|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 5. del
24.4.2009 16:20:51   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

sem za flasko najdla neki pa ne morm prlept!!!

dej mi no, dej! Kaj si mi takega našlauser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 226
24.4.2009 16:21:23   
FLASK_A
Tisti vojak mi pa ni všečuser posted image Zdej si moram pa okus poravit- nej katera kaj lepega napopa, noooooo!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 227
24.4.2009 16:23:20   
FLASK_A

joj kok ti dec v sekundi spremeni voljo!!

user posted image user posted image user posted image Kaj pa je zdej blo?
A je usta odprl? Sem rekla, da to ni dobr pri naših dedcihuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 228
24.4.2009 16:23:45   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

pokica, katmat a ste opa<zle da smosam me tri tle goruser posted image user posted image user posted image

No se nam je še FLASK_A pridružila! user posted image

No, js vas pa zdaj zapuščam, grem kavico z lubim pit! Pol pa v Obija, pa k mojim staršem, pa v trgovino...user posted image .
Preveč za danes!

Dajte še kake nagce kaj gor....pa lejte da boste pridne s čvekanjem! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
24.4.2009 16:25:18   
FLASK_A
Pokica, pa kak Obi neki, no!!! Aja, razen, če si bosta na parkingu kje zadaj lušte delalauser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 230
24.4.2009 16:27:39   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image user posted image ne zna ust odpret tam k je treba!!!!

sem tok besna!!!v sluzbi ga tok izkoriscajo a ne zna tud a ne rec da jih pa polhen k*u*rac....dela po 10-12 ur na dan za ****evih 800 eu...pa je kr tih!!!ce bi posto raznasu bi vec zasluzu...dela ko bik namest useh v firmi pol pa njemu recejo da se mu promet ne pogliha...ja ni cudn ce sam od drugih del dela-za svoje stranke casa nima!!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 231
24.4.2009 16:28:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

pokica, katmat a ste opa<zle da smosam me tri tle goruser posted image user posted image user posted image

No se nam je še FLASK_A pridružila! user posted image

No, js vas pa zdaj zapuščam, grem kavico z lubim pit! Pol pa v Obija, pa k mojim staršem, pa v trgovino...user posted image .
Preveč za danes!

Dajte še kake nagce kaj gor....pa lejte da boste pridne s čvekanjem! user posted image

no pokica pa uživajuser posted image user posted image

sam ne preveč po decu skakatuser posted image user posted image

flaška a si že skuhalauser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
24.4.2009 16:29:12   
KatMat
zaposlen je kot komercijalist na terenu dela pa se kot skladiscnik,prodajalec v trgovini,racunovodja,poslovodja....pa da ne nastevam naprej

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 233
24.4.2009 16:29:43   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image ne zna ust odpret tam k je treba!!!!

sem tok besna!!!v sluzbi ga tok izkoriscajo a ne zna tud a ne rec da jih pa polhen k*u*rac....dela po 10-12 ur na dan za ****evih 800 eu...pa je kr tih!!!ce bi posto raznasu bi vec zasluzu...dela ko bik namest useh v firmi pol pa njemu recejo da se mu promet ne pogliha...ja ni cudn ce sam od drugih del dela-za svoje stranke casa nima!!!!

kje pa dela ta tvoj decauser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
24.4.2009 16:30:07   
KatMat
poki, pokazi svojemu vraga zvecer....ce jutr najmanj bolniske ne tolce pol ni nic...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 235
24.4.2009 16:31:22   
Anonimen

zaposlen je kot komercijalist na terenu dela pa se kot skladiscnik,prodajalec v trgovini,racunovodja,poslovodja....pa da ne nastevam naprej

ja zakaj je pa plačan naj dela samo tisto ki ima napisan na pogodbi, pa zakaj se pusti izkoriščat a mu paše tako da ga vsi od uzadaj drk....user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
24.4.2009 16:31:42   
FLASK_A

Aaaaaaa! Znana zgodbauser posted image

Jaz sem ga mogla fajn nahrulit, hruljenje je trajalo vsaj pol leta- in zdaj končno hodi domov normalno. Sicer zaradi mene (da ne bom več tolk tečna), ampak vsaj izkoriščajo ga ne več in ne mislijo, da je skos na razpolago. Sej izjeme se zgodijo, samo da bo pa tam ko smkelj visel tako dolgo vsak lubi dan, to pa ne dovolim.

Sem mu rekla, da nej mene doma pedena, al me bo pa kdo drug- pa se je rajš zame kot za službo odločiluser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 237
24.4.2009 16:33:42   
FLASK_A
Cveka, če sem kaj? Skuhala? Japajadeuser posted image Eno dolgo kitico sem pod kovtrom odkuhala, to je vseuser posted image Sej me bo ven peljal, zdej se pa že mora počas mal izkazatuser posted image Če bo priden, bo mogoče videl user posted image user posted image user posted image danes! Mogoče...user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 238
24.4.2009 16:33:50   
Anonimen
Sem mu rekla, da nej mene doma pedena, al me bo pa kdo drug- pa se je rajš zame kot za službo odločiluser posted image

to si mu pa dober povedala, se je orenk vn potegnu k je tebe izbrav in ne službeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 239
24.4.2009 16:37:06   
FLASK_A

to si mu pa dober povedala, se je orenk vn potegnu k je tebe izbrav in ne službeuser posted image user posted image user posted image

Da ne boš mislila- je v službi isto naprej vrgel! Ko je bil čas za it, je vstal in rekel da gre. Pa so ga drugi čukast pogledal (itak vsi delajo ko norci tam čez delavnik), on je pa rekel, da mora it ženo pedenat. Če ne, me bo pa kdo druguser posted image user posted image user posted image Mislim, da crkneš. In to reče on flegma direktorju pa še ene parim, ki so bli tam user posted image

Itak, svojega izgovora si ne najdejo, vedno mora bit žena tista, ki težiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 240
24.4.2009 16:37:27   
Anonimen

Cveka, če sem kaj? Skuhala? Japajadeuser posted image Eno dolgo kitico sem pod kovtrom odkuhala, to je vseuser posted image Sej me bo ven peljal, zdej se pa že mora počas mal izkazatuser posted image Če bo priden, bo mogoče videl user posted image user posted image user posted image danes! Mogoče...user posted image

a tako, no kr nej se izkaže pa da te bo peljal nekam k majo dobro hranouser posted image zvečer pa brez dretja k jz bom spalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
24.4.2009 16:38:28   
KatMat

ja zakaj je pa plačan naj dela samo tisto ki ima napisan na pogodbi, pa zakaj se pusti izkoriščat a mu paše tako da ga vsi od uzadaj drk....user posted image

JAH MLAD JE A NE??   bom tko rekla....ga ocitno ne dr**** zadost ....
sej doma se zdere (je res jezen ker mu to pocnejo) pol se se jest nanjga pol je pa spet mir pol greva pa spat...evo...to je moj dan...

mene je ze izucil...se ne pustim nikomur...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
24.4.2009 16:39:01   
Anonimen

Da ne boš mislila- je v službi isto naprej vrgel! Ko je bil čas za it, je vstal in rekel da gre. Pa so ga drugi čukast pogledal (itak vsi delajo ko norci tam čez delavnik), on je pa rekel, da mora it ženo pedenat. Če ne, me bo pa kdo druguser posted image user posted image user posted image Mislim, da crkneš. In to reče on flegma direktorju pa še ene parim, ki so bli tam user posted image

Itak, svojega izgovora si ne najdejo, vedno mora bit žena tista, ki težiuser posted image user posted image

no doma ga pa maš a neuser posted image mah sam da je neki reku, sej to so mu verjel kej druzga mu ne biuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
24.4.2009 16:39:39   
KatMat

mogoce...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 244
24.4.2009 16:40:20   
Anonimen

sej doma se zdere (je res jezen ker mu to pocnejo) pol se se jest nanjga pol je pa spet mir pol greva pa spat...evo...to je moj dan...

no ko bo mel dovolj bo že povedal svoje do takrat pa mu ni pomočiuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
24.4.2009 16:40:49   
KatMat
ma ga mam ze polhen kufer!!!   dan sebi in meni pokvari...pa sem mu ze rekla naj zamenja sluzbo...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 246
24.4.2009 16:41:18   
KatMat

no ko bo mel dovolj bo že povedal svoje do takrat pa mu ni pomočiuser posted image

sej vem...sam lustno pa tud ni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
24.4.2009 16:41:31   
FLASK_A
Ja, važno da je doma. Če ne bi šla familija že zdavnaj u maloro. user posted image

Evo, zdej je prišel. Grem dol z neta, da ne vidi vseh teh nagcevuser posted image Dej, Katmat, ti se pa potrudi pa mi onega nalimaj, ki si ga zame našla, dejuser posted image

Čaw, punce, fajn je blo čvekat danesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 248
24.4.2009 16:43:35   
FLASK_A

ma ga mam ze polhen kufer!!!   dan sebi in meni pokvari...pa sem mu ze rekla naj zamenja sluzbo...

Ja, bo treba bolj pritisnit nanjga... Če ne, ne bo ničuser posted image Joj, upam da se vama to konča, ker je res bedno.

Ajde, uživajte, pa ne se na petek sekirat. Počitnice soooouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 249
24.4.2009 16:44:28   
KatMat

Ja, važno da je doma. Če ne bi šla familija že zdavnaj u maloro. user posted image

Evo, zdej je prišel. Grem dol z neta, da ne vidi vseh teh nagcevuser posted image Dej, Katmat, ti se pa potrudi pa mi onega nalimaj, ki si ga zame našla, dejuser posted image

Čaw, punce, fajn je blo čvekat danesuser posted image user posted image user posted image

bom se potrudila....res....je tak da nic kej dost ne more povedatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?