metuljcek321
|
Morning, ladies! ribe - ravno včeraj sem ji dala lososa + krompir, pa ni bilo nekega blaznega navdušenja. Aja, sem pa zadnjič brala, da ni glih najbolje, če se da lososa v pečico, zavitega le v alu folijo - je dobro dat prej še peki papir ... se pravi: losos, ki je majčkeno posoljen + natrt s česnom, vse skupaj ovito v peki papir, čez pa še alu folija. Pečico na 200°C, pečemo cca. 45 min. Za prste obliznit, res Almera, pa bo zmogla 7 otrok sama skoordinirat? Vau, to ni tko malo. zimska, tko je, kot ti je napisala auroraa, nič bat - ne bo nič izginilo Aja, pa še enkrat sprašujem: a dobimo 5. 5. regres v šolstvu, a ne? No, čez dobro urco pride sodelavka naokoli & mi bo povedala vse podrobnosti, pa še kakšno čvekico Umpa, tud pri nas imamo po novem trm(ic)o, ja - glasno protestiranje in zvijanje nazaj - če leži na hrtbu, to pomeni, da dviguje rito in se odganja v rikverc ter gode zraven. 3jemi, samo, da sta doma z malečkom & je vse OK! Sem res vesela. Majuška, jo bosta mahnila do Domžal z Aleksandrom? Kako daleč pa je to? Zaenkrat je še deževno in smotano, tudi midve + frendica & sinko bomo očitno notri. Škoda! , Tims, ta je svetovna z uporabniškim imenom in geslom. Ja, takle se začne dogajati, ko smo dolgo na RR-ju, a ne? za vse mamice, ki imajo doma tečkote in sitnobice. Ko bo sonček, bo takoj bolje, čutim v kosteh! , dober stil ima to Iraya pri šibanju naokoli - to bi prav rada videla, kako našiša Tariqa za vse napredke! netki, ma, shit, no, da ne dobi dopusta. Potem boste morali pa dvakratno uživati sob-ned-pon! Lari za uspešen pregled. Pa odlično slikico tooth bunnyja si prilepila, populis - sem se od srca nasmejala --- he, he, za vse, ki se bojijo zobne vile, je tu zeko 10 points za izvirnost! flower za jeans obleko - daj fotkni jo, me ful zanima, kakšna je - meni so oblekice zelo kjut (pa čeprav jih nimam glih veliko, mam pa ful tunik, k so se še lani - med nosečnostjo - tko krasno obnesle ... upam, da jih s svojim mega trebuhom nisem preveč raztegnila & bodo še za letos ). zimska, z metlo tolkajoča mami , to se pa vedno spomnim na nanizanko Prijatelji, k jim je sosed tolkel z metlo ... pomivalc - Electrolux