|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
24.4.2009 23:00:18   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

RMRM, midva sva pa od začetka vse odklanjala - kaj je bilo materialnega - kak denar in to. Za poroko recimo, pa za gradnjo. Edino pomoč v delu sprejmeva - to pri hiši. Drugače pa vse sama financirava... Imava občutek, da tako najbolj lahko vse sama odločava. Ja, oblekic za Sofijo pa nam tudi ne manjka, čeprav tega ne bi odklonila, samo verjetno imajo občutek, da ima že itak vsega dovolj ali pa ne vedo kaj izbrati... user posted image

Ja, tako tut jaz razmišljam.
Od user posted image starši pa tut nakazujejo denar, ampak jaz se s tem ne strinjam. Tako da niti zneska ne vem in nočem se o tem pogovarjat. Ne vem, mi ni všeč da se takole stari starši mesečno keširajo za vnuke. Če bi to delala na lastno pest, pa da se potem pokaže da sta šparala za vnučke-ne rečem, nočem pa pri tem sodelovat.  mislim, da je to edina tema, o kateri se z user posted image ne pogovarjava.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
24.4.2009 23:00:48   
Tina 28
Joj Polma...pol pa res nimaš težav s tem...rajš ne povem kolk mamjaz tega sranja...od 30 -40 hlač..pa 10 kikl sigurno (vse sezone)...številka gor ali dol

Pol pa še puloverji in majčke....ahhh...na slabo mi bo udarlo...pa nič nočem dat stran, ker nikol ne vem, kdaj bi pa ravno tist oblekla.

Rada kombiniram dve basvi...če mam več barv na sebi...se zelo slabo počutimuser posted image ...user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
24.4.2009 23:01:15   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Kleo, nisi nevidna, sam zdej nas je spet mal več na čveku, pa smo kot kure v kurniku...vse na kupu user posted image ena bolj kokodaka kot druga. Hm, mogoče bi blo fajn kakšno Bojevito mal spet vpeljat user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem verjetno tista 'ena' user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, ti si se danes sama sebe oklicala že drugič. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz govorim na splošno za vse.

Upam, da razumete hec.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako drugič? Misliš tam, ko sem rekla, da je cela stran moja? user posted image

Razumemo, razumemo, saj vidiš smejčke - če ne bi razumele, bi bili user posted image aliuser posted image ali user posted image ali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
24.4.2009 23:01:23   
polma
Pa spet oooooooooujeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaa-že tretjič...glava mi bo pa na tipke padla....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
24.4.2009 23:02:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: polma

slovenka, RMRM-jaz pa tut sma fuul rada kupujem za otroke. Jaz imam pa ene zimske, ene apomladanske in nekaj poletnih hlačuser posted image ...

Jaz sem poznala mamico treh punčk, dve dvojčici... in je zmeraj samo njim kupovala in sem si govorila, da jaz pa res ne bom taka, ko bom imela otročičke, potem pa sem res bila - samo po otroških trgovinah sem hodila in je bila Sofijina omarica preko polna oblačil... Zdaj v zadnjem času pa sem se malo ustavila, pa sem tudi sebi par stvari kupila, v glavnem za v službo, pa je tudi fajn filing imeti kaj novega, tako da probaj user posted image

Hvala za nasvet.user posted image user posted image user posted image Še ena taka. Zadnjič sva bla v trgovini, pa em šla spet gledat žabice za Saro, če so kakšne lepe...pa me je moj zvlekel stran pa mi jih napel, kaj kupujem žabice , ko bo zdej poletje.user posted image ampak ne, sem imela izgovor, da bom vzela za jeseni, pač mal večjo številko ne, ker takrat tako lepih sigurno ne bo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   je kar pihal skoz nos. Jaz pa vsa vesela, ker sem jih pol šla nazaj iskat.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3355
24.4.2009 23:03:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Mi pa skoraj nic ne dobimo in mi je trenutno popolnoma vseeno,ze tako je toliko odvecne robe.
Jaz sem ravn danes premisljevala koliko denarja gre v luft.Prav zalostno.Imamo vse omare nabasane,klet,podstreho,garazo...le kam naj z vso to kramo.Pa veckrat mal cistko naredim,kaj oddam ampak robe pa se toolk.Sem ravn danes prebrala obvestilo da v pon.odvazajo odvecne obleke in cevlje.Samo jaz raje dam nekomu ki ga poznam.No,bom vidla,nekaj se bo sigurno naslo.
Pa tolk kaset-risank imam od Tali,kaj naj z njimi,ce imamo dvd.Pa pliskotov.Sem ze 100x rekla,da jih bom nekam dala,pa nikakor ne morem,me vsak na nek dogodek oz.obdobje spomni.Se moji so...moz kupil,ko sva se spoznala,sefica,ocim za Tali.....

Evo, taka sem jaz. vse spravit, če ne drugega, te vežejo spomini.user posted image

Evo Kleo, pa te šmirglam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3356
24.4.2009 23:04:05   
slovenka
Didli, za jeseni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moraš iti gledat film o oni šopaholičarki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
24.4.2009 23:04:50   
slovenka
JAz bom tudi par stvari od Sofije šparala - krstno oblekico recimo, pa prve nogavičke - so tako majhne, da to ni za verjet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
24.4.2009 23:05:06   
Anonimen
Pa kaj je moz danes prinesel...9 kovtrov,10 povstrov,2skatlji vodnih pistol,skatlo moskih nogavic...ker mu je sef trgovine dal fejst znizanouser posted image .Ja in,rabiva pa nujno nove rjuhe za zakonsko postlo,to pa ne.In vse je prinesel gor.Me je skor kap.Sicer je rekel da bo pa v Crno goro odpeljal....ja,oni itak komaj cakajo,saj ni neka merina,pistole pa tut une jeftine.No,3 sem vseeno zadrzala,da se bomo spricaliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3359
24.4.2009 23:05:42   
Anonimen
Glede na to, da mamo vse neke probleme z oblekami, bi blo še najbolj, da se res dobimo čimprej, pa mal med sabo menjamo te cunje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Slovenka, ti ga svirašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3360
24.4.2009 23:05:49   
Tina 28
Kleo...jaz sem ista kor ti (strelke očitnouser posted image )...sam nimam kleti in podstrešne). Men je še od mesa plastična posoda za porabit...nič ne bi vrgla...zmeri mislim, da bom pa v šoli rabla, ko kaj ustvarjamo..alpa da kaj po škatlicah spravljaš...grozna semuser posted image ....moti me, da je tako...bi mela rada bolj zračno in fraj..pa če ne greuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
24.4.2009 23:07:06   
Anonimen

Mi pa skoraj nic ne dobimo in mi je trenutno popolnoma vseeno,ze tako je toliko odvecne robe.
Jaz sem ravn danes premisljevala koliko denarja gre v luft.Prav zalostno.Imamo vse omare nabasane,klet,podstreho,garazo...le kam naj z vso to kramo.Pa veckrat mal cistko naredim,kaj oddam ampak robe pa se toolk.Sem ravn danes prebrala obvestilo da v pon.odvazajo odvecne obleke in cevlje.Samo jaz raje dam nekomu ki ga poznam.No,bom vidla,nekaj se bo sigurno naslo.
Pa tolk kaset-risank imam od Tali,kaj naj z njimi,ce imamo dvd.Pa pliskotov.Sem ze 100x rekla,da jih bom nekam dala,pa nikakor ne morem,me vsak na nek dogodek oz.obdobje spomni.Se moji so...moz kupil,ko sva se spoznala,sefica,ocim za Tali.....

Evo, taka sem jaz. vse spravit, če ne drugega, te vežejo spomini.user posted image

Evo Kleo, pa te šmirglam.user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3362
24.4.2009 23:07:15   
slovenka
polma - a tudi nakazujejo na račun od user posted image ? Ja, mene pa to ni motilo. Je tast rekel, da bi ji račun odprl, pa sva rekla, da sva ga že midva, da potem boljše, da kar na tega nakazuje. Sem mu pa rekla, da bi bila bolj simbolična vsota čist dovolj, tam 5 ali 10 eur mesečno, pa tudi to, da našim ne bova tega omenjala, da ne bo zvenelo, kot da hočeva, da še onadva nakazujeta... Vendar pa kar je dobila od njiju za krst, pa za pusta itd. vseeno nakaževa na njen račun.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
24.4.2009 23:07:53   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: polma

slovenka, RMRM-jaz pa tut sma fuul rada kupujem za otroke. Jaz imam pa ene zimske, ene apomladanske in nekaj poletnih hlačuser posted image ...

Jaz sem poznala mamico treh punčk, dve dvojčici... in je zmeraj samo njim kupovala in sem si govorila, da jaz pa res ne bom taka, ko bom imela otročičke, potem pa sem res bila - samo po otroških trgovinah sem hodila in je bila Sofijina omarica preko polna oblačil... Zdaj v zadnjem času pa sem se malo ustavila, pa sem tudi sebi par stvari kupila, v glavnem za v službo, pa je tudi fajn filing imeti kaj novega, tako da probaj user posted image

Hvala za nasvet.user posted image user posted image user posted image Še ena taka. Zadnjič sva bla v trgovini, pa em šla spet gledat žabice za Saro, če so kakšne lepe...pa me je moj zvlekel stran pa mi jih napel, kaj kupujem žabice , ko bo zdej poletje.user posted image ampak ne, sem imela izgovor, da bom vzela za jeseni, pač mal večjo številko ne, ker takrat tako lepih sigurno ne bo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   je kar pihal skoz nos. Jaz pa vsa vesela, ker sem jih pol šla nazaj iskat.user posted image

user posted image user posted image  mislim da smo vse iste. Jaz sem vedno, kadar sem šla kupovat zase, najprej zavila na otroški oddelekuser posted image . Se mi zdi, da se šele zdej, pri 3.user posted image  mal brzdam. Pa kljub temu je v škatli, kjer so premajhna oblačila, kar nekaj kosov, ki jih naš user posted image  sploh ni oblekeluser posted image .

Zase pa trenutno res nočem kupovat. Bom pol, ko bom šla v službo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
24.4.2009 23:08:03   
polma

Jaz tut dajem otroške obleke naprej tistim,ki jih poznam. Svoje stvari pa dam na Karitas. Tja sem znesla že posteljnino, posodo, knjige, igrače tudi. hči je bila prva vnukinja in je imela vsega na tone. Zdaj me pa celo lastna mati ubog, ko zabremzam-ne maram,,da se oblačila ne ponosijo, ne maram stran metanja denarja. Pa, ne maram tut da se kupujejo draga oblačila-firme. Tega enostavno ne prenesem, zame je to taka preserancija, da norim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
24.4.2009 23:08:08   
slovenka

Glede na to, da mamo vse neke probleme z oblekami, bi blo še najbolj, da se res dobimo čimprej, pa mal med sabo menjamo te cunje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

Didli, toliko kokodakam, da moraš biti bolj konkretna, kje? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
24.4.2009 23:08:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Kleo...jaz sem ista kor ti (strelke očitnouser posted image )...sam nimam kleti in podstrešne). Men je še od mesa plastična posoda za porabit...nič ne bi vrgla...zmeri mislim, da bom pa v šoli rabla, ko kaj ustvarjamo..alpa da kaj po škatlicah spravljaš...grozna semuser posted image ....moti me, da je tako...bi mela rada bolj zračno in fraj..pa če ne greuser posted image

TUdi jaz..ne pa da je vse naguzvano.Pol pa Alea popa slike od stanovanja,toolk prostora,nic odvecnega,vse premisljeno postavljeno...proti njej sem ko cigankauser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3367
24.4.2009 23:08:55   
Anonimen
Kleo, spremljaj kakšen klic na pomoč kot npr. ko družini zgori hiša (ne daj božeuser posted image ), pa kličejo na pomoč, in jim podariš komplet posteljnino. No, sam ideja.user posted image vodne pištolice isto, npr kakšna materinska hiša, vrtec...

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3368
24.4.2009 23:09:28   
slovenka
Jaz sem že dala sestrici dve veliki space bag vreči oblekc od Sofije - za nečakinjo user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
24.4.2009 23:09:36   
Tina 28
user posted image Fajn ti nosi iz službe...men žaganje prinese skor do postleuser posted image

Ja Didli...dobra ideja. Saj jaz mam namen oddat tole mal žlahti (mislim tiste, ki so lepe stvari, pa mi jih ni za nosit)...ostalo bom pa kar poslikala in na net vrgla.

Slovenka...to mam jaz tud namen šparat do groba...sam mam tud namen vse ostalo...za nečake...pa če bo mogoče še kdaj kakšnen...kaj pa boš ti z ostalimi naredila

A jaz mogoč ne poznam kakšnega zakona o oblačilih...kko to sploh laufa...da se preko življenja ne zakoplješ v njihuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
24.4.2009 23:11:18   
Anonimen

Joj, zdej me pa matra user posted image user posted image user posted image user posted image morem it na začetek pogledat...matr da gremuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3371
24.4.2009 23:12:01   
RMRM

JAz bom tudi par stvari od Sofije šparala - krstno oblekico recimo, pa prve nogavičke - so tako majhne, da to ni za verjet...

men je to tolk lepouser posted image .

Moja2 imata vsak svojo škatlo, notri pa so prve risbice in prvi izdelki, voščilnice za mamico, krstna sveča, krstna oblekica in prvi čeveljci. Album, kamor sem lepila slikice in zraven kaj pripisala ter knjigica o spremljanju napredovanja dojenčka. To naj bi bila potem njuna popotnica ko si bosta ustvarila svoj dom. Cukraso, saj vem.
Moram pa še za Lukaska počas začet pripravljat user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
24.4.2009 23:12:23   
slovenka
Tina, te ne razumem čisto. Jaz imam narejeno, da se mi 30 eur mesečno nakazuje na Sofijin račun. Če bodo 3 - več sigurno ne - bo to 90 eur. Tega ne bom pogrešala. Za nečake pa nisem imela istega v mislih. A bi morala? Bom botra, baje, pa pač običajna darila... Ali to ni dovolj? user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
24.4.2009 23:13:43   
slovenka

Joj, zdej me pa matra user posted image user posted image user posted image user posted image morem it na začetek pogledat...matr da gremuser posted image

Eh, ti samo povej, kaj sem rekla, saj čist možno,da sem pozabla, pa da se ponavljam... mam slabo iglo (asociacija na gramofon) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
24.4.2009 23:14:13   
Tina 28
Ja...tko kot Alea ma moja kolegica ...v spalnici postla...v dnevni kavč...v jedilnici miza. Otroci majo v sobah poslto in omaro in svetilko....igračnico pa tako in vse noter. In kabinet za vse premajne cunje.

Jaz pa rabim stvari, ker se bojim odmevanja...sam tu je zdaj premalo prostora, ker moramo v bivalnih prostorih met vse pospravljeno. Treba je met garderobo vsaj za zimsko opremo pa razno robo, ke se sam sezonsko rabi

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.