Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:00:18
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka RMRM, midva sva pa od začetka vse odklanjala - kaj je bilo materialnega - kak denar in to. Za poroko recimo, pa za gradnjo. Edino pomoč v delu sprejmeva - to pri hiši. Drugače pa vse sama financirava... Imava občutek, da tako najbolj lahko vse sama odločava. Ja, oblekic za Sofijo pa nam tudi ne manjka, čeprav tega ne bi odklonila, samo verjetno imajo občutek, da ima že itak vsega dovolj ali pa ne vedo kaj izbrati... Ja, tako tut jaz razmišljam. Od starši pa tut nakazujejo denar, ampak jaz se s tem ne strinjam. Tako da niti zneska ne vem in nočem se o tem pogovarjat. Ne vem, mi ni všeč da se takole stari starši mesečno keširajo za vnuke. Če bi to delala na lastno pest, pa da se potem pokaže da sta šparala za vnučke-ne rečem, nočem pa pri tem sodelovat. mislim, da je to edina tema, o kateri se z ne pogovarjava.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:00:48
|
|
|
|
Tina 28
|
Joj Polma...pol pa res nimaš težav s tem...rajš ne povem kolk mamjaz tega sranja...od 30 -40 hlač..pa 10 kikl sigurno (vse sezone)...številka gor ali dol Pol pa še puloverji in majčke....ahhh...na slabo mi bo udarlo...pa nič nočem dat stran, ker nikol ne vem, kdaj bi pa ravno tist oblekla. Rada kombiniram dve basvi...če mam več barv na sebi...se zelo slabo počutim ...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:01:15
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, nisi nevidna, sam zdej nas je spet mal več na čveku, pa smo kot kure v kurniku...vse na kupu ena bolj kokodaka kot druga. Hm, mogoče bi blo fajn kakšno Bojevito mal spet vpeljat Jaz sem verjetno tista 'ena' Ej, ti si se danes sama sebe oklicala že drugič. jaz govorim na splošno za vse. Upam, da razumete hec. Kako drugič? Misliš tam, ko sem rekla, da je cela stran moja? Razumemo, razumemo, saj vidiš smejčke - če ne bi razumele, bi bili ali ali ali
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:01:23
|
|
|
|
polma
|
Pa spet oooooooooujeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaa-že tretjič...glava mi bo pa na tipke padla....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:02:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: polma slovenka, RMRM-jaz pa tut sma fuul rada kupujem za otroke. Jaz imam pa ene zimske, ene apomladanske in nekaj poletnih hlač ... Jaz sem poznala mamico treh punčk, dve dvojčici... in je zmeraj samo njim kupovala in sem si govorila, da jaz pa res ne bom taka, ko bom imela otročičke, potem pa sem res bila - samo po otroških trgovinah sem hodila in je bila Sofijina omarica preko polna oblačil... Zdaj v zadnjem času pa sem se malo ustavila, pa sem tudi sebi par stvari kupila, v glavnem za v službo, pa je tudi fajn filing imeti kaj novega, tako da probaj Hvala za nasvet. Še ena taka. Zadnjič sva bla v trgovini, pa em šla spet gledat žabice za Saro, če so kakšne lepe...pa me je moj zvlekel stran pa mi jih napel, kaj kupujem žabice , ko bo zdej poletje. ampak ne, sem imela izgovor, da bom vzela za jeseni, pač mal večjo številko ne, ker takrat tako lepih sigurno ne bo. je kar pihal skoz nos. Jaz pa vsa vesela, ker sem jih pol šla nazaj iskat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:03:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Mi pa skoraj nic ne dobimo in mi je trenutno popolnoma vseeno,ze tako je toliko odvecne robe. Jaz sem ravn danes premisljevala koliko denarja gre v luft.Prav zalostno.Imamo vse omare nabasane,klet,podstreho,garazo...le kam naj z vso to kramo.Pa veckrat mal cistko naredim,kaj oddam ampak robe pa se toolk.Sem ravn danes prebrala obvestilo da v pon.odvazajo odvecne obleke in cevlje.Samo jaz raje dam nekomu ki ga poznam.No,bom vidla,nekaj se bo sigurno naslo. Pa tolk kaset-risank imam od Tali,kaj naj z njimi,ce imamo dvd.Pa pliskotov.Sem ze 100x rekla,da jih bom nekam dala,pa nikakor ne morem,me vsak na nek dogodek oz.obdobje spomni.Se moji so...moz kupil,ko sva se spoznala,sefica,ocim za Tali..... Evo, taka sem jaz. vse spravit, če ne drugega, te vežejo spomini. Evo Kleo, pa te šmirglam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:04:05
|
|
|
|
slovenka
|
Didli, za jeseni Moraš iti gledat film o oni šopaholičarki
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:04:50
|
|
|
|
slovenka
|
JAz bom tudi par stvari od Sofije šparala - krstno oblekico recimo, pa prve nogavičke - so tako majhne, da to ni za verjet...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:05:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kaj je moz danes prinesel...9 kovtrov,10 povstrov,2skatlji vodnih pistol,skatlo moskih nogavic...ker mu je sef trgovine dal fejst znizano .Ja in,rabiva pa nujno nove rjuhe za zakonsko postlo,to pa ne.In vse je prinesel gor.Me je skor kap.Sicer je rekel da bo pa v Crno goro odpeljal....ja,oni itak komaj cakajo,saj ni neka merina,pistole pa tut une jeftine.No,3 sem vseeno zadrzala,da se bomo spricali
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:05:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, da mamo vse neke probleme z oblekami, bi blo še najbolj, da se res dobimo čimprej, pa mal med sabo menjamo te cunje Slovenka, ti ga sviraš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:05:49
|
|
|
|
Tina 28
|
Kleo...jaz sem ista kor ti (strelke očitno )...sam nimam kleti in podstrešne). Men je še od mesa plastična posoda za porabit...nič ne bi vrgla...zmeri mislim, da bom pa v šoli rabla, ko kaj ustvarjamo..alpa da kaj po škatlicah spravljaš...grozna sem ....moti me, da je tako...bi mela rada bolj zračno in fraj..pa če ne gre
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:07:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Mi pa skoraj nic ne dobimo in mi je trenutno popolnoma vseeno,ze tako je toliko odvecne robe. Jaz sem ravn danes premisljevala koliko denarja gre v luft.Prav zalostno.Imamo vse omare nabasane,klet,podstreho,garazo...le kam naj z vso to kramo.Pa veckrat mal cistko naredim,kaj oddam ampak robe pa se toolk.Sem ravn danes prebrala obvestilo da v pon.odvazajo odvecne obleke in cevlje.Samo jaz raje dam nekomu ki ga poznam.No,bom vidla,nekaj se bo sigurno naslo. Pa tolk kaset-risank imam od Tali,kaj naj z njimi,ce imamo dvd.Pa pliskotov.Sem ze 100x rekla,da jih bom nekam dala,pa nikakor ne morem,me vsak na nek dogodek oz.obdobje spomni.Se moji so...moz kupil,ko sva se spoznala,sefica,ocim za Tali..... Evo, taka sem jaz. vse spravit, če ne drugega, te vežejo spomini. Evo Kleo, pa te šmirglam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:07:15
|
|
|
|
slovenka
|
polma - a tudi nakazujejo na račun od ? Ja, mene pa to ni motilo. Je tast rekel, da bi ji račun odprl, pa sva rekla, da sva ga že midva, da potem boljše, da kar na tega nakazuje. Sem mu pa rekla, da bi bila bolj simbolična vsota čist dovolj, tam 5 ali 10 eur mesečno, pa tudi to, da našim ne bova tega omenjala, da ne bo zvenelo, kot da hočeva, da še onadva nakazujeta... Vendar pa kar je dobila od njiju za krst, pa za pusta itd. vseeno nakaževa na njen račun.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:07:53
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: polma slovenka, RMRM-jaz pa tut sma fuul rada kupujem za otroke. Jaz imam pa ene zimske, ene apomladanske in nekaj poletnih hlač ... Jaz sem poznala mamico treh punčk, dve dvojčici... in je zmeraj samo njim kupovala in sem si govorila, da jaz pa res ne bom taka, ko bom imela otročičke, potem pa sem res bila - samo po otroških trgovinah sem hodila in je bila Sofijina omarica preko polna oblačil... Zdaj v zadnjem času pa sem se malo ustavila, pa sem tudi sebi par stvari kupila, v glavnem za v službo, pa je tudi fajn filing imeti kaj novega, tako da probaj Hvala za nasvet. Še ena taka. Zadnjič sva bla v trgovini, pa em šla spet gledat žabice za Saro, če so kakšne lepe...pa me je moj zvlekel stran pa mi jih napel, kaj kupujem žabice , ko bo zdej poletje. ampak ne, sem imela izgovor, da bom vzela za jeseni, pač mal večjo številko ne, ker takrat tako lepih sigurno ne bo. je kar pihal skoz nos. Jaz pa vsa vesela, ker sem jih pol šla nazaj iskat. mislim da smo vse iste. Jaz sem vedno, kadar sem šla kupovat zase, najprej zavila na otroški oddelek . Se mi zdi, da se šele zdej, pri 3. mal brzdam. Pa kljub temu je v škatli, kjer so premajhna oblačila, kar nekaj kosov, ki jih naš sploh ni oblekel . Zase pa trenutno res nočem kupovat. Bom pol, ko bom šla v službo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:08:03
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Mi pa skoraj nic ne dobimo in mi je trenutno popolnoma vseeno,ze tako je toliko odvecne robe. Jaz sem ravn danes premisljevala koliko denarja gre v luft.Prav zalostno.Imamo vse omare nabasane,klet,podstreho,garazo...le kam naj z vso to kramo.Pa veckrat mal cistko naredim,kaj oddam ampak robe pa se toolk.Sem ravn danes prebrala obvestilo da v pon.odvazajo odvecne obleke in cevlje.Samo jaz raje dam nekomu ki ga poznam.No,bom vidla,nekaj se bo sigurno naslo. Pa tolk kaset-risank imam od Tali,kaj naj z njimi,ce imamo dvd.Pa pliskotov.Sem ze 100x rekla,da jih bom nekam dala,pa nikakor ne morem,me vsak na nek dogodek oz.obdobje spomni.Se moji so...moz kupil,ko sva se spoznala,sefica,ocim za Tali..... Jaz tut dajem otroške obleke naprej tistim,ki jih poznam. Svoje stvari pa dam na Karitas. Tja sem znesla že posteljnino, posodo, knjige, igrače tudi. hči je bila prva vnukinja in je imela vsega na tone. Zdaj me pa celo lastna mati ubog, ko zabremzam-ne maram,,da se oblačila ne ponosijo, ne maram stran metanja denarja. Pa, ne maram tut da se kupujejo draga oblačila-firme. Tega enostavno ne prenesem, zame je to taka preserancija, da norim.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:08:08
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Glede na to, da mamo vse neke probleme z oblekami, bi blo še najbolj, da se res dobimo čimprej, pa mal med sabo menjamo te cunje Slovenka, ti ga sviraš Didli, toliko kokodakam, da moraš biti bolj konkretna, kje?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:08:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Kleo...jaz sem ista kor ti (strelke očitno )...sam nimam kleti in podstrešne). Men je še od mesa plastična posoda za porabit...nič ne bi vrgla...zmeri mislim, da bom pa v šoli rabla, ko kaj ustvarjamo..alpa da kaj po škatlicah spravljaš...grozna sem ....moti me, da je tako...bi mela rada bolj zračno in fraj..pa če ne gre TUdi jaz..ne pa da je vse naguzvano.Pol pa Alea popa slike od stanovanja,toolk prostora,nic odvecnega,vse premisljeno postavljeno...proti njej sem ko ciganka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:08:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, spremljaj kakšen klic na pomoč kot npr. ko družini zgori hiša (ne daj bože ), pa kličejo na pomoč, in jim podariš komplet posteljnino. No, sam ideja. vodne pištolice isto, npr kakšna materinska hiša, vrtec...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:09:28
|
|
|
|
slovenka
|
Jaz sem že dala sestrici dve veliki space bag vreči oblekc od Sofije - za nečakinjo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:09:36
|
|
|
|
Tina 28
|
Fajn ti nosi iz službe...men žaganje prinese skor do postle Ja Didli...dobra ideja. Saj jaz mam namen oddat tole mal žlahti (mislim tiste, ki so lepe stvari, pa mi jih ni za nosit)...ostalo bom pa kar poslikala in na net vrgla. Slovenka...to mam jaz tud namen šparat do groba...sam mam tud namen vse ostalo...za nečake...pa če bo mogoče še kdaj kakšnen...kaj pa boš ti z ostalimi naredila A jaz mogoč ne poznam kakšnega zakona o oblačilih...kko to sploh laufa...da se preko življenja ne zakoplješ v njih .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:11:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Glede na to, da mamo vse neke probleme z oblekami, bi blo še najbolj, da se res dobimo čimprej, pa mal med sabo menjamo te cunje Slovenka, ti ga sviraš Didli, toliko kokodakam, da moraš biti bolj konkretna, kje? Joj, zdej me pa matra morem it na začetek pogledat...matr da grem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:12:01
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka JAz bom tudi par stvari od Sofije šparala - krstno oblekico recimo, pa prve nogavičke - so tako majhne, da to ni za verjet... men je to tolk lepo . Moja2 imata vsak svojo škatlo, notri pa so prve risbice in prvi izdelki, voščilnice za mamico, krstna sveča, krstna oblekica in prvi čeveljci. Album, kamor sem lepila slikice in zraven kaj pripisala ter knjigica o spremljanju napredovanja dojenčka. To naj bi bila potem njuna popotnica ko si bosta ustvarila svoj dom. Cukraso, saj vem. Moram pa še za Lukaska počas začet pripravljat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:12:23
|
|
|
|
slovenka
|
Tina, te ne razumem čisto. Jaz imam narejeno, da se mi 30 eur mesečno nakazuje na Sofijin račun. Če bodo 3 - več sigurno ne - bo to 90 eur. Tega ne bom pogrešala. Za nečake pa nisem imela istega v mislih. A bi morala? Bom botra, baje, pa pač običajna darila... Ali to ni dovolj?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:13:43
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Glede na to, da mamo vse neke probleme z oblekami, bi blo še najbolj, da se res dobimo čimprej, pa mal med sabo menjamo te cunje Slovenka, ti ga sviraš Didli, toliko kokodakam, da moraš biti bolj konkretna, kje? Joj, zdej me pa matra morem it na začetek pogledat...matr da grem Eh, ti samo povej, kaj sem rekla, saj čist možno,da sem pozabla, pa da se ponavljam... mam slabo iglo (asociacija na gramofon)
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 24.4.2009 23:14:13
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja...tko kot Alea ma moja kolegica ...v spalnici postla...v dnevni kavč...v jedilnici miza. Otroci majo v sobah poslto in omaro in svetilko....igračnico pa tako in vse noter. In kabinet za vse premajne cunje. Jaz pa rabim stvari, ker se bojim odmevanja...sam tu je zdaj premalo prostora, ker moramo v bivalnih prostorih met vse pospravljeno. Treba je met garderobo vsaj za zimsko opremo pa razno robo, ke se sam sezonsko rabi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.