|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
28.4.2009 18:47:24   
ttmmbb
Cveka, kako si pripravila otroka da tako dobro je?
Naša bi lahko bila tudi dva tedna lačna! Sam za njo letam, a boš to, a boš tist, bom igrače v smeti vrgla, bom balone popokala, bom vse CD-je z riskankam stran vrgla..... Ni je stvari, da je nisem probala.
Čevapčiči, njami, kolk bo fajn ko bomo lahko piknike z user posted image imel. Smo ravno kupil žar za 1x uporabo in bomo če nam bo user posted image dovolil in seveda vreme zdej za praznike bomo vzeli eno dekco, košaro, kakšen čevapčič, perutničke, mlado čebule in gremo nekam na neko jaso, kam pa, še ne vem.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
28.4.2009 18:57:14   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Mater vola, komi sm vas prebrala.
majuska blagor ti, k boš že crklala svojga sončka v četrtek.
Mi smo tudi že po kosilu- je bla fižolova juha in slivovi cmoki. Zdej pa akam, da bo ura pet, da napokam psa in greva v šolo.
pokica si si ga skuhala, malinov čaj, super. Si me opogumila, bom ga jaz tud jutri. Drgač sm pa čist znervirana, k teh del pi nama sploh ni konec- okenske police, beljenje, tapete- vse to je še za nardit. In ne morm nič pospravt, k je v vsaki sobi neki še za nardit in mamo k pr ciganih. Mah, nej bo že konec teh del, da spucam. Pol bom pa počistla, pa namest, da bi se spočila, bom šla pa rodit...Sigurn bo tko. Ah ja...

Ma ja, kaj čem čakat...sj do sobote menda nebom rodila, pol pa že dobim EA, če bo vse po sreči. Če ne pa tud prav! user posted image  Js sem si dala 2 natrena notr, pa je super za pit. Tud drugače imam rada zeliščne čaje, metin čaj, angl. čaje,...ipd. In je super okus tale čaj! Vsaj meniuser posted image .
Ti kr začni,...pa bomo vidli če bo kj učinka. Počistila boš pa še vse pravočasno, sigurno boš! Sam zdaj se pa res preveč ne naprezaj, k pol boš že čez vikend rodila. user posted image  Vsak dan si naredi plan, pa npr. 2-3 dela, ...pa spet naslednji dan. Je veliko lažje, pa še tolk zmučena neboš.

KatMat fino kosilce ste mel! Mjammm....js sem pa žejna po bograču, je bil kr fajn začinjen. user posted image  Naj se ti kosilček fajn poleže ob ležanju.
ttmmbb fajn ideja za piknik! Obožujem piknike, upam da bo pr mojih starših padel čez vikend kak piknik,...sam če nebo dežjauser posted image .
Se je pa danes kar ornk shladilo odzunaj.

In kaj boste čez praznike počele lepega? Da ne bote skos samo pucale! user posted image  Mi zdaj mamo čisto, ...boma pa jutri skočila po balkonske rožce in zemljo, boma zasadila zdaj en dan. Rada bi imela letos begonije+zelene koprive ali  pa krompirjevko. Bomo vidli ju3 kaj imajo v vrtnariji. A v Obiju je katera že kdaj kupovala balkonske rožce? Mi mamo tud obija, ampak sem nekako skeptična, da ni kje slaba kvaliteta sadik?! user posted image  Pa tist en gel, ko vpija vodo bi rabla kupit(da ni treba vsak dan zalivat), pa sem pozabla kako se imenuje.  user posted image

Drugače imamo pa kar nekaj obiskov...v bistvu smo mi povabljeni da gremo na obisk. No, bomo pa spet dobro jedli. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
28.4.2009 18:59:48   
HM84
Uh, da se spet mal oglasim... Mene je danes kar malo stisnilo... Prijateljica, ki je imela 3 dni za mano rok, je danes zjutraj rodila zdravega fantkauser posted image user posted image user posted image
Tako da moram res malo pohitet in si prštimat torbo za v porodnišnicouser posted image Danes sem še do konca speglala kar sem imela, nekaj malenkosti moram še kupit za v P in to bo to.
No, sicer še delam zdele 2 dni, pol sm pa fertik. Potem lahko v miru čakam, da me začne zvijatuser posted image

Nekatere vidim ste že kar pridne, že pestvate, superuser posted image Jaz pa upam, da bom šla okrog 9. al kdaj je že tista lunauser posted image

Mi smo že čist živčni... user posted image user posted image

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
28.4.2009 19:08:03   
pokica_
HM84 čestitke prijateljici! Zdaj smo že res tolko pred PDPjem, da nas lahko kdajkoli kaj preseneti. Jst mam torbo za v P spakirano že 2 tedna,...ko je bil takrat lažni alarm. user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
28.4.2009 19:17:14   
Tanja_
pokica sej bi tko delala,vsako sobo en dan, ampak k sploh ne morem, k je še povsod eno gradbeno delo za nardit.Plenice mam zlikane, pa jih tud v otroško sobo v omaro ne morm postavit, k jo ne morm pobrisat, k se še vedno notri dela in je vsak dan polno prahu. Zaenkrat jih mam kar na fotelju. Mah, sej bo. Bom čist mejhne požirke čaja delala, da bom uspela še vse pospravt, predn grem rodituser posted image
Ampak res, kako vreme imamo. Sam za spat.

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
28.4.2009 19:20:41   
Dudica1
ŽENA vse lepo pozdravlja ter da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
28.4.2009 19:23:34   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ŽENA vse lepo pozdravlja ter da je vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LEPO POZDRAVI ŽENKO! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
28.4.2009 19:25:21   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

pokica sej bi tko delala,vsako sobo en dan, ampak k sploh ne morem, k je še povsod eno gradbeno delo za nardit.Plenice mam zlikane, pa jih tud v otroško sobo v omaro ne morm postavit, k jo ne morm pobrisat, k se še vedno notri dela in je vsak dan polno prahu. Zaenkrat jih mam kar na fotelju. Mah, sej bo. Bom čist mejhne požirke čaja delala, da bom uspela še vse pospravt, predn grem rodituser posted image
Ampak res, kako vreme imamo. Sam za spat.

Pr nas je prejle začelo lit kot iz škafauser posted image . Jst sem hotla pa ju3 rožce sadit v balkonska korita,...nevem če ima smisla,...bojo preveč na dežju poluser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
28.4.2009 19:28:04   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

LEPO POZDRAVI ŽENKO! user posted image user posted image user posted image  

A kako slikco sinka že imate? Me radovednice bi ga rade volje dale v naš seznamček Z-majčkov,...ko pa je do zdaj naš največji korenjak zmajček! user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
28.4.2009 19:29:33   
mani2

Pozdravčke Dudici in želim vam da bi bili čim prej vsi skupaj doma in se fino cartali.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
28.4.2009 19:34:19   
zmajama
evo mene še z enega CTG, ki ne kaže nič drugače kot ta prvi, razen mal je že rahlih popadkov, ki pa jih jaz seveda nisem nič čutila.  Delal še mi je UZ, pretoki so OK. Ob pol desetih pa spet nazaj, CTG, UZ in ginekološki pregled, pol bo pa odločil če ostanem not na opazovanju al grem domov.

bom mojmu rekla naj vam javi, če jaz ostanem not.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
28.4.2009 19:37:01   
pokica_
Ooooo zmajama,...ja kk pa to, da morš nazaj pridet, če CTG ne kaže še zadostnih popadkov? Sj še maš več kot 2 tedna do koncauser posted image  Je drugače kaj narobe?

Tvoj pa kr naj javi, da bomo dihale s tabo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
28.4.2009 19:39:29   
majuška10
no še enkrat pozdravček in čestitke dudici!!! pa čimprej da pridete domov!!!user posted image user posted image user posted image  to bo luštno!!!user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
28.4.2009 19:41:29   
zmajama
malemu pulz ful skače tudi do 190, pa se G najbolj ne dopade to, sej bi že zdaj lahko ostala not, pa sem rekla, da še grem domov, mam 5 minut do P, da še si porihtam vse, če bo pol res treba ostat.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
28.4.2009 19:43:20   
majuška10
sem pa malo prejle pršla iz sprehoda, vmes je nehalo deževat, midva z mojim pa kr z odprtim dežnikom zasanjano pohajava po cesti in šele pred blokom sva se zavedla, da je že zdavnaj nehalo deževati.user posted image user posted image  kaj si je folk mogu mislt.
drgač pa je bil to kr dolg sprehod, me je vmes parkrat mal zakrčlo, sem se morala prav ustavit, zdej pa mam ful trd trebuh.

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
28.4.2009 19:47:14   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: zmajama

malemu pulz ful skače tudi do 190, pa se G najbolj ne dopade to, sej bi že zdaj lahko ostala not, pa sem rekla, da še grem domov, mam 5 minut do P, da še si porihtam vse, če bo pol res treba ostat.

Sigurno bo vse ok in dobro da imaš finega G, ko tako skrbi zate. Je res pol mogoče bolje, da ostaneš na opazovanju. Držim pesti, da bo z vsemi vami vse ok in da bo porod čimlažji in user posted image zdravo!user posted image

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
28.4.2009 19:48:15   
pokica_
majuška10 verjetno je blo preveč sprehoda,...malo se uleži in počivaj.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
28.4.2009 19:49:40   
Dudica1
user posted image
no to je naš zmajčekuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 28.4.2009 19:53:37 >

(odgovor članu ttmmbb)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
28.4.2009 19:50:02   
KatMat
možek od dudice lepo pozdravi naso majcico in sineka...posiljam jima miljon poljubckov (tebi pa ne,drugac me bo dudica za usesa) in upam da se kmalu oglasi od doma!!!

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
28.4.2009 19:52:13   
KatMat
se enkrat se potrudi ali pa prilepi slikico v njen album....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
28.4.2009 19:52:45   
pokica_

[im]http://www.shrani.si/f/24/nJ/1K8M6uHh/img2651.jpg[/img]
no to je naš zmajčekuser posted image user posted image user posted image

Možek od Dudi, tole pa ne gre odpret a vešuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
28.4.2009 19:55:39   
KatMat
hehehe kaj smo dobre....mozek od dudi...hehehe........ne vem....ce nam zaupa ime drugace bo g.dudekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
28.4.2009 19:56:28   
HM84

Gre gre

http://www.shrani.si/f/24/nJ/1K8M6uHh/img2651.jpg

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
28.4.2009 19:57:06   
KatMat
ooooo kako je lustkan!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
28.4.2009 19:59:14   
Dudica1
no bom pa g.dudekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Trebušnjaki.
пеперутка16

Ena moja znanka je bila noseča 3 mesece in je delala trebušnjake, pa je vedela, da je noseča. Ali ste delali trebušnjake, ko ste bili noseči, ali zdaj, ko ste noseči?

Da. (0%)

Da, dokler nisem vedela, da sem noseča. (0%)

Ne. (27%)

Ni mi prišlo na misel. (73%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!