Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 8:45:58
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: zimska kaj spet manjka?? samo pri naslovu foruma...julijke 2008 11 del...majuska ni napisala 2008....nisi ti kej narobe nardila, pupa moja pa dobr no na koga se moram obrnit, da se to popravi? se opravičujem!!!!!! s tem nisem mislila da nisi dobr odprla novega dela pač omenila sem ker je že v tem delu ena omenila, pa so se vse strinjale da se popravi....ok, men je vseen tud če se ne in to tud nisem zahtevala, samo opazila sem...pa mi je že žal da sem kej napisala netki, sej pa to ni nič na tebe letelo, da si "kao zagnjavla".. jaz se sploh zavzela nisem, da si ti to omenla. Ne se sekirat dečva naša
|
|
[Brisano sporočilo] 28.4.2009 8:52:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 9:11:55
|
|
|
|
Inigo
|
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, isti Tilen... netki, da ga nisi ti kj s Matthewu biksala...
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 9:29:51
|
|
|
|
metuljcek321
|
, sem prišla prav čekirat tole z Levijem in našim julijčkom --- jaaaaa, točno to sem pomislila, ko sem ga videla - TILEN!! netki, kaj praviš? Vidiš tudi ti podobnost? Hm ... največji štos pa je, k sta si oba tvoja fantiča (Tilen IN Žiga) blazno podobna in potem je tu še Levi ... vau, vau, vau ...
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 9:38:27
|
|
|
|
metuljcek321
|
flower, to sem ti zadnjič pozabila omenit, pa sem hotla: fuuul se mi dopade tvoja frizurca - meni je tko kul, da si babe-žabe omislite take trendovske frizurce, pa še paše vam tko zelo ... jaz mam pa en tak suuuh podolgovat obraz & mi nič kaj takega odštekanega ne pride dobro - smrk, smrk. In res odlično izgledaš na tisti fotkici Inigo, ljuba naša julijska duša - a šele 23 boš stara? Prekrasna leta, ej ... sicer pa: "Uf, uf, kje je že to?!?" Sem čekirala zunaj, pa še nič kaj ne kaže, da bo nehalo deževat Bo pa baje vikend BEAUTIFUL To mi deli Kje ste vse? Na morju uživate? Enjoy. Umpa, ste potem šli na more? Kako Luka? nanka , grozljivka s temi krajami - izredno neprijeten občutek, da nekdo poseže v tvoje stvari in ti nekaj odnese/odpelje Upam, da nepridiprava dobijo asap!!! PS: In še kar pogrešam mirjam ... hm, jo imam na sumu, da se nam bo javila v veselem pričakovanju, kaj pravite? Everything's possible ... kje si, bejbi, kako si? Pa tamaučica? Aja, prav lepo pa vse pozdravlja naša delovna mami džanika. Nas pogreša, ampak preprosto ni cajta za RR. Smo pa v srcih z njo, a ne?
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 9:40:30
|
|
|
|
metuljcek321
|
Dolgujem vam še tole: darila DM, ko sem pridno zbrala nalepkice (in potem nekajkrat klicala, kaj za dogaja z mojo nagrado) ... roza flis dekica, merilnik višine & nalepkica za avto - kjut, very cute:
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 9:49:16
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Inigo, ljuba naša julijska duša - a šele 23 boš stara? Prekrasna leta, ej ... sicer pa: "Uf, uf, kje je že to?!?" no no, lady, nič jokat... tudi ti si letos leta obrnila na 23...
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 9:53:22
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 , sem prišla prav čekirat tole z Levijem in našim julijčkom --- jaaaaa, točno to sem pomislila, ko sem ga videla - TILEN!! netki, kaj praviš? Vidiš tudi ti podobnost? Hm ... največji štos pa je, k sta si oba tvoja fantiča (Tilen IN Žiga) blazno podobna in potem je tu še Levi ... vau, vau, vau ... hahaha...no mal mu je podoben, vam je mogoče bolj k ga poznate iz slikic...men pa učke neki ne štimajo pa kako ste vse uganle, zanimivo...ampak tilen je naš in mi ga ne damo
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 9:54:12
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Dolgujem vam še tole: darila DM, ko sem pridno zbrala nalepkice (in potem nekajkrat klicala, kaj za dogaja z mojo nagrado) ... roza flis dekica, merilnik višine & nalepkica za avto - kjut, very cute: lepo.....in pridna k si zbirala nalepkice bo pupa vesela
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 9:59:44
|
|
|
|
3jeMi
|
drugače pa... jutro, lejdis! kake kjut fotke... pa sami fejst otroci... ljubezen na vsak pogled ... z vsako slikico kar sonček posije iz računalnika... ... naša zverinica je OK... ma kaki zverinica... zmaj tolovaj... očka ima veliko dela zvečer, ko mora pospravit igrače, ker so vsepovsod... jaz pa v kuhinji, ker mi iz predala ven zloži vse svoje frutke in male konzerve graha, koruze, potem pa se spravi še na predal, kjer imam plastikfantastik tupperware in poišče svoj krožnik za kosilo... aja... pa prejle sem izvedela full veselo novico... od mojega najboljši prijatelj in njegova sta noseča... ... mi gredo kar kure, ko se spomnim, ker sta se kar enih 5 let trudila in evo, ko sta bila na tem, da gresta na umetno, je pa po besedah prijatelja: Zadnjič enkrat mi je kar ratal! ... novembra bo veselo, to si bom pa še jaz eno pošteno drinko privoščila...
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 10:10:40
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Dober večer! Evo slikice nove frizure in jeasn obleke: Ko bi sliko iz kataloga gledala. Se sprašujem kam hujšaš? very nice nanka nama so iz avta sunli avtoradio pa smo tud na vasi slike so FUL DOBRE VSE!!!!!!!!!!!!!! EVO DANES SPET NIMAM ČASA ČVEKat Z VAMI, KER DELAMO VMESNE STENE IN NAŠA HIŠA BO TUDI NOT DOBILA KONČNO PODOBO (soriiiii črke, sam se mi ne da še m1x pisat) če mi sučajno otroci ne ugasnejo računalnika pridem z vami čvekat zvečer.
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 10:21:58
|
|
|
|
frutka_
|
Pozdravček mamice! Ko je luštno vedno mine hitro kot strela. Imeli smo se super. Ta teden pa počasi pakiramo za morje. Slikice so super. Vdim, da se vam je dogajalo! Bejbiji so bili pridni? Majuska glasujem za tvojega Aleksandra pridno. Zdaj pa prosim, da boste še za moja dva pridno glasovali. Kje lahko vidim slikice za glasovanje? Metuljček bolj kot dete mi je zanimiv ati...njami! Lahko kakšno pic od njeja. Sem včeraj gledala komedijo za poptv z njim in Kate hudson. Kako sva se režala z mojim.Ko mi je z robcem pred prijatelji prišla nos brisat...hahahaha! Flower opa mami kako si lepa! Kaj je porekel Lan na to?! Naslov teme popravi moderator. Lahko pišeš Jerneji RR lahko pa zrihtam jaz. 3jemi full lepa novička za vajine prijatelje. Zdaj pa čakat in pečt 9mesecev! Mali je zmajček?! Hihihi... Lex v redu rihtajte. Delate s knaufom?
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 10:27:03
|
|
|
|
tims
|
Dan, kako? Ful lepe fotke ste prpopale . Pa so naši julijčki res eni lepotci . Se pa moram mal pohvalit: pri nas je bila noč po doooolgem času spet malo bolj mirna. Je spala od destih do petih, pa po dojenju do pol devetih . Je pa ful začela kašljat . Ne vem, če jo ne bom šla pop. pokazat P. Nanka, grozno, no. nama so lansko leto ukradli možev kolo pred blokom. Ampak ne vpraš, kolo je bil star ko zemlja. In to se je zgodilo v treh minutah. Je samo gor šel pit s Timom, pa sta šla nazaj ven, kolesa pa ni bilo več. Zimska, zelo dobro opravljaš tole s seznami . In nič se ne obremenjuj, tud če kdaj kakšna malenkost manjka.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 10:40:10
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro damice moje, za mano je burna noč ... Aleksander nam namreč ni pustil spat. Ne vem, kaj je bilo, ampak se je drl ko tavelik in se ni dal prepričati, da je treba spat. Na koncu sva ga vzela na najino posteljo, kjer je še lep čas rogovilil, zaspal na moji roki, tako da sem večino noči spala (kolikor sploh sem) vsa skrivenčena. No ja ... upam da bo uspela nadoknaditi čez dan ... čisto nič se mi ne ljubi ... Aja, izvolite
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 10:40:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Morning! Ej, k tejle fotkici sem se pa morala vrnit. Majuška, se spomniš - tudi jaz sem nekaj dni nazaj objavila podobno. Evo, še 1x, pa povej(te), če nista faci mala 2. IZVIRNO SPOROČILO: Majuska a sem že povedal, da sem nor na trakce?? Tudi Anji teknejo ... Aleksander ima rad modre, naša mala pa roza - tipično Da o oranžni ne govorimo Hehe ... takoj sem se na vaju z Anjo spomnila, ko sem objavila slikco našega fanta
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 10:42:37
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR Majuska glasujem za tvojega Aleksandra pridno. Zdaj pa prosim, da boste še za moja dva pridno glasovali. Kje lahko vidim slikice za glasovanje? Frutka kar link nam daj, da bo lažje ... Naslov teme popravi moderator. Lahko pišeš Jerneji RR lahko pa zrihtam jaz. Boš tako dobra, pa boš ti uredila? Hvaaalaaaaaaa
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 10:47:18
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR Majuska glasujem za tvojega Aleksandra pridno. Zdaj pa prosim, da boste še za moja dva pridno glasovali. Kje lahko vidim slikice za glasovanje? Frutka kar link nam daj, da bo lažje ... Mislim, da še jih niso objavili. Me obvestijo? Naslov teme popravi moderator. Lahko pišeš Jerneji RR lahko pa zrihtam jaz. Boš tako dobra, pa boš ti uredila? Hvaaalaaaaaaa Ja, ni panike. Torej spremenit moram naslov?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.4.2009 11:02:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.4.2009 11:04:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.4.2009 11:19:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 11:21:59
|
|
|
|
metuljcek321
|
Oujeeeee, pri 9,5 mes. imamo zobek nr. 1 Welcome, Mr. Tooth
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 11:22:57
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Inigo, ljuba naša julijska duša - a šele 23 boš stara? Prekrasna leta, ej ... sicer pa: "Uf, uf, kje je že to?!?" no no, lady, nič jokat... tudi ti si letos leta obrnila na 23...
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 11:32:53
|
|
|
|
anikabd
|
HD - če rabiš nalepke ti jih pošljem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.4.2009 11:36:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.4.2009 11:38:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
eko perilomajchSte pripravljeni odšteti nekaj več denarja za perilo iz eko/organskega bombaža?ne (
50%)
da, vsekakor (
15%)
da, če je tudi dizajn dober (
35%)
Število vseh glasov: 215Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!