|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
24.4.2009 12:42:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Tudi mene misel na roj dan kr strese, finančno mislim. Tudi mi bomo naredili piknik, ampak vseeno pod 200 EUR nimama kaj razmišljat, verjetno še bo itak več prišlo. Sma naredila okvirni seznam in sma naštela 50 ljuduser posted image , ampak nekje boma že skup spravla, saj je le prva svečka user posted image

U jebelacesta, a boste imeli ohcet?? user posted image
Pri nas bo maksimalno 20 odraslih in 16 otrok. Mi + babice in dedki smo všteti.

Ja jaz pridem tudi na 40 ljudi (odraslih) + 7 otrok. Pa to so res izbrani povabljenci, ker vsi niti pod razno ne morejo prit. A. ima sam 7 tet, vsaka 3-4 otroke. Pa kje češ to vabit. ni €.

Tudi moj user posted image ima 4 tete in 3 strice. In malo morje bratrancev, sestričen,... Ampak te smo v kompletu povabili samo na ohcet user posted image Nismo si tako blizu, da bi se z vsemi dobivali na RD-jih otrok. To je bolj za zabavanje nas in otrok s prijatelji in dobrimi kolegi - no, tudi kakšna žlahta sodi med te prijatelje user posted image

pri nas so samo tete in strici otrok, najini odpadejo user posted image
Pri nas so babice, dedki, prababici, 2 teti z družino in en stric pa še ena familija, vse ostalo je odpadlo

pri nas bo tudi CCA 40 odraslih+user posted image , mah kaj čmo, bo šel moj regres za prvo svečkouser posted image

regres, kaj je že touser posted image user posted image

ko boš zrasla in ko boš začela delat, boš tudi ti dobila regresuser posted image

Moja AT je pa danes prava mala tečkicauser posted image , danes sve si zelo podobne volje, kar zna biti zelo nevarnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  upa, da bo to kmaluser posted image

Gaja je bla včer taka, dons je malenkost bolš. Ej pol pa najbolj da mami pokličeš, drugač se bosta še stepleuser posted image

fajt bo v vsakem primeru, saj je babi popoldan v službi in sem pečena dokler moj ne pride iz šihtauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
24.4.2009 12:49:03   
Anonimen
Edina upam, da tvoj vsaj kmal domov pride.
Moj pa HB dons dela do štirihuser posted image , vsaj en dan bo prej doma. Pa še podaljšan vikend je user posted image , sam vreme bo pa bljakuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
24.4.2009 12:57:00   
barbaw

Tudi mene misel na roj dan kr strese, finančno mislim. Tudi mi bomo naredili piknik, ampak vseeno pod 200 EUR nimama kaj razmišljat, verjetno še bo itak več prišlo. Sma naredila okvirni seznam in sma naštela 50 ljuduser posted image , ampak nekje boma že skup spravla, saj je le prva svečka user posted image

Ja jaz pridem tudi na 40 ljudi (odraslih) + 7 otrok. Pa to so res izbrani povabljenci, ker vsi niti pod razno ne morejo prit. A. ima sam 7 tet, vsaka 3-4 otroke. Pa kje češ to vabit. ni €.

Tudi moj user posted image ima 4 tete in 3 strice. In malo morje bratrancev, sestričen,... Ampak te smo v kompletu povabili samo na ohcet user posted image Nismo si tako blizu, da bi se z vsemi dobivali na RD-jih otrok. To je bolj za zabavanje nas in otrok s prijatelji in dobrimi kolegi - no, tudi kakšna žlahta sodi med te prijatelje user posted image

Pri A. imajo navado, da se vsi vabijo. Je od A. sestrične punčka lani praznovala 1. rojstni dan, je bilo 80 ljudiuser posted image . To je za mene noro. Smo lani imeli krst, Vid, pa še dva user posted image od sestričen. Nas je bilo 116. Ker so se stroški delili na 3, sem plačala 700 €. Bankrot.

O FAK, KAKŠNI STROŠKI!!! user posted image In kakšna masa ljudi user posted image

O madona, to je pa res bankrot. Jaz se v take stroške ne podajam. Potem pa raje "na skrivaj" krstim otroka.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 528
24.4.2009 12:57:03   
barbaw

Zdaj pa nekaj pojema, pol pa šibava na sončeka user posted image

sončekuser posted image

pri nas je pa tako kislo vremeuser posted image

ful sonček user posted image user posted image user posted image

balgor, jaz sem pa tao slabe volje, pa zgleda bom še migreno fasalauser posted image

jaz sem že tako slabe volje, ne vpraši kako bi še bila, če bi bil dež
Glavobolov pa ne bi več omenjala. Ampak mene daje glava zaradi napetosti, če se sprostim me neha bolet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 529
24.4.2009 12:57:06   
barbaw

Špelin@ tud zateuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Je bla pa tamala zdele full smešna, sm jo dala v pojstlo pa grem dol pa jo slišm da neki jokca...pol pa tišina, grem gledat in ona spi na trebuhu čist zrinjena v kotuser posted image . In zaspala je brez flaškeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 530
24.4.2009 12:59:26   
Anonimen

sončekuser posted image

balgor, jaz sem pa tao slabe volje, pa zgleda bom še migreno fasalauser posted image

Glavobolov pa ne bi več omenjala. Ampak mene daje glava zaradi napetosti, če se sprostim me neha bolet.

Če mate sonček pa če sta tamaledva ok pejte mal vn, se boš mal sprostila
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
24.4.2009 12:59:53   
katy82
Punce hvala vsem za iskrena mnenja,še sploh za pohvaleuser posted image user posted image user posted image

Mala se zdele sama igra na tleh že skor pol ure,kolk je pridna,pol jo pa peljem k moji mami mal cartat se,sama grem pa na nordijsko hojo.

U se je udarla,grem pihat

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 532
24.4.2009 13:00:39   
Anonimen
Mamo pa dons štrajk glede hrane, komi sm jo prisilila da je pojedla pol skute in to je touser posted image  

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 533
24.4.2009 13:01:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Punce hvala vsem za iskrena mnenja,še sploh za pohvaleuser posted image user posted image user posted image

Mala se zdele sama igra na tleh že skor pol ure,kolk je pridna,pol jo pa peljem k moji mami mal cartat se,sama grem pa na nordijsko hojo.

U se je udarla,grem pihat

kakšno nordijsko hojo maš to?

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
24.4.2009 13:01:41   
kasso

Pri A. imajo navado, da se vsi vabijo. Je od A. sestrične punčka lani praznovala 1. rojstni dan, je bilo 80 ljudiuser posted image . To je za mene noro. Smo lani imeli krst, Vid, pa še dva user posted image od sestričen. Nas je bilo 116. Ker so se stroški delili na 3, sem plačala 700 €. Bankrot.

O FAK, KAKŠNI STROŠKI!!! user posted image In kakšna masa ljudi user posted image

O madona, to je pa res bankrot. Jaz se v take stroške ne podajam. Potem pa raje "na skrivaj" krstim otroka.

haloooo...zakaj pa morajo bit tako visoki stroškiuser posted image
letos je recesija, torej, povabljence na minimum in stroške tudi.
Če malo šparovno organizirate RD zabavo, vam pride skozi s precej nižjimi stroški. Verjemite, ker imam kar nekajletne izkušnje user posted image . Pa ni treba, da je kdo lačen ali žejen.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 535
24.4.2009 13:01:44   
barbaw

sončekuser posted image

Če mate sonček pa če sta tamaledva ok pejte mal vn, se boš mal sprostila

Ko se najeta gremo ven. Upam samo, da ne bo več pihalo tako kot je prej, ker mi oba smrkata. user posted image  Jaku pa ne morem dopovedat, da ne sme noret, ker potem kašlja kot nor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
24.4.2009 13:02:22   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ja tole je pa res strošek..pri nas je bilo na krstu 10 ljudi, ker familija od mojega ni verna in niso hoteli prit..

tud naši niso vsi verni, pa so vseeno prišli - zaradi eve!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 537
24.4.2009 13:02:56   
suzy85

Špelin@ tud zateuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Je bla pa tamala zdele full smešna, sm jo dala v pojstlo pa grem dol pa jo slišm da neki jokca...pol pa tišina, grem gledat in ona spi na trebuhu čist zrinjena v kotuser posted image . In zaspala je brez flaškeuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo ponoči vedno najdem čist v kot stišano! user posted image  ji najbolj paše!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 538
24.4.2009 13:03:27   
kasso
testiranje je sine dobro opravil...hvala za pikapoke...a to ni noben pogoj, je le za stat. evidenco.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 539
24.4.2009 13:03:43   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

HELOW!
To noč je blo spanje:user posted image , počutje zjutraj:user posted image , pol čez danuser posted image , vreme je pa itak v k....,če ne bo deža bo še nekako in bova šla z Vidkom mal vn, kr če ne bo spet tečko.
Naty*, lepo da si se po dolgem času spet javila.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bubane hroščke, za ne prespane noči,....

mi imamo sonček

Blagor vam, mi pa še ne.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 540
24.4.2009 13:04:58   
suzy85
ok, tole vam pa moram posredovat! sem se s špelininim klikom malo poigrala in sem vprašala Vido:
Ali pogosto dobivate neumna vprašanja?

Odgovor:
Priznam, včasih tudi jaz pogrešim. A zaradi črvivega jabolka ne posekate drevesa, mar ne?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 541
24.4.2009 13:05:07   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

haloooo...zakaj pa morajo bit tako visoki stroškiuser posted image
letos je recesija, torej, povabljence na minimum in stroške tudi.
Če malo šparovno organizirate RD zabavo, vam pride skozi s precej nižjimi stroški. Verjemite, ker imam kar nekajletne izkušnje user posted image . Pa ni treba, da je kdo lačen ali žejen.

Veš kaj pa privatniki govorijo? Če je recesija, potem pa naj bo kar vedno. user posted image user posted image user posted image  Z vsakim privatnikom (gradbenikom, mehanikom, ......), ki se pogovarjamo pravijo, da toliko dela še niso imeli kot zdaj ko je "recesija". user posted image  Itak je bila kriza umetno sprožena, vsa podjetja pa so to izkoristila sebi v prid in imajo izgovor za odpuščanje. O nesposobnih managerjih, ki so bajno plačani za svoje "nedelo" pa ne bomo. user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 542
24.4.2009 13:05:46   
suzy85

testiranje je sine dobro opravil...hvala za pikapoke...a to ni noben pogoj, je le za stat. evidenco.

user posted image user posted image user posted image  za testiranje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 543
24.4.2009 13:06:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ok, tole vam pa moram posredovat! sem se s špelininim klikom malo poigrala in sem vprašala Vido:

Odgovor:
Priznam, včasih tudi jaz pogrešim. A zaradi črvivega jabolka ne posekate drevesa, mar ne?

hudouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 544
24.4.2009 13:06:11   
Anonimen

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 545
24.4.2009 13:06:38   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Odgovor:

user posted image user posted image user posted image user posted image
kakšni odgovori.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 546
24.4.2009 13:06:39   
barbaw

Upam, da vam rata čimprej prit v športni razred.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 547
24.4.2009 13:08:05   
barbaw
Jaz bi svojo napo najraje vrgla skozi okno. user posted image user posted image user posted image  Dela glih za en ........ drek. Da ne omenjam, da se je že pokvarila po manj kot letu dni. sovražim Gorenje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 548
24.4.2009 13:12:51   
hijenca

Jaz bi svojo napo najraje vrgla skozi okno. user posted image user posted image user posted image  Dela glih za en ........ drek. Da ne omenjam, da se je že pokvarila po manj kot letu dni. sovražim Gorenje user posted image user posted image user posted image

Eni so pa zadovoljni z Gorenjem. Torej si naletela na gnilo jabolko, tako kot jaz z mojim avtom. Ampak ne vrečt puške v koruzo. user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 549
24.4.2009 13:19:39   
suzy85

user posted image  sem se mogla nasmejat, ker sem se na svojo spomnila! letos bo že 3 leta, odkar imava kuhinjo, pa imam še zdaj napo samo za okras! kjer sva hotla napo speljat, je tram od strehe, tako da bo treba napo speljat xxx (ne vem več točno kje!), ampak nikoli ni časa! user posted image

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 24.4.2009 13:20:37 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?