gold fish
|
dobro jutro ..punce hvala za odgovore.... ...no včeraj smo šli k dežurnemu in pol še na pediatrijo.... naša zgodbica ...v soboto zvečer je dobil vročino,pa ful rdeča lička, po svečki mu je padla...,pa pol v nedeljo je spet imel...tja do 38.5.....mu je spet padla po sirupu..., včeraj je pa začel še iz isto veselega razpoloženja kar naenkat jokat, takoj za tem pa "prdnil"..in bušija imel ful napetega...pa je 2x kakal pred tem..... pa sem klicala in je rekla naj se pridemo pokazat.. ..dežurna ...je rekla,da so pljuča čista, srček ok, uhice v redu, edino grlo čisto malo vneto....ko mu je pa hotela bušija pregledat, pa taki jok, da se kar zraven... je rekla, da bi morala vzeti urin pa kri...tega pa ne more nardit, ker nima laboratorija.. ...smo dobili napotnico za bolnico.. pridemo tja..povem kako in kaj..pa se začne zdr. smejat, ker sem rekla, da nas je dežurna poslala zaradi urina in krvi.... ...celega še 1x pregleda.....ugotovi, da ima kao desno uhico malo vneto(prej pa je ni imel ), zmeri vročino38.5, saturacijo - 98,.... v glavnem pikec se je drl bolj kot v vseh 8 mesecih doma skupaj..... Je dobil Voltaren svečko proti vročini....in vzeli so mu kri.... ..pol smo pa še na izvide čakali 1 uro..... no in CRP je 2, L 4,8, T 157...ostalo v mejah normale.... ...na papirje pa napisali, da ima kolike , pa pol sem doma čitala pa piše, da prilagajo izvid krvi zraven...pa ga ni nikjer.... grem zdaj klicat.....popoldan pa k našemu pediatru, da vidim kaj se dogaja.... aja, ko pa sem rekla, da je mogoče od zobkov to.....mislite, da je katera pogledala .... ne bom več...ker lahko napišem cel roman..... v glavnem pikec se je ponoči zbudil 1x...jedel....potem še zdaj zjutraj okrog 7, zdaj pa spi.... bošček mali
|