Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 12:34:41
|
|
|
|
Freycha
|
Pikaaa pa kaj zdej muki notri vpletaš, če nima ona z mojo bujno domišljijo nobene veze.... men je pač ob tistem napisanem prišel na misel tak scenarij ne glede na vse... v končni fazi glede na moji dve prijateljici komot lahko rečem, da vidim sebe čez par let ne si jemat tega k srcu, prav?
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 12:45:11
|
|
|
|
Pika Zoja
|
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 13:07:18
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha da se ne boš zapletla mi pa kar dol visi ja, sploh, ko dam modrc dol se mi zdi, da grejo vsako leto en štuk nižje Freycha, a smo spet pri joškah
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 13:17:30
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders IZVIRNO SPOROČILO: Freycha da se ne boš zapletla mi pa kar dol visi ja, sploh, ko dam modrc dol se mi zdi, da grejo vsako leto en štuk nižje Freycha, a smo spet pri joškah ok no.. sej se ne bom več delala norca na svoj račun od sedaj naprej samo še na vaš
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 14:29:01
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Kva je?Kje smo?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.4.2009 14:40:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 15:32:30
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Kva je?Kje smo? Uf dobr pol,mi je vse jasn.
|
|
|
|
RE: Kofeta je zmanjkalo 24.4.2009 15:44:04
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Pikaaa pa kaj zdej muki notri vpletaš, če nima ona z mojo bujno domišljijo nobene veze.... men je pač ob tistem napisanem prišel na misel tak scenarij ne glede na vse... v končni fazi glede na moji dve prijateljici komot lahko rečem, da vidim sebe čez par let ne si jemat tega k srcu, prav? Pa bi lahko mela, toliko da veš .
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?