metuljcek321
|
netki, greste ju3 v ZOO? Oooo, Lovro, Iraya & Tariq so se pa danes srečali Photos, please! lili, saj mi je kar malo nerodno, ej, ko tako hvalite naš izgled pred hišo ... kva bi šele bilo, če bi pokazala vse, kar imamo down under Majuška, seveda sta toplo vabljena. Pa katerakoli druga tudi - samo poklicati me morate prej, da sem doma. Joj, neboglasnica, prava drama se je odvijala s Stašem - je zdaj OK? Praviš, da je bil naspidiran cel dan - to je sigurno znak, da ga ne matra uho ali karkoli drugega. nosečka Maja - kva je pa zdaj to? Kaj dogaja? Je Lara v redu? Pošiljam pikepoke vsem našim malim bolnikom. lex, flower, populis, levinja ..., kakšna je bila noč? mojček, se prsti lepo celijo? Praviš, da so obliži prav kul - superca. Jep, zimska, že videla tisto milijonsko ponudbo ... ampak tudi to, da je gospica en mal lagala o svoji nedolžnosti - baje: KLIKNI Sandrine, hvala za vabilo, a ni blo časa - moj je pred službo šibnil po tiste cevi & ni šans, da bi šli zraven - ga nisva ujeli In kakšen srček je tvoj fantič Almera, tale vaš daljinc ga pa res sračka, ej. Pa uživajte v Bovcu! hd, jaz si tudi ne morem pomagat s temle prekuhavanjem - čist avtomatsko dam prefiltrirano potem še v vrč prevret, pa vročo v termovko, kjer počaka, da jo uporabim. Aja, po novem mademoiselle ponovno pije mleko pred spanjem Se vrača stari apetit nazaj zimska, kako nove kavbojke? Oprijete? Na zvonec? Barva? Cena? Poročaj, we're eager to know. Si dobila še kaj drugega? Je to prav kakšen šoping center tam al kako? flower, kakšno spremembo si si pa omislila? In danes boš zažigala z jeans oblekico, a ne? ENJOY! Upam, da te tista kava od zjutraj drži pokonci ure in ure ... Saj res, ja, kje pa si, tims? Lost in space? Or in a Mexican restaurant? Al pa še mal praznujeta obletnico maybe? Majuška, faca si s temile fruštki, res - merci beaucoup! Pa tista pesmica na novem delu - vau, my compliments!! Res je kul. Me je kar prijelo, da bi enkrat še jaz kaj napisala v angleščini - morda za 15. del ---- se še ni nobena javila, a ne? Prav junaško je Lovro prestal bivanje v Pediatrični - heroj naš nanka, naj bo žur dober, pa naj te mladinci ne zmatrajo preveč. za Arboretum - je blo lepo, a ne? Se veselim fotkic Aleksandra v cvetju ksenči, mejte se ju3 na Rogli!