|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
25.4.2009 10:09:58   
Onasiss
Aja, popoldne gremo pa verjetno proti Rakitni nabirat smrekove vršičke. Upam, da ve tud kaj nabirate tole, ker je sirup iz njih ena najboljših stvari. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
25.4.2009 12:08:40   
Čebel@
že 2 uri nobenega postauser posted image postavljamo nov rekorduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no ker ni nobene hude debate,grem pa naprej pucatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep vikend,babnice mojeuser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
25.4.2009 13:14:14   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Čer,

da se še jaz javim z nč dobrimi novičkami že dolgo nisem imela kaj lepega za povedatuser posted image user posted image ...danes smo imeli kontrolo z Lio zarad ušeska in smo pokasirali antibiotih Hiconciluser posted image user posted image ima še vedno polne ušeske se čistijo ampak je rekla če je slučajno vnetje srednjega ušeska je bolje antibiotik ki hitreje pomaga pr vnetjih...men je tk hudo tako miceno bitje pa že ima zdravilauser posted image user posted image user posted image fullll mi je hudooooo kr jokala bi...drugače nč kaj novega...vsem hvala za tolažilne besede in seveda vsem želim lepe praznike...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimprej se pozdravite.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
25.4.2009 13:22:51   
Ajvy
KAtjuša...lepo, da je imel Florjan tako lep dan ...
Vse najboljše tvojemu velikemu sinčku...še od nas...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Tanci..upam,da si uspešno preživela dan, ter da te je nehala glava bolet,,,,

Cepiva.
..jst še vedno ne vem....ker so še tolk nepreverjena,da me je kar strah....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
25.4.2009 13:23:32   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Aja, popoldne gremo pa verjetno proti Rakitni nabirat smrekove vršičke. Upam, da ve tud kaj nabirate tole, ker je sirup iz njih ena najboljših stvari. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa veš kako se naredi???vem za ta sirup, naša mati ga je delala...samo nimam recepta....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
25.4.2009 13:23:59   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

že 2 uri nobenega postauser posted image postavljamo nov rekorduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no ker ni nobene hude debate,grem pa naprej pucatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep vikend,babnice mojeuser posted image user posted image

sonečk sije...pa so vse zunaj.......

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
25.4.2009 13:28:23   
Čebel@
ajvy.......kako si ti in tvoji princeski?ste zdravi?midve bova pa ob 14.00 jedli in potem za kakšno urico ven-moram iti po pleničke v DM.....sem pa bila pridna in pospravila celo stanovanjeuser posted image samo še po tleh pomijem in sem zmagalauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 25.4.2009 13:34:35 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
25.4.2009 13:44:37   
Ajvy

ajvy.......kako si ti in tvoji princeski?ste zdravi?midve bova pa ob 14.00 jedli in potem za kakšno urico ven-moram iti po pleničke v DM.....sem pa bila pridna in pospravila celo stanovanjeuser posted image samo še po tleh pomijem in sem zmagalauser posted image user posted image user posted image

vav....čist si bila preveč pridna....

princeski sta ok.....Tarja je v fazi...sama....torej potrebujem zanjo trojno dozo potrpljenja, Tisa je priden dojencel...veliko se smejčka in gruli....samo potem je preutrujena in ne zna zaspat.....

lepo se imejta na sprehodu...mi bomo tudi skočili v Bizovik na igrišče....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
   [Brisano sporočilo]
25.4.2009 14:17:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4684
25.4.2009 14:19:37   
Kolumbo zate imam eno vprašanje...a ti veš je možno tam pr vas po tel.naročit sveče za krst ker tle pr nas nimajo nč lepegauser posted image dol vozit pa hmm...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
25.4.2009 15:44:58   
brkn83
Pozdravljene.

Vidim, da je danes kr zatišje tle gor. no sej zunaj je lepo vreme,tk da tudi js počasi šibam nazaj ven. Smo se namreč najedli, zdej se bomo pa počai odpravili na en sprehod okoli šmartinskega jezera. Potem pa moram skočit še v trgovino, ker jutri dobimo delavce in bo treba malico pripraviti. Upam, da bodo jutri končali, da bom potem imela čez teden jaz kaj za delat, ko bom lahk mal sadila in urejala okolico.

lep dan še naprej. 

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
25.4.2009 19:02:52   
simonakr
joj kakšno zatišjeuser posted image
ja se že vid da je zunej tako lepo vreme, sej sva ble tud midve celo popldne zunaj zdej pa pojest pa v banjo pa spat - no vsaj upam. Zdele je že 2 dni čist vn iz ritma in sploh noče spat, pa se ene 2 krat ponoč zbudi - prej se je samo enkrat. tko da upam da kmal pridemo na stare tire.user posted image

ej kako ve oblačte svoje pikce za ven v takem vremenu? jest jo samo malo bolje pokrijem, ker ji zelo hitro toplo rata pol pa še tista dekca kmal dol roma.

pa se še pol tipkamo dons mava midve dekliški večer user posted image user posted image user posted image - moj je druščino povabil ven ker je mel rojstni dan

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
25.4.2009 19:34:25   
Onasiss
No evo, mi tud nismo dobili vrtca. GROZA za.. user posted image ...t!!! V tem vrtcu, kjer mam Vita je 6. na čakalni listi in molim, da bo se bo do januarja kaj sprostilo da bo šla lahko normalno v vrtec ker drgač pa res ne vem kaj bom. user posted image

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
25.4.2009 20:48:37   
birdy
Hoj,
bom kr prešla na stvar. Torej, Mlea, študirala sem teologijo, ampak sem že tretjič prvi letnik. Majchy, en dedek bo doma od avgusta dalje ampak ga precej hrbet matra in tko, včas komi vstane, tko da glih skor vsakodnevno to ne pride v poštev. Ampak, vse sva prišla do ene rešitveuser posted image user posted image user posted image  Ker se jst lohk zdej že četrtič vpišem v tale prvi letnik bova to izkoristila. Torej, do naslednjega februarja imam status mirovanja, kar pomeni da se septembra lahko ponovno vpišem in imam status do naslednjega septembra. Tam nek januarja al pa kasnej bom torej začela delat prek študenta, tist je pa itak dost bolj fleksibilen kot redn šiht. Sej mi je mal beden k status študenta vlečem, sam v tem primeru je to še najboljša opcija. HB da mam vsaj to možnost. Septembra 2010 pa ma da dobim vrtec k če ne bom popizdilauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
25.4.2009 20:50:19   
birdy

Kolumbo zate imam eno vprašanje...a ti veš je možno tam pr vas po tel.naročit sveče za krst ker tle pr nas nimajo nč lepegauser posted image dol vozit pa hmm...

Če se ne da ti jih pa lohk jst al pa Kolumbo naročive. Ne vem, midva bova čez ene 10 dni šla tud svečo naročit pa lohk vprašam. Razen če rabš prej.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
25.4.2009 20:52:50   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

princeski sta ok.....Tarja je v fazi...sama....torej potrebujem zanjo trojno dozo potrpljenja, Tisa je priden dojencel...veliko se smejčka in gruli....samo potem je preutrujena in ne zna zaspat.....

A ti tud? Jst bi jo včas (Neli) najraj kr našim mal pelala za par dni. Pol pa skoz štejem do 10 pa si govorim, umir se,... Sam Neli ma še neke nove finte k jih nikol ni mela, od igranja z hrano, to cmizenja nonstop,...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
25.4.2009 21:07:12   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

A ti tud? Jst bi jo včas (Neli) najraj kr našim mal pelala za par dni. Pol pa skoz štejem do 10 pa si govorim, umir se,... Sam Neli ma še neke nove finte k jih nikol ni mela, od igranja z hrano, to cmizenja nonstop,...

ne govor....to igranje s hrano najbrž v vrtcu pobere, pol se moram pa jst s tem ukvarjat....
A veš, včasih se mi zdi to ena neskončna kalvarija....sam pol je pa drug dan tolk pridna, da je to ne verjetn....ampak tolaži me to, da v bitu je ona zelo pridna punca....tak da ...nekaj uspeha je...s tem pregovarjanjem....
Oh, kje je še faza trme....user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
25.4.2009 21:11:05   
Ajvy
Birdy..pameten si se odločila...upam, da vam uspe....

KOlumbo..super za čistilno akcijo.....
Tisti, k smo v bloku nimamo tolk , k nimamo kam dat user posted image user posted image user posted image

Vrtec..jst sicer še nisem dobila odločbe....ampak ...kam pa naj damo otroke....???

Brkn...spet pridna kot vedno.....dobra si...res...

Simonakr...jst jo vedno, ampak čist vedno preveč oblečem, pol jo pa slačim....danes je imela npr..body, tanke hlače in eno majčko...ko je zaspala, sem imela voziček v senci, njo sem pa pokrila s tanko dekico...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
25.4.2009 21:15:10   

Če se ne da ti jih pa lohk jst al pa Kolumbo naročive. Ne vem, midva bova čez ene 10 dni šla tud svečo naročit pa lohk vprašam. Razen če rabš prej.

Ja seveda bi lepo prosila mi moremo imet svečo do 14.06 ko imamo krst...prosimmmm

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
25.4.2009 21:15:42   

Čer,

da se še jaz javim z nč dobrimi novičkami že dolgo nisem imela kaj lepega za povedatuser posted image user posted image ...danes smo imeli kontrolo z Lio zarad ušeska in smo pokasirali antibiotih Hiconciluser posted image user posted image ima še vedno polne ušeske se čistijo ampak je rekla če je slučajno vnetje srednjega ušeska je bolje antibiotik ki hitreje pomaga pr vnetjih...men je tk hudo tako miceno bitje pa že ima zdravilauser posted image user posted image user posted image fullll mi je hudooooo kr jokala bi...drugače nč kaj novega...vsem hvala za tolažilne besede in seveda vsem želim lepe praznike...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimprej se pozdravite.....

najlepša hvala za pike poke...upamo na bolje...user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
25.4.2009 21:16:10   
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

cita-sej bo, ne bit tolk žalostna..veš dojenčki take stvari veliko bolje prenašajo kot mi, pa če bi jo ful bolelo bi ziher jokcala, ker ja ušesa baje bolijo ful...enga poljubčka za vse vas

hvala za poljubčka...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
25.4.2009 21:16:44   

cita......evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bojo ušeska kmalu nehala boleti.....pošiljam ti kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ohraniš mirno kri in pozitivne misli v tem kar ti bivši kuha.....me te imamo rade in vednose lahko obrneš na nasuser posted image user posted image user posted image

hvala hvala...tudi jaz vas imam RADA...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
25.4.2009 21:18:35   

ne govor....to igranje s hrano najbrž v vrtcu pobere, pol se moram pa jst s tem ukvarjat....
A veš, včasih se mi zdi to ena neskončna kalvarija....sam pol je pa drug dan tolk pridna, da je to ne verjetn....ampak tolaži me to, da v bitu je ona zelo pridna punca....tak da ...nekaj uspeha je...s tem pregovarjanjem....

Ko tole berem se spomnim na našo tavelik punco...ko pa jo je začela metat trma joj joj ampak jo je tud kr kmal minil ko je vidla da ne bo dosegla svoje...sedaj pa imamo že 1001 problem...mala puberteta se že začenja...user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
25.4.2009 21:20:33   
Ajvy

Ko tole berem se spomnim na našo tavelik punco...ko pa jo je začela metat trma joj joj ampak jo je tud kr kmal minil ko je vidla da ne bo dosegla svoje...sedaj pa imamo že 1001 problem...mala puberteta se že začenja...user posted image user posted image

ja, vem....vsako obdobje ima svoje radosti user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
25.4.2009 21:25:12   
tanci29

hej bejbe

no sem vesela da nisem edina...glih učer sem rekla če bi erika pelala za en dan k našim da dam možgane na off, ker se je cvilu cel dan mi je šlo že kar čez ušesa, komi sm čakala da zaspi..dons je bil pa tak cukr pa priden čist kontra in še nekaj pusti si umit zobe, ne morš verjet

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?