yania
|
Pupa čestitke za en mesec... (ena za tebe in ena za,....ja le za koga ;) No mi ne spimo, samo malo delamo...dopoldan sem bila v nabavi še nekaj darila sem mogla kupiti in napolniti hladilnik.... Moj Mišek aja, spet vleče, ma je jedel 15.20.,,,pa se sploh ne zbudi...raste in raste..... Mene pa tolk v posteljo vleče..ma kaj bi bilo fino, če bi šla enkrat prej ajat, pa mi nekak ne uspe pred polnoči, ma kar nekaj delam skos...prej sem še nekaj prala, včeraj sem zlikala miljon enih cunj. Ma se mi kar smilite tiste ki široko povijate, kolk se to enih tetra plenic nabere. Jaz jih perem 1x tedensko, poln stroj. Jih pa kar še likam, so bolj mehke (no sej že sušilec opravi svoje, so mehke, samo polikam še vseeno..) jih pa večinoma velike uporabljam za previjalno, pa na brisačko dam eno ko ga skopam, boljše popivna morkoto kot brisača....pa za pod glavo mu jih naštimam,,,aja, za hranjenje imam pa tamale..tiste z barvnimi šivi, pa še dve sem dala razrezati eni šivilji in mi jih je 12 naredila....je tko fino, ko ni treba tiste velike imeti , ko mi je malih zelo hitro zmanjkalo.....ma ja.,..je dela velik s temi cotkami....št.50 in 56 smo že prerastli. BOdiji 56 imajo že kratke rokavčke, tako da ima revček čist hladne rokice....zdej imamo 62, pa bo tudi kmalu premajhno.... Jasna, kako torto ste to imeli? Nisem si znala predstavljati. So pa zelo lepe slikice.... aja,refluks je zoprna reč...ne samo da mleko dvigne, ma je zoprno, ko je kislo zraven, pa kar v grlu peče...mene je matral več kot tri leta...cela štala..kaj šele tile božčki trpijo, ko še ne vejo za kaj se gre...si misli da mu kdo mleka krade....to je mišica zapiralka,ko pogoltneš ali hrano ali pijačo se ta odpre in zapre...če pa je v okvari, se kar nekaj odpira brezveze....in potem gre vse gor....ma ja...pomaga pri odraslih 3 ure ne jej pred spanjem...to je prvo kar lahko narediš...samo pri malih pa tega itak ne moreš ko skos spančkajo.... Grem se mal v banjo dat, toplo vodo, da me pogreje....