Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:30:25
|
|
|
|
slovenka
|
samo.... kje je pa moj dragi spet... to mu pa res ni podobno. Prej čez zimo so igrali v dvorani in so morali ob uri ven, zdaj pa igrajo zunaj in potem kateri pivo prinese s sabo, pa tam sedijo in se pogovarjajo. PA bo spet tako horny prišel domov, ko tam posluša, kateri je katero kje, pa kako...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:31:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Sladoleda pa res že dolgo nisem delala nazadnje, ko sem bla mula stara ene 10 let
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:31:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ste smotane ,sem bla pa sigurna,da bo koj en kup receptov
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:32:06
|
|
|
|
Tina 28
|
varčevanje...bomo, ko bomo pod stereho...zdaj varčujemo za to...no pa pri KD mam sklad za 100€...všplačujem svojo pokojnino...pa bo od tega verjetno šlo velik za študije...če bo po moje seveda...ker vem, da lahko ven jemlješ
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:32:08
|
|
|
|
slovenka
|
jaz pa danes lučko didli, jaz se še vse spomnim, ko smo čakali leto 2000, pa bo že leto 2010, tako da 2024 ni nekaj daleč...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:32:50
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka jaz pa danes lučko didli, jaz se še vse spomnim, ko smo čakali leto 2000, pa bo že leto 2010, tako da 2024 ni nekaj daleč... eh šit, sem prebrala pri didli, da že dolgo ni jedla sladoleda
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:33:03
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, nikol nisem delala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:33:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka samo.... kje je pa moj dragi spet... to mu pa res ni podobno. Prej čez zimo so igrali v dvorani in so morali ob uri ven, zdaj pa igrajo zunaj in potem kateri pivo prinese s sabo, pa tam sedijo in se pogovarjajo. PA bo spet tako horny prišel domov, ko tam posluša, kateri je katero kje, pa kako... hudooo mi imamo zadnje case nocne akcije.Komaj dobro zaspim,se eden-no dva,zbudi.Jaz pa vsa zoprna,bi ga najrajs kr na g....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:35:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, nikol nisem delala se ti,pa sem bila ziher da ti pa znas.Kdo se ostane...AS,Lunca,Nya al pa njen ...sicer pa Samsa kak hud link .Samsa,hvala ze v naprej
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:36:34
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, nikol nisem delala se ti,pa sem bila ziher da ti pa znas.Kdo se ostane...AS,Lunca,Nya al pa njen ...sicer pa Samsa kak hud link .Samsa,hvala ze v naprej ja, po moje bo tud Samsa vedla
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:37:25
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka samo.... kje je pa moj dragi spet... to mu pa res ni podobno. Prej čez zimo so igrali v dvorani in so morali ob uri ven, zdaj pa igrajo zunaj in potem kateri pivo prinese s sabo, pa tam sedijo in se pogovarjajo. PA bo spet tako horny prišel domov, ko tam posluša, kateri je katero kje, pa kako... a take debate majo...pa nimas sam samskih kolegov. Sklepam, da te ne moti, da pride horny . Čeprav danes bodo verjetno še kakšno moško o službah in delovnih priložnostih rekli. Moj se bi pa sam od tega pogovarjal
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:37:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka jaz pa danes lučko didli, jaz se še vse spomnim, ko smo čakali leto 2000, pa bo že leto 2010, tako da 2024 ni nekaj daleč... ja to se jaz fuuul,sva sla-pa Tali prej iz Ljubljane(Novo leto)ce vse pocrka,da ne bomo vozili v temi. Pa soncni mrk je bil takrat...sva bla prepozna za ocala,sva v havbo gledala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:39:58
|
|
|
|
polma
|
Vnete učke ima naš tine...zaj je spet jokal, pa vidim da ma čist zlepljene...Začel se je včeraj zjutraj, sem očistla z fiziološko, pa parkrat kapala čez dan. Dans zjutraj je blo bolje, popoldne se je pa fuul poslabšalao in evo, zdaj je čist spopan. MORAM PO ANTIBIOTIK,A NE?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:40:33
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka samo.... kje je pa moj dragi spet... to mu pa res ni podobno. Prej čez zimo so igrali v dvorani in so morali ob uri ven, zdaj pa igrajo zunaj in potem kateri pivo prinese s sabo, pa tam sedijo in se pogovarjajo. PA bo spet tako horny prišel domov, ko tam posluša, kateri je katero kje, pa kako... a take debate majo...pa nimas sam samskih kolegov. Sklepam, da te ne moti, da pride horny . Čeprav danes bodo verjetno še kakšno moško o službah in delovnih priložnostih rekli. Moj se bi pa sam od tega pogovarjal Se je že prikazal na vratih od terase in mi zdaj srčke riše po šipi, pa se na pol slači, madona... Ne bi rekla, da so o službi govorili
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:41:06
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma Vnete učke ima naš tine...zaj je spet jokal, pa vidim da ma čist zlepljene...Začel se je včeraj zjutraj, sem očistla z fiziološko, pa parkrat kapala čez dan. Dans zjutraj je blo bolje, popoldne se je pa fuul poslabšalao in evo, zdaj je čist spopan. MORAM PO ANTIBIOTIK,A NE? po moje je res najbolš, da se gresta pokazat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:41:45
|
|
|
|
Tina 28
|
mi smo pa kar mal pozabil na te akcije...ko pa je...je patolk bolj strastno...sam ga moram zbudit ...tko, da ponavadi rajš kar zaspim...dokler ni res kriza
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:41:53
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka samo.... kje je pa moj dragi spet... to mu pa res ni podobno. Prej čez zimo so igrali v dvorani in so morali ob uri ven, zdaj pa igrajo zunaj in potem kateri pivo prinese s sabo, pa tam sedijo in se pogovarjajo. PA bo spet tako horny prišel domov, ko tam posluša, kateri je katero kje, pa kako... a take debate majo...pa nimas sam samskih kolegov. Sklepam, da te ne moti, da pride horny . Čeprav danes bodo verjetno še kakšno moško o službah in delovnih priložnostih rekli. Moj se bi pa sam od tega pogovarjal Se je že prikazal na vratih od terase in mi zdaj srčke riše po šipi, pa se na pol slači, madona... Ne bi rekla, da so o službi govorili
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:42:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka samo.... kje je pa moj dragi spet... to mu pa res ni podobno. Prej čez zimo so igrali v dvorani in so morali ob uri ven, zdaj pa igrajo zunaj in potem kateri pivo prinese s sabo, pa tam sedijo in se pogovarjajo. PA bo spet tako horny prišel domov, ko tam posluša, kateri je katero kje, pa kako... a take debate majo...pa nimas sam samskih kolegov. Sklepam, da te ne moti, da pride horny . Čeprav danes bodo verjetno še kakšno moško o službah in delovnih priložnostih rekli. Moj se bi pa sam od tega pogovarjal Se je že prikazal na vratih od terase in mi zdaj srčke riše po šipi, pa se na pol slači, madona... Ne bi rekla, da so o službi govorili Opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:42:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka samo.... kje je pa moj dragi spet... to mu pa res ni podobno. Prej čez zimo so igrali v dvorani in so morali ob uri ven, zdaj pa igrajo zunaj in potem kateri pivo prinese s sabo, pa tam sedijo in se pogovarjajo. PA bo spet tako horny prišel domov, ko tam posluša, kateri je katero kje, pa kako... a take debate majo...pa nimas sam samskih kolegov. Sklepam, da te ne moti, da pride horny . Čeprav danes bodo verjetno še kakšno moško o službah in delovnih priložnostih rekli. Moj se bi pa sam od tega pogovarjal Se je že prikazal na vratih od terase in mi zdaj srčke riše po šipi, pa se na pol slači, madona... Ne bi rekla, da so o službi govorili Slovenka,ti pa mas damislija
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:43:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 mi smo pa kar mal pozabil na te akcije...ko pa je...je patolk bolj strastno...sam ga moram zbudit ...tko, da ponavadi rajš kar zaspim...dokler ni res kriza
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:43:42
|
|
|
|
RMRM
|
a ve spirate otročkom nosek s fiziološko tko, skozi eno nosnico not, da skozi drugo priteče ven?? Sem zadnjič nekje na RR brala, da je to ful dobro, je bil celo video priliman, zdej pa ne najdem več tega videa. Me skrbi namreč, da ne bi narobe delala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:44:12
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka samo.... kje je pa moj dragi spet... to mu pa res ni podobno. Prej čez zimo so igrali v dvorani in so morali ob uri ven, zdaj pa igrajo zunaj in potem kateri pivo prinese s sabo, pa tam sedijo in se pogovarjajo. PA bo spet tako horny prišel domov, ko tam posluša, kateri je katero kje, pa kako... a take debate majo...pa nimas sam samskih kolegov. Sklepam, da te ne moti, da pride horny . Čeprav danes bodo verjetno še kakšno moško o službah in delovnih priložnostih rekli. Moj se bi pa sam od tega pogovarjal Se je že prikazal na vratih od terase in mi zdaj srčke riše po šipi, pa se na pol slači, madona... Ne bi rekla, da so o službi govorili ohudo a takle maš ti vsak večer...al le po fuzbalu, ko majo take debate. Posrečeno res
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:44:25
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka polma, meni se pa zdi, da ko bom babica, da bi mi bilo fajn tako nakazovati. Eno poletje sem delala na NLB, prakso na faksu, pa se spomnim dedka, ki je prišel odpret račun za vnukico, ki se je pravkrat rodila, pa na trajnik, da bo plačeval in je bil takoooo ponosen, cel napihnjen Pa se mi je zdelo ful fajn Če je denar in tega sploh ne pogreša, čez leta se pa kar nabere in ima mali za kaj koristnega. Naša ima rentno varčevanje na 18 let, takrat bo lahko denar dobila - če jo bo minila puberteta do takrat sori, nisem hotla poignorirat debate, ampak me je moj princ zbudu in se je malo priklopil.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:44:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma Vnete učke ima naš tine...zaj je spet jokal, pa vidim da ma čist zlepljene...Začel se je včeraj zjutraj, sem očistla z fiziološko, pa parkrat kapala čez dan. Dans zjutraj je blo bolje, popoldne se je pa fuul poslabšalao in evo, zdaj je čist spopan. MORAM PO ANTIBIOTIK,A NE? Jap, kar do P . Je pa šit, ker se ful hitro ponovi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:45:52
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka samo.... kje je pa moj dragi spet... to mu pa res ni podobno. Prej čez zimo so igrali v dvorani in so morali ob uri ven, zdaj pa igrajo zunaj in potem kateri pivo prinese s sabo, pa tam sedijo in se pogovarjajo. PA bo spet tako horny prišel domov, ko tam posluša, kateri je katero kje, pa kako... a take debate majo...pa nimas sam samskih kolegov. Sklepam, da te ne moti, da pride horny . Čeprav danes bodo verjetno še kakšno moško o službah in delovnih priložnostih rekli. Moj se bi pa sam od tega pogovarjal Se je že prikazal na vratih od terase in mi zdaj srčke riše po šipi, pa se na pol slači, madona... Ne bi rekla, da so o službi govorili go for it, girl!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.