yania
|
Ma sem se mal prej zjezila, in moj tudi. Smo v hiši ki ima 3 gospodinjstva, moja sestra z otroki, moja starša in mi na vrhu. No in tamala je skos dol pri naših. Itak jo razvajata 100 na uro, in vam povem, da je sploh ne morem več vzgajati. Moj itak popusti večinoma in sem samo jaz tisti zmaj, ki kdaj povzdignem glas...ma mala se pa tko zmišljuje, že pri kosilu...ma da ne govorim...no in prej je šla z mojo mami enga mačka nahranit, ker so lastniki na dopustu, pa je rekla, da bosta hitro doma, in da ne bosta kam zavile...ja seveda... no in jaz se odločim da se bova danes zvečer kopali skupaj, ker Naja zelo uživa če mi glavo umiva in jaz njej, no se igrava frizerje....in še mlečni riž sem ji kuhala..pa kličem 1x kje sta, pa pravi da sta še tam in da prideta za 10 minut...jaz sem pomila banjo in čakala,,,no vmes sem še malega skopala, in nahranila...evo njih še ne...riž mi je 4x pobral vso mleko, tako se je nakuhal, in sem porabila več kot liter mleka....in potem kličem (ura 21) in pravi, da sta se še nekje ustavile...jaz jezna ko no in čez 5 minut se res primajata.....tamala je tako smrdela po čikih da te kap rukne....no in seveda, večerja (pozno ), potem pa kopanje, in ker sem ji rekla naj se kar umije, pa jok, da je zmatrana....haloooo.....na koga naj zdej pizdim.....ma sem bila naježena....vem da je utrujena, samo tam pa ni bila...potem pa jok, in je še moj znorel...ma res je težko. Ne moreš biti jezen na Najo, ker je razdvojena med dvema vzgojama..res. Dol pri naših je zajtrk, če mi pobenge dol preden jaz vstanem, ker ona se zbudi že ob 7 in gre gledat risanko al pa kar zgine dol. In potem ji moj oči samo jajca vmehko kuhana dela, in to 2 naenkrat , pa skor nič kruha. Ma sej vas ne bom morila...samo res sem besna. NO in seveda Naja hoče pozornosti, a ne..normalno in seveda pomisli, kaka mama sem ko nočem biti z njo. Ja kako naj bom, če sem pa utrujena ko pes že zvečer, in imam tudi rada malo miru. ne more 4 letnik hoditi spat ob 22ih...a ni res. In potem zobki, pa hoče pravljico....ma grozno, moji pa ne kapirajo da imamo dojenčka in da smo 2x ponoči pokonci, in da sem ob 20ih ko cunja...res mi paše tudi meni biti malo frej,,,ma magari se vsest za rač.in malo z vami poklepetati.... Kaj imate ostale tudi kak tak problem, in kako ga rešujete...no moj je šel potem dol in povedal moji mami kar ji je šlo, in potem sem že jaz klicala očija(ko ima nočno danes), da bo jutri vedel za kaj gre, če mu bo mami kaj obračala zadeve....ma mi je dal prav...ni panike biti 100% z otročkom, če se gre to ob 19 ali 20, ne pa ob 21..... ujej,ma sem mogla dat ven....