Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:56:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: AinB Dej Saraya, boš mela kar inštrukcije za vse. Bi nam prav prišlo . Ma ne, resno. Kakšne vaje delaš? ja,pa če pravim..fitnes..naprave za prsne mišice... pa sklece bi na pomagale.... kaj je že to ti to res..hecaš me??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:57:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babike...pa saj se loči kaj je babika in kaj pubec.....pa ni treba plenice dol dajat.... .. al to vidimo bolj tiste, ki imamo pubece eh..naši rečejo včasih da je pubec..pa je v roza oblečena... tak mojemu včasih kdo reče pupa ..pa ni v roza eh..bedaki...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:58:29
|
|
|
|
gold fish
|
...mi pa čakamo na enga jenčija....od sosede....že 14 dni je preko roka..no jutri uradno..... pa 3 otroček je to.... pa ništa... se od sile že s kolesom vozi, pa ful pešači, pa vse živo dela, pa ništa.... no če ne že kaj danes...jutri bo jenči prišel ven.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:58:29
|
|
|
|
pf
|
Ure so vun ali pa cengeri so v grabi. Kakor želite jaz grem spat, ker bo Lana čez kake dve do tri ure sigurno malček lačna in bo mogla mami vskočiti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:58:45
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Pred časom je bilo govora o teh avijončkih, ki jih delajo, pa jih naj ne bi. Mislim, da je celo Meta nekaj o tem govorila. No, Gal je zdaj začel to delat. Kako naj mu to preprečim? Pa tudi ko leži na hrbtu, se je začel tako v most dvigovat. Me je kar groza ko to vidim. A bi mogoče morala to P omenit? Prva je to pf omenila. Lovro to še vedno dela (avione in mostove) pa mi je sestra pri P rekla, da še nikoli ni slišala, da bi blo s tem kaj narobe. Jaz sem se odločila, da počakam do 9. meseca, ko je spet pregled, do takrat ga bom pa budno opazovala (kje ima roke, ko sedi, leži, ...)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:59:06
|
|
|
|
gold fish
|
pf...glej uro...istočasno sma stisnili...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:59:12
|
|
|
|
Olivija*
|
ko sem voziček kupovala, mi je bilo pri bugaboo všeč to, da imajo napis: Don't ask... It's a girl
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:59:17
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish tak mojemu včasih kdo reče pupa ..pa ni v roza Ma Liji dostikrat (ok, predvsem malo starejši) rečejo, da je fantek, čeprav je čist v roza!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 21:59:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ure so vun ali pa cengeri so v grabi. nove šprehe trajbaš???
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:00:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Pred časom je bilo govora o teh avijončkih, ki jih delajo, pa jih naj ne bi. Mislim, da je celo Meta nekaj o tem govorila. No, Gal je zdaj začel to delat. Kako naj mu to preprečim? Pa tudi ko leži na hrbtu, se je začel tako v most dvigovat. Me je kar groza ko to vidim. A bi mogoče morala to P omenit? Prva je to pf omenila. Lovro to še vedno dela (avione in mostove) pa mi je sestra pri P rekla, da še nikoli ni slišala, da bi blo s tem kaj narobe. Jaz sem se odločila, da počakam do 9. meseca, ko je spet pregled, do takrat ga bom pa budno opazovala (kje ima roke, ko sedi, leži, ...) no, midva sva bila prejšnji petek v razvojni in pol še na fizioterapiji in je sama omenila avion...pa tud ni rekla, da je kaj narobe.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:00:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ko sem voziček kupovala, mi je bilo pri bugaboo všeč to, da imajo napis: Don't ask... It's a girl
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:01:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Ure so vun ali pa cengeri so v grabi. nove šprehe trajbaš??? ...ma smo vse iz štajerja, pa nimam pojma o čem ona to
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:02:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Aja, da ne pozabim...... Ta bubi tastar.... dober tipček, je oštja... Jaz sem ga videla na slikci v albumu. Tak mlad zgleda in ohranjen še. Pri nas rečemo Lara, da bi bil za ponucat. Ja..... vreden greha....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:02:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Ure so vun ali pa cengeri so v grabi. nove šprehe trajbaš??? ...ma smo vse iz štajerja, pa nimam pojma o čem ona to po mojem je mislila,da je izkoristila svoj čas na rr in da gre spat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:02:53
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Pred časom je bilo govora o teh avijončkih, ki jih delajo, pa jih naj ne bi. Mislim, da je celo Meta nekaj o tem govorila. No, Gal je zdaj začel to delat. Kako naj mu to preprečim? Pa tudi ko leži na hrbtu, se je začel tako v most dvigovat. Me je kar groza ko to vidim. A bi mogoče morala to P omenit? Prva je to pf omenila. Lovro to še vedno dela (avione in mostove) pa mi je sestra pri P rekla, da še nikoli ni slišala, da bi blo s tem kaj narobe. Jaz sem se odločila, da počakam do 9. meseca, ko je spet pregled, do takrat ga bom pa budno opazovala (kje ima roke, ko sedi, leži, ...) Ne vem kaj vama naj druga rečem kot to, da mi je v razvojni tako rekla, pa tudi na sistematiki že prej.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:03:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ja..... vreden greha.... ajme mili bože....sačuvaj me gole kože
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:03:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Katera je pisala da gre v Sol Umag za prvi maj, ali Sol Garden Istra? Se mi zdi, da je ena bila, ali pa se mi je sanjalo. MTY kaj si dobila kje čevljčke rabljene? Ma jaz bi vas prišla en dan obiskat..... može?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:04:09
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Ure so vun ali pa cengeri so v grabi. nove šprehe trajbaš??? ...ma smo vse iz štajerja, pa nimam pojma o čem ona to po mojem je mislila,da je izkoristila svoj čas na rr in da gre spat... Bravo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:04:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ja..... vreden greha.... ajme mili bože....sačuvaj me gole kože ...
< Sporočilo je popravil gold fish -- 23.4.2009 22:05:31 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:05:01
|
|
|
|
arabela*
|
pf..jaz sem bolj vsestranska....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:05:06
|
|
|
|
Olivija*
|
A tudi dela avijončke. oziroma ko je na treuhu dvigne trup in roke in nato z iztegnjenimi rokami lovi ravnotežje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:05:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
Evo Lara - si se dobr spomnila kako pridt do velike količine sladoleda user posted image user posted image user posted image user posted image Ma ni dobra kupčija.... sladoleda ne maram glih ne vem kak.... ne rečem, če bi ponudla čikna v mcdonaldsu... Ma sem se itak hecala, dej...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:06:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pf..jaz sem bolj vsestranska.... ok samo kaj so cengeri..... graba ok ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:07:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Evo Lara - si se dobr spomnila kako pridt do velike količine sladoleda user posted image user posted image user posted image user posted image Ma ni dobra kupčija.... sladoleda ne maram glih ne vem kak.... ne rečem, če bi ponudla čikna v mcdonaldsu... Ma sem se itak hecala, dej... ma kaj nisi vidla, da sem ji to že jaz napisala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 23.4.2009 22:07:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
..ostale pa po mailuuser posted image ...pa še tisti sarayin smaili, ki prosiuser posted image Samo tistim, ki so bile tam.... drugič pa pridi tudi ti....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?