|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
25.4.2009 10:40:05   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Ne vem s čim sem se tašči zamerila, ampak shuhala mi je tako močno kavo, da mi je slabo, tresem se, srce mi noro bije in tud wc sem že obiskala. user posted image Pa sem navajena pit in spijem sigurno 3 na dan.. ampak mislim, da je ta danes prva in zadnja. user posted image

veliko vode rabiš, flower user posted image

lovro je bil pa pogumen user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
25.4.2009 14:07:13   
neboglasnica
Oj!

Mi smo nekako preživeli noč v visoki vročini, je kar bledel, revež mali. A mu nisva dala in sva šla danes k dežurni v ZD, ki ni videla vnetih ušes. Ampak vseeno so mu vzeli kri in ja, A je potreben. Ga je pa vsaj 10 x pohvalila, kako je priden.
Hvala za vse nasvete glede A. Moje moje ... user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Evo neboglasnica, samo zate: http://soncek.si/forum/viewforum.php?f=5&sid=6fa78481ca548bd8ee3301d8464049d7

Hvala, nisem vedela, da naj gledam pod forumi. Lahko bi si mislila, malce sem že siva. user posted image

Nosečka Maja:
kako Lara? Staš je videti bolje, samo še vedno kar iznenada začne tilu.

Almera:
test za norice naredijo v vsaki G ambulanti, meni so pri Stašu v ZD, ker jih je imela Ana.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
25.4.2009 14:57:27   
nanka
Za Staša in Laro user posted image user posted image

Tako, pri nas je vse pripravljeno za žur, tortice se hladijo, garaža je medijsko pripravljena, čakamo še mularijo in žur se lahko začne. Upam da ne bodo predolgo, če ne se pa slišimo jutri.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
25.4.2009 15:22:27   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Za Staša in Laro user posted image user posted image

Tako, pri nas je vse pripravljeno za žur, tortice se hladijo, garaža je medijsko pripravljena, čakamo še mularijo in žur se lahko začne. Upam da ne bodo predolgo, če ne se pa slišimo jutri.

Hvala za piko in upam, da boš preživela...

Flower: pozabila sem, kaj so ti napisali. Ali sta lahko šla ven ali ne? Ko sta imela vneta ušesa in A?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
25.4.2009 15:24:52   
neboglasnica
Aja, Flower, še eno vprašanje zate. Mislim, da si ti pisala, ali je bila Blacky user posted image , o tem, da vama je manjkal en košček puzzlov in da sta pisala in ga dobila? Midva sva namreč začela sestavljati in en košček obrobe nama manjka. Upam, da ti je odleglo od kave. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4605
25.4.2009 16:21:06   
3jeMi
user posted image  za Staša... dečko hitro se pozdravi...

Neposredna povezava do sporočila: 4606
25.4.2009 16:23:38   
3jeMi
nosečka maja pa sporoča, da se je Lari ponoči stanje poslabšalo in da sta na pediatrični zaradi suma na bronhiolitis. Lari teče infuzija in prejema inhalacije. Je in pije že bolje.

user posted image  pikica mala...

pa še maja mi je v četrtek, tak lep SMS poslala... z lepimi željami in navodili za nego Lovra doma... upam, da se bo Lara kmalu bolje...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
25.4.2009 16:25:03   
3jeMi
drugače pa... smo se vrnili iz ZOO in smo imeli čast spoznati dva korenjaka... Irayo in Tariqa user posted image user posted image user posted image , aja pa mamico in očka tudi, ofkors user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
   [Brisano sporočilo]
25.4.2009 16:27:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4609
   [Brisano sporočilo]
25.4.2009 16:28:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4610
25.4.2009 16:34:43   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

user posted image  za Staša... dečko hitro se pozdravi...

Hvala za dobre želje.

nosečka maja pa sporoča, da se je Lari ponoči stanje poslabšalo in da sta na pediatrični zaradi suma na bronhiolitis. Lari teče infuzija in prejema inhalacije. Je in pije že bolje.

pikica mala...

pa še maja mi je v četrtek, tak lep SMS poslala... z lepimi željami in navodili za nego Lovra doma... upam, da se bo Lara kmalu bolje...

Lara,

Šment, potem pa nič, Flower, verjetno je bila Blacky.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
25.4.2009 16:35:13   
neboglasnica

drugače pa... smo se vrnili iz ZOO in smo imeli čast spoznati dva korenjaka... Irayo in Tariqa user posted image user posted image user posted image , aja pa mamico in očka tudi, ofkors user posted image

user posted image za srečanje in eno vprašanje: ali je bila gneča v ZOO?

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
25.4.2009 16:37:12   
3jeMi
neboglasnica, ko smo mi prišli - okoli 13h, je bilo še zmerno, ko pa smo šli ven se je pa začelo nabirat... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4613
25.4.2009 18:57:59   
neboglasnica
Evo mene, Staš je končno zaspal. Ne vem kaj mu je, čisto ves čas bi bil pokonci, se plazil ipd.. Noro, očitno je ugotovil, kaj zamuja.... user posted image Moji trije preostali člani so na nogometni tekmi, jaz pa malo vedrim na comp. Včeraj sem kupila avtosedež MC, 15 do 36, tako da imamo pokompletirano. Sem pa vzela še letno prevleko, ker mora sedež zdržati hja, precej let...

Tims: so te zadržali v turški, ker niste plačale, pa pomivaš posodo? user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
25.4.2009 18:58:28   
Majuska
Ekola,

mi smo ravnokar prilezli iz Arboretuma, smo bili tam celo popoldne in je bilo prav luštno. Aleksander je čisto nor na rožice, vmes je lepo spal, jedel, dobil svoj prvi sladoled ... no zdaj pa mami šiba do Domžal, je zmanjkalo vrečk za plenice.

Se javim kasneje, pa kako fotko bom gor prilepila user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
25.4.2009 18:59:21   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Tims: so te zadržali v turški, ker niste plačale, pa pomivaš posodo? user posted image

mogoče mora pa odplesat svoj dolg ... user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4616
25.4.2009 19:03:51   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

mogoče mora pa odplesat svoj dolg ... user posted image user posted image user posted image

ja ja, tale mi je bolj všeč. user posted image user posted image Samo user posted image , pa ne nosečniški, ji mankja.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
25.4.2009 19:22:19   
ksenci
Aljaž že spi in upam, da bo celo noč. sta dans s špelo tak divjala zdaj pa je zakomiral ko polhuser posted image prav luštno se že znata igrat. špela je ta tedn shodla in tudi prpognat se zna, da pobere igračo. no cel popoldan smo bli zunaj in užival. dragi je šel na nočnouser posted image jutri popoldan pa gremo h kolegici na vikend na roglouser posted image grem še stroj perila obrnat. 

Neposredna povezava do sporočila: 4618
25.4.2009 20:04:14   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

ja ja, tale mi je bolj všeč. user posted image user posted image Samo user posted image , pa ne nosečniški, ji mankja.

ga jest lahko posodim user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4619
25.4.2009 20:29:00   
metuljcek321
'Čeeer, babuške!

Kako ste kaj? Upam, da ste uživale današnji dan to the max - pri nas je šel ati na morje, midve sva pa doma ostali, k so tko strašili z grozljivim vremenomuser posted image  No, on je kopal luknjo za štirno, midve sva se pa kopali v sončnih žarkihuser posted image . Dopoldne sva bili na obisku pri frendici in njenem 11-mesečnem malčku, pa še ena frendica je prišla z enoletno punčko & je bil žur. Popoldne pa je prišla prijateljica & smo z malečko udarile en dooooolg sprehod in še daaaaaljši čvek - bilo je 1Auser posted image  user posted image  user posted image

Pa da preberem, kaj je dogajalo pri vas ... sem home alone, mala spančka in mam cajtuser posted image  user posted image  user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
25.4.2009 20:49:46   
metuljcek321
netki, greste ju3 v ZOO? Oooo, Lovro, Iraya & Tariq so se pa danes srečaliuser posted image  Photos, please!

lili, saj mi je kar malo nerodno, ej, ko tako hvalite naš izgled pred hišo ... kva bi šele bilo, če bi pokazala vse, kar imamo down underuser posted image

Majuška, seveda sta toplo vabljena. Pa katerakoli druga tudi - samo poklicati me morate prej, da sem doma.

Joj, neboglasnica, prava drama se je odvijala s Stašem - je zdaj OK? Praviš, da je bil naspidiran cel dan - to je sigurno znak, da ga ne matra uho ali karkoli drugega. nosečka Maja - kva je pa zdaj to? Kaj dogaja? Je Lara v redu? Pošiljam pikepoke vsem našim malim bolnikom.

lex, flower, populis, levinja ..., kakšna je bila noč?

mojček, se prsti lepo celijo? Praviš, da so obliži prav kul - superca.

Jep, zimska, že videla tisto milijonsko ponudbo ... ampak tudi to, da je gospica en mal lagala o svoji nedolžnosti - baje: KLIKNI

Sandrine, hvala za vabilo, a ni blo časa - moj je pred službo šibnil po tiste cevi & ni šans, da bi šli zraven - ga nisva ujeliuser posted image  user posted image  In kakšen srček je tvoj fantičuser posted image

Almera, tale vaš daljinc ga pa res sračka, ej. Pa uživajte v Bovcu!

hd, jaz si tudi ne morem pomagat s temle prekuhavanjem - čist avtomatsko dam prefiltrirano potem še v vrč prevret, pa vročo v termovko, kjer počaka, da jo uporabim. Aja, po novem mademoiselle ponovno pije mleko pred spanjemuser posted image  Se vrača stari apetit nazajuser posted image

zimska, kako nove kavbojke? Oprijete? Na zvonec? Barva? Cena? Poročaj, we're eager to know. Si dobila še kaj drugega? Je to prav kakšen šoping center tam al kako?

flower, kakšno spremembo si si pa omislila? In danes boš zažigala z jeans oblekico, a ne? ENJOY! Upam, da te tista kava od zjutraj drži pokonci ure in ure ...

Saj res, ja, kje pa si, tims? Lost in space? Or in a Mexican restaurant?user posted image  Al pa še mal praznujeta obletnico maybe?

Majuška, faca si s temile fruštki, res - merci beaucoup! Pa tista pesmica na novem delu - vau, my compliments!! Res je kul. Me je kar prijelo, da bi enkrat še jaz kaj napisala v angleščini - morda za 15. del ---- se še ni nobena javila, a ne?

Prav junaško je Lovro prestal bivanje v Pediatrični - heroj našuser posted image

nanka, naj bo žur dober, pa naj te mladinci ne zmatrajo preveč.
user posted image  za Arboretum - je blo lepo, a ne? Se veselim fotkic Aleksandra v cvetjuuser posted image

ksenči, mejte se ju3 na Rogli!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4621
25.4.2009 20:51:24   
nanka

Hvala za piko in upam, da boš preživela...

Zaenkrat so še vsi pri nas...

Neposredna povezava do sporočila: 4622
25.4.2009 20:53:03   
metuljcek321

Aja, Flower, še eno vprašanje zate. Mislim, da si ti pisala, ali je bila Blacky user posted image , o tem, da vama je manjkal en košček puzzlov in da sta pisala in ga dobila? Midva sva namreč začela sestavljati in en košček obrobe nama manjka. Upam, da ti je odleglo od kave. user posted image user posted image

Hej, gr, it was me ---- nama je manjkal košček puzzlov in sva pisala izvajalcu - držala sva se priloženih navodil, kako locirati košček, ki ti manjka --- nekaj v stilu K3 (npr.) & res je prišel - mislim, da iz Španije, pa to pretty soon. Največji štos pa je bil, da sva kasneje originalni košček našla pod sedežno ... tko da imam nekje roza puzzle viška, če katera rabiuser posted image

Včeraj sem kupila avtosedež MC, 15 do 36, tako da imamo pokompletirano. Sem pa vzela še letno prevleko, ...

Čestitke za uspešen nakup! Kakšne barve prevleko pa imaš?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4623
25.4.2009 21:08:59   
metuljcek321

Ful simpatično/ljubko:
zvezdniške mamice in njihovi otročki: KLIKNI

Zvezdnice po porodu: KLIKNI

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
   [Brisano sporočilo]
25.4.2009 21:14:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Kr neki
khurde

A se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?

da (46%)

ne (41%)

ne vem (13%)

Število vseh glasov: 425

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!