|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
25.4.2009 21:21:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Dan!

Z Galom koristiva sončne trenutke in sva posledično manj na RR-ji.

Danes smo šli tudi pogledat malce sedežne,kerbo treba počasi nabavit stvari za dnevno,jedilnico,hodnik.Bo šlo evrov, da te kapuser posted image user posted image user posted image user posted image

Potem smo bili na kosilu v gostilni na terasi,nato pa sva bila pri sosedi na kavi (spet na terasi) pa še en giro po vasi, sedaj pa malce spiva.

Mami je utrujena sto na uro.Oči mi vleče skupaj,da je joj.

user posted image user posted image user posted image za krasen dan.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 726
25.4.2009 21:22:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dober večer!

Se vidi,da je bil lep sončen dan in je posledično zatišje na RRuser posted image .

Od naše peke na žaru zunaj ni bilo nič,saj smo šli dopoldne na urgenco,ker se je user posted image  včeraj poškodoval pri nogometuuser posted image .HB nič hujšega,le zvin,a mora sedaj strogo dva dni počivat.Tako da je imel popoldne otroka čez,jaz pa sem šla kosit travo.
Bomo pa jutri malo pekli,ker se je že danes Nejc veselil,pa potem ni bilo nič iz tega

Lep večer želim in mirno nočko!

user posted image user posted image user posted image za tvojega user posted image
Boste pa jutri pekli user posted image Tudi mi bomo user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 727
25.4.2009 21:22:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Tudi mi se pridružujemo čestitkam user posted image user posted image user posted image .

Jana vreme vam služi in verjamem, da se imate krasnouser posted image . Mi smo se danes potepali po Celju in zapravili 200 EUR , me kar glava boli, ampak smo si vsi trije kupili nekaj garderobe in po eurih gre kot po maslu. user posted image

Nič grem perilo obesit in malo na sprehod.

user posted image za ornk nakup user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 728
25.4.2009 21:23:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Mi smo spali bolje, sem ponoči Gregcu dala še 1 dozo Calpola in je očitno pomagalo user posted image Spal je v kosu 2 uri in nato še 3 ure!!!

očitno sta Gregi in Maja isto naravnana, ker smo tudi mi spali malo bolje

Oh, da bi tudi danes ... Želim tako Maji kot Gregorju in seveda nama obema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 729
25.4.2009 21:28:58   
špelin@
Mi kaj dosti zunaj nismo bili, ker mala pika še ne sme med otroke. Čeprav moram potrkati - danes je 7 dni od začetka noric pri njej in se pike že krasno sušijo user posted image V bistvu jih sploh nima veliko (če primerjam s slikicami na netu in na forumih), največ po lasišču, eno veliko na trebuščku, druge pa same majcene. Na obrazu ji sploh ni videti, da bi bila bolna, ker ima tri majhne, od tega sta 2 med dlačicami obrvi. Najbolj zoprni sta tisti dve na lulici in ena na dlesni user posted image

Eno vprašanje: koliko majčkov še ne hodi? Mislim na samostojno hojo, ne tisto ob opori.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 730
25.4.2009 21:42:43   
nia5

Dober večer!

Se vidi,da je bil lep sončen dan in je posledično zatišje na RRuser posted image .

Od naše peke na žaru zunaj ni bilo nič,saj smo šli dopoldne na urgenco,ker se je user posted image  včeraj poškodoval pri nogometuuser posted image .HB nič hujšega,le zvin,a mora sedaj strogo dva dni počivat.Tako da je imel popoldne otroka čez,jaz pa sem šla kosit travo.
Bomo pa jutri malo pekli,ker se je že danes Nejc veselil,pa potem ni bilo nič iz tega

user posted image user posted image user posted image za user posted image , boste pa jutri pekli in bo toliko bolj slastna hrana user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 731
25.4.2009 21:43:11   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Tako zdaj pa je na vrsti hrana, me je vrtičkanje ogladnilo user posted image , lepo in mirno nočko, in Gregi in Maja, imata da spita kot se spodobi user posted image
Nočko vsem user posted image

Tebe je pa kar ubogala. Je boljše spala. user posted image

Me veseli user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 732
25.4.2009 21:44:16   
nia5

Dober večer!

user posted image user posted image user posted image za tvojega user posted image
Boste pa jutri pekli user posted image Tudi mi bomo user posted image

Tudi nam bo mogoče ratalo, upam, ker grejo dopoldan še v šumo user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 733
25.4.2009 21:46:05   
nia5

Mi kaj dosti zunaj nismo bili, ker mala pika še ne sme med otroke. Čeprav moram potrkati - danes je 7 dni od začetka noric pri njej in se pike že krasno sušijo user posted image V bistvu jih sploh nima veliko (če primerjam s slikicami na netu in na forumih), največ po lasišču, eno veliko na trebuščku, druge pa same majcene. Na obrazu ji sploh ni videti, da bi bila bolna, ker ima tri majhne, od tega sta 2 med dlačicami obrvi. Najbolj zoprni sta tisti dve na lulici in ena na dlesni user posted image

Eno vprašanje: koliko majčkov še ne hodi? Mislim na samostojno hojo, ne tisto ob opori.

Mi user posted image , saj se ne mudi.
Pa super da ni hudo z noricami, znajo bit hudi nadležne user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 734
25.4.2009 21:52:17   
nia5
Nia spi, sem ji konkretno nosek spucala in dala Operil in je bp zaspala, brez čudnih zamašenih zvokov nosu, upam da bo držalo. Spi pa danes tu njen starejši bratranec in so se najprej stlačli v bano Nia, on in dedi user posted image , pol pa sta tako delala, sta "pometala" po bajti, on jo je držal za roke in hkrati metlo in jo tiščal pred njima in sta celo bajto dol vdarla, kak sta bla hecna user posted image , mala ga naravnost obožuje, on pa njo user posted image , kr rine za njim in ga gleda.
Zdaj pa grem jest šmorn, spijem kozarec piva z user posted image , če ne bo kakih motenj. Lepo spite in naspano in mirno noč vam želim, nočko user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 735
25.4.2009 21:55:48   
jana81
čer čer

Tolk da se mal javim preden grem ajat..Nejc že aja dobro uro.
RD je super uspel, Nejcu je prav pasala družba, ker je bil ta teden brez vrtca..torta je bila okusna, vse pohvale moji mami, ker mi je vse pripravila, da sem se lahko jst ukvarjala z gosti in otroci.
Prehlajena sem 100 na uro, nos imam zabit kot ledenik, grlo zatečeno kot jabolko, ah kaj čem bo že bolje a ne?

V glavnem sem zadovoljna z današnjim dnem, zdej pa grem pod tuš, ker sem ubita.

aja pa VSE ČESTITKE VSEM OBMESEČNIKOM

AJA še tole: špelin@ tale stavek je pa super prebrat-še večkrat

Mi smo spali bolje, sem ponoči Gregcu dala še 1 dozo Calpola in je očitno pomagalo user posted image Spal je v kosu 2 uri in nato še 3 ure!!!

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 736
25.4.2009 22:03:00   
Anitka

Super, da ste že skoraj brez pikicuser posted image user posted image user posted image

Mi še ne hodimo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 737
25.4.2009 22:03:39   
Anitka
Grem spat.

Nočkouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 738
26.4.2009 8:04:34   
barbaw

Oh, da bi tudi danes ... Želim tako Maji kot Gregorju in seveda nama obema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas so trojke na pohodu, tako kot pri vas dvojke

Smo pa čisto vsi zboleli. Tudi naju je položilo. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 739
26.4.2009 8:04:37   
barbaw

Večina jih ne hodi. Naša se pa plazit več ne zna. user posted image  user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 740
26.4.2009 8:04:40   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

čer čer

Tolk da se mal javim preden grem ajat..Nejc že aja dobro uro.
RD je super uspel, Nejcu je prav pasala družba, ker je bil ta teden brez vrtca..torta je bila okusna, vse pohvale moji mami, ker mi je vse pripravila, da sem se lahko jst ukvarjala z gosti in otroci.
Prehlajena sem 100 na uro, nos imam zabit kot ledenik, grlo zatečeno kot jabolko, ah kaj čem bo že bolje a ne?

V glavnem sem zadovoljna z današnjim dnem, zdej pa grem pod tuš, ker sem ubita.

aja pa VSE ČESTITKE VSEM OBMESEČNIKOM

AJA še tole: špelin@ tale stavek je pa super prebrat-še večkrat

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 741
26.4.2009 8:26:05   
Estrella*
ANJA TIA IN MATEVŽ

VSE NAJ NAJ

ZA  11  MESECEV!!!!

user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 742
26.4.2009 8:28:45   
Estrella*

Naša naredi par korakov : se spusti in hodi od opore in spet nazaj. Samo to zame še ni hojauser posted image Če jo spustim tudi naredi par korakov, se ustavi in čof na rituser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 743
26.4.2009 8:31:57   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Spali smo od 20.30h do 7.20huser posted image  Sedaj jo navajamo , da bo hodila ob 20h spat, ker bo začela hodit v vrtec in bo mogla bolj zgodaj aufstehen-at user posted image

Včaraj nisem uspela več na RR, sem imela 1000 in 1 opravek. Sedaj se še oblečem in greva z Andražom k frizerju. Sicer si bom dala smo pramene, strigla se ne bom nič a vseeno je nekajuser posted image

ss: a ti kaj vidiš/slišiš Aureo????Pa še poročna je fulll dobra. Zelo mi je všeč preprost kroj in rožice zelo poživijo. Dobra izbirauser posted image user posted image

katy: meni poročna ni po mojem okusu, ker se mi zdi preveč mrtva. Kroj je dober. A je to šampanjec barva???Drugače si pa lepa v njej, mogoče bi jaz dala kak dodatek za poživitev.

Uuuuu, torej boš lepa user posted image user posted image

Mi je naredila malo preveč na gosto pramenauser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 744
26.4.2009 8:50:53   
jana81

ANJA TIA IN MATEVŽ

VSE NAJ NAJ

ZA  11  MESECEV!!!!

še od naju z Nejčkom

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 745
26.4.2009 8:51:07   
jana81
dobro jutro

mi smo spali ok, čeprav z nekaj zbujanji za čaj..ampak se je zjutraj ati vstal z malim in sem lahk mal potegnala..

estrella boš pa bolj blond, če imaš več pramenov..

barbaw mene je tud čist sezul, sem včeri zvečer misla da sem bom zadušila, ker čez nos sploh nisem mogla dihat..

špelin@ ..Nejc kar ornk že hodi, sam je tud cel mesec starejši kot Gregi

Neposredna povezava do sporočila: 746
26.4.2009 9:15:43   
Anonimen
Dober dan,

Itak nisem nic na tekocem, kaj se dogaja. Tako, da vas samo pozdravim...

Mi smo spet bolani, oba otroka sta na antibiotiku - ANGINA. Drugace pa nic novega...

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 747
26.4.2009 9:33:48   
nia5
Jutro user posted image , ste spet nedeljske s čvekanjem.
Spali smo super, Operil je držal do sedmih zjutraj user posted image , spala je od 21.30-04.30 brez zbujanja, spila mleko, ob sedmih je še enkrat spila mleko in spala do nekaj čez osem in bi še po moje potegnila, ampak je imela že zabasan nosek, skratka naspala sem se user posted image
Pri nas pa spet piha, upam da neha, da boma lahko malo šle na sončeka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 748
26.4.2009 9:34:27   
nia5

pri nas so trojke na pohodu, tako kot pri vas dvojke

Smo pa čisto vsi zboleli. Tudi naju je položilo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 749
26.4.2009 9:35:05   
nia5

ANJA TIA IN MATEVŽ

VSE NAJ NAJ

ZA  11  MESECEV!!!!

Tudi od naju user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?