Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Al pa torbice,pa torbe-letne,zimske,sem jih tut ogledovala,pa jih kar ne dam prec,a imam ze 1leto samo previjalno sabo. Pa kreme,sminke,pudri,licila,prot celulitu,pene,laki,za nohte lase,olja,za soncenje....vse po vec razlicnih proizvalalcev,nazadnje grem pa z maskaro na oceh spat,al pa zunaj ful vroce,pozabim Meri namazat... cevlje sem spakirala,da jih moz poslje za Crno goro,jih je pozabil dat bratu,ko je sel dol,in je Tali vceraj troje moje nazaj dol prinesla,da jih bo ona nosila. No,mene boli zelodec...menjat temo Sem gledala eno oddajo od Oprah, ko je imela celo hišo do stropa naloženo s stvarmi, samo kupovala je in nikoli odprla, 30 dežnikov, še v paketu... Sem se spomnila na to - pa ne da bi bila ti taka To sem tut jaz vidla...ja,no...hmmmm Ze ves dan hocem nekaj vprasat,pa tle same traparije kvasim... sem kupila loncke za sladoledne lucke.Zdaj bi rada naredila sladoled,ga se nikoli nisem,nimam pojma kako.Imam,jagode,maline,borovnice....kaj se rabim.Sem vzela sl.smetano,pa se pol zvecer spomnim,da bo prej jogurt. Pa ne linka.Kaj domacega,ki ste same pripravile.Aja,lahko tut kak cokoladni ali vanilija.
|