Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 8:31:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf uf uf, slabo nam to kafetiero vzdržujejo, da se kar tako pržge in mrkne. Imam že pomankanje kofeina. dečve slabo nam kaže za praznike, narava nam ne bo naklonjena s toploto in sončkom.
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 8:32:24
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Pa kva je s tem zdej? A to samo kofetkanje ne dela ali cel moj forum? Kr neki, no. Pa dobro, bomo že nekak..pač se bomo malo tu družli. Po moje ne bo slabo, vsaj ne bi smelo bit. nivesska, sej veš, da ni isto...to je tko kot da bi morala pri sosedu spat, ne pa doma...no, sej če maš fejst soseda, pol niti ne bi smelo biti tok težko sam jest ga nimam To je pa nekaj najbolj lušnega. Škoda, ker ne veste
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2009 8:34:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 8:35:30
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 mojforum ima overdose z uporabniki, pa ne zmore več nimaš kaj, določeni forumi so pač popularni
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2009 8:36:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 8:37:07
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Pa kva je s tem zdej? A to samo kofetkanje ne dela ali cel moj forum? Kr neki, no. Pa dobro, bomo že nekak..pač se bomo malo tu družli. Po moje ne bo slabo, vsaj ne bi smelo bit. nivesska, sej veš, da ni isto...to je tko kot da bi morala pri sosedu spat, ne pa doma...no, sej če maš fejst soseda, pol niti ne bi smelo biti tok težko sam jest ga nimam To je pa nekaj najbolj lušnega. Škoda, ker ne veste OMG! Ko bi vedela kaj si jst sedaj predstavljam POVEJ, POVEJ
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2009 8:37:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 8:40:05
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Pa kva je s tem zdej? A to samo kofetkanje ne dela ali cel moj forum? Kr neki, no. Pa dobro, bomo že nekak..pač se bomo malo tu družli. Po moje ne bo slabo, vsaj ne bi smelo bit. nivesska, sej veš, da ni isto...to je tko kot da bi morala pri sosedu spat, ne pa doma...no, sej če maš fejst soseda, pol niti ne bi smelo biti tok težko sam jest ga nimam To je pa nekaj najbolj lušnega. Škoda, ker ne veste OMG! Ko bi vedela kaj si jst sedaj predstavljam POVEJ, POVEJ izpljuni
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 8:41:16
|
|
|
|
muki1
|
Nooooo Lukra? Si potem šla danes? Jaz se spet lahko pohvalim. Tekla. Uh, kaj un smajli zdaj manjka, ki si nohte pili
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2009 8:41:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 8:42:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 mojforum ima overdose z uporabniki, pa ne zmore več a vam dela? to sekundo dela, sicer pa ne. saj pravim, da je overdose. preberi prvo napako, ki jo javi.
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 8:42:45
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Nooooo Lukra? Si potem šla danes? Jaz se spet lahko pohvalim. Tekla. Uh, kaj un smajli zdaj manjka, ki si nohte pili Bravo mikijedan, bravo, pa ti si res br.1! Moj ponos, moja nada, moje sve!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2009 8:43:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2009 8:44:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 8:45:01
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Nooooo Lukra? Si potem šla danes? Jaz se spet lahko pohvalim. Tekla. Uh, kaj un smajli zdaj manjka, ki si nohte pili Bravo mikijedan, bravo, pa ti si res br.1! Moj ponos, moja nada, moje sve!
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 8:46:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Žvižgam in sem užaljena.
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 8:50:14
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Nooooo Lukra? Si potem šla danes? Jaz se spet lahko pohvalim. Tekla. Uh, kaj un smajli zdaj manjka, ki si nohte pili High five, muki. Samo še vedno se utapljam v sramoti. Mislim.... ma, ne mislim... vem, da bi se nama morale članice tukaj gor klanjati za uspeh, trdno voljo, predanost in zagnanost. Ampak neeeeeeeeeeee... tukaj se delajo norca. Phe. Jim bova že pokazali oktobra na ljubljanskem maratonu. Tako je. Sem rekla, da se bo o nama še pisalo.
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 8:51:13
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Žvižgam in sem užaljena. Neva, se delam da ne vidim, kaj si napisala. Saj veš da smo v ponedeljek narisani v Strunjanu. Kaj čem z deco če bo dež cel teden?????
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 8:51:25
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga To je pa nekaj najbolj lušnega. Škoda, ker ne veste uuuu presenečaš me
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 8:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Žvižgam in sem užaljena. Neva, se delam da ne vidim, kaj si napisala. Saj veš da smo v ponedeljek narisani v Strunjanu. Kaj čem z deco če bo dež cel teden????? Ajme muki nč kriva, ponedeljek pa No poglej si: http://24ur.com/novice/slovenija/slabo-praznicno-vreme.html
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 9:09:12
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Nooooo Lukra? Si potem šla danes? Jaz se spet lahko pohvalim. Tekla. Uh, kaj un smajli zdaj manjka, ki si nohte pili High five, muki. Samo še vedno se utapljam v sramoti. Mislim.... ma, ne mislim... vem, da bi se nama morale članice tukaj gor klanjati za uspeh, trdno voljo, predanost in zagnanost. Ampak neeeeeeeeeeee... tukaj se delajo norca. Phe. Jim bova že pokazali oktobra na ljubljanskem maratonu. Tako je. Sem rekla, da se bo o nama še pisalo. Kje? Tukaj na RR? aAAAAAAAAAA hahahaha
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 9:21:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ko vas šlivi grem telovadit!
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 9:24:52
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ma ko vas šlivi grem telovadit! TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Nevenka, toooooo!
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 9:25:56
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ma ko vas šlivi grem telovadit! neva, a morš shujšat za motoristično opremo?
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 9:27:03
|
|
|
|
nejcko
|
Gut morning Je***ti kafetijero No, še dobro, da gremo danes na lepše, da je ne bom pogrešala, drug teden pa, upam, jo bojo že zrihtali.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?