BBP
|
Zdravo punce, ste bile pridne, sem imela kar nekaj za prebrat. Pa pejmo po vrsti. Voziček - Včeraj sva domov pripeljala voziček. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! Odločila sva se kar za Quinnyja Freestylea. Športni del se lahko obrne v obe strani, poleže se do konca dol in dvigne v čisto sedeč položaj. Res je, da je malo težji, ampak sem se odločila, da to pač pride zraven. Keglov vaje - uf. Ne bi bilo slabo, če bi se jih lotila, ampak mi tko ne dišijo. Ene parkrat sem se nekaj mučila z njimi, zdaj sem pa na njih kar lepo pozabila. Še dobro, da ste začele debato, se jim bom morala posvetiti. Frizura - včeraj sem se šla tudi jaz malo sfrizirat . Je bil že skrajni čas. Se mi pa dogaja isto kot tebi kepica, lasje mi nikamor ne rasejo. Prav grozen občutek. Sva se s frizerko pogovarjali, da če bo šlo tako naprej, da se vidiva samo še enkrat pred septembrom. Oblačila - jaz sem si dvojne hlače kupila v H&M, majčke sem pa kar v "običajnih" trgovinah kupila. Imamo srečo, da se to najde. Nisem pa bila ravno navdušena nad izbiro v H&M, ampak jaz itak težko najdem stvari, da bi mi bile full všeč. Sem bila tudi v BC in tam pogledala, kaj imajo, pa sem se kar hitro obrnila. Dva razloga - cena in pa ne najbolj posrečena izbira. Bi pa skoraj rabila še ene hlače, pa sem si rekla, da bom šla v Popek pogledat, da vidim, če je za reskirat tisti denar. Glede na to, da je to moja prva nosečnost, nameravam hlače še kdaj v prihodnosti nositi. Kilogrami - zaenkrat sem se zredila 2,5 kg. Upam, da bo šlo do konca lepo vse počasi. Materinska šola - midva bova šla junija, ker druge opcije niti nimava . V LJ se mi najbrž ne bo dalo hoditi, v našem ZD pa imajo naslednja predavanja junija, do septembra pa najbrž nič. Uradno sem sicer na dopustu, ampak bom izkoristila ta dež in vseeno naredila par stvari za šiht. Mi naslednji teden ne bo treba in bom lahko malo bolj počasi začela delati po dopustu. Jaz imam še nekaj starega dopusta, tako da moram tega pokoristiti, potem pa še novega. Upam, da bom lahko konec julija že zaključila z delom. Zdaj se sicer počutim še kar ok, čeprav se že kažejo prvi znaki, ki me opozarjajo, da osemurno sedenje ne bo ravno mačji kašelj čez kakšen mesec. Moram se pozanimati, kaj vse za ene papirje moram na CSD urediti, ker je pri meni situacija rahlo zakomplicirana. Grrr, ta birokracija. No, grem jaz kaj naredit, pa se ziher še kaj beremo. Mejte se, B.