kepica
|
Evo, sem z malce. Je bila danes kar malo podaljšana, ko mačke ni doma (beri:šefa) yenny Nič nisem še našla. Še nisem imela časa pogledat. Bi pa rada samo kakšno sliko blond pramen... moram it mal v akcijo.... lani sem se postrigla na paža in si sedaj puščam dolge lase. So že čez ramena, ampak špice so pa že mal v krizi po treh mesecih. Barvala bom pa samo narastek, ki ga niti ni veliko, pa dodala malo pramen in je to to. Ne vem, od kar sem noseča, mi lasje komaj kaj rastejo. Še danes grem, potem sem pa zaključila s frizerjem do septembra. Pred porodom bom letela še enkrat, če me kaj ne prehiti, da bom potem spet imela mir za nekaj mesecev. Se pa že bojim izpadanja las po porodu Po prvem mi je kar precej las izpadlo. Upam, da bo tokrat kaj drugače. sontschica meni grozno krvavijo dlesni. Prej mi niso nikoli. Je prav gtrozno, ko se umivam. Kot bi me klali Ma me ne moti. Bo že minilo. Je pa malega včeraj skoraj na rit vrglo, ko je to videl, pa sem mu razložila, da je pasta take barve in je bil kar zadovoljen z odgovorom baby blue lep buši Tudi že kar konkreten Uh, tudi jaz moram spet svojega poslikat. Sem se spet razširila. kg sem nekje prebrala, da naj bi nosečnica od 21. tedna naprej začela pridobivat na teži. Cca 0,5 kg na teden Jao črte tudi še nimam, se mi je pa lani, ko sem imela ss, naredila zelo zgodaj in sem potem še nekaj časa z njo okoli hodila....nič fino...sem se vsakič, ko sem se pogledala v ogledalo, spomnila na nosečnost. Me pa grozno križ boli. Pikca nosim čisto zadaj, kar ni preveč prijetno. Brca me v mehur in vsakič, ko vstanem, hodim kot ena krevlja, ker me vse boli. Brcike so pa že kar konkretne. Je zanimivo gledat, kako se mi trebuh premika Imamo ap enega ponočnjaka. Še ponoči miga vsakič, ko se zbudim. Upam, da mu to ne pride preveč v navado Sem pa opazila, da miga na dve uri Jao, bomo dežurali. Upam, da se kaj še spremeni. JaLuca hvala za nasvet, kako naj operem voziček. Mogoče bo tako res še najbolj praktično, ker niti ni umazan, ampak bi ga rada oprala kar tako. Za bolši občutek. Lubenička hvala za info Je kar zasoljena cena Ne vem, če bom dala toliko.... v KR je 80€. Samo kvaliteta je vprašanje Facebook sem pa imela, pa mi ni potegnil. Imam preveč opraviti z RR in mi zmanjka časa še za FB
|