|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
23.4.2009 23:32:36   
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Haha...
Imaš Lauro doma?

user posted image user posted image user posted image user posted image je pr atijuuser posted image user posted image ...sem se odločila da se bom kar se da malo sekirala ker nekateri prav uživajo ob mojem sekiranju...pač zlobni ljudje...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
23.4.2009 23:33:49   
Najaa
Je še bolana al zakaj je pri njemu?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
23.4.2009 23:39:06   

Je še bolana al zakaj je pri njemu?

zaradi nesrmanosti in hudobije...samo to lahko rečem...ne bom tle pisala lahko jutri na zs...ker mislim da me nekdo pošteno zasleduje tle goruser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
23.4.2009 23:40:24   
Najaa
cita, če ti bo kaj lažje, lahko na zs napišeš... Da te bere veliko folka, pa verjamem... mene tud, sa, itak ne pišem nič takega. Ti pa tud raje ne.
Povej, kako je Lia? Razen ušeska? Ste šli kaj ven?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
23.4.2009 23:45:20   

cita, če ti bo kaj lažje, lahko na zs napišeš... Da te bere veliko folka, pa verjamem... mene tud, sa, itak ne pišem nič takega. Ti pa tud raje ne.
Povej, kako je Lia? Razen ušeska? Ste šli kaj ven?

Ja naša Lia je bolje ušesek...ven pa nisva šle če je tole skozlano vreme...pa še user posted image  mam že en teden...joj kk bi jo nekam ruknalauser posted image user posted image user posted image ...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
23.4.2009 23:48:44   
Najaa
Je to prva M po porodu?
Mene tud že par dni špika tam spodaj... sam vlije se pa ne. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
23.4.2009 23:50:58   

Je to prva M po porodu?
Mene tud že par dni špika tam spodaj... sam vlije se pa ne. user posted image

jaz bi rekla da je prva ja...pa močnauser posted image ...pa boleča in utrujajoča...se mi zdi da sem kot povožen vlakuser posted image user posted image user posted image ...mah sej tud tega bo konc...sedaj jo bomo pa kr vsak mesec mela...nč več je ne bom pošiljala na dopustuser posted image user posted image user posted image smo zaključli...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
23.4.2009 23:57:20   
Najaa
Mi smo tud zaključli. user posted image

Čuj, grem spat. Jutri se spet bereva. Sem čisto fuč...

Lahko noč.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
23.4.2009 23:57:54   

Mi smo tud zaključli. user posted image

Čuj, grem spat. Jutri se spet bereva. Sem čisto fuč...

Lahko noč.

Lahko noč...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
24.4.2009 7:29:09   
spps
Dobro jutro!
Kako ste spale?
mi kar solidno,ampak ,sem prepozno šla spat,taak,da zame ni bilo ničkaj dost več spanja kot ponavaduser posted image user posted image user posted image
se ne morem spravit spat,takrat ko mali zvečer omaga,ker se mi zdi.da takrat moram kaj naredit po stanovanjuuser posted image enostavno  ne morem spatuser posted image
pol pa sem čist omotična,ko se ponoč vstajam za dojenje-bi po mojem bila dobra video smešnica,ko mi glava kr pada medtem,ko se dojima,-tk,ko pr malemu,ko ma glavo pokoncuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
24.4.2009 9:07:38   
tasa_m
dobro jutro..zunaj tak lep sonček,. moja mla frčafela pa še spi. Ampak kr naj, ker je ponoči imela neke napade na ziz. Pol pa je vlekla samo 5 min pa omagala. In to na vsake 1,5 ure user posted image user posted image . Tak da si lahko mislite kaka ven zgledam.
Je pa si ji včeraj še leva očka vnela, tak da grema zdaj (ko se naspi) v domačo lekarno po navadno smetliko, katera je baje najboljša proti vnetim očkam. Materino mleko je baje preveč mastno, kamilice pa tud niso ok..baje! user posted image Tak da bomo vidli..

cita.. user posted image user posted image

leo*tia..a ti ne dojiš?? Tebi pa res dost čaja spije. Moja še ga deci ne rukne. Dela take grimase zraven, da če jo kiri gleda, si misli da ji ne vem kaj tišim user posted image . No, če pa je lačna pa zna spit kakih 30ml.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
24.4.2009 9:49:50   
yania
dobro jutro....moj tudi še aja, in tudi jaz sem bila ponoči kot bi me vlak povozil, sicer je bil priden in se je zbudil le enkrat,sam se je moj tako zraven smejal, ko mi je glava levo-desno...mater on ni ga nafutral...user posted image
ob 7.20 se je zbudil in ga je moj dal k meni, ker je bilo še prekmalu, da bi jedel, pa je pri meni takoj zaspal do 9.00, pojedel, sva se previla, in nekaj godrnja zdaj tam v spanju....ma je kar priden...je pa tako, da če je buden, potem pa itak hoče da se z njim  pogovarjaš...
Tasa, a vi imate sonček...blagor vam, pri nas ful lije, upam da se bo kaj zjasnilo, ker danes bi pa tudi jaz šla rada malo ven...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
24.4.2009 11:04:45   
PERSIDA
Dober dan!!!

spps - jaz bi tudi ponoči rogovilila ko mala spita ,popoldan ko bi ,pa jaz spala ,,pa sta maladva v akciji.V vsakem primeru sem ko zombi :)

yania - mislim ,da si ti spraševala glede cartanja na zizi ,mojadva sta se definitivno tolažla s hrano ,ko sta obadva imela krče.Sicer Anže še jih občasno ima zato pa tudi je večkrat pa po malo nekje na dve ure.Tomažu ,pa nič ne manjka ,pa bi tudi jedo na dve - ima bolezen po mami,da rad je :)

cita - nekoč bo boljšeuser posted image

Drugač,pa mislim,da ju spet nekaj hakla čujem spet neko snorkanje,upam ,da ostane pri tem.Vročine še zaenkrat ni.Bolj pazim na njiju slabše je se mi zdi.Res ,pa je ,da ju velikokrat kopam na teden in mislim ,da bom mogla s tem prenehat ,da jima res ne bom kaj zrihtala.Če ,paje tak fajn ko spita 4-5 ur,ja nič pol bomo pa vsake dve ure auf ,kaj čem :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
24.4.2009 12:09:29   
Grahec
Ojla šjorce user posted image ,
kako gre kaj v tem smotanem vremenu?

Včeraj je Lucija imela posvetovalnico pri dveh mesecih, vse super. Velika je
61 cm, teža pa 5510g.  Bom drugič napisala še kdaj ima naslednjič pregled, ker res ne vem, so dali listek, pa ga je mož tam pospravil v denarnico in nisem niti pogledala.

voda in čaj - za Lucijo že ne drži, da spije le če je žejna, ona spije kolikor ji daš in kar ji daš (sladkala sem ji samo 1x kamilco ko je bila zaprta), ji pa več kot pol deci na dan po steklenički ne privoščim in še vedno se najraje doji. Se kar oddahne kot da ji je vse breme tega sveta odpadlo in se nasmehne, ko začnem dvigovat majčko in odpenjat modrc. Je pa tudi ona kar nestrpna, začne hitro dihat in če nisem dovolj hitra začne cvilit s svojim visokim C (res to ni jok, ampak prav piska user posted image !)

handling - Lucija nima nič ohlapnih mišic ali kakršnihkoli težavic tako, da so rekli, da lahko ravnam "po zdravi pameti" in ji ne bo škodilo, sem pediatra vprašala na prvem pregledu in jo je kar natančno pregledal... Je pa handling zelo pomemben pri tistih, ki imajo kako malo ohlapnost, zategujejo kako mišico in sploh ni nujno, da sam opaziš, da kaj ni uredu...., pa če nisi pozoren se to lahko stopnjuje. (Nečak je moral na fizioterapijo) Pri previjanju in vzdigovanju tako ne kompliciram kaj preveč (če jo ima kdo drug tudi ne kompliciram), pestvati pa kar skušam pravilno, da se ne zateguje kaj nazaj, ampak ima bradico nagnjeno naprej na prsi.... Ma za osnove dam ta link. [www.ivz.si]  

nega gubic... - jaz ji ko opazim, da ima rdeče pod ramenci namažem kar s hladilnim mazilom in zelo pomaga.

Moram tečt, me kliče!

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
24.4.2009 12:18:07   
Grahec
citauser posted image user posted image user posted image , ne pusti si do živega!!!

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
24.4.2009 12:32:01   
Nina00
Pozdravljene!
Pri nas je še vedno slabo vreme user posted image  Sedaj že komaj čakam, da greva spet kaj ven. V sredo, ko je bilo lepo vreme, smo imeli pa prvo kopanje. Je prav užival, ko ga je vzel iz vode je začel pa glasno protestirat user posted image  Danes zvečer ga bom prvič sama skopala. Upam, da mu bo tudi všeč.
Zadnje dni je vedno več buden in tudi vedno bolj zahteva cartanje, tako da nastopa obdobje, ko bom najverjetneje imela bolj malo časa za RR. Bom probala sedaj malo za nazaj prebrat in kaj pokomentirat. Če ne bo nobenega komentarja, me je prehitel alarm user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
24.4.2009 12:52:45   
Tulipan12
Pozdravljene!

Malo manj se oglašam, saj veste - začetnicauser posted image ! Zadnja sem rodila od marčevk, tak da se z Lio še malo loviva, pa ati je službeno odsoten in imava kar dosti dela druga z drugouser posted image

FACEBOOK: katera ga ureja, pridružila sem se skupini marčevk: Liljana S.

Ko bom imela malo več časa, bom dala gor še kakšno slikico princeske. Glede posvetovalnice - midve še nisva dobili pediatra, MARIBORČANKE, ste imele tudi ve tak problem s pediatri??? Meni se že meša!!!

Zdaj pa grem še malo brat nazaj, sem neke piknike zasledila, sam ne vem na kateri strani, pa da ne bom kaj mimo vsekala, drugače pa sem vedno za akcijo!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
24.4.2009 14:43:11   
PERSIDA
TULIPAN12- NA izdarski je še ena pediatrinja fraj ki jemlje paciente sem zdaj pozabila priimek ,tam povprašaj.Grem gledat če je kaka spletna stran da se spomnim.
Pa mogoče taša bi ti lahko pomagala!!!!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
24.4.2009 15:08:17   
yania
grahec hvala za tale link...ma sej potem vidiš da res ne obvladaš zadeve..pediatrinja nam je samo rekla na 1,pregledu: no , saj hendling ste pa ponovili, in se nasmejala....ma kr nekaj,nikoli ni nihče povedal kako to zgleda, in sploh si nisem mislila, da obstaja kaka knjigica v ta namen,,,ful super, bom še mojemu pokazala, kako je s tem. Predvsem podiranje kupčka, ko včasih tudi malo potresem roko, da bi spravil zrakec ven, in zdaj izvem, da lahko postane gluh in poči žilica in kr nekaj..uf...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
24.4.2009 15:23:11   
sanna
Spet se javljam, moj angelček mi spi v naročju, če ga bom odložila, bo kot čuk.

Dojenje- midva se polno dojiva, dam mu tudi malo čaja, ki pa ga ne mara preveč, mogoče mi spije 20ml na dan. Duda tudi odpade, ker iz nje nič ne priteče. Ponoči in podnevi jemo na dve uri, včasih imamo srečo, da spi 3,4,5 ur, obvezno dojenje in previjanje. Berem, da imate nekatere kar srečo s spanjem, spite pol noči, pa ste zombiji, no, predstavljajte si mene user posted image .

Kožica- patronaža mi ni nič rekla, bom pediatra vprašala, drugače pa jaz to sama oridiniram in nič ne vlečem na silo.

Nosek- je skos zabasan, kupila sem tri vrste aspiratorjev, najbolj zvlečem sama, električni samo brni, zvleče pa nič, tako, da ga bom kar nazaj odnesla. Ali katera ve za kakšnega res dobrega???

Krčki- jih nima, jaz jem skoraj vse, tudi čokolado, pa grejo kile še kar dol, edino kar ga matra je kakanje, se napenja zraven, da je ves rdeč v glavo, pa prdi veliko.

AD3- zakaj sejih sploh uporablja, midva jih nisva dobila.

Široko povijanje- do kdaj ga boste prakticirale?

Oglasila se je sirena, ker sem ga dala kravice past, pa mu sploh ne odgovarja ta položaj.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
24.4.2009 15:27:44   
PERSIDA
tulipan12 -http://www.ringaraja.net/forum/m_3140204/mpage_1/tm.htm#3376356
,če ti bo kaj pomagalo.Malo pobrskaj.

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
24.4.2009 15:50:48   
PERSIDA
grahec - bravo za vajudve ,samo sta pa že konkretno veliki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
24.4.2009 16:19:22   
Lolita23
Živjo!!!

Bom malo kometirala, ker potem se bo pa verjeten naša zbudila.

Sinoči smo imeli akcijo do polnoči, tak je bila zaspana,ampak zaspat pa ni mogla, in sva prvič jo slišala res jokat, mojem se je srce kar lomilo, potem jo je uspaval, pa odložil in se je zbudila, no potem pa je zaspala pri nama do 6 zjutraj, ko je bila lačna, in ker sem bila utrujena sva spale obe še do 10ih.

nega gubic jaz sem vidla, ko jo je patronažna skopala, da je namazala z ribjim mazilom, pa zdaj jaz to kar prakticiram, in nimam nobenih problemov.

ad3
medve jih dobiva komaj naslednjič

Nič upam, da ste vis zdraviuser posted image

caw

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 24.4.2009 16:31:29 >

18.3.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
24.4.2009 16:38:28   
jadrnica
šnelll - ker moja pupa bo vsak čas pokonc

SPANJE - tud pr nas smo ratal zombijo, o tistih 5 urah ni ne duha ne sluha, spimo 2-4 ure maximalno , pol pa festa, naša bi se kar pogovarjala ....jao , gleda na veliko in noče mižat user posted image user posted image user posted image

GUBICE - jaz jih z mandeljevim oljem mažem , pa ni problema -  tist iz lekarne  - od malčka, ja pa tud hladilno je pomojem ok. To sem mislila za gubice pod vratom in pod pazduho. Ritko ji pa vsake tolk namažem s hladilnim, ne pa vedno.

ČAJ - naša nič drugega ne je kot samo moje mleko, ga imam dovoljin nasa se ne pritožuje, da bi kaj drugega

KAKANJE - naša je vsakič pokakakna, enkrat več, drugič manj. se pa tud napenja tko, da je vsa rdeča v obraz

AD3 -  mi jih imamo , daje se jih pa proti rahitisu in razvoji vidnega živca, 8 kapljic na dan do enega leta - tko so nam povedali. mal jo zvoja pa je pol boljš, dajemo jih zjutraj, da je ponoči kako mir, ki ga ni....

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
24.4.2009 16:38:40   
Lolita23
facebook, sem vam poslala prošnjo Renata Z(tam pa piše priimek, ampak ga tuki ne bi pisala)user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?