|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
24.4.2009 21:37:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

SS user posted image user posted image user posted image obleka! bela z dodatki, ki jo super poživijo!

katy tale, ki jo je špelin@ pokazala, je res lepa! saj je tvoja tudi lepa, ampak ker si bolj svetle polti, te naredi še bolj bledo.

evo. user posted image je šel za cel teden - in kaj je doma pozabil? boksarce!!! morma z evo v mb šibat, da se bo lahko preoblekel! user posted image

sma pa ble dans pri kolegici, ki ima 5 mesecev starega fantka, na obisku. pa mi je blo vse tak čudno - se mi zdijo določene stvari ful hitre za 5 mesecev! sicer pa - vsak dela po svoje!

Dedec brez gat user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj moj bi še glavo verjetno doma pozabo, saj vedno ko kam gremo, moram jaz na vse študirat, pol pa je pameten če kaj pozabim user posted image , pa naj on študira vse od naju in vse od Nie user posted image

nia5, če te kaj tolaži, moj je tudi tak... user posted image user posted image

Saj mi ni težko, ampak pol mi naj ne pametuje, češ kako si lahko to pozabila, kot da imam glavo sprogramirano user posted image

Meni je pa včasih kar težko oz. mi preseda, ker zna dedec samo spraševati, če sem fertik in že gremo, vmes pa čiča in čaka user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 651
24.4.2009 21:39:19   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Hej mačkice moje

evome nazaj z nordijske hoje,sem gotova.

Špelina si mi spet lušte nardila s to obleko,ampak je na žalostnimajo,kroj pa zame sploh primeren ni.Sem pa probala tud barvne obleke pa mi nobena tolk ne sede,v tej se ap počutm kot princeska-prvič v lajfu in sem res presrečna.Sam na sliki je res taka zamorjena barva,ker je tud svetloba v tistem prostoru bolj mrka al kako naj napišem.Sam po moje bo tud porjavitev kože nardila svoje in pa spuščeni rdeči lase bojo tud bolj prišli do izraza.Ne vem no,men najbolj odgovarja,pa še moj je takoj reku,da ta in nobena druga pol pa itak spolh nisem gruntala,da bi še šla kam drugam.

Se grem mal z mojim pocartat,nočko

In to je tudi edino, kar šteje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 652
24.4.2009 21:40:30   
Anitka
Ojla, kaj dogaja?user posted image

kakšna hitra kratka obnova morda?user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 653
24.4.2009 21:41:31   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Hej mačkice moje

evome nazaj z nordijske hoje,sem gotova.

Špelina si mi spet lušte nardila s to obleko,ampak je na žalostnimajo,kroj pa zame sploh primeren ni.Sem pa probala tud barvne obleke pa mi nobena tolk ne sede,v tej se ap počutm kot princeska-prvič v lajfu in sem res presrečna.Sam na sliki je res taka zamorjena barva,ker je tud svetloba v tistem prostoru bolj mrka al kako naj napišem.Sam po moje bo tud porjavitev kože nardila svoje in pa spuščeni rdeči lase bojo tud bolj prišli do izraza.Ne vem no,men najbolj odgovarja,pa še moj je takoj reku,da ta in nobena druga pol pa itak spolh nisem gruntala,da bi še šla kam drugam.

Se grem mal z mojim pocartat,nočko

In to je tudi edino, kar šteje user posted image user posted image user posted image

Podpišem. Glvano je, da se ti v njej dobro počutiš.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 654
24.4.2009 21:57:30   
špelin@
Na, Gregi spet rjove... user posted image In zdaj mi je jasno, zakaj je zadnje noči še bolj divji kot drugič. Ker mu rine ven spodnja dvojka user posted image Očitno ga fajn boli user posted image Ravnokar sem mu dala Calpol, zdaj ga pa user posted image ujčka.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 655
24.4.2009 22:06:10   
špelin@
No, sama s sabo se pa res ne bom pogovarjala user posted image

Mali je mrknil, grem se crkljat.

Mirno nočko vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 656
24.4.2009 22:09:07   
Anitka

Na, Gregi spet rjove... user posted image In zdaj mi je jasno, zakaj je zadnje noči še bolj divji kot drugič. Ker mu rine ven spodnja dvojka user posted image Očitno ga fajn boli user posted image Ravnokar sem mu dala Calpol, zdaj ga pa user posted image ujčka.

user posted image user posted image user posted image Upam, da zobek kmalu neha nagajati in da boste imeli kaj od noči.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 657
24.4.2009 22:09:30   
Anitka

No, sama s sabo se pa res ne bom pogovarjala user posted image

Mali je mrknil, grem se crkljat.

Mirno nočko vsem user posted image user posted image user posted image

Tudi vamuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 658
24.4.2009 22:22:32   
jana81
sem prišla mal pošpijunit, pa nobene nikjer

sem bla dol pri mami, pa je tako dobro pecivo naredla od slanega do sladkega, da nisem mogla da ne bi probalauser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 659
24.4.2009 22:22:43   
suzy85

upam, da bo calpol prijel in ga ne bo tako matralo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 660
25.4.2009 7:25:15   
Soncnica Sandra ***
dobro jutro

madonca sem nas našla na 2 strani, očitno je bil včeraj zvečer res mrk na majčicah user posted image

spanje: user posted image

počutje: user posted image

vreme: user posted image

rabim eno ornk dozo kafeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 661
25.4.2009 7:56:54   
Estrella*
ANA, VSE NAJBOLJŠE MALČICA!!!!!

user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 662
25.4.2009 7:57:02   
Estrella*
GAL IN BRINA

VSE NAJ NAJ ZA 11 MESECEV

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 663
25.4.2009 8:03:22   
Estrella*
Jutro!

Spali smo od 20.30h do 7.20huser posted image  Sedaj jo navajamo , da bo hodila ob 20h spat, ker bo začela hodit v vrtec in bo mogla bolj zgodaj aufstehen-at user posted image

Včaraj nisem uspela več na RR, sem imela 1000 in 1 opravek. Sedaj se še oblečem in greva z Andražom k frizerju. Sicer si bom dala smo pramene, strigla se ne bom nič a vseeno je nekajuser posted image

ss: a ti kaj vidiš/slišiš Aureo????Pa še poročna je fulll dobra. Zelo mi je všeč preprost kroj in rožice zelo poživijo. Dobra izbirauser posted image user posted image

katy: meni poročna ni po mojem okusu, ker se mi zdi preveč mrtva. Kroj je dober. A je to šampanjec barva???Drugače si pa lepa v njej, mogoče bi jaz dala kak dodatek za poživitev.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 664
25.4.2009 8:17:43   
tilči
Dobro jutro!

Spali smo ok,z vmesno lakoto sevedauser posted image .Ne vem,kdaj bo ta moj srček nehal jesti ponočiuser posted image

Estrella...user posted image user posted image  za spanje.Jaz bi tudi toliko spalauser posted image .Se spomnim Nejca,ko je bil toliko star,je sjkoraj cel dan prespal.Od 18.20-9. zjutraj,pa še potem od 10.30-14.
Uživaj na stolu pri frizerju.jaz imam tudi še barvo v kopalnici.Me čakauser posted image .Mogoče pride danes na vrsto,ko pride user posted image  domov.
Danes smo imeli namen zunaj peči,pa imamo meglouser posted image .Kakšno vreme je to? Ko sem šla ven števec popisat,me je kar zmrazilo.
Danes ali jutri gremo še malo taščo pogledat,potem gre pa že na morje,mi pa tudi kmalu.Enkrat za spremembo nimam še nič spakirano,ponavadi je pri meni to narejeno najmanj en mesec prejuser posted image
Pa še,ker je bil regres,mogoče bomo šli že kar po darilo za Tilna za rojstni dan-zlato verižico.Saj igrače bo od drugih dobil.Moja mami pravi,da bi to morala krstna botra kupiti-tašča,pa se nič ne premakne.Jo bom pa jaz!
je mami izjavila,da se tašča nič kaj preveč ne zanima za Tilna.Saj se res ni do sedaj,ko je že toliko večji in že marsikaj razume.Res žalostno,če imaš babico samo na papirjuuser posted image

Dovolj jamranja!

Lepo uživajte soboto!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 665
25.4.2009 8:18:39   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 666
25.4.2009 8:19:14   
tilči

GAL IN BRINA

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 667
25.4.2009 8:20:16   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

dobro jutro

madonca sem nas našla na 2 strani, očitno je bil včeraj zvečer res mrk na majčicah user posted image

spanje: user posted image

počutje: user posted image

vreme: user posted image

rabim eno ornk dozo kafeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 668
25.4.2009 8:28:23   
jana81
dobro jutro

Mi imamo pa sonček user posted image

Spli smo ok, še jutri ga bom morala matrat ponoči z AB, potem se bom pa tud jst konkretno naspala.

Zdej bova spila kafetko z user posted image , ga morem sicer še iz postle zvlečt.
Mamica nam je spekla buhtelne..pol pa še zadnje priprave na današnji žur.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 669
25.4.2009 8:34:02   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

Spli smo ok, še jutri ga bom morala matrat ponoči z AB, potem se bom pa tud jst konkretno naspala.

Zdej bova spila kafetko z user posted image , ga morem sicer še iz postle zvlečt.

lepo praznujte danesuser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 670
25.4.2009 9:13:54   
tally
dobro jutro user posted image

sem vas komi najdla user posted image

jaz sploh nimam več časa za RR. user posted image domov pridem ob 17h, da kaj naredim, sem mal z Emilijo igram pa je že čas da grem spat ker pridem domov prav crknjena user posted image .

nisem niti nič brala za nazaj, misija nemogoče, bom samo čestitala malčkom za prvo svečko in drugim hroščkom za obmesečnico.

Mi smo pa te dni malo prehlajeni in tečni pa ponoči se skos zbuja in neki joka, upam da je samo zaradi noska in ji ne bo prišlo v navado, zdej ko sem začela delat bi pa rada spala user posted image .

toliko zaenkrat, grem malo pospravljat pa pridem še kaj gor pokukat če se bo kaj dogajalo

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 671
25.4.2009 9:14:26   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

GAL IN BRINA

user posted image

tudi od naju

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 672
25.4.2009 9:14:49   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image

tudi od naju

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 673
25.4.2009 9:15:20   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

lepo žurajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 674
25.4.2009 9:41:41   
nia5
Jutro user posted image
Spali smo še kar presenetljivo ok, glede na to da ji ful teče iz noska user posted image . Ko sem jo dala spat, se je zbudila po pol ure in to tako milo jokala, skoraj cvilila, tak jok, ko veš da je nekaj narobe, je mela kjlub temu da sma ga prej spucala z baby-vacom, tako poln nosek da dihat ni mogla user posted image . Pol sma ji spet ob groznem joku seveda spet pucala in sem ji dala Operil P, vendar ni kaj prida zaleglo. Zdaj pa vsakič ko jo pogledam svečka gleda iz nosa, moram prečekirat za zobek.
Vidim da nimam dosti domačega branja, torej bo danes mrtvilo user posted image , pa še same sma doma, ker naši delajo v šumi drva user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?