Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:46:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: slovenka polma, meni se pa zdi, da ko bom babica, da bi mi bilo fajn tako nakazovati. Eno poletje sem delala na NLB, prakso na faksu, pa se spomnim dedka, ki je prišel odpret račun za vnukico, ki se je pravkrat rodila, pa na trajnik, da bo plačeval in je bil takoooo ponosen, cel napihnjen Pa se mi je zdelo ful fajn Če je denar in tega sploh ne pogreša, čez leta se pa kar nabere in ima mali za kaj koristnega. Naša ima rentno varčevanje na 18 let, takrat bo lahko denar dobila - če jo bo minila puberteta do takrat sori, nisem hotla poignorirat debate, ampak me je moj princ zbudu in se je malo priklopil. Tvoje mleko je najboljši recept za vneto oko. Pa ni to samo za dojenega otroka.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:46:40
|
|
|
|
Tina 28
|
Ne vem RMRM...naša se ne pusti kaj preveč. Fiziološka fajn zmehča in ko joka velik pol venpriteče. Drgač pa se menjajo debate...denar, sladoled, cunje, romantika, spanje, očki...komaj vem kje sem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:47:35
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ne vem RMRM...naša se ne pusti kaj preveč. Fiziološka fajn zmehča in ko joka velik pol venpriteče. Drgač pa se menjajo debate...denar, sladoled, cunje, romantika, spanje, očki...komaj vem kje sem po kurje, ni kej
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:48:10
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo, kaj na tej besedi 'damislija' kak šumnik manjka? Sem res mislila, da je pijan - pa je zdaj notri prišel, pa ni, sva si zdaj eno pivo skup odprla, ampak je moral pod tuš
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:48:23
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: polma Vnete učke ima naš tine...zaj je spet jokal, pa vidim da ma čist zlepljene...Začel se je včeraj zjutraj, sem očistla z fiziološko, pa parkrat kapala čez dan. Dans zjutraj je blo bolje, popoldne se je pa fuul poslabšalao in evo, zdaj je čist spopan. MORAM PO ANTIBIOTIK,A NE? Jap, kar do P . Je pa šit, ker se ful hitro ponovi. Ej, a je res možno da se očke vnamejo zaradi vetra? V sredo sva bla zunaj skor cel dan pa je pihalo. A je možno? Ker jaz bi rekla, da je to kak prenosljiv infekt
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:48:36
|
|
|
|
Tina 28
|
ja točno...za vneto učko je naši tud najoblj moje mleko pomagalo...res je...potrjeno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:48:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ne vem RMRM...naša se ne pusti kaj preveč. Fiziološka fajn zmehča in ko joka velik pol venpriteče. Drgač pa se menjajo debate...denar, sladoled, cunje, romantika, spanje, očki...komaj vem kje sem po kurje, ni kej Pa dajmo še eno o bananah rečt. No, dajte začet, grem na en čik. Kleoooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:50:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: polma Vnete učke ima naš tine...zaj je spet jokal, pa vidim da ma čist zlepljene...Začel se je včeraj zjutraj, sem očistla z fiziološko, pa parkrat kapala čez dan. Dans zjutraj je blo bolje, popoldne se je pa fuul poslabšalao in evo, zdaj je čist spopan. MORAM PO ANTIBIOTIK,A NE? Jap, kar do P . Je pa šit, ker se ful hitro ponovi. Ej, a je res možno da se očke vnamejo zaradi vetra? V sredo sva bla zunaj skor cel dan pa je pihalo. A je možno? Ker jaz bi rekla, da je to kak prenosljiv infekt S prepihom se začne, bakterije se rade tja potem naselijo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:50:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM a ve spirate otročkom nosek s fiziološko tko, skozi eno nosnico not, da skozi drugo priteče ven?? Sem zadnjič nekje na RR brala, da je to ful dobro, je bil celo video priliman, zdej pa ne najdem več tega videa. Me skrbi namreč, da ne bi narobe delala. Ma kaki,ni sans.Itak je imela samo 1x zamasenega.Ampak tega pa res ne razumem.Imam fizio.na sprico in pise v navodilih,parkrat na dan en vpih...in ne hektolitre.Samo v bolnicah menda tut fejst vlivajo. Jaz ji vsak dan ene dvakrat v nosek spricnem,al pa po kapljicah in to ze od rojstva. Polma,ja boscek mali.Daj mu malo ucke s toplo vodo izmij,da se mu odlimajo,sicer bo zjutraj se huje.Jutri pa kar do dr.Bogi mali,me kar zmrazi,ko pomislim na obcutek,da ne mores oci odpret.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:50:44
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 ja točno...za vneto učko je naši tud najoblj moje mleko pomagalo...res je...potrjeno ja, sej sem jaz tut špricala, pa ni očitno ratal ne, sam zdej grem pa res.....perilo obesit !
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:51:11
|
|
|
|
slovenka
|
Dajte, pupe, ve mate pa domišljijo Moj se samo heca. Itak mi mora zdaj vse povedati, kaj je bilo, potem bomo pa vidli dalje
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:51:23
|
|
|
|
RMRM
|
< Sporočilo je popravil RMRM -- 24.4.2009 23:55:40 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:51:36
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo, kaj na tej besedi 'damislija' kak šumnik manjka? Sem res mislila, da je pijan - pa je zdaj notri prišel, pa ni, sva si zdaj eno pivo skup odprla, ampak je moral pod tuš verjamem . jaz sem včasih res žalostna, ko takoj za otroci zaspi...nič nimava od najinega odnosa. Sam res prej vstaja in velik dela. Sam kaj naj . Bi zdaj tud pivo z njim pila...ne pa da kle visim ( ni osebno )
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:51:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo, kaj na tej besedi 'damislija' kak šumnik manjka? Sem res mislila, da je pijan - pa je zdaj notri prišel, pa ni, sva si zdaj eno pivo skup odprla, ampak je moral pod tuš Ja, se mora zdej še opedenat ne za akcijo Kaj misliš. Današnji moški so ene šminke. Ko pomislim, da moj preživi v kopalnici zjutraj skor 1 uro noter .. Bom kar napisala, **** gleda vse skupaj, kaj se čem zadrževat....ti bo prinesel dišečo sveč(k)o
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:52:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: slovenka polma, meni se pa zdi, da ko bom babica, da bi mi bilo fajn tako nakazovati. Eno poletje sem delala na NLB, prakso na faksu, pa se spomnim dedka, ki je prišel odpret račun za vnukico, ki se je pravkrat rodila, pa na trajnik, da bo plačeval in je bil takoooo ponosen, cel napihnjen Pa se mi je zdelo ful fajn Če je denar in tega sploh ne pogreša, čez leta se pa kar nabere in ima mali za kaj koristnega. Naša ima rentno varčevanje na 18 let, takrat bo lahko denar dobila - če jo bo minila puberteta do takrat sori, nisem hotla poignorirat debate, ampak me je moj princ zbudu in se je malo priklopil. Tvoje mleko je najboljši recept za vneto oko. Pa ni to samo za dojenega otroka. Saj res...pozabila,se vidi da mi je dojenje tuje.Obvezno mu nakapaj tvoje mleko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:52:44
|
|
|
|
slovenka
|
Jaz se spomnim, da sem kot mala imela zjutraj zlepljene oči in jih nisem mogla odpreti. Tam enih 5 let sem bila stara, pa sem se vstala iz postelje in šla klicat staro mamo... pa se mi zdi, da mi je oči potem namazala s toplim mlekom, domačim... Res zoprno, ja.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:53:32
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Polma,ja boscek mali.Daj mu malo ucke s toplo vodo izmij,da se mu odlimajo,sicer bo zjutraj se huje.Jutri pa kar do dr.Bogi mali,me kar zmrazi,ko pomislim na obcutek,da ne mores oci odpret. joj, prav imaš, bogi revež-to je en najhujših spominov na otroštvo, ko nisewm mogla oči odpret ..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:54:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo, kaj na tej besedi 'damislija' kak šumnik manjka? domislija s kluko na sssssssss Sem res mislila, da je pijan - pa je zdaj notri prišel, pa ni, sva si zdaj eno pivo skup odprla, ampak je moral pod tuš aja,mora bit pijan,oz ponavadi je ko skace...pol pa le odpri eno flasko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:55:04
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo, kaj na tej besedi 'damislija' kak šumnik manjka? Sem res mislila, da je pijan - pa je zdaj notri prišel, pa ni, sva si zdaj eno pivo skup odprla, ampak je moral pod tuš verjamem . jaz sem včasih res žalostna, ko takoj za otroci zaspi...nič nimava od najinega odnosa. Sam res prej vstaja in velik dela. Sam kaj naj . Bi zdaj tud pivo z njim pila...ne pa da kle visim ( ni osebno ) Tina, saj moj tudi velikokrat zaspi tu na kavču v dnevni poleg mene, jaz pa na računalniku, pa ga moram natirat v spalnico. Zdaj pa hodi 2x tedensko na nogomet, pa je cel nek živahen takrat Kleo, samo moj pa ni toliko v kopalnici, ta nujno samo Ampak ja, se moram počasi spraviti dol z računalnika. Vas jutri berem. Saj ne boste na naslednjem delu, kaj?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:55:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: polma Vnete učke ima naš tine...zaj je spet jokal, pa vidim da ma čist zlepljene...Začel se je včeraj zjutraj, sem očistla z fiziološko, pa parkrat kapala čez dan. Dans zjutraj je blo bolje, popoldne se je pa fuul poslabšalao in evo, zdaj je čist spopan. MORAM PO ANTIBIOTIK,A NE? Jap, kar do P . Je pa šit, ker se ful hitro ponovi. Ej, a je res možno da se očke vnamejo zaradi vetra? V sredo sva bla zunaj skor cel dan pa je pihalo. A je možno? Ker jaz bi rekla, da je to kak prenosljiv infekt Seveda je mozno...jaz sem imela ogromnokrat vnete oci,vse zapacane zaradi vetra ali prepiha.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:57:07
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo, kaj na tej besedi 'damislija' kak šumnik manjka? domislija s kluko na sssssssss Sem res mislila, da je pijan - pa je zdaj notri prišel, pa ni, sva si zdaj eno pivo skup odprla, ampak je moral pod tuš aja,mora bit pijan,oz ponavadi je ko skace...pol pa le odpri eno flasko Ne, moj sploh nekaj ne pije, več kot eno pivo mu ne gre. Samo ko ga tako dolgo ni bilo, pa sem že sumila, da bo kje nadevan, potem je pa tako dobre volje in sam plazi po meni, meni pa takrat ni glih...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:58:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ne vem RMRM...naša se ne pusti kaj preveč. Fiziološka fajn zmehča in ko joka velik pol venpriteče. Drgač pa se menjajo debate...denar, sladoled, cunje, romantika, spanje, očki...komaj vem kje sem po kurje, ni kej Pa dajmo še eno o bananah rečt. No, dajte začet, grem na en čik. Kleoooooooooooooooooo Kva o bananah...ok,se bom mal s sebe norca delala...moz se se zdaj rezi,ko se spomni....sem rekla,da banane rastejo na palmah,itak a ne? ...aja,tisti link k ga je Samsa dala,od une misice k je rekla da je gl.mesto ZDA Velika Britanija ..no,moz je pa vedu..............................New York ...grem se jest na cik
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:58:15
|
|
|
|
slovenka
|
pupe lahko noooooč!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:59:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače se pa praviloma izpira nosek, da celo ampulco špricneš v eno nosnico, da skozi drugo ven priteče. Tako delajo na pediatrični
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:59:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka pupe lahko noooooč! Noč, pa brez zamere.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.