kaj imajo v vrtnariji. A v Obiju je katera že kdaj kupovala balkonske rožce? Mi mamo tud obija, ampak sem nekako skeptična, da ni kje slaba kvaliteta sadik?! Pa tist en gel, ko vpija vodo bi rabla kupit(da ni treba vsak dan zalivat), pa sem pozabla kako se imenuje. Drugače imamo pa kar nekaj obiskov...v bistvu smo mi povabljeni da gremo na obisk. No, bomo pa spet dobro jedli.