|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
23.4.2009 19:39:34   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

user posted image

Prideš?

Sem že na poti,....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Meni se bo odpeljalo danes....

3jeMi: super, da sta doma.

meni se je že ,obe tečni za popiz... , deca pa nikjer. Zdaj se Zoja kopa, tamala je zaspala, kje je dec? Na fuzbalu, potem gre pa s kolegi žurat...

Bajta v , jaz v ,mislim da sem povedala vse...

Podpišem se... s tem, da je moj že doma.

Saj ne vem kaj je, Staš ne spi že od 13 ure, pa še ne kaže znakov zaspanosti, jaz pa kar tacam okrog in jem, brez veze, po mojem sem kar maloce preveč sitna.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 19:44:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4202
23.4.2009 19:45:34   
tims
Jaz pa sem eno teslouser posted image user posted image user posted image . Se prijavim na RR in odtipkam uporabniško ime TIMS pod geslo pa Almera. In mi napiše, da geslo ni pravilnouser posted image . Men nič jasno, kva je dej. Pa še enkrat odtipkam uporab. ime in geslo.....pa  meni naredi klikuser posted image user posted image user posted image . Mi je kapnil, da sem Almera odtipkala zato, ker sem najprej hotla njej odgovort user posted image user posted image user posted image

Skratka Almerauser posted image , nisi zlobna, sam jaz sem optimistuser posted image . Do druzga tedna, ko bojo začele odločbe hodit okoluser posted image .

3jeMi, super da sta doma in da se je Lovro hitr pozdraviluser posted image

Metuljček, ne sprašuj ker nimam pojma kje so položnice. Res. Pa ful se mi butast zdi, ker vedno vse položnice redno plačujeva, mogoče kakšen dan da zamudiva, nikoli, ampak res nikoli pa se nama še ni zgodilo, da kaj ne bi plačala. Ne pa kar osem položnic. In ja, Lili, tud meni je to vseeno kar tolažba, da je to samo 100€.

Nanka, Umpa, AAA, Ilatic, Neboglasnica... in še katera, se vam pridružujem. Nina je v celem dnevu spala opoldne 45 min. Zbudila se je tečna za požvint, pa zdele je spala dobre 20min. In seveda se je spet zbudila vsa tečnauser posted image user posted image user posted image . Men bi zdele kakšne pol litra šnopca pomagal, da bi se pomirila.user posted image

Zimska, sem se pa nasmejala tvojemu računanjuuser posted image . K da bi nam Gluglu dala novo matematično nalogouser posted image user posted image .

Grem Tima kontrolirat, če kaj je večerjo, pol pa še Nino v pojstlo spravt.

Neposredna povezava do sporočila: 4203
23.4.2009 19:48:00   
glugluglu
Tian je bil isto, kar pokonci od 12.00 pa ne in ne spati, ob 17.00 je bil že čisto fertik, ampak ne, ga dam v posteljo on pa hop gor in se smejat, končno je potem mrknil, malo se je tudi zjokal ene 5 minut, potem sem ga potolažila in je končno zaspal, jaz pa z njim, ker sem bila že čisto na koncu.
Sedaj je seveda že nekaj časa pokonci, ampak vsaj malo boljše volje.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
23.4.2009 19:52:03   
tims
Aja, Lili, rib še nisem dala za probat. Sem rekla že kar nekaj časa nazaj, da ji bom dala, pa še nismo prišli tok daleč.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
23.4.2009 20:11:11   
neboglasnica
Ma ja, saj jaz sem tečna zaradi tega, ker sem nekaj sesula na računalniku (butara jaz sama, prehitro klikam, namesto da bi premislila prej); pa Ančki se je spet gnoj pojavil na nohtui n bo jutri verjetno spet doma in mi s tem porušila vse plane. Grr....

Nič, grem odnest do trgovine plastenke, da se malce preluftam, drugače se mi bo res odpeljalo. Če mi ne bo počil film v glavi, mi bo želodec, ker kar tlačim in tlačim vanj...

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 20:30:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4207
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 20:38:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4208
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 20:41:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4209
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 20:43:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4210
23.4.2009 20:50:39   
tims
Pri nas zaenkrat še ni nič letelo po tleh, razen praznega Timovga kozarčka(HB je plastičen). Je pa res, da vse umikam pred njo. Dugač je pa čist nora na sesalc in na metlo na baterijo. Me mal skrbi, da ne bo zašla v Fatine vodeuser posted image user posted image . Ma pa naša tud potolčena kolena in noge. K da bi fuzbal igralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4211
23.4.2009 20:51:10   
netki
no pa da se malo javim

mah tile prazniki....vsi plani so šli po gobe user posted image user posted image user posted image
moj drug teden ne dobi dopusta tiste 3 dni, tko da ne bo nč.....edino podaljšan vikend nam ostane....po drugi strani pa sem potolažena ko sem vreme gledala, baje bo samo v soboto in nedeljo lepo, potem pa spet dež user posted image user posted image
aja pa zgleda da bomo ta vikend vse julijke v ZOO-ju...tudi mi bomo najbrž user posted image , če bo le vreme ugodno

Neposredna povezava do sporočila: 4212
23.4.2009 20:52:10   
netki
aja pa tretji zobek je zunaj in plazimo se po vseh 4-ih....sicer še zelo počasi in previdno ampak mu kr greuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 20:58:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 20:59:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4215
23.4.2009 21:01:50   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

neboglasnica, jaz mislim, da ti res rabiš malo odklopa. user posted image

A ne? Tudi jaz sem tega mnenja. Ne, resno. Iz vedno nasmejane, polne optimizma se sprevračam v zamorjeno osebo. Brrr, saj bo menda pomlad prinesla novo energijo in predvsem pa zdravja, pa bo.

Sem nazaj z mini sprehoda, je pasalo, samo v natikačih sem bila sredi dežja malce smešna. Še dobro, da je mrak. user posted image

Sem pa uspela nekaj popraviti s Populisino pomočjo, (TX baby) tale moj comp. Še nekaj nagaja, ampak ga bom jutri popedenala.

Neposredna povezava do sporočila: 4216
23.4.2009 21:03:27   
anikabd
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

stanovalci zgoraj/levo/desno....HB, da smo v bajti, jaz zmeraj rečem. Ampak prej nisem, po tistem, ko pa smo lani prenavljali in sva bila pol leta v bloku, pa zmeraj to govorim.
Tam se je meni skor zmešalo. Skoz neko ropotanje, če ne zgoraj pa levo al pa desno. Slišiš, ko gre sosed na sekret.
Vsi so vedeli, kdaj sem šla, kdaj prišla, kdaj kuham, kdaj se tuširam, kaj nesem iz trgovine oz. v kateri sem bila (vrečka), tastare na oknih. Za pop.iz.dit. Jaz nisem tega navajena in tam živet mi je bla živa muka!! Sorry za vse, ki to prenašate.

Si mogoče živela na našem koncu. Tu pri nas na Prulah so sami taki. Da o sosedih ne govorim. Novi sosedje so si dali v novo kopalnico masažno kad. Ta stari so čisto znoreli, ko so jo začeli uporabljati. Vsi so bili na stopnišču. Je pa res da se ful sliši. So pa tolk uvedevni da jo uporabljajo samo popoldan. Je pa res, da so v našem bloku sami starejši nad 70 let. Vsakič ko srečam kakšnega soseda dobim kakšno opazko. Npr. Zadnjič sem vas slišala, ko ste peli Filipu. Pa kao mu vse razlagate in se z njim pogovarjate...
Sem mojemu rekla da morava čim prej zamenjat vhodna vrata, ker se vse tako sliši.

Upam da bomo zadeli na lotu , ali pa podedovali kakšno hišo od kakšne pozbljene tete .

< Sporočilo je popravil anikabd -- 23.4.2009 21:04:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 4217
23.4.2009 21:05:12   
neboglasnica
Staš je sicer zaspal, samo kar nekaj pojokava, se vidi, da čez dan ni dovolj spal.

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
23.4.2009 21:11:42   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Staš je sicer zaspal, samo kar nekaj pojokava, se vidi, da čez dan ni dovolj spal.

Tega je tud mene strahuser posted image , kar se zna zgodit.

Populis, ja, sem mal študirala tud v tej smeri - glede pošte. Ampak- kaj pa naj naredimuser posted image ? Grem tja, povem, da nisem dobila položnic in potem.... Ni mi jasno, ker še nikoli nisem bila v takem položaju. Bom pa res jutri poklicala in se pozanimala, kaj v takem primeru narest. Ker se mi res zdi mal butasto vse skupaj.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 21:14:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4220
23.4.2009 21:14:18   
neboglasnica
HD: se še vedno crkljaš???

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
23.4.2009 21:17:17   
anikabd
3jeM in Lovro - Sem vesela, da je zdaj boljš in da sta doma. 
Čimprej se pozdravita, pa veliko  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
23.4.2009 21:19:36   
ilatic
Hojla!
Da se mal javim preden grem spat! Tarik danes ni spal od pol treh do pol devetih. Noro! Pa kaj je danes polna luna? Nekaj jih meče. Je pa bil v banji skoraj pol ure. Je imel tako žurko s kablom od tuša, da sem bla čist mokra!

Mam eno vprašanje. Tarik mi je tolku po tipkovnici in mi je zmanjšal pisavo na RR. In to sam na tej strani. Zdaj komaj vidim kaj brat in ne znam pa popravit. A katera ve kako povečam????

Potolčene noge!!! Ja tudi naš jih ima. Pa mi ni bilo jasno od kje, zdaj ste mi pa dale mislit. Verjetno od puzanja!

Ja in tudi naš pojokava (noeglasnica ne kliči hudiča), me je prav kar zmotil!

nč grem pančakt se tipkamo jutri!

BYuser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 21:26:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4224
   [Brisano sporočilo]
23.4.2009 21:27:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?